19494
  • Wreck86
    Szia!
    Jaja!
    Ez volt az a manuális beállítás, de ahogy írták az update óta, már nem működik. :(
  • howarju
    Sziasztok!
    Már régebben visszatértem az utolsó jól működő FF-hoz, a 18.0.1.-hez.
    Nem is engedélyezem az auto frissítést!
  • [HUN]FaTaL
    Engem sokkal jobban zavar, hogy még azt sem mutatja mennyivel jön...
  • KranaZoli #18401
    Köszi! Én is értem már, hogy miért nem működik a Download Manager melyet használtam. :(

Én ezt (DMT) használtam. Szidják a Fox DLM-ét mint a bokrot.
  • Blum
    Cimsorba: about:config

browser.download.useToolkitUI -->true

Szerk.: Most volt update nalam is,mostmar ez se mukodik.
    Hihetetlen,hogy meg a maradek,jol megszokott dolgokat is elkell kurni...tokom televan.
  • Wreck86
    Osztom a véleményt.
    A régi előugró ablakkal legalább rendesen áttekinthető volt, hogy mit tölt, de így annyira nem szembetűnő jobb fent az a kis vacak ...
  • Malakai
    Valószinüleg csak új API-ra kell ott áttérniük a kieg fejlesztőknek.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor ezért nem működik az all in one sidebaron a letöltés panel sem rendesen, azt hittem a kieg. bugos.

Kapják be.
  • Wreck86
    "
    Firefox 26 no longer supports the old (classic) Downloads Manager window, that code has been removed and browser.download.useToolkitUI won't have effect and you can reset this pref to remove it.
    So you will have to use the about:downloads or the Downloads folder in the Library page to keep tack of downloads and you can consider to open the about:downloads page in a separate window."

Forrás: klikk

:(
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Lefrissült 26.0-ra firefoxom.
    Régebben találtam egy olyan leírást melyben be lehetett állítani azt, ha letöltök valamit egy kis ablakban hozza elő mint a régebbi verzióknál volt.
    Viszont ezzel a frissítéssel szerintem visszaállhatott alapra, mert csak a kis csíkot látom jobb fent (mint az újaknál).
    Kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok mi volt ez a beállítás?
    (Manuálisan kellett átírni valamit.)
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    A hiba az ön készülékében van.

Fél éve használok rókát (előtte Operáztam, de azt sikerült a chromium alappal tönkrebaszni) azóta még egyszer sem omlott a flash.
  • grebber
    Nálam ezeknél mindig szarakszik a flash: Chrome, Comodo Dragon (chrome alapú), Firefox De ha jól emlékszem explorer is csinálta.

• Master91
    Vagy egy évig ezért is hagytam a fenébe Mozillát és Chromeoztam, de az is szar lett ....aztán voltam IE10,pici Opera, de csak vissza jöttem ide.

Le is kopogom, NINCS még Flash crash :D
  • grebber
    Lassan komolyan elkezdek adományokat gyűjteni ezeknek ,hogy a shockwave flash összeomlást végre takarítsák el a fenébe mert nevetséges már hónapok óta.

• kl24h
    Ha más szoftver, kiegészítő vagy más nem akadályozza (mert sok esetben a fölösleges Toolbarok, kiegészítők miatt vannak gondok), akkor telepítsd újra a Mozillát és ha vannak Könyvjelzők, akkor azokat mentsd el (Exportálod HTML fájlba és újratelepítéskor Importálod). Mikor Uninstall-tad , akkor a Firefox mappát töröld a C:/-ről utána ajánlott egy CCleaner-rel egy "Rendszerleíró" "Hibakeresést" végezni és azokat javítani, utána jöhet az új Mozilla Firefox telepítése (azért linkeltem be, mert itt minden nyelven megvan és hivatalos oldal is).
    Meglátod ezek után helyrejön-e vagy nem, mert a Firefox-nál időnként ajánlatos egy újratelepítés.
  • Blum
    Megszakadasok nincsenek. Betonstabil a szolgaltatas,talan evente 1X szakad meg a net,az is szokoev (Digi)
    IE nem csinalja ezt,azert kerdezem hogy mi a tokom baja van az FF-nek vagy egyszeruen a YouTube lesz naprol-napra szarabb.
  • kl24h
    Két probléma közül valamelyik lehet:
    1. az internetszolgáltató (megszakadások, stb.)
    2. a te géped (vírus, valamilyen szoftver, vagy újra kell telepíteni a Mozillát). Az Internet Explorer esetében is jelentkezik ez a youtube probléma?
  • Blum
    YouTube-on csak nekem 6-szor frissitenem az oldalt,hogy elkezdje pufferelni a videot?
  • Systore #18386
    pont jöttem volna megkérdezni, hogy miért nem működik a ctrl+shift+t

• Bal0924
    Milyen kiegészítő az amelyikkel az oldalt tudom automatikusan frissítetni?
  • Jakuza1
    Szerintem meg gyorsabb a fasterfoxxal.
    A vacum places meg masra van, de az is neha segit ha az sqlite dbase elhizott es ha attol lelassul az FF betoltese.
  • AdamBast
    fogalmam sincs, de sajnos ja, így van :(
  • Bal0924
    Mi a francot csináltak a 25.0.1-ben? Mert a ctrl+shift+t -t nem hozták helyre, az tuti!
  • xxx007
    W8.1 alatt miért mosódnak a betűk ? Nem mindíg csinálja ...
  • KaBuTo666
    Szerintetek érdemes ezt a Fasterfox kiegészítőt felrakni és belőni hogy "gyorsabb" legyen? Mert különbséget nem igazán érzek. Meg van ez a Vacuum Places Improved is.
  • Evin
    Van valami alternatíva addig? A menüben kiturkálás mellett.
  • Bal0924
    Remélem minél előbb, mert nagyon idegesít hogy a megszokott reflex helyett nem jön vissza az oldal!!
  • precision
    honosítási hiba miatt lett más funkciója a ctrl-shift-t -nek... majd javítják vagy lesz rá patch/kiegészítő/whatever :)
  • Blum
    Ezt mar en is eszrevettem,neztem is,hogy WTF...

Neha duhomben mar en is valtanek,de a Chrome tul "semmilyen" az Opera meg olyan logikatlan (vagy en vagyok tul default vagy az Opera tul advanced...dunno)
  • Master91
    Tapsot a tirpák youtubenak is akik szerint jó ötlet a billentyűzettel navigálni a genya videókat is.

ÉS persze ne lehessen ki kapcsolni !
  • Calver
    *tapsot...
  • Calver
    küldenék egy extrém lassú tapsú a tűzróka zseniális fejlesztőinek, akiknek sikerült egy és ugyanazon gyorsbillentyűre pakolni az utolsó bezárt lap megnyitását és a fejlesztői eszközöket.

[apro]miért használom még mindig én ezt a böngészőt, istenem, miért...
  • precision
    nálam is ez a gond
    évezredek óta a ctrl+shift+t -vel nyitottam újra a véletlenül bezárt tabokat, erre most valami fejlesztői konzolt ad be erre a bill. kombinációra

valahol ezt át lehet állítani?
  • Bal0924
    Sziasztok!

A frissítés óta nem tudom a Crtl+Shift+T -vel visszahozni a becsukott ablakot! (25ös verzió megy)
  • SergioAmigo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy meg engem megvettek operások kilóra 1 hete, 6év után feladtam tűzrokát Windows 8.1en verhetetlen lett sztem.
  • SergioAmigo
    Nálam a 25ös konkrétan időnként megakadt flashes videoknál 26os újra jó
  • strepsils
    Ha az operációs rendszer frissítésére gondolsz az időnként biztos frissült a háttérbe mert mindíg emlékszek bekapcsolásnál olyanra hogy várjon míg a vindovs telepíti az új akármiket ,nekem 4 éve vindovs 7 van és eddig nem volt gond.
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a Windows nem volt frissítve, akkor nincs mit csodálkozni, viszont ha rendesen frissítve van, akkor valami gond van. Nálam nincs gond a videókkal Internet Explorer-nél.
    A rendszerem Windows XP SP3, Internet Explorer 8, fenn van a Windows XP-re opcionális Microsoft Framework 4 Client Profile is. Hardver rész: Intel Celeron 3.06 GHz, 1.5 GB RAM, 128 MB Ati Radeon 9200.
  • strepsils
    Letöltöttem , elöször csináltam egy tisztítást aztán ,rendszerleírót ott javítgatott valamit úgyhogy nem unistalláltam a foxot és így megjavult bár nem olyan gyors mint chromon.

Expolert soha nem használtam 4 éve van meg a gép de arra a szarra még a jutub flashplajerjét sem tudtam rálehelni gyakorlatilag semmit nem játsz le ami mozog így beleszartam az egészbe ,nem is értem hogy egy ilyen színvonalú program hogy expoler és nem képes magától életet lehelni a saját szarjaiba ezért mindig is mozilát használtam mert magától segített letölteni meg felrakni az ilyen kiegészítőket pl silverlight is pl rlt mosthoz vagy java alkalmazások stb. csak ne lenne ez a nyöszörgése .
  • kl24h
    Internet Explorer-ed kell legyen, mert az a Windows-al telepedik fel!
    A CCleaner-t letöltöd innen, a free verziót és ott a "Download from"-nál a "Piriform"-ot választod ki.
    Nagyon fontos, hogy mikor teljesen le van törölve a Firefox (és minden Firefoxos mappa a C-ben, még a rejtett mappákban is mint pl. az .../Application Data/, stb.), hogy a CCleaner-rel egy Rendszerleíró-tisztítást végezni el, mert ez még kitöröl fölösleges vagy hibás regiszter kulcsokat, ami a Firefox-hoz tartózik.

Egy másik dolog, hogy amikor videót nézegetel, a Firefox-nak a plugin-container.exe-je nagyon használja a processzort, ezt már régóta egy valamikori Firefox verziótól építették be és azóta nálam is vannak akadozások, ezért sokszor az Internet Explorer-t használom videók nézésére.

Ajánlom, hogy nézd meg a "Kiegészítők"-nél (Add-Ons), a Pluginoknál, hogy minden be van kapcsolva, főleg, ami a Flash Player-t érinti és azt is nézd meg, hogy nincs-e valami idegen vagy gyanús plugin.
    Fontos lenne az is, hogy a gépet biztonságból le kellene ellenőrizni, hogy tiszta-e, nincs-e vírus rajta. Erre ajánlóm a következőket:
    Malwarebyte's Anti-Malware (free)
    Hitman Pro
    Emsisoft: MalAware
    Van amelyiket kell telepíteni, de van amelyiket nem és nem szükséges, hogy az egész gépet leellenőrizd, hanem elegendő csak egy "Gyorsellenőrzés" (Quick scan), mert ha van valami úgyis megtalálja.