19494
-
#8760 Milyen gyermekbetegségek? Ez nem winfos, nyugodtan teheted fel. -
agost #8759 sziasztok
egy gyors kérdésem lenne:
kijavították már a firefox 3 gyermekbetegségeit, vagy még mindig érdemesebb a 2-es verziót használni?
előre is köszi a válaszokat -
#8758 kösz -
#8757 Melyik verzió? Hármas? Az nálam is percenként összeomlott, most 2-est használok, az gond nélkül megy :) -
Narusco #8756 Hello. Lenne egy problémám amit megosztok veletek: mostanában többször előfordult, hgoy a firefox használat közben csak ugy eltűnik, és indíthatom ujra. Ez valami vírus lehet? Scanneltem de AVGis nem talált semmit. Kurvára kezd zavarni, valakinek volt hasonló problémája? -
gyonax #8755 Aki nagyon nem szereti az awesomebart annak itt van ez: Old Location Bar Többet tud mint az oldbar:
*URL Bar displays the old way.
*Go Button is always there now.
*No longer looks threw your Bookmarks.
*Only matches what you type, doesn't guess.
*URL Bar turns Yellow when visiting a "Secure" page. -
#8754 Töröld ki a kedvencekből -
#8753 Köszi szépen
erre nincs vmi megoldás még? h tünjön onnan el...
nem nagyon jön be a 3-as verzio :S -
starweb88 #8752 Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet e valahogy bőviteni magát akönyvjelző eszköztárat értem arra hogy most csak egy sorvan a többit meg le lehet nyitni a nyillal oldalt. Arra lennék kiváncsi, hogy nem lehet vhogy több sorba rakni a könyvjelző eszköztárat?
köszi előre is -
#8751 ha nem magyar a menü, akkor az nem magyar FF!
"SG hiba": lap alja
Prince23: oldbar 1.2 -
Ki jött az új Mozilla 3 verziója, de nekem nem jön be, amikor megnyitom a böngészőt, csúnyán megvannak nagyítva a szövegek, szal én így szeretném beállítani: (ami be van karikázva)
-
gotchaaa #8749 Összeomlott a FF3, a részletekben a RAMBack Addon-ról hadovált valamit... -
#8748 LOL :)
az sgs hiba hogy amikor frissitem viszaugrik a tetejére
a másik a magyar honlapról töltötem el az FFt :S -
#8747 #8736 -
#8746 Na valaki válaszoljon már az én problémámra :S -
Karcsi1001 #8745 Segítség! Kedvenc TV Paprikám nem működik rendesen. Ilyeneket írkál ki:
"Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését.
Parancsfájl: http://tvpaprika.hu/sites/tvpaprika.hu/themes/tvpaprika/scripts/ruzeeborders.js:291"
(másik oldalra klikkeléskor, mindég más a szám és nem dolgozik rendesen a Firefox)
Explorer alatt megy. Nagyon nem értek hozzá, eddig jó volt, most miért nem? Mi lehet a hiba? Ha tud valaki segíteni egyszerűen, érthetően, nagyon megköszönöm. -
#8744 ctrl
#8742: ctrl+shift+delete segít! -
#8743 Eszközök -> Személyes adatok törlése -> Gyorsítótár -
Orionk #8742 sziasztok!
Tudja valaki, hogy a mozilla hova teszi a cache-t?
Hol találom, mert ki szeretném törölni.
Előre is Big THX.
Üdv., -
#8741 melyik gombot kell megnyomni mikor egy oldalon nem az egész szöveget akarom kijelölni hanem bizonyos részeket?
multkor tudtam de elfelejtettem -
Xflax #8740 Áhh megvan.
köszi a segítséget. -
Xflax #8739 megvolt de semmi.
Csak pár oldalnál gáz ami java-t használ (pl: chat.hu)
pedig a java engedélyezve van. -
#8738 ürítsd a gyorsítótárad -
Xflax #8737 Hello mindenkienk. Tegnap a Firefoxom tökéletesen ment, ma leülök elé és pár oldalt nem tökéletesen tölt be. Fehér háttéren csak a betüket tölti be.
Valami ötlet?
Előre is köszi. -
#8736 beállítások - haladó - szöveg keresése a keresett szó... elé pipa!
#8735: milyen sg-s probléma? nincs a fejünkben minden egyes firefoxos baja :)
angol nyelv: töltsd le a magyar ff3-t! -
#8735 Hali
Van két problémám :)
első hogy újra telepitetem a windowst, és az SGs probléma ujbol fen ál, de sajna nem tudom a plugin nevét, valaki megmondaná a plugin nevét
másik, angol nyelvü a menü, hol tudom magyara állitani? -
XRV #8734 Ez az alábbi tipp nekem nem akar műxeni.
http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/tips/
"Megtalálni csak egy pillanat műve
A gépelés közbeni keresés egy másik nagyszerű funkció, amellyel idő takarítható meg. A keresősáv használata helyett csak kattintson bárhova az oldalra és kezdje el beírni a keresett szót és a kurzor azonnal az első találathoz fog ugrani.
Ez ugyanúgy használható a hivatkozásokhoz is. Például, ahelyett, hogy elkezdené az egérkurzort a "tudjon meg többet" hivatkozásra húzni, csak kezdje el beírni a hivatkozás nevét és nyomja meg az Entert, amikor a kurzor a hivatkozáson áll." -
#8733 Megnyitok az eszközök->kiegészítők/témák ablakot, és oda egyszerűen drag'n'drop behúzod. -
#8732 Van egy .jar témafájlom. Hogyan tudnám használni? -
#8731 nem tudom,mert én meg az url link-et használom :D
szóval mindegy,nézd meg mit tudnak és az alapján dönts -
#8730 a Text link meg a Linkification lényegében ugyan az nem?
melyik a jobb? -
#8729 Hm... A media player plugin újratelepítése, repair nem vállt be. Uninstalláltam és minden gond nélkül megy.
Nos, elnézést a duplapostért, megy minden szépen, csak nem kell az ami eddig kellett (javasolt plugin)...:))) -
#8728 Sziasztok,
Gondom van, innen szeretnék a felvételeket elérni, de képet nem látok, csak hang van, a medialejátszóban a narancssárgás "háttér" látszódik, hang van.
A Windows Media Player Firefox Plugin persze fenn van, eddig nem volt semmi gond, számos esetben néztem már innen adásokat...
Mi az amit javasoltok? -
#8727 Megoldottam. -
#8726 "teljesen lepucoltam a foxot a gépről,0 ext-tel,csökkentett módban is csinálja!"
nem először írtam le én sem,és más sem. valamit nagyon elcsesztek :\ -
#8725 Tiltsd le mindegyik kiegészítőt és úgy próbáld, ha úgyis problémás akkor csökkentett módban. -
#8724 Nekem is ez a gondom : [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=8703]#8703[/URL]
Semmi megoldás??? -
#8723 ezek vannak:
-
#8722 Nekem nem szarja össze magát, meg másik oldalon sem furi, szerintem valamelyik kiegészítővel lesz a gond (FF 3.0) -
#8721 majd a 3.0.0.14-nél jó lesz...