Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget!
Minden rendben van.
Azt hiszem, hogy a jövõben érdemes lesz a böngészõ programjaimat az operációs rendszer alá telepíteni.
A kiegészítõk telepítése a portable böngészõk esetén egy kissé macerásabb.
Üdvözlettel: gy?jt?
ez a plugin fálj. ha kicsomagolod lesz benne egy dll fálj és azt kell másolnod a firefix/data/plugins-be és már mûködni is fog.
Magyar Kamionosok és Fanok Fóruma(MKFF)--> www.mkff.weboldala.net/forum
Nem tudtam kinyomozni, hogy a plugin telepítõ fájl (wmpfirefoxplugin.exe) telepítése után melyik könyvtárba települ.A telepítés célkönyvtárát nem jeleníti meg a telepítési folyamat alatt. Egyenlõre fogalmam sincs, hol jelenik meg a telepítés eredménye.
Mindenesetre a Firefox bõvítmények között nem jelenik meg a plugin.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
browser.download.useToolkitUI -t átállítod 'true'-ra
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
elvileg minden gépre fel kell rakni. szerintem tedd a telepítõjét a firefox mappába és ha új gépen használod, onnan csak feltelepíted gyorsan.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A frissítés óta amikor letöltök valamit csak jobb oldalt, kis zöld nyíllal jeleníti meg, hogy tölt valamit, de számomra nem annyira észrevehetõ, mikor külön ablakban középen felhozta mit szedek le. Azt hogy tudnám beállítani, hogy a letöltõ ablak külön jelenjen meg?
Köszönöm!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A Firefox 20 portable böngészõt használom. Az Európai Parlament plenáris ülését közvetítõ videót szerettem volna megnézni, de a videó megnyitásakor a rendszer a Windows Media Player Firefox Plugin telepítését kéri.
A fájlt (wmpfirefoxplugin.exe)letöltöttem a gépem telepítést szolgáló könyvtárába. Itt megakadtam, mert nem tudom, hogyan lehetne a fájl telepítését elvégezni úgy, hogy a plugin megjelenjen a Firefox kiegészítõk között. Ismét jelzem, hogy a Firefox portable verzióját használom.
Üdv.:
Akinek ilyen hasonló a problémája, próbálja ki hátha neki is segít.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
még nem jöttem rá hogy mitõl van, de átlaguser és profibb embernél is elõjött, nem feltétlen a hozzánemértés miatt baszódik el.
Az lenne a problémám, hogy eddig ha új lapot nyitottam meg akkor az 9 legtöbbször nézett oldalakat dobta fel a böngészõ, de most meg ezt a linket: http://websearch.helpmefindyour.info/
configba mit kellene átírnom, hogy jó legyen megint?
Köszi elõre is a segítséget!
Bár nem így kellene menni.Igaz?Hiszen w7 kompatibilis.Elvileg.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nagy gond lett ma az ff-el.
Próbálnám elindítani de márt egyböl az összeomlásjelentõ jön.
Kb 10-15 alkalom után elindul de csak csökkentett módban.Normálisan teljesen nem hajlandó indulni.
Törlés majd reinstall hasonló eredmény.
Törlés-registryböl törölve majd reinstall és megint.
Elötte volt egy winupdate de nem hiszem hogy az a gond.
Valaki tudja mitöl van?
easiest and best: download helper
http://loal.atw.hu
Amikor egy videót játszol le a weblapon, az eszköztáron megjelenik egy villogó flopi szerû ikon, aminek a menüjével letöltheted a videót. Minden ilyen jellegû oldalon mûködik.
A választ elõre is köszönöm! <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Az a baj,hogy mozillaban eleg default vagyok,vagyis ha valami nem megy,akkor nem kezdek el a configban buveszkedni,hanem kapasbol add-on utan nezek.
Kosz a linket! <#eljen>#eljen>
c:\Users\felhasználónév\Desktop\Régi Firefox adatok\
és még telepítsek addont, biztosss...
Másrészt: Én arra gondoltam, hogy a letöltött fájloknak automatikusan megnyit egy új ablakot, ahogy azt tette a 19.0-ban. Tehát a tálcán is megjelenik egy "Letöltések" ablak 😊
13 éve itt. Szép idő.
Frissített a Firefox a 20.0-ás verzióra, és ebben van egy újítás, miszerint a letöltéseknek nem nyílik meg új ablak, csak a keresõsáv mellett megjelenik egy zöld nyíl, és ott lehet megnézni a letöltéseket.
Valaki nem tud rá valami módszert, hogy hogy tudnám visszaállítani a régi letöltési rendszert? Nem tetszik ez az újítás..😄
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
az asztalra kihelyezett egy mappát elvileg amikor megtörtént a resetelés, ha az még megvan akkor semmi gond.
be kell menned a profilmappádba, amikor nem fut ffox, és felülírni az új adatokat a régiekkel. nekem sikerült.
ha win8-on vagy akkor az appdatán belül a roaming-os profilba tegyed. ha nem akkor nem tudom.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De itt a hivatalos dokumentáció is hozzá: https://support.mozilla.org/hu/kb/Profilok
Google is your friend 😊
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Alig pár lap van megnyitva de 350MB. Elõtte meg 900MB körül volt. Majdnem 1GB , az kicsit sok nem? <#wilting>#wilting>
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A firefoxban rámentem véletlenül a súgóban az újraindítás a letiltott kiegészítõkkel, és ott nem a csökkentett módra mentem hanem a másikra és lenullázta a firefoxot. eltûnt az összes könyvjelzõ, és jelszó. az aztalra kirakott egy mappát régi firefox adatokkal. hogy tudom vissza állítani a régi firefoxot.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Orulok,hogy sikerult!