Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
megvolt nem is egyszer

Firefox reinstall tán?
passatgt
üdv
újratelepítettem a window-om. Szeretném felrakni a firefoxot, feltelepíti, elindítom, és kiírja, hogy már fut, zárjam be a másik alkalmazást vagy indítsam újra a gépet. Megnéztema folyamatoknál, de semmi firefox.exe nincs. Újraindítom a gépet, elindítom s ugyanezt írja ki. Mi lehet a gond?

ffxi
na de van még vagy 3gb-om. érdekes.

Fákjúal!

Dj Faustus
A "zöld puzzle" a feltelepítetlen Java plugint jelezte.
Viszont amikor fel akarta volna telepíteni a Java plugint betelt a szabad lemezterület, amire hibaüzenetben hívta fel a figyelmedet.

ffxi
Úgy jött ez ide, hogy ilyen zöld puzzle-ra kattintottam miközben böngésztem FF-vel és tölt és a végén ezt írja ki.

Fákjúal!

Dj Faustus
A hibaüzenet szerint nincs elég hely a merevlemezen...

Humesz
1: Hogy jön ez ide?
2: Akkor szedd le és tedd fel újra, ne frissítsd!
ffxi
HELP!!!
Amikor frissíteni akarom a JAVA-t ezt írja ki.

Fákjúal!

Nos, így levezetve, igen logikus :-), köszi szépen, jó hétvégét kívánok Neked.

Sil78
Nem, az csak a könyvjelzõkre vonatkozik (azt ugyanis a könyvjelzõk mellett tárolja a bookmarks.html fájlban). Az oldalon az jelenik meg, ami az oldal forrásában van megadva. (Amikor egy oldalat megnyitsz, amúgy sem ellenõrzi, hogy az vajon szerepel-e már a könyvjelzõid közt, mert az eléggé belassítaná.)

These are my friends, see how they glisten...

Köszi szépen.

Kevésbé szerencsés (szélessávú internet)emberkéknek szeretnék így segíteni, hogy letöltöm, tömörítem, küldöm.
Jómagam is a FLV Playert használom.

Még egy kérdés : Favicon Picker 2 használatakor, csak a Könyvjelzõk ikonjait cserélem, adok hozzá, megnyitáskor nem jelenik meg az új ikon a
lapon is?

Sil78
Ezeket nem ismerem, én többnyire a Supert használom. Szokták még ajánlani a Rivát is. De általában nem szoktam szórakozni a konvertálgatással (az eléggé megnöveli a fájlméretet is), van fent FLV Player, az simán viszi ezeket.

caseih9400
Sziasztok letöltöttem ezt a video letöltõ progit hozza azt a playert amit
kért....de nem akarja lejátszani/nem ismeri föl lécci segítsetek

khm...khm...

Silke, kérlek segíts nekem. Véleményed szerint, melyiket ajánlatos
használni? Köszi elõre is.

http://www.giveawayoftheday.com/flv-to-video-converter/

http://vixy.net/

nesto
na, csak megtaláltam. TabMixPlus beállítások, elsõ fülön "Egy ablakmód engedélyezése"

Humesz
Szerintem csak elnyomtál valamit
nesto
heló, a problémám az lenne, hogy mióta leszedtem a frissítést nem tudok új ablakot nyitni, csak új lapot. nálatok is ez vagy, vagy elnyomtam valamit a TabMixPlus-ba?

köszi

Törölt felhasználó
Köszi mindenkinek, kipróbálok néhányat és meglátom majd melyik lesz a legjobb. <#worship>
Kori
volt egy oldal ahol magyar nyelvü kiegészítõket lehetett letölteni de nem találom vagyis a meglévõ címre kattintok akkor a Mozzilla fõ oldala jön be
nem tudjátok megszünt vagy el költözött máshova
ha valakinek megvan a cím linkelje be vagy adjatok egy olyan linket ahol magyar nyelvü kiegek vannak
elõre is thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Dying Soul
Dark Angel 666
ProGabe
EZZEL,csak rá kell kattintani az ikonjára,felugrik egy ablak a linkkel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Törölt felhasználó
Youtube-rõl milyen bõvítménnyel lehet letölteni videókat és hogyan?
dogfish
menet kozben elmult a dolog, hirtelen mejavult 2 nap utan...
dogfish
kerdes:
mitol lehet az, hogy egyes oldalak css filejait a ffox nem kepes behozni.
pl.: sg.hu 😊
2.0.0.4-es asszem.
masnal is volt?
Sil78
Favicon? De azt tudja alapból a Firefox (sõt pl .png vagy .gif fájl is lehet, nemcsak .ico). Max meg kell nyitni a könyvjelzõt ahhoz, hogy betegye. Amelyik oldalnak meg nincs saját faviconja, annak lehet adni a Favicon Picker kiterjesztéssel.

me and a monkey
Szerintem az olyan kis mini-ikonokra gondol, amelyen pl. az sg.hu kinézete a könyvjelzõk között illetve a böngészõ címsorában.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Sil78
Mit értesz a "weblap képe" alatt, és pontosan hova is akarod berakni? :nemérti:

Sil78
A 2.0-ból kivették ezt a gombot, nincs benne már alapból. A Get Mail nevû kiterjesztés kell neked.

köszi a gyors választ.
respect, tilbury

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Dj Faustus
"a könyjelzõt kis gomját (ikonját) hogyan lehet kitenni az eszköztárba"
Eszköztáron jobb klikk, Customize (Testreszabás) menüpont, és a megnyíló ablakból áthúzod a könyvjelzõk ikonját.

hali!
a könyjelzõt kis gomját (ikonját) hogyan lehet kitenni az eszköztárba? oda ahol a keydõlap, frissítés, stb gombocska is van, mert nekem nem jelenik meg csak ha midníg bemegyek a nézet/oldalsáv/könyvjelzõk-re (firefox 2.0.0.4)

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

monzta
eszköz 😄

monzta
egy ilyen dilettáns kérdés: 😄

az ezköztárra hogy lehet rávarázsolni a thunderbird-et? régen volt egy ilyen lehetõség hogy "levelezés" és akkor bejött az alapértelmezett levelezõ kliens. rámegyek hogy új ezköztár, és akkor hogyan tovább? 😄

Picar77
megtaláltam már ....

()() (^^)

Picar77
Ha a könyvjelzõk minden ok nélkül eltünnek a böngészöbõl még meg lehet valahol találni õket ?

()() (^^)

passatgt
Létezik olyan addon, amivel a könyvjelzõimhez a weblap képét is betudja rakni?

dragon11
Köszi szépen!

Sil78
Van már changelog is...

Van új FF, de a changelog-ot még nem rakták ki. Nincs valami fórum ahol már kiírták a változásokat?
Sil78
Magától generálódik, csak megsérült a fájl.

Jeff Gordon
mostmár nagyszerü,köszönöm szépen,nem értettem ez miért van.Ez magától generálódik? vagy miért blokkolja kvázi a letöltést? mert úgy zavaró volt,hogy az ember nem látja,hogy mégis,hol tart a töltésben.

The only speedometer is in your head.

Sil78
OK, az jelentheti azt is, hogy csak ki van kapcsolva, hogy megjegyezze a letöltéseknél az elõzményeket, szóval az normális.

A következõ lépés: csukd be a böngészõt, keresd ki a profilodból (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa) a downloads.rdf nevû fájlt, és töröld.

Jeff Gordon
nem,sajnos semmilyen más fájl nem jelenik meg,tök üres az a panel,söt letöltéskor fel se jön,mint szokott.lementettem pl egy excel fájlt,és nem jelent meg a letöltések között.hát ez érdekes.

Sil78
Más típusú fájlokat tudsz menteni?
Eszközök / Letöltések / Takarítás, esetleg?

Jeff Gordon
Sziasztok
nekem annyi a gondom,hogy Firefox 2.0.0.3 verzióm van,és ha képet akarok lementeni,jobb egér gomb kép mentése másként,akkor egyszerüen nem menti le a megadott helyre.Nemtudjátok mi lehet a gond? Mert ez kb enyik napról a másikra történt,tehát hét elején még nem volt gond vele.nemértem.

köszi a segitésget,ha van erre vmi gyógymód😊

Sil78
Ha megnézed a profilok mappáját, hány külön profil van benne? Egy vagy több? (Azaz: nem csináltál véletlenül új profilt?)

Sil78
Pl innen. Van egyébként egy kiterjesztéses topic is itt az SG-n (katt ide), azt is érdemes olvasgatni, az eleje felé van egy csomó ajánló is.

Sil78
Irtsd ki a kártevõket, amiket az IE használata közben sikeresen összeszedtél, a jelek szerint. Valamint használj rendszeresen frissített vírusirtót, spyware-irtót (minimum egy Spybot legyen fent, az ingyenes és magyarul is tud), lehetõleg tûzfalat is, és mindig legyenek felrakva a Windowshoz és egyéb programokhoz (pl médialejátszókhoz) a biztonsági frissítések.