Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tandya
Sajnos ezt a videót semmivel sem tudom letölteni.Már tele van a mozillám letöltõvel,de egyik sem tudja.Lehet felveszem kamerával,de az nem lesz olyan minõség.Azért kössz a segítséget.

Jakuza1
AZ ingyenesek kozul messze a legjobb: Free Download Manager

Wreck86
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy ha youtube oldalra megyek és behozok egy videót,zenét bármit, van hogy a jobb oldalon az oszlopos felsorolásban lévõ videóknak nincs kis képük,csak szürkék? Viszont, ha rá frissítek 1szer, akkor bejönnek.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Elnézést a rossz linkért: Real Downloader Free!
Remélem, hogy a Real Downloader Free-t töltötted le és nem a Real Downloader Plus-t, mert a PLUS esetében elhiszem, hogy licenckulcsot kér.
Megjegyzésként: Nem kell elsietni a telepítést, ez a Real Downloader INGYENES, csak akkor kell regisztrációs kulcs, ha akarod, hogy gyorsabban töltse le a videót (lásd #18231 leírtam). A telepítés végén a No Thanks-re kell klikkelni!!! A Norton cuccot az elején csak úgy telepítsd, ha használni is fogod, de ez nem tartozik a Real Downloader-hez.
Igen, ha akarod, hogy gyorsabban töltsön, akkor megveszed, de ha az ingyenes verziót hagyod, akkor is tölt, de lassabban.
lck
Bocs tévedtem - mégsem jó 😞
lck
Flashgot Simán tölti wmv-ben.
tandya
Kössz a tippet ezt már kipróbáltam ez sem tölti le.

tandya
Kössz a tippet,de licenc kódot kér az meg nincs.

gergely1991
downloadhelper

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

tandya
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Van egy video a Rai tv-tõl a neten,már rengeteg video letöltõ progit meg mozilla beépített letöltõt telepítettem,de semmivel nem tudom letölteni,ha vmi tippet tudtok nagyon megköszönném.Ez az a link:http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-b2a31100-2d1f-438b-949d-86974eec832e.html

[HUN]FaTaL
Ezek faszságok. De attól lenne jó a böngészõ, ha nem kéne 80 ezer kiegészítõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza1
Firefox 22 - WebRTC - OdinMonkey

Nem orulok neki, hogy minden fost beleintegralnak mar az FF-be.

Marci0115
közben sikerült úgy, hogy a számítógépen az appdata-roaming mappában töröltem a mozilla mappát, így sikerült

[HUN]FaTaL
Mert a sütiknek semmi köze nincs a letárolt jelszavakhoz. Biztonság fülön mentett jelszavak és összes eltávolítása.

A sütik törlésével csak a sessiont törölted, tehát sehol nem maradtál bejelentkezve.

http://goo.gl/gd6Zi5

Marci0115
srácok az miért van hogy törölni szeretném az összes fel.nevet és jelszót a firefoxból, a beállításokban törlöm is a sütiket, mégis jó pár oldalon mint például torrent oldalnál 😄 ugyanugy ottvan az elõre beírt név és jelszó, hogy tudnám teljesen törölni õket?

Üdv! Ha már itt vagyok és szóba került a youtube videolejátszás: sikerült már valakinek külsõ programot (pl. mplayer) rávenni, hogy embeddelõdjenek a youtube oldalra a "szokásos" flash helyett?

Pl. itt tárgyalják, hogy linux alatt hogy kell csinálni, de van elég széles irodalma -- linux alatt... mivel leginkább csak szkriptezés, így feltételezem megoldható a dolog windows alatt is, viszont elképzelésem sincs, hogy miképp...
Jakuza1
Ezek tutira nem segitenek. Raadasul kb egy millio flash verziot kiprobaltam mar. Valahol a 13as FF-nel jott elo ez az egesz,hogy a full screenes lejatszast a flash kulon ablakban kezdte el lejatszani es FF ujratelepites vagy mas profil letrehozasa se segitett.

Szoval mas otletek varnek.

Addig ratalaltam erre a GreaseMonkey scriptre YousableTubeFix es valamivel jobb a helyzet mert van fill funkcioja is, illetve eleg jol beallithato a youtube lejatszo ablak,merete,felbontasa stb.

Egyik megoldás lenne, hogy a videót elindítod normál módban (nem full screen!!!) és adsz egy jobb klikket a videóra és a Settings-re klikkelsz és ott abban a kis ablakban van egy jó pár állítási lehetõség Display, Privacy, ... Na a Display-nél, ha be van pipálva az Enable Hardware Acceleration, akkor vedd ki elõle a pipa jelet.
Egy másik lehetõség, hogy teljesen le kell törölni az Adobe Flash Player-t és újra kell telepíteni.
Ahogy írtam is, nem csak nálam, ismerõsnél is tapasztaltam!

Múltkor írt is valamit Freemail weboldal, hogy ha küldésnél gond, akkor másik böngészõben.
Jakuza1
Megoldas kellene flash ugyben.

Ha full screenben jatszom le a youtubes videokat, akkor ugyebar a windows talcan megjelenik a Flash. Az eredeti ablakban, ahonnan a video inditva lett es a kepernyo full screenbe lett teve, viszont ott a youtubes feluleten a lejatszo csak egy fekete ablak.
Regen ha jol emlekszem ez ugy tortent, hogy a firefox eredeti ablakaban volt teljes kepernyo lejatszas es nem kerult a talcara se a flash.
Nem lehet megoldani, hogy a regi modon lehessen full screenben lejatszani about:config vagy mas megoldassal ?

kirol
Mitõl van az, hogy kb. 1-2 hónapja honlapokat megnyitva állandóan beúszik valami hirdetés az oldalra, vagy feljön egy új ablak? Mindez Firefox használata alatt?

(nem lehet dropboxos képet linkelni?...)

próba így:
https://www.dropbox.com/s/6xjubmt6keukj41/ff.jpg
alant valamiért kimaradt a kép... szóval:

Üdv!

Firefox teljes méretû ablak-problémám van (Alt+SPACE -- Teljes méret).

Ha teljes méretûre teszem az ablakot, akkor Y irányban kilóg mínuszba az ablak... nem kicsit, a címsorból is alig látni pár pixelt:

Ha kihúzgálom teljes méretûre az ablakot, akkor mikor minden oldallal végeztem a windóz rájon, hogy e, ez meg teljes méretû, és ugyanúgy felugrik... ha meg hagyok 1-1 pixel keretet, akkor az az ablak logikailag nem lesz teljes méretû, és elmászkál, mikor pivotolom a monitort és elforgatom a képernyõt. Ezen felül a képernyõterület jobb-felsõ pixele már nem a firefoxhoz fog tartozni, és amikor épp egérrel lenne kedvem bezárni az ablakot akkor oda kattintva a firefox alatti ablakot zárom be, ami eléggé dühítõ.

A FF már pár verzió óta ezt csinálja (mióta behozták ezt a felületet, ahol a menü automatikusan eltûnik... nemtom, a négyes lehetett?...). Azóta nem lelek megoldást és mostanra dühített fel.

Próbáltam a localstore.rdf filet átnevezni, de ettõl még csinálja (ez a file 2010-ben módosult utoljára, gondolom másutt lehet a hiba).

Valakinek valami ötlet?...
Nalam tokeletesen mukodik a freemail 21.0-val,szoval nalad lesz a gond.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sziasztok.
Mi van mostanában Firefox böngészõvel 21.0, hogy freemail nem lehet e-mail elküldeni, csak kiírja levél küldése folyamatban, ha rákattintok még egyszer küldésre, de nem küldi el!

Egy ideje nálam tapasztalom, tegnap meg ismerõsnél!

Google Chrome-nál jó!
Dency
Srácok, olyan gondom lenne hogy ha megnyomom a bal ctrl-t akkor bejön a firefox. 😄 Fogalmam sincs miért, nem állítottam semmit arra emlékeznék.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Ha már régóta volt telepítve a Mozilla Firefox, akkor ajánlatos egy teljes letörlést végezni. A teljes letörlés azt jelentene, hogy a Mozilla Firefox saját Uninstall-jával letörölni és utána minden Mozilla Fireof mappát törölni és ezek után egy Rendszerleíró ellenõrzést végezni a CCleaner programmal. Ezek után már jöhet az új Mozilla Firefox telepítése.
Ha vannak könyvjelzõk, akkor azokat Uninstall elõtt el lehet menteni (Exportálni Html fájlba) és mikor fel van telepítve az új Firefox, akkor egyszerûen importálni lehet a könyvjelzõket.
Az is megtörténhet, hogy a Adobe Flash Player-t ezek után újra kell telepíteni és ha még vannak kiegészítõk, esetleg azokat is, ha nem fognak mûködni.
Én utoljára mikor újratelepítettem a Firefoxot, az Adobe Flash Player-t nem kellett újratelepítsem, de volt pl. a Real Player pluginjai, ami nem mûködött jól (azt csak egy Real Player frissítéssel megoldottam, nem kellett újratelepítsem).
YouTube, Facebook. Annak írtam akinek gondja van a 11.7.700.202.-es frissítéssel!
Ha Neked nincs, örülj!

Üdv: howarju

Flamer
milyen videok?:o

http://loal.atw.hu

Hi! :-)

Lehet, rosszul másoltam a hibajavító linket!:

https://spoon.zendesk.com/entries/23388211-Firefox-hangs-when-trying-to-load-the-Adobe-Flash-plugin

Sziasztok!:-)

HEURÉKA!

OP rendszer: Windows 7 32bites.

Nem tudtam beletörõdni, hogy az Internet Explorer és a Google Chrome rendesen lejátssza a videókat de a Firefox nem!
Keresgéltem a NET-en, és végül ráakadtam a megoldásra! :

https://spoon.zendesk.com/entries/233882...ash-plugin

Magyarul: meg kell szüntetni a védett módot úgy, hogy az MMS.cfg-be egy új sort kell beszerkeszteni! -> ProtectedMode=0

Így fog kinézni:

AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1
ProtectedMode=0

Aki nem akar vele bajlódni, annak csak ki kell cserélnie az eredeti fájlt a mintával!

Utána a videók lejátszhatóak, nem állnak meg 0:11- nél és hallható a hangjuk is!

Sok sikert!

Aztán megoldottam....böngészési elõzmények törlése az intenet beállításoknál...csak hogy ez is itt legyen.<#wave>

[IRAM] leader

Gyerek...nem tudok megszabadulni ettõl az oldaltól,mindig visszaáll kezdõlapnak.Már minden lehetséges helyrõl töröltem,(ad-ons,stb) s nem,a Máriának sem...valami ötlet?

[IRAM] leader

Normálisan mutatja az idõt.

gergely1991
opera

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

a windows a helyes dátumot és idõt mutatja, vagy estetleg visszaállt 2000.01.01 00:00-ra?
találkoztam már ilyennel, akkor a BIOS óra volt hibás

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a Firefox nem akarja betölteni a Facebook-ot, a Google-t és a Youtube csatornákat, illetve azt írja ki, hogy a kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt. Azt is csinálja, hogy kiírja a kapcsolat alaphelyzetbe állt, valamint behoz valami Notification - blocked websites oldalt, illetve még valahol írta, hogy a kapcsolat nem biztonságos. Tegnap este kezdõdött az egész, addig rendesen mûködött. Mi lehet a probléma? A válaszokat elõre is köszönöm.

gergely1991
FDM?

Adblock plus.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Üdv.
Nekem van egy kb 5-6 éves laptop-om. Csak netezni és torrentezni használom. Firefox böngészõt használok rajta.
Az a gondom hogy van pár weboldal, pl citromail, különbözõ blogok, olyan oldalak ahol sok video van belinkelve, vagy sok a reklám rajtuk, ezeket az oldalakat is betölti de a gépet nagyon lelassítják ha az ilyen oldalakon nézelõdök.
Az lenne a kérdésem hogy lehet ez ellen tenni valamit? vmi bõvítménnyel esetleg?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Wreck86
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan firefox kiegészítõt linkelni/mondani, amivel youtube-ról videót tudok letölteni *.avi formátumba?

Köszönöm!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Willenbrock
Most a Java scriptet letiltottam,így megszûnt ez a dolog,de korábban akkor sem fagyott mikor ez be volt kapcsolva.

Faterx
Use NoScript & Adblock Plus!
gergely1991
Talán a topik fejlécébe berakott design js fájl(ok).

Willenbrock
Az sg fórumoldalak betöltése után fél percre lefagy a firefox,majd azt írja,hogy parancsfájl fut az oldalon.Mitõl van ez?