19494
-
#8720 nekem nem
firefox 2.0.0.15 foreva -
#8719 a tv.com-nál nekem is összeszarja magát :| -
#8718 vicces.semmi több... -
gyonax #8717 Ezek megőrültek -
tompka #8716 Ez durva -
#8715 Megoldottam, köszi :) -
gotchaaa #8714 Az eszköztáron üres helyre kattintasz -> testreszabás, és odahúzod a nyilakat valahova.
-
#8713 Hali!
Felraktam a Firefox 2 legújabb verzióját, mert a három folyton crashelt, de van egy újabb problémám... Eltűntek az előre és a vissza nyilak :S
Így néz ki :( Nem tudjátok mi a megoldás? -
#8712 az az érdekes,hogy nálam bizonyos oldalak sosem csinálják (pl. sg,imdb,google,gmail),viszont van amik állandóan (pl. tv.com,comment.blog.hu),igaz,ezekből jóval kevesebb akad. természetesen ennek ellenére is mocskosul idegesít a dolog!
20+ crash riportot küldtem már,és most hagytam egyet majd' fél órára elemezgetni a http://crash-stats.mozilla.com/-on,semmi sem történt,csak töltött és töltött!
az a furcsa hogy nagyon sok embernek csinálja,tehát nem egyszerű crash-ről van szó. ennél még furcsább az,hogy sokaknak 2.x-vel is előjött a dolog
teljesen lepucoltam a foxot a gépről,0 ext-tel,csökkentett módban is csinálja! ha "formatcé" után is fogja,adok egy virtuális pofont a mozillának :)
kis adalék: valamelyik pluginre (quicktime,MS DRM,shockwave) gyanakszom! flash kilőve,egy bitnyi nem volt a gépen,mégis csinálta :\ -
#8711 Nálam is többször összeomlik a FF3(működése leáll, újraindul...) Én a gmailre gyanakszom, mert többször bejelentkezésnél csinálja. Lehetséges ez? -
#8710 google it! :)
Nem, csak nekem az csinált ilyet, ha középső gombbal a tab bar-ra nyomtam. (Alapértelmezésben megpróbálja betölteni az URL-t a vágólapról.) -
#8709 nincs! PLS linket! -
#8708 Mármint #8706-ra és #8703-ra. -
#8707 Van tax mix plus-otok? -
#8706 Picsába, mégse oldotta meg a problémát! Nekem is jön ez az ablak még mindig!!! Mit kéne ez ellen csinálni? PLS valaki segítsen! -
#8705 #8688:válasz rá, #8691
#8691-re válasz:#8692
#8692-re válasz #8694.
Nekem megoldotta;) -
Zyra #8704 Sajnos a hármas FF-hez egyelőre nincs ilyen kiegészítő csak a ketteshez. Ezen a linken megnézheted >> https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=bookmark+duplicate+detector&cat=all -
#8703 Hy all!
Amióta frissítette magát az FF-em 2.0.0.15-re. Minden indításnál ezt írja ki és nem hajlandó behozni néhány oldalt.
-
#8702 arra sajna nem tudok választ -
etele34 #8701 Szia Kori!
Köszi a választ. Most már - a segítséged után - én is látom, csak azt nem értem, hogy miért nem vettem észre eddig.
A #8693-ban feltett kérdésemre tudsz valami ötletet? -
#8700 most is megkérdezi csak nem ablakot dob fel hanem megjelenít felül egy csikot ott teszi fel a kérdést -
#8699 eszközök / bellitások / biztonság -> vebhej jelszavak mentése. -
etele34 #8698 Sziasztok!
Adódott egy érdekes problémám.
Az előző kettes FF-ben ha létrehoztam (például) a Freemail-ben egy új fiókot akkor az első belépéskor rákérdezett a 'TűzRóka', hogy megőrizze-e a jelszót. Most ez a hármasban valamiért nem működik. Hol kell beállítani, hogy megkérdezze ezt a jelszó elmentést? Tudtok erre megoldást? -
Vardar #8697 Sziasztok. A FF2 rengetegszer idegesített a legutóbbi frissítés óta ezért FF3-ra váltottam. Kérdésem: Azt, hogy lehetne megoldani, hogy a legördülő sávban. fent azok az oldalak legyenek amiket én oda beírtam, megerősítettem. Mert most előzmények és "rendes" oldalak együtt vannak. Válaszaitokat előre is köszönöm. -
#8696 Elvileg csak annyit csinál, hogy nem írja ki folyton, hogy túl sokan töltenek mo-ról :P -
Cat 02 #8695 Ez + slotot ad vagy végtelent ? :P -
#8694 Ez az
Csak azért kérdeztem, mert másnál emiatt írta ki ezt az üzenetet :) -
etele34 #8693 Van letölthető Bookmark Duplicate Detector a hármashoz is? A kettesben fent volt nálam de most itt hibaüzenet: Nem kompatibilis ezzel Firefox 3.0 Jó lenne mert hasznosnak tartottam. -
#8692 nincs. Linket pls! -
#8691 Megaupload SX 3.2 kiegészítő fenn van nálad? -
#8690 Vírus!! -
#8689 Bassza meg, mostmár jön a rohadt ablak 3.0 indításakor is!!! -
#8688 Hi all! Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox 2.0 egy bizonyos frissítés után mindig amikor el akarom indítani, kiírja, hogy trying to load non-local URL. Ezt leokézom és csak ezután indul a firefox. Feltettem a 3.0-t, ott nem jelentkezik, viszont sokkal lassabb(sztem nem bírja a gépem). Viszont a 3.0-ra nem elérhető a kedvenc témám. Próbáltam Nightly Tester Tools-al, de akkor meg ronda, és nem használható. Leszedtem a 3.0-t, felraktam a 2.0-t, ment 1 napig normálisan, aztán megint frissített, és megint jött a rohadt szövegdoboz.Mit lehet ez ellen tenni? 2.0-t szeretnék használni. -
#8687 Ez az egyik újítása a 3-asnak, használd egészséggel. -
Imi01 #8686 Helló!
Nekem a 3-as olyan hogy ahova beírom a címeket,tele van minden féle előzményel meg címel amit nem is én írtam be!Hiába törlöm ki,ujra ugyanugy jelenik meg!Ki lehet ezt a sok szemetet szedni valahogy,és hogy csak az a cím legyen ott,amit én beírok?A 2-es nem volt ilyen... -
#8685 Minefield is elkezdett kilépegetni, frankó.. -
#8684 mostanában én is találok ilyen oldalakat, régebben nem volt :D -
#8683 -
Cat 02 #8682 Nem csak a logok, hanem gombok is. -
etele34 #8681 Hát alapból csak 20(húsz) KB a feltölthető max. méret. Ez pedig nem plazma TV minőség.