19494
  • Cat 02 #8680
    Mitől van h sg-n a képek minősége leromlott ?
    Gombok, logok. (szemem még rendben van :D)
  • 5c0rp330n
    hát, én nagyon kétlem, külföldi fórumok is tele vannak hasonló napaszokkal. most feltettem az FF 3.1 pre-alpha-t (aka. Minefield) és eddig semmi rosszat nem produkált :)
  • Cat 02 #8678
    Pedig én is akartam venni :D
  • FZoleee
    Én az egyik rádió oldalára akartam menni, mikor ezt kiírta :D
  • gotchaaa
    Támadó webhely! Hóna alatt van egy centrifuga!
  • gotchaaa
    Mostanában nem hajlandó magától leállni a 3-as, feladtkezelőből kell kilőni...:/
  • gyonax
    Szerintem csak az a hír hogy sikerült hitelesíteni :D

Szerk.: tényleg szép szám
  • Narxis
    Nem baj, akkoris szép szám.
  • Apocalipto
    Mivel ez volt az első ilyen kísérlet, jóhogy..
  • Narxis
  • N o N a m e
    Megvan a Guiness-rekord!
  • etele34
    A kettesben - nekem még ez van - >> Eszközök >> Beállítások/Tartalom alatt lehet állítani a betűtípusokat.[IMG][/IMG]
  • ERykk
    Hello
    Egy ideje a valamiért a FF(3as) vastag betűtipust használ.Ezközök->Beállításokban sehogy sem birom átrakni, megpróbáltam feltenni helyette a 2-est, akkor meg dőlt betűtípust használ, ha témát váltok az se segít.
    Help:)
  • Zyra
    Például innen is >> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mozilla-firefox-v2-0-0-14-magyar--GP12.html
  • etele34
    A kettest (magyart) le lehet még valahonnan tölteni ha esetleg mégsem jönne össze valamiért?
  • etele34
    Köszi. Csak azért volt a kérdésem, mert látom, hogy itt jó néhánynak gondjai vannak a hármas tűzrókával. Amatőr létemre igen csak nem szeretném ha megszívatnám magamat.
  • Kori
    simán rátelepitettem és nincs összeomlásom
  • Cat 02 #8663
    Nekem átment, de elvileg le is törölheted, mert a könyvjelzők megmaradnak.
  • etele34
    Kérdezném, hogy én még a FF kettest használom. Símán rátelepíthetem ezt a hármas fokszit? Átmegy minden Könyvjelzőm és a többi adatom is? Nem kell előtte leszednem a kettest hozzá? Bocsi az ámátőőr kérdésekért de eddig még sosem volt ilyen tevékenységem.
    Köszi.
  • Narxis
    Akkor ez már tuti, hogy nem a Fox hibája, valami gubanc van nálad.
  • urbijoe
    nekem semmi baja a firefox 3-nak
  • 5c0rp330n
    dettó.. visszatettem emiatt pár napja a 2-est de mostmeg az is rákezdte, szóval ha már mind2 összeomlik, inkább 3ast használok.. de hosszútávon ez így sehogyse lesz jó.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit. :)
  • DJ RX7
    De vak vagyok! :D hogy ezt eddig mért nem vettem észre, pedig ott volt a szemem előtt!? Mindegy azért köszi szépen! :)
  • [HUN]FaTaL
    Eszközök->Beállítások->Letöltés->Rákérdezés a fájlok letöltési helyére, vagy megadod a mappát ahova töltsön az asztal helyett.
  • DJ RX7
    Még egy buta kérdés. Hol tudod beállítani, hogy a fájlokat hová töltse le?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ezek vannak fent:

- AdBlock Plus
    - Cooliris Preview
    - Download Statusbar
    - ForecastFox
    - GooglePreview
    - IE Tab
    - Tab Scope
  • [HUN]FaTaL
    Hm ez a Cool Iris meg Google Preview ez jó, köszi:)
  • lck #8652
    Új winre raktam fel és teljesen normálisan megy. Nekem csak a bétáknál voltak összeomlások.
    Nekem ezek a kiegészítők vannak fenn, és semmi gond velük:
    - Adblock Plus
    - Cool Iris
    - Download Statusbar
    - DownlodHelper
    - Flagfox
    - Flashgot
    - Foxmarks
    - Gmai Manager
    - Google Preview
    - Linkification
    - No Squint
    - NoScript
    - PicLens
    - Restore Scroll Position
  • modellmaker
    Letiltottam én már az atyaúristent is add-onok terén. :D Jelenleg Gyári állapotban fut, de már így is meghalt egyszer. Kezdem azt hinni, hogy vmi spíware, stb, van amit nem szeret.
  • Malakai
    Nekem csak akkor omladozott, amikor nem tisztán telepítettem, meg vmelyik 2.x-es addont ráerőltetve is problémázott, de már el is felejtettem melyik (nem volt fontos).
    Ami még zavaró, hogy néha memory floodal indul (kb minden 3-adik 4-egyik coldstart), vagyis telepakolja a memóriát, aztán kifagy, valószinüsítem, hogy ez is vmelyik addon miatt lehet (vagy nem), de nincs kedvem rá vadászni. :)
    Egyébiránt egyszer se omlott még össze.
  • FZoleee
    Nekem 2-3 percenként összeomlott megint operával böngészek, ha a következő javításnál nem változik, áttérek operára...
  • DJ RX7
    Köszi szépen!
  • lck #8647
    Restore Scroll Position
  • DJ RX7
    Sziasztok!
    Hogyan tudom úgy beállítani úgy a FF-em, hogy ha a vissza gombot használom és visszalép az előző oldalra akkor ne a lap tetejére lépjen hanem ahol éppen abbahagytam.
  • lck #8645
    Nekem még egyszer sem omlott össze. Tiszta telepítés Vistára.
  • modellmaker
    pff.. :D

Csak azért zavaró, mert a Beta verziók sokkal kevesebbszer (pár hónap alatt max 2-3 alkalommal) omlottak össze. Ez meg naponta 2-3-szor. (Ugyanazon rendszer van alatta.)
  • ProGabe #8643
    nálam is ez van.majd jön javítás
  • FZoleee
    Nekem is...
  • Narxis
    Nálam ilyen problem nincs, nem tudom, hogy mi lehet. :S