Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
valamelyik billkombinációval benyomam egy olyan funkciót, hogy a weblapon belüli szövegben is látszdik a kurzor, olyan mint amikor itt a hozzászólást írom. Hogyan tudom kikapcsolni?
mi okozza ezt? a segítségért elõre is kösz
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Az lenne a gondom, hogy amikor megnyitom a Firefox-ot akkor az oldalakat elmenti de nem menti el viszont a könyvjelzõket, és azt sem, hogy teljes képernyõben futattam. Ja meg egykét dolgot az Eszköztárról! Pedig van Session Managerem. Remélem tud valaki segíteni!
Elõre is kösszönöm!
PS3 ID: SDani456
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Frissítsd a Java-t a legfrissebbre (1.6.0_01), hátha az rendetlenkedik.
köszönöm a tanácsodat, amit írtál, az másik út, de én a problémám megoldására szeretném megtalálni a választ
Miért van az, hogy ha egyszerre több ablakban fut a firefox és az egyik ablakban a chat.hu -ra is be vagyok jelentkezve, akkor, változó idõközönként, de elõbb, vagy utóbb biztos, hogy az összes ablak magától bezáródik?
Az melyik amivel az egész oldalt meg lehet nagyitani?Azt kérem!
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Mocskos lusta vagyok!Szeretném ha irnátok nekem oldalt ahonnan kiegészitöket tudok leszedni ha lehet és ha van magyarul ,de ha nincs akkor akármi jöhet!
Régen volt fent minden finomság ,magyar szotár, video letöltö,oldal nagyito stb csak fogalmam sincs honnan szedtem öket 😊 és ujraraktam a gépet !
Köszi<#fogmosas>#fogmosas>
user_pref("kulcs neve", érték);
elég sok memóriát követel a böngészõ, és épp ezt próbáltam kompenzálni a "config.trim_on_minimize" kulcs létrehozásával (about:config-ban). csakhogy az új kulcs létrehozásánál félreklikkeltem és logikai (angolul talán boolean) helyett az egész-parancsra kattintottam, így képtelen vagyok false-ra állítani az értéket, mert így viszont csak számadatot tudok megadni.
van valami mód arra, hogy töröljem, és újra hozzáadjam ezúttal helyesen a kulcsot, vagy valami más alternatív megoldás? köszönöm elõre is!
¡Hala Madrid!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gondoltam hogy nem megfelelõ a skin, de ez a gyári, és nem értem hogy ez másnál nem jelenzkezik?
G.
Mert a szerverrõl tölti le az állományokat, nem a böngészõ gyorsítótárából.
http://www.mozilla.org/support/firefox/keyboard
én simán csak F5-öt szoktam nyomni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

*Posse*T.W.D*
++
++
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de ha ezt megcsinalom akkor nem fog a mostani konyvjelzoim kozul eltunni semmi?
mi lehet ennek az ellenszere?
Kép róla...
Silke, köszi érte, pompás kis jószág, sokat segített!
A Software Inspector itt érhetõ el.
Érdemes vele átnézetni a gépet, és megbizonyosodni arról, hogy minden telepített programból fent van-e a legfrissebb.