19494
  • Narxis
    Milyen gyermekbetegségek? Ez nem winfos, nyugodtan teheted fel.
  • agost
    sziasztok

egy gyors kérdésem lenne:

kijavították már a firefox 3 gyermekbetegségeit, vagy még mindig érdemesebb a 2-es verziót használni?

előre is köszi a válaszokat
  • biomage
    kösz
  • FZoleee
    Melyik verzió? Hármas? Az nálam is percenként összeomlott, most 2-est használok, az gond nélkül megy :)
  • Narusco
    Hello. Lenne egy problémám amit megosztok veletek: mostanában többször előfordult, hgoy a firefox használat közben csak ugy eltűnik, és indíthatom ujra. Ez valami vírus lehet? Scanneltem de AVGis nem talált semmit. Kurvára kezd zavarni, valakinek volt hasonló problémája?
  • gyonax
    Aki nagyon nem szereti az awesomebart annak itt van ez: Old Location Bar Többet tud mint az oldbar:
    *URL Bar displays the old way.
    *Go Button is always there now.
    *No longer looks threw your Bookmarks.
    *Only matches what you type, doesn't guess.
    *URL Bar turns Yellow when visiting a "Secure" page.
  • FZoleee
    Töröld ki a kedvencekből
  • Prince23
    Köszi szépen

erre nincs vmi megoldás még? h tünjön onnan el...
    nem nagyon jön be a 3-as verzio :S
  • starweb88
    Hali

Olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet e valahogy bőviteni magát akönyvjelző eszköztárat értem arra hogy most csak egy sorvan a többit meg le lehet nyitni a nyillal oldalt. Arra lennék kiváncsi, hogy nem lehet vhogy több sorba rakni a könyvjelző eszköztárat?

köszi előre is
  • ProGabe #8751
    ha nem magyar a menü, akkor az nem magyar FF!

"SG hiba": lap alja

Prince23: oldbar 1.2
  • Prince23

Ki jött az új Mozilla 3 verziója, de nekem nem jön be, amikor megnyitom a böngészőt, csúnyán megvannak nagyítva a szövegek, szal én így szeretném beállítani: (ami be van karikázva)

• gotchaaa
    Összeomlott a FF3, a részletekben a RAMBack Addon-ról hadovált valamit...
  • biomage
    LOL :)
    az sgs hiba hogy amikor frissitem viszaugrik a tetejére
    a másik a magyar honlapról töltötem el az FFt :S
  • ProGabe #8747
  • biomage
    Na valaki válaszoljon már az én problémámra :S
  • Karcsi1001
    Segítség! Kedvenc TV Paprikám nem működik rendesen. Ilyeneket írkál ki:

"Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését.

Parancsfájl: http://tvpaprika.hu/sites/tvpaprika.hu/themes/tvpaprika/scripts/ruzeeborders.js:291"

(másik oldalra klikkeléskor, mindég más a szám és nem dolgozik rendesen a Firefox)
    Explorer alatt megy. Nagyon nem értek hozzá, eddig jó volt, most miért nem? Mi lehet a hiba? Ha tud valaki segíteni egyszerűen, érthetően, nagyon megköszönöm.
  • ProGabe #8744
    ctrl

#8742: ctrl+shift+delete segít!
  • FZoleee
    Eszközök -> Személyes adatok törlése -> Gyorsítótár
  • Orionk
    sziasztok!

Tudja valaki, hogy a mozilla hova teszi a cache-t?

Hol találom, mert ki szeretném törölni.

Előre is Big THX.
    Üdv.,
  • urbijoe
    melyik gombot kell megnyomni mikor egy oldalon nem az egész szöveget akarom kijelölni hanem bizonyos részeket?
    multkor tudtam de elfelejtettem
  • Xflax
    Áhh megvan.
    köszi a segítséget.
  • Xflax
    megvolt de semmi.
    Csak pár oldalnál gáz ami java-t használ (pl: chat.hu)
    pedig a java engedélyezve van.
  • ivjoe
    ürítsd a gyorsítótárad
  • Xflax
    Hello mindenkienk. Tegnap a Firefoxom tökéletesen ment, ma leülök elé és pár oldalt nem tökéletesen tölt be. Fehér háttéren csak a betüket tölti be.
    Valami ötlet?
    Előre is köszi.
  • ProGabe #8736
    beállítások - haladó - szöveg keresése a keresett szó... elé pipa!

#8735: milyen sg-s probléma? nincs a fejünkben minden egyes firefoxos baja :)

angol nyelv: töltsd le a magyar ff3-t!
  • biomage
    Hali

Van két problémám :)
    első hogy újra telepitetem a windowst, és az SGs probléma ujbol fen ál, de sajna nem tudom a plugin nevét, valaki megmondaná a plugin nevét
    másik, angol nyelvü a menü, hol tudom magyara állitani?
  • XRV
    Ez az alábbi tipp nekem nem akar műxeni.

http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/tips/

"Megtalálni csak egy pillanat műve

A gépelés közbeni keresés egy másik nagyszerű funkció, amellyel idő takarítható meg. A keresősáv használata helyett csak kattintson bárhova az oldalra és kezdje el beírni a keresett szót és a kurzor azonnal az első találathoz fog ugrani.

Ez ugyanúgy használható a hivatkozásokhoz is. Például, ahelyett, hogy elkezdené az egérkurzort a "tudjon meg többet" hivatkozásra húzni, csak kezdje el beírni a hivatkozás nevét és nyomja meg az Entert, amikor a kurzor a hivatkozáson áll."
  • modellmaker
    Megnyitok az eszközök->kiegészítők/témák ablakot, és oda egyszerűen drag'n'drop behúzod.
  • N o N a m e
    Van egy .jar témafájlom. Hogyan tudnám használni?
  • ProGabe #8731
    nem tudom,mert én meg az url link-et használom :D

szóval mindegy,nézd meg mit tudnak és az alapján dönts
  • urbijoe
    a Text link meg a Linkification lényegében ugyan az nem?
    melyik a jobb?
  • trident
    Hm... A media player plugin újratelepítése, repair nem vállt be. Uninstalláltam és minden gond nélkül megy.

Nos, elnézést a duplapostért, megy minden szépen, csak nem kell az ami eddig kellett (javasolt plugin)...:)))
  • trident
    Sziasztok,

Gondom van, innen szeretnék a felvételeket elérni, de képet nem látok, csak hang van, a medialejátszóban a narancssárgás "háttér" látszódik, hang van.
    A Windows Media Player Firefox Plugin persze fenn van, eddig nem volt semmi gond, számos esetben néztem már innen adásokat...

Mi az amit javasoltok?
  • Japep
    Megoldottam.
  • ProGabe #8726
    "teljesen lepucoltam a foxot a gépről,0 ext-tel,csökkentett módban is csinálja!"

nem először írtam le én sem,és más sem. valamit nagyon elcsesztek :\
  • Narxis
    Tiltsd le mindegyik kiegészítőt és úgy próbáld, ha úgyis problémás akkor csökkentett módban.
  • Japep
    Nekem is ez a gondom : [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=8703]#8703[/URL]

Semmi megoldás???
  • Benny04
    ezek vannak:
  • [HUN]FaTaL
    Nekem nem szarja össze magát, meg másik oldalon sem furi, szerintem valamelyik kiegészítővel lesz a gond (FF 3.0)
  • Benny04
    majd a 3.0.0.14-nél jó lesz...