19494
  • kl24h
    Tehát mint médialejátszok pluginja, a többi meg a Shockwave flash, stb.
  • kl24h
    Nálam van a Sylverlight plugin, VLC Web plugin és a Windows Media Player plugin.
  • kl24h
    Most néztem meg, hogy nálam csak 360 p volt és Auto. A sebességnél pedig 0.25, 0.5, Normal, 1.5 és 2. Milyen feliratokra gondolsz, hogy mondod nem látszanak?
  • strepsils
    Ugy néz ki megjavult , engedélyeztem egy realplajer kiegészítőt ,újraindítottam és most jó , de most megint visszatiltottam a kiegészítőt és kíváncsi leszek ujraindítás után mi lesz.
  • kl24h
    Az érdekes az, hogy tökéletesen működik. Tehát beállítottam, hogy a "The HTML5 player is currently used when possible" legyen bekapcsolva és szépen megy a Full Screen, csak nálam egy kissé akadozik (Intel Celeron 3.06 GHz és ATI Radeon 128 MB, 1.5 GB RAM), ezért csak a 360 p volt allítva. A videó lejáratakor viszont lehetett klikkelgetni a videókra és meg is nyitotta. ja és a videó nagyon tisztán ment.
  • strepsils
    És nem tudsz rákattintani a videoképernyőbe elhelyezett videókra sem a videó végeztével .
  • strepsils
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CkRm_AKUmhE
    Na ezt még normálisan játsza le

de ezt http://www.youtube.com/watch?v=IwhpmEswV58 html5 ben , felbontás alapból 360p ,480 nincs ,720 állítható, sebesség állítható , feliratok nem állítható, full képernyő nem működik

Nálad?
  • kl24h
    Mondj egy példát.
  • strepsils
    Azt mondom hogy ez a retek beragad html5 ben hiába kapcsolod ki itt a műszerfalon http://www.youtube.com/html5 "Jelenleg az alapértelmezett lejátszó van használatban."
    De nem az van mert egyik videot a flashbe játsza le másikat meg html5 be és szar kis felbontás az alap és nem lehet full képrenyőre rakni egyszóval szar ,azt a filmet gyakorlatilag nem tudod full képrenyőn megnézni ami html5 be jön be.

Most átálítottam mozzilán amit írtak :To disable HTML5 player in Firefox do the following:
    1) type "about:config" in the address bar
    2) go to the "media.webm.enabled" setting and
    3) change it to "false" by simply doubleclicking it

De semmi!
  • kl24h
    Tehát most próbáltam meg egy youtube videót és a kis lejátszóval meg nagy lejátszóval az a helyzet, hogy működik, de ha egészen bezárom a Firefoxot és újra meg akarom nyitni (mint Paste & Go) azt a videót, akkor kis lejátszóval mutatja. Ha új lapban nyitom meg, akkor amelyik lejátszóban hagytam úgy megy.
    "De ez semmi most ujjabb gubanc van , buzeráltam a három dés nézetet és átváltottam html5..." ezt nem értem mit akarsz mondani.
  • strepsils
    Jobb alsó négyzet "kis lejátszó " "nagy lejátszó" és eddig azon indult amin utoljára hagytam .

De ez semmi most ujjabb gubanc van , buzeráltam a három dés nézetet és átváltottam html5 re utána eltünt az a menü de megtaláltam ahol vissza lehet váltani hagyományosra jó megnyomom írja is hogy Jelenleg az alapértelmezett lejátszó van használatban. de egy nagy lófaszt mert akár mit nyitsz meg az a retek html be jön be az összes ablakba ráadásul kis képernyőn és a legszarabb felbontásban miközbe kivan pipálva hogy mindég a legerősebbe jöjjön be .

Hogy a rákba állítsam vissza kikészít ez a foszilla.??
  • kl24h
    Windows XP SP3 32 bit, Ati Radeon 9200 128 MB, 1.5 GB RAM, Intel Cereron 3.06 GHz, ASUS alaplap.
    Soha nem voltak ilyen gondjaim, és mikor voltak, akkor az újratelepítéssel megoldódott, kb. minden évben újra kellett telepíteni, mert a frissítésekkel valami elrontódhat. Ez a Firefox hibája.
    De nálad az ilyeneket sokminden befolyásolhatja: ol. vírus, antivírus, inkompatibilis szoftverek, Toolbarok, Kiegészítők és még sok minden.
  • kl24h
    Hogy érted kis képernyő?
  • strepsils
    Mostmeg olyant csinál a hogy indításnál a jutub mindig a kis képernyővel indul hiába használtad nagyon utoljára. És nem is lehet beállítani ezt csak amit megőriz állást úgy kéne indulnia.
  • WhiteStar
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: FlashPlayerPlugin_11_9_900_170.exe
    Alkalmazásverzió: 11.9.900.170
    Alkalmazás időbélyegzője: 529b79bf
    Hiba – modul neve: ntdll.dll
    Hiba – modul verziója: 6.1.7601.18247
    Hiba – modul időbélyegzője: 521ea8e7
    Kivételkód: c000070a
    Kivétel – eltolás: 0009c7fd
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: a7aa
    További információk 2: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d
    További információk 3: a7aa
    További információk 4: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d
  • WhiteStar
    firefox 26om van, kb 2-3 napja frissítettem erre a verzióra, viszont ma este óta orrba szájba 5 percenként összeomlik a flash playerrel, valaki tud valami érdemi megoldást/javaslatot erre a problémára?
  • eugabesz
    Nem a lóf@szt nem...a battlefield 4 battlelog megjelenítésekor 10-ből 8-szor úgy omlik össze mint a kártyavár...,de akkor sincs benne kösszönet,ha működik...még nem láttam olyat,hogy normálisan minden működött volna a battlelog-on belül.Vagy a játékot nem indítja,vagy nincs szerver lista,vagy baszik frissíteni...szvsz.(win8.1 64-bit)
  • kl24h
    Egy frissen telepített Windows meg Firefox esetében nem szabad hiba legyen, csak ha valami befolyásolja!
  • howarju
    A Windows Doctor lefuttatása, és a sütik törlése után látszólag megjavult.
    Na, majd a későbbiekben meglátjuk, hogy így marad-e!
  • kl24h
    Megnéztem az oldalt. Mi a gond nálad ezzel?
    Nem telepítettél fel semmi mást a Flash Player-en kívül, Windows újratelepítése után?
    Pl.sokan úgy szokták elrontani, hogy újratelepítik a Windows-t, de azokat a programokat megint feltelepítik, amiket szoktak használni (Download Manager, Toolbar-ok, Kiegészítök, stb.), és akkor megint ugyanaz a helyzet, mint régebben.
    Ha te frissen telepített Windows-al Mozillával és Flash Player-rel próbáltad, akkor nem szabad legyen gond.
  • howarju
    A panaszom előtt volt újratelepítve, de most ismét legyalultam. A regeditből töröltem az összes ráutaló bejegyzést. Az Általad ajánlott linkről letöltöttem a 26.-os verziót, telepítettem. Utána kérte a Flash Player telepítést, megtettem. A helyzet változatlan! Windows 7. 32 bites.

Próbáljátok ki ezt az oldalt: http://www.upc.hu/advent/

• kl24h
    Én ezt ajánlom: az újratelepítést #18390.
  • howarju
    Nem mind, csak a Firefox. A Chrome és az IE. jól működik!
  • kl24h
    A legjobb a hivatalos oldalról letölteni. Valami gond van, hogy nálad mind omlik össze.
  • howarju
    Sajnos tévedtem!:-(
    Akkor jó volt, később megint összeomlott nálam is! :-(
  • howarju
    Szia! :-)

Töltsd le innen és telepítsd!
    Nekem is ez segített, azóta nincs összeomlás! :-)
    https://usite.hu/prg/Adobe_Shockwave_Player
  • nearo
    de
    humiariba linkelték ezt a streetwiev tippelős szöszt, már másodszor omlik össze
  • Dency
    Nektek nem omlik össze az adobe flash? Ma már nem tudom hanyadszor csinálja.
  • Jakuza1
    Ezert van nalam kikapcsolva az automata frissites. Ugy is az uj kiadasokban olyan bugok szoktak lenni, meg API valtoztatasok, amik szetcseszik nem egyszer az extensionokat, hogy inkabb var vele a felhasznalo.

Es sajnos nem egyszer ezek az API valtoztatasok nem csak idolegesen teszik tonkre az extensionokat, hanem veglegesen, lasd az egyik legjobb valuta valto module, az Exch.
  • nearo
    foxnak vannak néha ilyen fáziskésései, nekem pl most frissítette magát automatikusan
  • kl24h
    Csak azért írtam le olyan részletesen amiket nézzél meg, mert én nincs honnan tudjam, hogy ki milyen szinten van!
    Volt olyan eset nálam is, de már régen, hogy már meg volt jelenve az új verzió, de nálam még nem jelezte, de aztán egy pár napra már le is töltötte. Az automatikus frissítés kellene menjen, ha be van állítva, de az is megtörténhet, hogy teljesen újra kell telepíteni, mert a sok frissítéssel még bejöhetnek ilyen meg olyan hibák. Tehát egy idő után ajánlott egy rendes letörlés és utána az újratelepítés (ahogy a #18390 is leírtam).
  • Bal0924
    Köszi, de nem vagyok ennyire 0 a böngésző beállításhoz..

Be volt pipával az automatikus frissítés.
    És egy másik gépen is ugyan ezt csinálta.
    Be volt állítva minden de nem frissítette, pedig minden nap ki van kapcsolva a gép - és a böngésző is:) - .
    De nemérdekes, az a lényeg hogy rendesen megy.
  • kl24h
    Van olyan eset, amikor letölti a frissítést, de közben nem frissíti, csak mikor újraindítod a gépet vagy a böngészőt.
    Hogy nem frissít automatikusan, akkor ellenőrizni kellene, hogy Tools > Options > Advanced > Update > és itt a "Firefox updates"-nél legyen bepipálva "Automatic install updates (Recomended: improved security)" és alatta a "Warn me is this wil disable any of my add-ons" és lennebb az "Automatic udate"-nél is legyen bepipálva a "Search Engines".
    Ha mégsem megy, akkor ellenőrzid, hogy telepítve van-e a Mozilla Maintenance service (Control Panel > Add or Remove Programs > ...).
  • Bal0924
    Végre kijavították a hibát!
    ctrl+shift+t!!!!!!!!!!

megjegyzés: Miért nem frissítette nekem automatikusan? Miközben olvasgattam a hozzászólásokat, derült ki hogy van már 26-os verzió..
  • [HUN]FaTaL
    Melyik hozzászólásban írtam, hogy hardverhibád van?
  • grebber
    Biztos szar az egerem márkája vagy kevés hozzá a VGA-m vagy kevés a 4GB ram igen csakis ezek lehetnek!
  • kl24h
    Ez van.
    Másképpen én most telepítettem fel, csak lássam milyen újdonságok vannak, majd holnap le is fogom tesztelni főleg a videók nézése esetében, mert épp ezért töröltem le, mert lassította/akadoztak a videók (pl. youtube vagy más). Áttértem a Chrome-ra, annál nem voltak és nincsenek ilyen gondok.
  • Wreck86
    Tudom, csak a régi ablakos megoldást jobban szerettem, mikor egyből azt dobta fel, nem pedig a csíkot.
  • precision
    én már megszoktam, hogy ctrl+j és beadja a letöltéseket
  • kl24h
    Ennél a verziónál is lehet látni, hogy miket töltsz le és hogy mekkora sebességgel tölti, csak annyi, hogy ott felül ahol mutatja a letöltést, ráklikkelsz a "Show all downloads" és ekkor megjelenik a "Library" ablak, ahol látod a letöltéseket.
    A "browser.download.useToolkitUI" ez már tényleg nincs benne.