Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#fogmosas>#fogmosas>
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
ismer vki olyan Ff kiterjesztést vagy nézetet, ahol oldalt vannak a menük, menüsorok, nem felül? vagyis függõlegesen teljesen ki van használva a képernyõ. sokat kutattam a neten de semmit nem találtam. esetleg más böngészõnél van ilyen?
elõre is kösz
ismer vki olyan Ff kiterjesztést vagy nézetet, ahol oldalt vannak a menük, menüsorok, nem felül? vagyis függõlegesen teljesen ki van használva a képernyõ. sokat kutattam a neten de semmit nem találtam. esetleg más böngészõnél van ilyen?
elõre is kösz
These are my friends, see how they glisten...
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Ujraraktam a gépem és a firefoxot is ugye és amikor felakarom rá rakni a Adobe Flash Player-t kidobja ezt nekem:http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/flas_player1179342975.jpg
Van okosság???
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
a második mondatodra nem is gondoltam. mindig ki kellett kapcsolnom a nézet/eszköztár menüben minden inuláskor.
köszönöm szépen!!
Hasonló kiterjesztések léteztek már régebben is, pl a Showcase (már az 1.5 óta, mert abban már volt Canvas támogatás, ami az ilyen "élõ" elõnézeti képek rajzolgatásához kell), de funkciójában ez hasonlít legjobban.
És egy az IE7-ben levõ zöld biztonsági címsorhoz: VeriSign EV Green Bar Extension
downloads.rdf állomány törlése segített.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tudtok erre mondani valamit?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tehát:
* vagy lépj ki a böngészõbõl, keresd meg a profilkönyvtáradat (C:\Documents and Settings\Felhasználó neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mindenféle betû és szám\), és keresd meg a downloads.rdf állományt és töröld.
* válassz másik letöltési könyvtárat
A Firefoxom (1.5.0.11) nem akarja elmenteni a képeket. Jobb klikk-> kép mentése más néven és semmit nem csinál. Ok, megoldás? <#vigyor3>#vigyor3>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Itt találsz egy bookmark.bak filet. Ez egy backup a könyvjelzõidrõl, a könyvjelzõidet egy bookmark.html file-ban tárolja a róka.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Kérdés, kérés :
1. az IE View és az IE Tab kompatibilesek?
2. az application/x-webeye bõvítményt, honnan lehetne telepíteni vagy mit kell és hová beírni, hogy mûködjön FF-al is az oldal?
3. létezik-e olyan bõvítmény, amellyel képet vagy akár részletet lehetne menteni, webkameráról?
4. Firefox Showcase-ról : amikor lapot jelenít meg, miért nem frissíti az összes mozaiklapot?
Köszi elõre is.
ilyen nekem nincs
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!