Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!
Köszönöm a segítséget!
Minden rendben van.
Azt hiszem, hogy a jövõben érdemes lesz a böngészõ programjaimat az operációs rendszer alá telepíteni.
A kiegészítõk telepítése a portable böngészõk esetén egy kissé macerásabb.

Üdvözlettel: gy?jt?

mairaisz
meg van hova telepítette a fálj. Itt egy link: http://data.hu/get/6459885/np-mswmp.rar

ez a plugin fálj. ha kicsomagolod lesz benne egy dll fálj és azt kell másolnod a firefix/data/plugins-be és már mûködni is fog.

Magyar Kamionosok és Fanok Fóruma(MKFF)--> www.mkff.weboldala.net/forum

Szia!
Nem tudtam kinyomozni, hogy a plugin telepítõ fájl (wmpfirefoxplugin.exe) telepítése után melyik könyvtárba települ.A telepítés célkönyvtárát nem jeleníti meg a telepítési folyamat alatt. Egyenlõre fogalmam sincs, hol jelenik meg a telepítés eredménye.
Mindenesetre a Firefox bõvítmények között nem jelenik meg a plugin.

Wreck86
Köszönöm! Bénáztam ...

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

vagy about:config -ban
browser.download.useToolkitUI -t átállítod 'true'-ra

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

mairaisz
gyûjtõ

elvileg minden gépre fel kell rakni. szerintem tedd a telepítõjét a firefox mappába és ha új gépen használod, onnan csak feltelepíted gyorsan.

Fel oldalt kellett volna visszaolvasnod.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Wreck86
Sziasztok!
A frissítés óta amikor letöltök valamit csak jobb oldalt, kis zöld nyíllal jeleníti meg, hogy tölt valamit, de számomra nem annyira észrevehetõ, mikor külön ablakban középen felhozta mit szedek le. Azt hogy tudnám beállítani, hogy a letöltõ ablak külön jelenjen meg?

Köszönöm!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Szervusztok!
A Firefox 20 portable böngészõt használom. Az Európai Parlament plenáris ülését közvetítõ videót szerettem volna megnézni, de a videó megnyitásakor a rendszer a Windows Media Player Firefox Plugin telepítését kéri.
A fájlt (wmpfirefoxplugin.exe)letöltöttem a gépem telepítést szolgáló könyvtárába. Itt megakadtam, mert nem tudom, hogyan lehetne a fájl telepítését elvégezni úgy, hogy a plugin megjelenjen a Firefox kiegészítõk között. Ismét jelzem, hogy a Firefox portable verzióját használom.

Üdv.:

mairaisz
Sikerült megoldanom. Configon belül minden olyan értéket vissza állítottam amiben bent volt a link vagy a keresõ neve, ezek után a kiegészítõk-ön belül a kiterjesztéseknél volt egy olyan ,hogy sweetim search 2.0 (valami hasonló neve volt), azt letiltottam majd eltávolítottam, meg volt nekem egy másik fajta is, az nem ezt a websearch-ös linket dobta fel, azt is ugyan itt töröltem. Ezek után restart és most úgy néz ki, hogy jó.

Akinek ilyen hasonló a problémája, próbálja ki hátha neki is segít.

Mayorpapa
18137-es hszt nézd meg, nekem a 2-es pont segített!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

mairaisz
config-be mindent vissza állítottam amiben- bent volt a link. resetelem a böngészõt és vissza áll. akkor sajna ezzel kell együtt élnem. azért köszi.

Egyszerû: about:config, a Keresõ részbe beírod "tab" és megnézed, hogy hol jelenik meg ez a "websearch.helpmefindyour.info", jobb klikk rá, és az utolsóra klikkelsz "Reset" (csak angolul van nálam). Ekkor alapbeállításra fogja tenni azt (mikor alapbeállításon lesz, akkor nem fogja írni vastagbetûkkel).
több számítógépen találkoztam már ezzel, soe sikerült még beállításokkal megcsinálni, újrateleptés viszont mindig megoldja.
még nem jöttem rá hogy mitõl van, de átlaguser és profibb embernél is elõjött, nem feltétlen a hozzánemértés miatt baszódik el.

mairaisz
Hello!

Az lenne a problémám, hogy eddig ha új lapot nyitottam meg akkor az 9 legtöbbször nézett oldalakat dobta fel a böngészõ, de most meg ezt a linket: http://websearch.helpmefindyour.info/
configba mit kellene átírnom, hogy jó legyen megint?

Köszi elõre is a segítséget!

Sok szórakozás után sikerült elérnem hogy xp sp3 módban hajlandó elindulni normálisan .
Bár nem így kellene menni.Igaz?Hiszen w7 kompatibilis.Elvileg.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nincs változás.Az összeomlás jelentõ megint 😞

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Flamer
hm. najz. erdekes. de a downloadhelperrel semmi bajom szoval 😊

http://loal.atw.hu

Sziasztok.

Nagy gond lett ma az ff-el.
Próbálnám elindítani de márt egyböl az összeomlásjelentõ jön.
Kb 10-15 alkalom után elindul de csak csökkentett módban.Normálisan teljesen nem hajlandó indulni.
Törlés majd reinstall hasonló eredmény.
Törlés-registryböl törölve majd reinstall és megint.

Elötte volt egy winupdate de nem hiszem hogy az a gond.
Valaki tudja mitöl van?

lck
Nincs itt semmilyen ágyú. Nem kell hozzá külön letöltésvezérlõ. Van benne egy "flashgot média" opció ami (akár) a FF saját letöltõjét is használja, csak annyi a különbség a download helperrel szemben hogy a három színes karikával szemben más ikon jelenik meg az eszköztáron. Download helper után tértem át erre, jobban bevált.
Flamer
agyuval a madarat mi?😄 flashgot.. nem is tudtam hogy hasznaljak meg :o
easiest and best: download helper

Köszi kipróbálom!<#worship>

lck
Legegyszerûbben: Tedd fel a Flashgot kiegészítõt.
Amikor egy videót játszol le a weblapon, az eszköztáron megjelenik egy villogó flopi szerû ikon, aminek a menüjével letöltheted a videót. Minden ilyen jellegû oldalon mûködik.
Üdv, tudom nem ide kéne írni emiatt, de nem tudja valaki hogyan lehet az INDAVIDEO honnlapról letölteni az oda feltöltött videókat?
A választ elõre is köszönöm! <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

papi08
Tökéletes! Köszönöm! 😊
Ment a "+" 😊

13 éve itt. Szép idő.

bazze,tenyleg...<#idiota>

Az a baj,hogy mozillaban eleg default vagyok,vagyis ha valami nem megy,akkor nem kezdek el a configban buveszkedni,hanem kapasbol add-on utan nezek.

Kosz a linket! <#eljen>

tobias88
Azt tudja valaki hogy miért van és miért nem kezdenek azzal valamit, hogy fogja magát és lefagy csak úgy minden indok nélkül fél percre? Se procit, se memóriás, se hdd-t nem használ szóval nem tudom mi a fene lehet ilyenkor vele de még linuxon is tapasztaltam, nem csak win7-en és winXp-n...
tobias88
Azt nem tudom, hogy vissza lehet e, de mappát csinál neki:
c:\Users\felhasználónév\Desktop\Régi Firefox adatok\
épp akartam írni hogy mekkora gyász az új letöltéskezelõ.
és még telepítsek addont, biztosss...

Ja,mar ertem.

Akkor ez esetben EZ az add-on fog neked kelleni.

papi08
Egyrészt: köszönöm!
Másrészt: Én arra gondoltam, hogy a letöltött fájloknak automatikusan megnyit egy új ablakot, ahogy azt tette a 19.0-ban. Tehát a tálcán is megjelenik egy "Letöltések" ablak 😊

13 éve itt. Szép idő.

Ctrl + J

papi08
Sziasztok!

Frissített a Firefox a 20.0-ás verzióra, és ebben van egy újítás, miszerint a letöltéseknek nem nyílik meg új ablak, csak a keresõsáv mellett megjelenik egy zöld nyíl, és ott lehet megnézni a letöltéseket.

Valaki nem tud rá valami módszert, hogy hogy tudnám visszaállítani a régi letöltési rendszert? Nem tetszik ez az újítás..😄

Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

nem próbáltam még, nem bízok a felhõben

igen, már rájöttem még aznap, köszi a segítséget, így valóban sikerült!
Flamer
?

nahh, rájöttem!
az asztalra kihelyezett egy mappát elvileg amikor megtörtént a resetelés, ha az még megvan akkor semmi gond.

be kell menned a profilmappádba, amikor nem fut ffox, és felülírni az új adatokat a régiekkel. nekem sikerült.

ha win8-on vagy akkor az appdatán belül a roaming-os profilba tegyed. ha nem akkor nem tudom.

véletlenül alaphelyzetbe állítottam a ffoxot, minden bõvítményt, minden beállítást kitörölt, vissza lehet vonni? elõre is köszi a segítséget

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

garferi
Futtatásba beírod, hogy %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles
De itt a hivatalos dokumentáció is hozzá: https://support.mozilla.org/hu/kb/Profilok
Google is your friend 😊

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Sok memóriából sokat eszik, kevésbõl keveset... 😊 Nekem is 6 GB-al Flash-el együtt 1 GB-ot simán felzabál, de nálam azért legalább 10 lap nyitva szokott lenni.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Dency
Nektek nem eszi a memóriát???
Alig pár lap van megnyitva de 350MB. Elõtte meg 900MB körül volt. Majdnem 1GB , az kicsit sok nem? <#wilting>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Te figyelyé má. Április 1. bolondok napja,plusz húsvét van.Nincs jobb dolgotok,mint a webes böngészõtökkel szórakozni?

Sziasztok!

A firefoxban rámentem véletlenül a súgóban az újraindítás a letiltott kiegészítõkkel, és ott nem a csökkentett módra mentem hanem a másikra és lenullázta a firefoxot. eltûnt az összes könyvjelzõ, és jelszó. az aztalra kirakott egy mappát régi firefox adatokkal. hogy tudom vissza állítani a régi firefoxot.
kem001
Sziasztok. Következõ problémám van.. Anno még ms plus-os korszakban volt egy kiegészítõ, amit feltett a firefox-hoz a gép, amivel a keresést átállította plussearch-ra.. Szépen visszaállítottam eredetire, de bizonyos idõnként megint vissza állt rá.. Hogy lehetne véglegesen kiiktatni?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Nalam is valami freeware programmal egyutt jott,pedig alaposan atszoktam nezni telepiteskor,hogy hova teszek pipat es milyen extrakat kerek.

Orulok,hogy sikerult!

Mayorpapa
Nálam is mûködött, köszönöm szépen a segítséget! Egyébként asszem a Daemon Toolssal sikerült ezt a delta search-öt feltenni...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)