Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Ctrl + F5? Valamiért nem töltötte be a stíluslapot, akkor ilyen.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Persze, de az IE is ugyanezt csinálja, és ez is tud .mht-ba is menteni.

Köszönöm. Voltaképpen ez egyszerûen be be illetve kitömöríti az oldalt.
Doomista
És már megy is,googlet,showipt meg a personalt töröltem,szrmt a personal lehetett az oka,még az is lassitotta be a firefoxot,köszike mindent 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Csökkentett módban müxik,szal akkor télleg valamelyik kiterjesztés csinálja,felsorolom hogy melyikek vannak,hátha egyböl tudod,ha meg nem,akkor egyenként megnézem majd

-Crawler Toolbar
-Cutemenus - Crystal SVG
-Firekeeper
-Forecastfox
-Goole Toolbar Firefox
-Mcafee Siteadvisor
-MinimizeTotray
-Noscript
-Personal Anti-Phishing Sidebar
-ShowIP
-Talkback

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Törölt felhasználó
Ez mitõl lehet? Minden engedélyezve van nincs semmi:
Itt a kép róla
burg3r
nem kikapcsolva se jönnke be a képek.

Sil78
A userContent.css segítségével, mint a többit is.

Pl (ha csak itt akarod):

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{ textarea { font-family: verdana; font-size: 12px; } }

Sil78
Nem blokkolja véletlenül a tûzfalad?

sekta
Köszi a segítséget!<#wave>

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

burg3r
hy az lenne a problémám hogy a google képkeresõben nem jelenitit meg a képeket meg egy egy csomó helyen sem hol otm beállítani hogy megjelenítse?

Dying Soul

Hogy állíthatom át a szövegdobozban a bezûípust? Lehet láma kérdés, de nem találtam meg.

Sil78
Amit keresel, az a Mozilla Archive Format nevû kiterjesztés. (Az alsót nézd, az a kompatibilis.)

Sil78
Az about:plugins-ban látszik? Csökkentett módban is megnézted, úgy sem megy? (Hátha valamelyik kiterjesztés a ludas...)

Ha az about:config-ban átállítod a plugin.expose_full_path értékét true-ra, akkor az about:plugins-ban látod majd a fájlok teljes elérési útját is. Uninstalláld a Flash-t, és a jelzett helyrõl is töröld a plugint (ha esetleg fennhagyná), és utána telepítsd újra.

Dying Soul
No, megvan. Ez egsy kombó. Locationbar + Fission

Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan kiegészítés a firefox-hoz, mint az explorer-ben a mentés webarchívumként, vagyis egyetlen filében menti a teljes weboldalt.
Köszönöm.
Dying Soul
Sziasztok!

Volt egy tök jó plugin. A domain fõrészét másszínnel írta ki és rálehetett kattintani és mikor egy link fölé vitted az egeret, akkor be lehetett állítani, hogy ne a statusbarban mutassa a link címét, hanem fent.

Melyik ez, nem tudjátok?

lck
Köszi, már nekem sem csinálja - gondolom módosították az oldalt.
Doomista
Nálam most valamiért az lenne a probléma,hogy én feltettem az adobe flash palyr plugint,a hivtalos oldalárol,ami ugye kell hogy a flash bejöjjön több oldalon,ehelyett sok oldalon azt irja ki,hogy nincs flash playerem,pedig ott csücsül a gépen,egy két oldal meg bejön vele...ilyen hibát haverom is jelzet rég,javitani nem tudta,csak reinstal win...

Valami ötlet ? (ujraraktam a flash playert,a firefoxot is)

Sil78
Próbáld itt.

Sil78
Nekem nem csinálja, de a héten találkoztam a problémával a munkahelyi gépemen, az Index esetén. Letiltottam az ezt okozó új reklámot, és kész, én nem szórakozok ilyenekkel (ott más volt a szûrõlistám, és nem tiltotta le alapból, mint az itthoni). Szóval AdBlock, és megkeresed.

Sil78
Futtass spyware-irtót (pl Spybot, Ad-aware), összeszedhettél valamit. Azért nyílik meg Firefoxban, mert nyilván ez az alapértelmezett böngészõd.

me and a monkey
Hát belenéztem én is, de sajnáltam rá a fáradtságot, hogy bajlódjak vele.
Egy oldalért nem variálok.
Nézz mást, ez tökéletesen bejön.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

sekta
Sziasztok egy kis segítség kellene nem tudok a forecastfox ikon készletét böviteni mert nem tölti a web oldalt be

&#9824;&#9830;&#9827;&#9829;

lck
Igen, én is rákerestem az üzenetre, de ezekbõl nem lettem okosabb.
( Mit kell telepíteni, vagy bemásolni és hova ? )
me and a monkey
Nekem is, de kattintás után minden rendben megy.
Ez és ez ezzel foglalkozik.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

lck
Sziasztok!
nlc.hu újabban ezzel az üzenettel kezd nálam:

Ha ráokézok eltûnik és kész.
Mi lehet ez, és mit lehet tenni hogy eltünjön ?
( Explorer alatt is ez van )
ÖÖÖ. Na várjál. A firekeeper figyelmeztet a phising(eltérített) oldalakra. A Crawler nekem is jelzett rögtön töröltem is. De Zvara Gabi tudja ,it csinál ez. Nekem már jelzett.
slime001
Ez a Firekeeper azt csinálja hogy figyelmeztet ha veszélyes oldalra lépsz fel? Mert én seriall.com-on, serials.ws-en meg cracks.ms-re mentem és megse nyikkant. A Crawler toolbar jó ebbe csak egyszer azt irta hogy a www.startlap.com veszélyes ezért már nem bizok meg a programban. Amúgy ezek hasznos dolgok.

AVIRA - \"More than security.\"

Firekeeper. Jó kis kiegészítés.
Köszi szépen!!!!<#wave><#wave><#wave><#wave>
Kösz.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

szerintem is vírus, mondjuk hijacker (böngészõ eltérítõ), de talán popup? Nemtom hog jön elõ. Javaslok egy vírusellennõrzést. az FF-be megy az Adblock Plus-t rakd fel sztem. egy Spybot sem árt, frissítés, immunizálás majd keresés.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Narxis
Szerintem az valami vírus.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok.Olyan gondom lenne, hogy a böngészõben 10 percenként bejön egy weblap.Nem tudom hogyan lehetne letiltani.Valakinek ötlet?

Firefox 2.0.0.8, Java bejelölve.
Két verzióval ezelõttig, tökéletesen mûködött.

Sil78
Milyen verziót használsz belõle? És Firefoxból (azt 2-estõl felfelé támogatja csak)?
A beállításainál a Canvas vagy a Java van bejelölve? (A Java lassabb, több memóriát használ, de pl Flash oldalakat csak ez tud menteni, a Canvas-os módszer nem.)

Silke,

a # 6631-es kérdés ügyében, tudsz segíteni? Köszi elõre is.

Sil78
Alapból engedélyezi. Ez az adott oldal lehet, ami nálad letiltja, de Firefoxban te döntöd el, mit engedsz meg az oldalaknak. Ha az Eszközök / Beállítások / Tartalom / Javascript / Haladó-nál kiveszed a pipát az "Elõreugró menük letiltása vagy cseréje" elõl, akkor mindig lesz jobb egérgombos menüd.

Hol lehet beállítani, hogy engedélyezze a másoláss, kivágás, stb mûveleteket a böngészõ (pl levelezéskor)? Mert alap esetben kiírja, hoyg használjam az erre való billentyûzet funkciót (crtl+c, stb)

No de viszont pl Tucson nincs benne, akkor azt hogyan adom hozzá?
OK elõbb írtam mint megnéztem volna 😊)) Frissítés következtében picit elgányolódott, nem volt vészes.
Nálam a Foxclock az idõt így jelzi 4:<m> <am> eddig nem ilyen volt. MIt kell átállítanom?
Narxis
Akinek most hibái lettek a frissítés után az várja meg a 2.0.0.9-es javítást, jövõ hétre ígérték, mivel többen jelezték, hogy nem oké valami a mostanival.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dragon11
Elfelejtette a könyvjelzõket a firefox-om pls help..minden másra emlékszik....😞 fontos lenen nagyon..

Olyan problémám van, hogy elindítom a firefoxot és egy hibaüzenet jön be és nem tudom használni a böngészõt. Ezt írja: a firefox mûködése le állt. 2 lehetõség közül kell választani: bezárja a programot vagy azt, hogy bezárja a programot és hibát keres az Interneten. Bármelyiket válsztom nem csinál semmit. Próbálkoztam a IE-vel de néha annál is csinálja de érdekes módon a firefox ha csökkentet módon használom akkor nincs gond! De nem csökkentet módban szeretném használni! Valaki tudja a megoldást?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

examinee
Kiirja hogy probléma az oldal betöltése közben!

examinee
Sziasztok!

Olvasgattam és néhánynál láttam hasonló problémát!
Szval az van hogy ha megnyitok egy oldalt van hogy be sem tölti. Probálom pl 3-4 szer. és 4.-re elkapja és ugy betölti mintha elõtte semmi baj nem lett volna.
Szval olyan mintha akkor nem lenne net vagy az oldalak pillanatnyilag szünetelnek.
Találkoztatok ezzel? mi az orvoslása?

Drephis
amikor letöltök egy képet vagy bármit, akkor mindig megjelenik egy külön Letöltések nevû ablak fölöslegesen. hogy lehet ezt megszüntetni?

help

HöfEE
Hali! a legutóbbi Firefox update óta van 1 olyan problémám, hogy ha egy oldalon video/flash objektum van( pl youtube) akkor a firefox leterheli 100% ra a procit és nagyon belassul a böngészõ. Régebben pl youtube videókat több böngészõfülön megnyitottam és hagytam mindegyiket letöltse majd megnéztem õket. De most már 2 fülnél úgy leterhelõdik az egész, hogy váltani se tudok a 2fül között.
Mi lehet a hiba?