Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
törölve -.-
Dj Faustus
Tools (Ezközök)/Options (Opciók) menüpont/Content (Tartalom) fül/Load images automatically (Képek automatikus betöltése) elõl pipa ki.

littleNorbi
Létezik olyan Firefox kiegészítés ami megakadályozza a képek letöltését ?

Rage47
ezt az Addon-t próbáltátok már? Most láttam, hogy van ilyen, elõször egész fura, de már kezdem megszokni... ha tetszik akkor meghagyom sztem😊
128bit
Ja csak bekellet zárni a telepités elött a böngészöt! 😊
<#fogmosas>

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

tudtok valami jó kis e-mail jelzõt ami a magya ingyenes mailszolgáltatókkal együttmûködik? Gmail manager értelemszerûen csak gmailt tud.
sziasztok,
ismer vki olyan Ff kiterjesztést vagy nézetet, ahol oldalt vannak a menük, menüsorok, nem felül? vagyis függõlegesen teljesen ki van használva a képernyõ. sokat kutattam a neten de semmit nem találtam. esetleg más böngészõnél van ilyen?
elõre is kösz
sziasztok,
ismer vki olyan Ff kiterjesztést vagy nézetet, ahol oldalt vannak a menük, menüsorok, nem felül? vagyis függõlegesen teljesen ki van használva a képernyõ. sokat kutattam a neten de semmit nem találtam. esetleg más böngészõnél van ilyen?
elõre is kösz
Sil78
Csukd be a Firefoxot, mielõtt elindítod a letöltött telepítõt.

These are my friends, see how they glisten...

Makkmag
már letöltötte, csak telepíteni kellene

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

128bit

128bit
Siastok!
Ujraraktam a gépem és a firefoxot is ugye és amikor felakarom rá rakni a Adobe Flash Player-t kidobja ezt nekem:http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/flas_player1179342975.jpg
Van okosság???

Shortstop
nagyon nagy király vagy. 😊

a második mondatodra nem is gondoltam. mindig ki kellett kapcsolnom a nézet/eszköztár menüben minden inuláskor.

köszönöm szépen!!

Sil78
Nézet menüben nem látod? Esetleg az Eszközök / Kiegészítõk / Kiterjesztéseknél leszedni? Véletlenül nem tud települni semmilyen eszköztár (telepítés elõtt rákérdez, meg idegen oldalról nem is enged semmit települni). Ha nem szándékosan telepítetted, nem valami program telepítésekor került fel mondjuk?

Shortstop
5962-re nem tud senki megoldást??? 😞

Sil78
Nézegettem kicsit a kiterjesztéseket, és találtam egy olyat, ami az Opera új Gyorshívójának felel meg, Speed Dial a neve.
Hasonló kiterjesztések léteztek már régebben is, pl a Showcase (már az 1.5 óta, mert abban már volt Canvas támogatás, ami az ilyen "élõ" elõnézeti képek rajzolgatásához kell), de funkciójában ez hasonlít legjobban.

És egy az IE7-ben levõ zöld biztonsági címsorhoz: VeriSign EV Green Bar Extension

Faterx
Remélem az oldal a hibás és nem engem szkennelnek...
Faterx
No input file specified.
Ez mit jelent hálózatilag?
modellmaker
Köszönöm!

downloads.rdf állomány törlése segített.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Shortstop
ez a köcsög yahoo berakott nekem egy eszköztrat és nemtudom sehogyse kivenni.

tudtok erre mondani valamit?

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
Kihagytad a legelsõ lépést: Eszközök / Letöltések / Takarítás. A többi csak akkor jön, ha ez nem segít.

Met
skype-ból nem tudod? ha nem akkor skype uninstall majd reinstall plugin nélkül

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Borgi
jaja, és hogyan tudom azt kilõni?

porki fagyok fállalon

Met
felraktad a skypeplugint

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Borgi

ezt hogyan tom kikapcsolni? beálitásokban seholnem találtam plugint. :$

porki fagyok fállalon

Dj Faustus
Megoldás.
Tehát:
* vagy lépj ki a böngészõbõl, keresd meg a profilkönyvtáradat (C:\Documents and Settings\Felhasználó neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mindenféle betû és szám\), és keresd meg a downloads.rdf állományt és töröld.
* válassz másik letöltési könyvtárat

modellmaker
Sziasztok!

A Firefoxom (1.5.0.11) nem akarja elmenteni a képeket. Jobb klikk-> kép mentése más néven és semmit nem csinál. Ok, megoldás? <#vigyor3>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Köszi, kipróbáltam, de aztán pár nap után leszedtem, mert sajnos kell a sessionstore, ugyanis ha azt kiiktatom, akkor a lap bezárás visszavonása is nuku.
nesto
köszi, asszem tûzfal volt:S

Sil78
Tûzfalnál engedélyezve van? Nem ellenõrzi letöltés közben valami vírusirtó program véletlenül? Másik böngészõ rendes sebességgel tölti? Nem töltesz felfelé közben valamit?

nesto
#5936 ?

CalebJoe
<#eljen>Thanx!
ivjoe
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve útvonalon találod, az Application Data rejtett mappa.

Itt találsz egy bookmark.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzõidrõl, a könyvjelzõidet egy bookmark.html file-ban tárolja a róka.
CalebJoe
Hova menti a kedvenceket a firefox?
Elõre is thx!
jah és amíg keriom volt addig minden ment rendesen, de azt meg ha felnyitottam akkor legalább fél órát kellett várni hogy valamit csinálni is lehessen vele mert addig fagyott állapotban volt...
hello! nem feltétlenül ide tartozik de nem tudja valaki hogy firefox-ban is és ie-ben is miért állnak meg a letöltések?? a napokban tettem föl zonealarmot de abban mindkét böngészõ át van engedve+3 napja tettem föl firefoxhoz flashget plugint.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.

Kérdés, kérés :

1. az IE View és az IE Tab kompatibilesek?
2. az application/x-webeye bõvítményt, honnan lehetne telepíteni vagy mit kell és hová beírni, hogy mûködjön FF-al is az oldal?
3. létezik-e olyan bõvítmény, amellyel képet vagy akár részletet lehetne menteni, webkameráról?
4. Firefox Showcase-ról : amikor lapot jelenít meg, miért nem frissíti az összes mozaiklapot?

Köszi elõre is.

urbijoe
XUL.mfl fájl
ilyen nekem nincs

Sil78
#5753?

urbijoe
mért fekete nekem a gomb?

nfs world
thx

fery02
Firefox/Eszközök/Beállítások/Fõlap fül, és ott lentebb a "Letöltés" résznél már szerintem boldogulsz 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nfs world
csö azt hogy lehet beállitani ohgy letöltött cuccokat ne a asztalra tegye?

nesto
heló, tudnátok segíteni? most raktam új windowst (XP), és valamiért a videókat nem akarja a firefox bestreamelni. vagyis hát tölti, de olyan lassan mintha 512es netem lenne. 4megás az internet de perceket kell várni mire betölt egy átlagos hosszúságú pár perces videót. felraktam a fasterfox-ot de így se változott a helyzet.

ProGabe
ezzel
itt meg leírják mit,hogy kell hogy 2.0 alatt ne jöjjön elõ folyton a session manager

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mivel lehetne megoldani, hogy a firefoxot a windows induláskor úgymond betárazza? IE 1 sec alatt elindul FF 7sec kell neki.
fery02
Igen, viszont itt miután beírok bármit is mire kattintsak? Mert ha a Megjelenításre kattintok, akkor ott továbbá 5 menü közül bármelyikre is megyek, nem jelenít meg semmit sem. Ez lehet attól is, mert még csak most indítottam a firefox-ot, és akkor elfelejtette ez elõzményeket. De valami histori fájl szerûség nincsen valahol, ami úgymond naplózza az ilyen linkeket, vagy ilyesmiet? Mert akkor úgy lehet hogy meg tudnám találni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ProGabe
ctrl+h,ott meg keresés gondolom már segít,vagy ha nem hát rendezd idõlegesen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.