19494
  • Narxis
    Szinte biztos, hogy nem a böngésző hibája hanem valaelyik kiegészítőé vagy bővítményé. Nálam egyszer se omlott össze pedig csak ezt használom jelenleg 7 kiegészítővel. Az is biztos, hogy sokan a 3.1-esre várnak mert, hogy az lesz a "kiforrott" verzió. Én azonban nekiállnék megkeresni a hiba okát mert ha nem a böngésző hibája akkor 3.1 is össze fog omlani. Frissíteni java-t, flash playert, kiegészítőket, megnézni a windows eseménynaplóját. Registry cleaner futtatása, vírus, spyware keresése stb.
  • FZoleee
    Nekem is elég bugos... Nem tudtok egy olyan kiegészítőt, mint a linkification? Még mindig nem kompatibilis a 3-as verzióval :(
  • Lunatic83
    nálam is visszakúszott a FF2 - eddig bírta a FF3
    elindítom, Gratulálunk a FF összeomlott... jelentés küldése? FF bezárás? FF újraindítás?
    egyik se hozott javulást...

jó lesz, csak még megvárok 1-2 javítást amíg újra fel nem rakom...
  • Picar77
    ez mi ?:D
  • kirol
    Nálam is. Valami gáz van ezzel a firefox 3-al. Mindjárt vissza is rakom a 2-t. :(
  • tompka
    Nem arról beszélek. Tudom hogy "elfogy" a sávszél, de ez nem baj (már hozzászoktam) hanem maga a program működése lassul be. Olyan mint ha proci terhelés miatt lenne lassú, miközben csak 20-30%-on használja.
  • Benny04
    valószínűleg a torrentkliens elveszi a sávszélességet, használj valami hálózatelosztót, pl. CfosSpeed
  • kirol
    Tegnap felraktam, de valami kib@szott lassú a 2-höz képest és 100 MB-ramot használ. :(

Kicsit érdekes!
  • tompka
    Ha megy a torrent :) akkor érdekesen lefagy 10-20mp-re, vagy belassul az egész. pl rákattintok az eszközök menüre, és várni kell hogy lenyiljon. Az előbb 10oldal ment 88megával. Most 4oldal megy 98-111megával
  • Sordoran
    sziasztok! van egy bajom, hogy ma már másodjára nem műxik a myVIP, ezt írja ki: TXT_ERROR_DBERROR_HAPPENED TXT_ERROR_DBERROR_TRYAGAIN
    na az egy dolog h nem műxik, de eddig ilyet még nem írt ki
    ez a myVIP szokásos szarságja, vagy a Firefox 3 miatt van? mert előtte a 2-essel nem írt ilyet
  • Thanatos
    detto, fagyni még nem fagyott egyszer se szerencsére, összes ext ami nekem létszügséglet tökéeltesen megy és 6 tabbal amiben van youtube és sima oldal is eszik 120 megát, de csak azért ennyit, mert a 6. tab az opera fast dial lekoppintásos ext épp és ahogy elnézem az nem tul emmóriagazdaságos... :P
  • Marvi
    legfeljebb 50megára van beállitva...ahoz nem nyultam
  • Sil78
    A Gyorsítótár ugye nincs teljesen kikapcsolva nálad?
  • Marvi
    üdv mindenki....
    nekem van egy olyan problémám hogy mikor firefox 2-t használtam és közeledett a 3 kijövetele nem tudták magukat frissiteni az addonok....gondoltam majd a három ezt kiküszöböli de csak nem igy lett.....mindig mikor megprobálom frissiteni őket ezt a hibaüzenetet(ugye addon névvel változoan:) ) kapom:

Firefox nem tudja telepíteni a fájlt a következő helyről:

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/addons/1865/adblock_plus-0.7.5.5-fx+tb+sm.xpi

mert: Letöltési hiba
    -228
    és nem értem miért?:S
    segitsetek mit csináljak vele mert már nagyon idegesitett hogy folyton rinyált hogy frisités igy meg ugy ezért leálitottam az auto frissitést....de az is boszant hogy uj addonokat se tok felrakni mert ugyanezt irja ki.......és ez a legroszab:S
    tudom hogy ezt már egyszer kérdeztem de akkor nem kaptam semmiféle választ:S
  • öreghupi
    Köszi! Bár nem akar működni.De majd még kisérletezek.
  • [HUN]FaTaL
    Én passzolom, nem használok ilyen spywaret:D
  • Benny04
  • Titan
    Sziasztok!

A FF3-nál nem működik a google toolbar! Jelzi a frissítési lehetőséget, de hibával leáll! Másnak is van ilyen jellegű tapasztalata, esetleg megoldása?
  • Sil78
    Alapból benne van a magyar nyelv, úgyhogy ha magyar nyelvű Firefoxra telepíted, a kiterjesztés is magyar lesz.
  • Sil78
    Mármint hogy ha beírsz valamit, ami nem webcím, és nem is kulcsszavas keresés, akkor nem keres rá, hanem hibaüzenetet dob, hogy ez nem érvényes cím? Állítsd át az about:config-ban a keyword.enabled értékét true-ra.
  • öreghupi
    Hali! A forecast foxot hogy lehet magyar nyelvüre állítani?
  • Sil78
    Nincsen lemaradva. Az első az éppen aktuális mérés, a második az aznapi várható időjárás. Be lehet állítani, hogy 15 órakor váltson át az aznap éjszakai várható időjárásra, vagy a másnapira.
  • Palinko
    köszi, ez hasznos volt. egyedül azzal nem barátkozom nagyon meg mikor írok be oldal címet akkor keresés megy nem úgy mint régen.
  • ProGabe #8377
    nekem nem szabálytalan művelet hiba jön elő,hanem általában semmi.jobb eset az,amikor legalább a hibabejelentő bejön
  • Flamer
    A gmail.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
    A tanúsítvány csak a következőre érvényes: mail.google.com.
    (Hibakód: ssl_error_bad_cert_domain)

hátmeg azanyád?:O

• Benny04
    én még azt sose láttam :P
  • Cat 02 #8374
    Nekem is pedig csak "állt".
  • Malakai
    Én csak akkor, amikor az FF2 maradványaira installáltam rá a 3-at, megmaradtak a beállítások, addonok, elsőnek el is indult, aztán kikapcsoltam az addon verzió ellenőrzést és többet nem indult el (hiába szedtem ki újra a beállítást a js fileból), hanem az összeomlás jelentővel indított. :P
    Aztán inkább tisztán felraktam az FF3-at és feltelepítgettem a dolgokat. :)
  • FZoleee
    Heh, én is már kétszer találkoztam az összeomlás jelentő ablakkal vagy mi az :(
  • Narxis
    Valamelyik kiegészítés vagy bővítmény esetleg a rendszer IS ludas lehet.
  • Just B
    Nálam 5 db oldal mellett 110 mb eszik. Crash még nem volt és a kieg.-ek is müködnek rendesen. (foxytunes, forecastfox,flashgot)
  • 5c0rp330n
    nálam is rengeteget eszik (szerencsére nem féltem tőle mert van bőven), és ugyanúgy belassul ha sok oldal nyitva van és rendszeresen szabálytalan műveletet hajt végre és csesz ki az asztalra, ez utóbbiból iszonyatosan elegem lett, fogalmam nincs mi a baj, de ha ez így marad, asszem Opera lesz a nyerő..
  • Benny04
    ja tényleg, bocsi, most jövök rá, hogy ez jó
    és köszi!! :DD
  • Fenrir
    Mi a baj ebben? Így mindig az aktuális időjárást írja, nem pedig az aznapi átlagot.
  • Benny04
    de hogy ha kikapcsolom a mait, akkor így írja ki:

:S
  • Fenrir
    Állítsd át mert nekem is így irta ki az elején.

Beállítottam neki, hogy a Jelenlegi időjárást és a Távolabbinál +2 napig jelezze ki. A "Mai"-t kikapcsoltam mert azt hiszem, hogy az zavar így be.
  • Benny04
    Amúgy ez a Forecastfox le van maradva egy nappal, nem?
    Mert az első az, hogy Ma, a második pedig csütörtök, holott ma van csütörtök o.0
  • shakwill
    Sziasztok! Az új firefoxon hogyan tudom beállítani hogy a legördülő címmezőben csak az eredeti url-ek jelenjenek meg, és a könyvjelző ne szemetelje tele a menüt? ki kéne kapcsoljam a könyvjelzőt, de nem tudom. Kössz!
  • ProGabe #8362
    javagyúgy!de,csak sima keresés ilyen,gyorskeresés meg term. olyan,mint az első képen
  • Sil78
    És az biztos, hogy a Gyorskeresés? Azaz az Eszközök / Beállítások / Haladó / Általános fülön a "Szöveg keresése a keresett szó beírásának elkezdésétől" be van jelölve, és csak simán elkezdesz gépelni, és a keresés után el is tűnik a sáv magától? (Illetve gyorsbillentyűk hozzá: / vagy ', az egyiknél csak a linkek közt keres.) Nem a sima keresés (Szerkesztés / Keresés, vagy Ctrl+F3)?