Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Eszközök / Beállítások / Biztonság / Jelszavak / Jelszavak megtekintése, kikeresed és eltávolítod.

These are my friends, see how they glisten...

Humesz
Flashgetben is van
Dj Faustus
Használj letöltésmenedzser programot - például a Free Download Managert.
Abban van olyan beállítás, hogy az egész szükséges lemezterületet lefoglalja.
Firefoxhoz meg a Flashgot kiterjesztéssel csatolhatod.

Clarke
Sziasztok!
A Firefoxban be lehet valahol állítani, hogy letöltéskor elõre lefoglalja a helyet a fájloknak? Ez azért kéne, mert alapból nagyon összetöredezi a fájlokat pl egy 160MB-os fájl 2000 darabban 😞. Flasgetet próbáltam, de abban sincs ilyen opció, meg is látszik a fájlokon...
Köszi.

William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"

Wreck86
köszi szépen! mégiscsak jobb ha felajánlja a nevet,ha tudom az elsõ két betûjét,mintha mindig újra léen írni😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zvaragabor
Eszközök/Beállítások/Adatvédelem fül/második jellölõnégyzet(ûrlapokon és keesõsávban megadott adatok mentése) kipipálod

Chaos Anno Domini

Rohamsisak
Ja és hiába használok más letöltésvezérlõt, ugyanez a hiba, megtagadja a töltést mintha nem lenne jo ajelszo vagy más használná.

Rohamsisak
Sziasztok! Sürgõsen kéne nekem némi segítség. A minap regeltem egy smsweb oldalra, mikor elkezdtem tölteni , nem a letöltésvezérlõt lõttem be alapból hanem leszedtem egy file-t a 60 közül a mozillával, vagyis beírtam a jelszót és a nevet az ablakba amit felvillantott és ráokéztam hogy jegyezze meg. De azután vagyis azóta a flashget nem tud tölteni mert egyszerûen megtagadja a csatlakozást mert szerintem azt hiszi hogy a böngészõ használja éppen a kódot, pedig azzal nem töltök de a jelszó ott maradt benne. Légyszi adjatok v.mi tippet , köszi elõre is.

Wreck86
Hahó!
Kérdésem az lenne,hoyg hol lehet azt beállítani,hogy mikor például freemail-be bejelentkezek,akkora név (miután beírom az elsõ betût) megjelenjen,mint a frissítés elõttinél is.tehát hogy megjegyezze,s mindig elõhozza a használt nevet.
köszi

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Narxis
It allows JavaScript, Java and other executable content to run only from trusted domains of your choice, e.g. your home-banking web site, and guards the "trust boundaries" against cross-site scripting attacks (XSS).
Such a preemptive approach prevents exploitation of security vulnerabilities (known and even unknown!) with no loss of functionality...

Csak azokon a honlapokon engedi futtatni pl. a JAVA-t amiben te megbízol, így leszûkíti a támadási felületet.Gondolom, nem értek annyira hozzá,csak a szövegbõl következtetek..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

slime001
Valaki megtudná mondani hogy a NoScript addon pontosan milyen célt is szolgál meg mire jó?

AVIRA - \"More than security.\"

Narxis
Windows Vista users will get “Java not found” or “Java not working” errors when trying to load Java applets after updating. To fix this, users can right-click the Firefox icon and “Run as administrator”, then browse to a page with a Java applet — doing this once will fix the problem and permanently restore Java functionality.

Release notes

Humesz
"többek között nem futott a 8-ason a JAVA" Dehogynem!!!
Narxis
Ez a 2.0.0.8 bugjainak javítása, többek között nem futott a 8-ason a JAVA, ezért elég sokszor szívtam, pl. systemrequimentslab.com, ahol java-n keresztül mérik le a géped teljesítményét.Lényegesen stabilabb lett ez a verzió, a 8-assal a kritikus réseket javították, csak így csináltak jópár új bugot is.Na de ez már a múlté, Firefox rulez.<#worship>

Wreck86
nem érzem mondjuk ak ülönbséget😊 de szépek az új gombok. miben más ez a verzió?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Narxis
Már egy ideje.<#vigyor0> De jól tetted.<#eljen>

Wreck86
2.0.0.9 a legújabb verzió szám,mert most frissítettem😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

stp4trick
hali
rég nem jártam erre, mert nem volt gondom, most viszont nagy baj(!!!) van
az összes könyvjelzõm elszállt, márpedig ma akartam lementeni õket, mivel egy holnapi munkám,hoz kellene belõle jópár
kezdõlaptól kezdve az összes kiegészítõ minden megvan, csak a könyvjelzõk szálltak el, lehet valahogy visszaszerezni azokat?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Hali!

Skacok szerintetek mi lehet a probléma a firefox-al hogyha nem minden web oldalt tölt be rendesen? Értem ezalatt, hogy pl tegnap óta vannak olyan oldalak amiket egyszerûen nem tölt be normálisan csa úgymond "félig". Gondolok itt arra, hogy csak a szöveges állományt tölti be, de semmiféle grafikai felületet sem.
Szerintetek ez mitõl lehet?? Ilyet eddí] még nem csinált. Amúgy a legújabb firefox van fenn.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

ProGabe
patch?😮 milyen patch,mi az hogy elfelejti?mi az hogy nem mutatja az url-t?valamit nagyon elronthattál...

valaki nem teszteli ff3-at?írhatna egy kis véleményt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sekta
Sziasztok elkelne egykis segitség: Az állapot sorom alatt van 3cm szürke mezõ amit nem tudok eltávolítani ill. vissza húzni.
MIa teendõ ilyenkor?

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

urbijoe
köszi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

lck
urbijoe
nincs külön quick time plugin ,hogy ne kelljen felraknom az egész quick time-ot ha a neten olyan videot nézek,mint a media player-hez?

cserre
Szasztok!

Amikor a Honfoglalóra lépek, akkor az oldalt nem nyitja meg. A hibakonzolba meg ezt írja:

Hiba: uncaught exception: Engedély megtagadva a metódus hívásához: Location.toString

Hogyan tudnám az oldalt letölteni?

Elõre is köszi

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Dying Soul
Másképp nem mûködik? Régebben tuti, hogy más volt, talán Arial - nem is piszkáltam én ezt a usercontentet.

Narxis
A hiba az ön készülékében van.Telepítsd újra, nálam minden tökéletesen mûködik Firefox-on.

dragon11
Fent nem mutatja az url-t...komolyan mondom megõrülök ettõl a sz**-tól..

dragon11
Úristen komolyan mondom itt hagyom a sz**-ba ezt a mozzilát...elfelejti amit beírok a keresõbe...ez a patch már szánalom..lehetne már egy javító ,,patch"-vagy megyek IE-hez....

akyyy
megvan 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
Feltettem ha ennyien ajánlátok, de szinte nem is jelez semmit, csak ha rámegyek jobb gombal, és ott kiirja a cimem mellé hogy egy levél.

maga az ikon pedig végig szüre😞

én pedig azt szeretném hogy h jön egy levél, akkor felbukkanjon egy kis ablak (mintha valaki bejelentkezik msn vagy ha firefoxnál leért egy letöltendõ fájl) Ezt hol lehet benne beállítani?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Humesz
Egyáltalán nem bonyolult és 1000x jobb mint a notifier. Sõt a notifier nem is mindig jelez (legalábbis nekem)
lck
Kb. ugyan az, csak több fiók is beállítható egyszerre.
akyyy
mert azt nem ismerem de nevébõlkiindulva az bonyolultabb, leveleket is kezeli, stb, A notifer meg csak jelez ha jött uj levelem, hozzászoktam és szeretém továbbra is ezt hasznáni 😊

Silke,

csökkentett módban nem jött elõ a hiba, bocs, ez kimaradt.

Silke,
privátban elküldtem egy hibakódot, kérlek, nézzed meg, lehet-e segíteni rajta? Köszi.

lck
Miért nem gmail manager-t használsz?
Semmi gond vele.
akyyy
help. gmail notifer frissitette magát, és totál szétcseszódott a firefox alsó sáva 😞 egyenlõre letiltottam a kiegészitést, de mivel nagyon hasznos számomra, kéne egy kis help

Takanohana
Mégegyszer THX!

urbijoe
szerintem divx kodek kell
divx

sziasztok a ha videót akarok nézni akkor kapok egy olyat h can't create Direct Show Player.. a mediaplayer-ben meg belsõ hiba lépett fel az alkalmazásban. Ha van valakinek valami ötlete hogy hogyan oldhatnám akkor az ne kíméljen. a media player 10 ujratelepítése nem segít. Elõre is köszi
urbijoe
ha majd egyszer vissza akarod állitani a régi beállitásokat mondjuk win reinstall után ,akkor a mozbackup-ban ezt a file-t adod meg a visszaállitásnál
de célszerü másik particiora rakni nem oda ahol a windows van mert ha ujrarakod a wint akkor ez a file is ugrik
de amugy a könyvjelzöket külön is ki tudod exportállni a firefox-on belül ,könyjelzök kezelése/file/exportálás

Takanohana
Tudom, hogy béna vagyok, de további segítség is kellene. A Dokumentumok mappában létrehoz a mozbackup egy pcv file-t, ezzel mit kell csinálni?

Takanohana
THX!

urbijoe
használd a mozbackup-ot
ezzel mindent le tudsz menteni
itt van a magyar nyelvi file

Takanohana
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy ha felveszek egy oldalt a könyvjelzõk közé, azt a vinyón hova menti el? Vagyis, ha új gépet veszek, és nem akarom az összes kedvenc oldalamat újra megkeresni egyenként, melyik könyvtárat kell kimentenem és átmásolnom majd az új gépre. Elõre is köszi.

hali,firefoxból lehet valamivel explorere importálni ??

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

kas123
már tárgytalan, köszi zvaragabor 😊<#eljen>

kas123
Sziasztok
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy néha amikor beakarok tölteni egy oldalt akkor betölti és hirtelen átvált egy másik oldalra, nevezetesen a http://www.megaclick.com-os izére, ahol kiírja h the Page cannot be found és hiába frissítem mindig ezt tölti be, valamikor pedig rendsen betölti az adott oldalt.
Az érdekes az h a "lapfülhöz" azt írja h Internet Explorer cannot display the webpage.
Nem állítottam el semmit a firefoxba, meg sehol máshol. Régebben sose volt ilyen problémám csak mostanság jelentkezik :/.

Törölt felhasználó
Köszi, igen ez volt a gond. Csak azért nem értettem mert amiket nézek oldalakat annak 70-80% jó volt. <#eljen>