19494
-
Cat 02 #8680 Mitől van h sg-n a képek minősége leromlott ?
Gombok, logok. (szemem még rendben van :D) -
#8679 hát, én nagyon kétlem, külföldi fórumok is tele vannak hasonló napaszokkal. most feltettem az FF 3.1 pre-alpha-t (aka. Minefield) és eddig semmi rosszat nem produkált :) -
Cat 02 #8678 Pedig én is akartam venni :D -
#8677 Én az egyik rádió oldalára akartam menni, mikor ezt kiírta :D -
gotchaaa #8676 Támadó webhely! Hóna alatt van egy centrifuga!
-
gotchaaa #8675 Mostanában nem hajlandó magától leállni a 3-as, feladtkezelőből kell kilőni...:/ -
gyonax #8674 Szerintem csak az a hír hogy sikerült hitelesíteni :D
Szerk.: tényleg szép szám -
#8673 Nem baj, akkoris szép szám. -
Apocalipto #8672 Mivel ez volt az első ilyen kísérlet, jóhogy.. -
#8671 -
#8670 Megvan a Guiness-rekord! -
etele34 #8669 A kettesben - nekem még ez van - >> Eszközök >> Beállítások/Tartalom alatt lehet állítani a betűtípusokat.[IMG][/IMG] -
#8668 Hello
Egy ideje a valamiért a FF(3as) vastag betűtipust használ.Ezközök->Beállításokban sehogy sem birom átrakni, megpróbáltam feltenni helyette a 2-est, akkor meg dőlt betűtípust használ, ha témát váltok az se segít.
Help:) -
Zyra #8667 Például innen is >> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mozilla-firefox-v2-0-0-14-magyar--GP12.html -
etele34 #8666 A kettest (magyart) le lehet még valahonnan tölteni ha esetleg mégsem jönne össze valamiért? -
etele34 #8665 Köszi. Csak azért volt a kérdésem, mert látom, hogy itt jó néhánynak gondjai vannak a hármas tűzrókával. Amatőr létemre igen csak nem szeretném ha megszívatnám magamat. -
#8664 simán rátelepitettem és nincs összeomlásom -
Cat 02 #8663 Nekem átment, de elvileg le is törölheted, mert a könyvjelzők megmaradnak. -
etele34 #8662 Kérdezném, hogy én még a FF kettest használom. Símán rátelepíthetem ezt a hármas fokszit? Átmegy minden Könyvjelzőm és a többi adatom is? Nem kell előtte leszednem a kettest hozzá? Bocsi az ámátőőr kérdésekért de eddig még sosem volt ilyen tevékenységem.
Köszi. -
#8661 Akkor ez már tuti, hogy nem a Fox hibája, valami gubanc van nálad. -
#8660 nekem semmi baja a firefox 3-nak
-
#8659 dettó.. visszatettem emiatt pár napja a 2-est de mostmeg az is rákezdte, szóval ha már mind2 összeomlik, inkább 3ast használok.. de hosszútávon ez így sehogyse lesz jó. -
#8658 Nincs mit. :) -
#8657 De vak vagyok! :D hogy ezt eddig mért nem vettem észre, pedig ott volt a szemem előtt!? Mindegy azért köszi szépen! :) -
#8656 Eszközök->Beállítások->Letöltés->Rákérdezés a fájlok letöltési helyére, vagy megadod a mappát ahova töltsön az asztal helyett. -
#8655 Még egy buta kérdés. Hol tudod beállítani, hogy a fájlokat hová töltse le? -
#8654 Nekem ezek vannak fent:
- AdBlock Plus
- Cooliris Preview
- Download Statusbar
- ForecastFox
- GooglePreview
- IE Tab
- Tab Scope -
#8653 Hm ez a Cool Iris meg Google Preview ez jó, köszi:) -
#8652 Új winre raktam fel és teljesen normálisan megy. Nekem csak a bétáknál voltak összeomlások.
Nekem ezek a kiegészítők vannak fenn, és semmi gond velük:
- Adblock Plus
- Cool Iris
- Download Statusbar
- DownlodHelper
- Flagfox
- Flashgot
- Foxmarks
- Gmai Manager
- Google Preview
- Linkification
- No Squint
- NoScript
- PicLens
- Restore Scroll Position
-
#8651 Letiltottam én már az atyaúristent is add-onok terén. :D Jelenleg Gyári állapotban fut, de már így is meghalt egyszer. Kezdem azt hinni, hogy vmi spíware, stb, van amit nem szeret. -
#8650 Nekem csak akkor omladozott, amikor nem tisztán telepítettem, meg vmelyik 2.x-es addont ráerőltetve is problémázott, de már el is felejtettem melyik (nem volt fontos).
Ami még zavaró, hogy néha memory floodal indul (kb minden 3-adik 4-egyik coldstart), vagyis telepakolja a memóriát, aztán kifagy, valószinüsítem, hogy ez is vmelyik addon miatt lehet (vagy nem), de nincs kedvem rá vadászni. :)
Egyébiránt egyszer se omlott még össze. -
#8649 Nekem 2-3 percenként összeomlott megint operával böngészek, ha a következő javításnál nem változik, áttérek operára... -
#8648 Köszi szépen! -
#8647 Restore Scroll Position -
#8646 Sziasztok!
Hogyan tudom úgy beállítani úgy a FF-em, hogy ha a vissza gombot használom és visszalép az előző oldalra akkor ne a lap tetejére lépjen hanem ahol éppen abbahagytam. -
#8645 Nekem még egyszer sem omlott össze. Tiszta telepítés Vistára. -
#8644 pff.. :D
Csak azért zavaró, mert a Beta verziók sokkal kevesebbszer (pár hónap alatt max 2-3 alkalommal) omlottak össze. Ez meg naponta 2-3-szor. (Ugyanazon rendszer van alatta.) -
#8643 nálam is ez van.majd jön javítás -
#8642 Nekem is... -
#8641 Nálam ilyen problem nincs, nem tudom, hogy mi lehet. :S