19494
  • FZoleee
    nekem nem
    firefox 2.0.0.15 foreva
  • Benny04
    a tv.com-nál nekem is összeszarja magát :|
  • ProGabe #8718
    vicces.semmi több...
  • gyonax
    Ezek megőrültek
  • tompka
    Ez durva
  • FZoleee
    Megoldottam, köszi :)
  • gotchaaa
    Az eszköztáron üres helyre kattintasz -> testreszabás, és odahúzod a nyilakat valahova.
  • FZoleee
    Hali!

Felraktam a Firefox 2 legújabb verzióját, mert a három folyton crashelt, de van egy újabb problémám... Eltűntek az előre és a vissza nyilak :S

Így néz ki :( Nem tudjátok mi a megoldás?
  • ProGabe #8712
    az az érdekes,hogy nálam bizonyos oldalak sosem csinálják (pl. sg,imdb,google,gmail),viszont van amik állandóan (pl. tv.com,comment.blog.hu),igaz,ezekből jóval kevesebb akad. természetesen ennek ellenére is mocskosul idegesít a dolog!
    20+ crash riportot küldtem már,és most hagytam egyet majd' fél órára elemezgetni a http://crash-stats.mozilla.com/-on,semmi sem történt,csak töltött és töltött!
    az a furcsa hogy nagyon sok embernek csinálja,tehát nem egyszerű crash-ről van szó. ennél még furcsább az,hogy sokaknak 2.x-vel is előjött a dolog
    teljesen lepucoltam a foxot a gépről,0 ext-tel,csökkentett módban is csinálja! ha "formatcé" után is fogja,adok egy virtuális pofont a mozillának :)

kis adalék: valamelyik pluginre (quicktime,MS DRM,shockwave) gyanakszom! flash kilőve,egy bitnyi nem volt a gépen,mégis csinálta :\
  • Icebarney
    Nálam is többször összeomlik a FF3(működése leáll, újraindul...) Én a gmailre gyanakszom, mert többször bejelentkezésnél csinálja. Lehetséges ez?
  • ivjoe
    google it! :)

Nem, csak nekem az csinált ilyet, ha középső gombbal a tab bar-ra nyomtam. (Alapértelmezésben megpróbálja betölteni az URL-t a vágólapról.)
  • sztyui2
    nincs! PLS linket!
  • ivjoe
    Mármint #8706-ra és #8703-ra.
  • ivjoe
    Van tax mix plus-otok?
  • sztyui2
    Picsába, mégse oldotta meg a problémát! Nekem is jön ez az ablak még mindig!!! Mit kéne ez ellen csinálni? PLS valaki segítsen!
  • sztyui2
    #8688:válasz rá, #8691
    #8691-re válasz:#8692
    #8692-re válasz #8694.
    Nekem megoldotta;)
  • Zyra
    Sajnos a hármas FF-hez egyelőre nincs ilyen kiegészítő csak a ketteshez. Ezen a linken megnézheted >> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=bookmark+duplicate+detector&cat=all
  • ffxi
    Hy all!
    Amióta frissítette magát az FF-em 2.0.0.15-re. Minden indításnál ezt írja ki és nem hajlandó behozni néhány oldalt.

• Kori
    arra sajna nem tudok választ
  • etele34
    Szia Kori!
    Köszi a választ. Most már - a segítséged után - én is látom, csak azt nem értem, hogy miért nem vettem észre eddig.
    A #8693-ban feltett kérdésemre tudsz valami ötletet?
  • Kori
    most is megkérdezi csak nem ablakot dob fel hanem megjelenít felül egy csikot ott teszi fel a kérdést
  • Flamer
    eszközök / bellitások / biztonság -> vebhej jelszavak mentése.
  • etele34
    Sziasztok!
    Adódott egy érdekes problémám.
    Az előző kettes FF-ben ha létrehoztam (például) a Freemail-ben egy új fiókot akkor az első belépéskor rákérdezett a 'TűzRóka', hogy megőrizze-e a jelszót. Most ez a hármasban valamiért nem működik. Hol kell beállítani, hogy megkérdezze ezt a jelszó elmentést? Tudtok erre megoldást?
  • Vardar
    Sziasztok. A FF2 rengetegszer idegesített a legutóbbi frissítés óta ezért FF3-ra váltottam. Kérdésem: Azt, hogy lehetne megoldani, hogy a legördülő sávban. fent azok az oldalak legyenek amiket én oda beírtam, megerősítettem. Mert most előzmények és "rendes" oldalak együtt vannak. Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • FZoleee
    Elvileg csak annyit csinál, hogy nem írja ki folyton, hogy túl sokan töltenek mo-ról :P
  • Cat 02 #8695
    Ez + slotot ad vagy végtelent ? :P
  • FZoleee
    Ez az
    Csak azért kérdeztem, mert másnál emiatt írta ki ezt az üzenetet :)
  • etele34
    Van letölthető Bookmark Duplicate Detector a hármashoz is? A kettesben fent volt nálam de most itt hibaüzenet: Nem kompatibilis ezzel Firefox 3.0 Jó lenne mert hasznosnak tartottam.
  • sztyui2
    nincs. Linket pls!
  • FZoleee
    Megaupload SX 3.2 kiegészítő fenn van nálad?
  • Narxis
    Vírus!!
  • sztyui2
    Bassza meg, mostmár jön a rohadt ablak 3.0 indításakor is!!!
  • sztyui2
    Hi all! Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox 2.0 egy bizonyos frissítés után mindig amikor el akarom indítani, kiírja, hogy trying to load non-local URL. Ezt leokézom és csak ezután indul a firefox. Feltettem a 3.0-t, ott nem jelentkezik, viszont sokkal lassabb(sztem nem bírja a gépem). Viszont a 3.0-ra nem elérhető a kedvenc témám. Próbáltam Nightly Tester Tools-al, de akkor meg ronda, és nem használható. Leszedtem a 3.0-t, felraktam a 2.0-t, ment 1 napig normálisan, aztán megint frissített, és megint jött a rohadt szövegdoboz.Mit lehet ez ellen tenni? 2.0-t szeretnék használni.
  • Narxis
    Ez az egyik újítása a 3-asnak, használd egészséggel.
  • Imi01
    Helló!
    Nekem a 3-as olyan hogy ahova beírom a címeket,tele van minden féle előzményel meg címel amit nem is én írtam be!Hiába törlöm ki,ujra ugyanugy jelenik meg!Ki lehet ezt a sok szemetet szedni valahogy,és hogy csak az a cím legyen ott,amit én beírok?A 2-es nem volt ilyen...
  • 5c0rp330n
    Minefield is elkezdett kilépegetni, frankó..
  • N o N a m e
    mostanában én is találok ilyen oldalakat, régebben nem volt :D
  • Benny04
  • Cat 02 #8682
    Nem csak a logok, hanem gombok is.
  • etele34
    Hát alapból csak 20(húsz) KB a feltölthető max. méret. Ez pedig nem plazma TV minőség.