Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Most elindítottam a rossz IE-t(Internet Explorer-t)és a firefox-om sokszor megaupload oldalra tesz,vagy Error Lander felirat felül!Ezelen mi az orvoslás?Köszi a választ.

dragon11
Feltettem a hõfok mérõt ahogy mondtad Sil,mûködik nagyon király!!De még kéne nekem ilyen pluginok,szeretem ha jó a firefox-om😊.Mondanál egyo ilyne helyet,ahol letölthetem a külömbözõ pluginokat.Köszi!

Sil78
Nyomj egy F7-et, azzal lehet ki-bekapcsolni a "caret browsing"-ot.

These are my friends, see how they glisten...

passatgt
üdv

valamelyik billkombinációval benyomam egy olyan funkciót, hogy a weblapon belüli szövegben is látszdik a kurzor, olyan mint amikor itt a hozzászólást írom. Hogyan tudom kikapcsolni?

nothes
üdv! ma reggel rendesen kib.szott velem ez a fuckin firefox.. tegnap este még minden oké volt, azonban ma reggel miután elindítottam, egy teljesen steril böngészõablak fogadott. értem ezalatt: a bookmarks, a sütik és az összes plugin, amiket felraktam egyszerûen eltûntek.
mi okozza ezt? a segítségért elõre is kösz

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Sil78
A .xpi kiterjesztésû fájlokat, ha letöltötted a gépedre, csak meg kell fognod az egérrel, és ráhúzni a Firefox ablakára.

dragon11
Hi all!Letöltöttem a firefox-hoz az idõjárás plugint,de van egy nagy gondom xpi a kiterjesztése(megnyitni megtudom a mappát de install vagy valami semmit nem tudok elindítani).Mit csináljak,nagyon kéne a plugin mert a kedvencem a Mozilla Firefox!Köszönöm elõre a választ.

Sil78
#4858.

SD456
Hy all!

Az lenne a gondom, hogy amikor megnyitom a Firefox-ot akkor az oldalakat elmenti de nem menti el viszont a könyvjelzõket, és azt sem, hogy teljes képernyõben futattam. Ja meg egykét dolgot az Eszköztárról! Pedig van Session Managerem. Remélem tud valaki segíteni!

Elõre is kösszönöm!

PS3 ID: SDani456

Wreck86
sziasztok!ne haragudjatok,de exploreres problémám lenne,s az ehhez tartozó topikban nem válaszolnak.az a bajom,hogy a freemailnél mikor csatolni szeretnék egy filet(283kb) feljön a csatolási ablak,kiválasztom-küld,és csak megy a csík,s nem történik semmi,a kis ablak bal sarkában van felkiáltójel.arra klikkeltem azt írja: sor 29,karakter 2,hiba: a hozzáférés megtagadva,kód 0 és az url. ilyenkor mit tudok csinálni??

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Dj Faustus
A hiba nálam nem jelentkezik.
Frissítsd a Java-t a legfrissebbre (1.6.0_01), hátha az rendetlenkedik.

vagy miért nem használok inkább másik böngészõt?
köszönöm a tanácsodat, amit írtál, az másik út, de én a problémám megoldására szeretném megtalálni a választ
lee86
olcsó okoskodás, de miért nem inkább fülekbe nyitod meg az ablakokat?

¡Hala Madrid!

Újra is telepítettem, de a hiba nem változott.
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha egyszerre több ablakban fut a firefox és az egyik ablakban a chat.hu -ra is be vagyok jelentkezve, akkor, változó idõközönként, de elõbb, vagy utóbb biztos, hogy az összes ablak magától bezáródik?
128bit
Csak egyet nem találok!
Az melyik amivel az egész oldalt meg lehet nagyitani?Azt kérem!

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

128bit
DE amugy kosi

128bit
Lehet köhögni de akkor kerestem én!Ilyenre gomdoltam khm...😊

dogfish
128bit
Sziasztok!
Mocskos lusta vagyok!Szeretném ha irnátok nekem oldalt ahonnan kiegészitöket tudok leszedni ha lehet és ha van magyarul ,de ha nincs akkor akármi jöhet!
Régen volt fent minden finomság ,magyar szotár, video letöltö,oldal nagyito stb csak fogalmam sincs honnan szedtem öket 😊 és ujraraktam a gépet !
Köszi<#fogmosas>

lee86
óriási hála! mûködött! köszi! 😊

&#161;Hala Madrid!

Sil78
Becsukod a böngészõt, megkeresed a profilodban a prefs.js fájlt, megnyitod valami szövegszerkesztõvel, és törlöd belõle ezt a sort. Persze elõtte csinálsz róla biztonsági másolatot. Az egyes sorok formátuma:
user_pref("kulcs neve", érték);

lee86
Sziasztok!
elég sok memóriát követel a böngészõ, és épp ezt próbáltam kompenzálni a "config.trim_on_minimize" kulcs létrehozásával (about:config-ban). csakhogy az új kulcs létrehozásánál félreklikkeltem és logikai (angolul talán boolean) helyett az egész-parancsra kattintottam, így képtelen vagyok false-ra állítani az értéket, mert így viszont csak számadatot tudok megadni.
van valami mód arra, hogy töröljem, és újra hozzáadjam ezúttal helyesen a kulcsot, vagy valami más alternatív megoldás? köszönöm elõre is!

&#161;Hala Madrid!

Vagy lehet hogy ezért ugrál:Link

ProGabe
az üres könyvjelzõ eszköztárnál szokott így viselkedni,tegyél bele valami könyvjelzõt,vagy kapcsold ki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tudjátok miért ugrál a firefox képe a Vista alatt, amikor olyan oldalt nyitok meg amelyinél felugró ablakot blokkol a program, kiküszöbölni az ugrálást csak úgy tudom hogy F11 el kiteszem nagyba a képet, ekkor viszont nem érem el a felsõ menüsort!Ja, és mindegy hogy mit telepítek mint hiányzó bõvitmény!!!
Gondoltam hogy nem megfelelõ a skin, de ez a gyári, és nem értem hogy ez másnál nem jelenzkezik?
G.
Dj Faustus
"amugy mért jo a Ctrl+F5?"
Mert a szerverrõl tölti le az állományokat, nem a böngészõ gyorsítótárából.
http://www.mozilla.org/support/firefox/keyboard

Kaszi46
ctrl+f5 megoldotta, köszi😊

*Posse*T.W.D*

urbijoe
amugy mért jo a Ctrl+F5?
én simán csak F5-öt szoktam nyomni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sil78
Ctrl+F5 nem segít?

Kaszi46
Hello, az mitöl lehet hogy sg-t így jeleníti meg a firefox? Minden más weboldal jól mûködik, tegnap még ez is jó volt.

*Posse*T.W.D*

kösz, .mûködik!

++

Rage47
IE Tab ?
heloztok, nem olvastam vissza lehet már volt róla szó korábban, arra van vmi megoldás, kiegészítõ,add-on, bármi, hogy gportal.hu-s oldalak fórumát normálisan(egyszerûen meg se jelenik az új hozzászólás ablak) megjelenítja a mozilla??

++

Faterx
Siziasztok újra raktam mindent, hogy is volt ez az sg chat letiltás? (Elfelejtette)
modellmaker
Jó oks. Majd ha nem tiltja le. 😄 Itt az Sg-n a benner felett lévõ reklám(ok)ról van szó. elvileg az egész reklám keretet blokkolja szal, pláne nem értem. de most pl letiltja...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sil78
Ehhez kéne, hogy melyik oldalon, meg egy screenshot arról, amikor épp nem tiltja. Lehet, hogy nem egészen jó a megadott feltétel.

modellmaker
Az Adblock Plusom (0.7.x) nem mindig tiltja le az ugyanott (hogy ugyanazon a címen van-e azt nem tom, de az egész reklám keretet blokkolnia kellene elvileg) lévõ reklámokat. Votl már adblosk reisntall is a helyzet ua. a szokásos tiltó lista, plusz ami még bántj a szemem. Mi lehet a baja?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Shortstop
ok
köszi

Sil78
Nem, csak az eszköztárak beállításai.

Shortstop
megnezem majd koszonom.

de ha ezt megcsinalom akkor nem fog a mostani konyvjelzoim kozul eltunni semmi?

Sil78
#4858, esetleg?

Shortstop
van egy kis problémám. mikor el akarok menteni egy oldalt a könyvjelzõk közé akkor ugye ami feljön ablak és le kell okézni (és ezután mentené el), ott hiába kattintok az okéra nem csinál semmit: az ablak nem tûnik el, a könyvjelzõk közé sem menti el

mi lehet ennek az ellenszere?

Rage47
kösszi
Picar77
köszi szépen 😊

()() (^^)

Sil78
A nemrég ajánlott Speed Dial nevû kiterjesztéshez csináltam magyar verziót, ha valakit érdekel. Ez a kiterjesztés, mint említettem, az Opera új Gyorshívó funkciójának felel meg, max 9 oldalat lehet hozzáadni (pl amit gyakran használsz), és utána errõl a 9 db-os elõnézeti oldalról vagy a Ctrl+szám billentyûkombinációval megnyitni.
Kép róla...

Silke, köszi érte, pompás kis jószág, sokat segített!

littleNorbi
thx.

Dying Soul
Nekem tetszik. 😄D

Sil78
A Secunia az ingyenes Software Inspector nevû szolgáltatásának a használata során összegyûjtött adatok alapján közzétett némi statisztikát. A vizsgált gépeken a böngészõk közül a Firefox 2 szerepelt a legjobban (csak 5,19%-nál hiányoztak biztonsági frissítések, hála az automatikus frissítéseknek), ezt követte az IE7 (5,4%), jócskán lemaradva az IE6 (9,61%), és végül az Opera-használók voltak a leglustábbak a frissítések telepítése terén (11,96%). link1 link2

A Software Inspector itt érhetõ el.
Érdemes vele átnézetni a gépet, és megbizonyosodni arról, hogy minden telepített programból fent van-e a legfrissebb.