19494
-
#9320 Alig néhány százszor, különböző kombinációkban. És persze általában tele hibákkal. Szvsz jobban jártok, ha erre a finomhangolgatásra pl a FireTune nevű programot vagy a kiterjesztések közül a FasterFoxot vagy a Tweak Network-öt használjátok. Úgy nem kell az about: config-ban turkálni, nem csináltok hülyeséget, és persze ezek jóval több preferenciát állítanak be (főleg a FireTune), mint ami egy-egy ilyen leírásban van (ezek, amik mostanában keringenek, már elég töredékes útmutatók).
Az nglayout.initialpaint.delay 0-ra rakását egyébként nem szoktam ajánlani, maximum igazán gyors netkapcsolat esetén lehet értelme. Ez azt adja meg, hogy a böngésző hány ezredmásodpercig várjon adatokra, mielőtt elkezdené kirajzolni az oldalat. Az alapértéke 250. Ha ennél lejjebb teszed, látszólag gyorsabb lesz az oldalmegjelenítés (hisz azonnal megpróbálja megjeleníteni), viszont az oldal teljes betöltődése akár jóval lassabb is lehet, és gyakoribbak a hibák is. Ha viszont tovább vár, nem kell annyit számolnia és nem kell utólag újratördelnie az oldalt. Az ideális értéke függ a gép és az internetkapcsolat sebességétől is.
A pipelining bekapcsolása (network.http.pipelining vagy network.http.proxy.pipelining, attól függően, hogy használsz-e proxyt) valóban észrevehetően szokott gyorsítani (bár nem minden szerver támogatja), a hatása leginkább ahhoz hasonlítható, mint amikor egy letöltésvezérlőben bekapcsolod, hogy több szálon töltsön. A bekapcsolásával azt engedélyezed, hogy még mielőtt az egyik lekérésre választ kapna a böngésző a szervertől, indítson egy újat.
A network.http.pipelining.maxrequests azt adja meg, hogy ha be van kapcsolva a pipelining, max hány ilyen párhuzamos kérést hajtson végre a böngésző. Az értéke 1 és 8 között lehet, tehát tökmindegy, hogy 30-ra vagy 100-ra állítod, 8-nak fogja venni. -
#9319 Firefox gyorsítás.
Ha volt már akkor elnézést! -
#9318 Nekem olyan van, 1megás adsl. -
#9317 halihó! lenne pár kérdésem,de invitel netem van,olyannak tenném fel akinek szintén iylen netje van.valaki?
utána nagyérdeműnek:) -
#9316 Miért van az, hogy akármilyen linkre kattintok akkor vagy 600 kattintás mire behozza a honlapot? Mindig leírja, hogy ellenőrizzen nem gépeltem e el stb. de nem mert könyvjelzőknél is csinálja... Ma kedte ezt csinálni, de nem telepítettem, nem töröltem semmit, tegnap csináltam víruskeresést, de semmi. 2 napja raktam újra a wint. A netemmel nincs gond. 600-szor kell ráklikkelni, hogy behozza azt a rohadt honlapot... -
gyűjtő #9315 Hello!
A ff3 alatt próbálom lejátszani a Nap Tv videóit. Az indítás után megjelenik egy ablak (legfrissebb WM Player letöltésére biztat),de a videoablak nem jelenik meg. Ha a megjelenő háttérablakra kattintok a jobb egérgombbal és a Frissítés menüt megnyitom elindul a lejátszás.
Mi lehet - a gond?
Link -
#9314 már megjavult :) -
#9313 És ha törlöd a sessionstore.js-t a profilodból? -
#9312 halljátok...
beszart a beépített munkamenet kezelője az ff-nek, mindig a reggeli állapotot akarja visszaállítani... felraktam a tab mix plusot, de azzal is szar :s ha rendesen leállítom és újraindítom az ff-et, akkor is vissza akarja állítani az állapotot... nem tudjátok mit csináljak, hogy jó legyen? -
#9311 Sziasztok
Van egy bajom a mozzila Firefoxal és az (off internet exploler-ral) hogy ha youtube-n vagyok video megy de a hang miért nincs? Winamp film letöltött videót lejátsza meg a játék is de itt miért nem? -
moon21 #9310 Javítom magam: mégis le lehet húzni :)
Előbb azért nem sikerült, mert nem a Testreszabás ablakra húztam, hanem csak úgy az FF ablakába :) -
moon21 #9309 Lehúzni nem lehetett, viszont rámentem az Alapértelmezés-re, és így kiszedte :)
Köszi a választ! -
#9308 Az Eszközök / Beállítások / Haladó / Titkosítás fülön nézz körül szvsz. -
#9307 Pontosan mit csinál, amikor meg akarsz nyitni egy linket? Csak itt van ez így, vagy más oldalakon is? -
#9306 Ha a kiterjesztés saját Beállításaiban nincs ilyen opció, akkor próbáld meg úgy, hogy jobb egérgomb az eszköztáron (egy üres helyen), Testreszabás, és lehúzod onnan az egérrel. -
#9305 Hát elég szkeptikus vagyok az ilyenekkel szemben... -
moon21 #9304 Hi!
Lehet, hogy volt már, pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam.
Tehát: frissítettem a PDF Download-ot a 2.0-ás verzióra, és kirakta az új verzió az ikonját fentre, a keresősáv mellé. Meg tudja mondani valaki, hogy hogy tudnám eltűntetni? Beállításokban nem sikerült...
Előre is köszi! -
#9303 :D nekem is de hátha valaki próbálta már. :) -
Thanatos #9302 "One click and you're done"
hát nekem innentől kezdve kétségeim vannak :D -
#9301 High Speed Internet Performance Booster and Speed Tests.
(Win 2000, XP and Vista)
What's in Full Speed™ software?
1. 'One click and you're done' Internet Booster. With one click Full Speed™ software will optimize and safely boost Windows, Internet Explorer and Mozilla Firefox for a guaranteed faster Internet experience.
2. Excellent Web browsing and Data speed tests and 3rd party independent speed tests. See improvements instantly.
3. Undo option to go back to original settings; if you really want to!
4. Print and/or save to file test results for before and after speed comparisons.
5. Pro Booster button.
6. Help Tips and Live Help.
7. Very easy to understand and use. Nothing to learn or read.
8. No technical knowledge needed, no questions, no contracts, no memberships, no subscriptions, no ads, no spy-ware, no viruses...
Instantly Get:
1. Overall faster high speed Internet
2. Faster download speeds
3. Faster web site browsing
4. Improve Internet and Intranet performance
5. Quicker download times
6. Smoother streaming music and movies
7. Faster download for songs and video
8. Faster performance with email
9. Faster loading Web graphics
10. Faster loading Web pages
11. Faster Internet Explorer
12. Speed test for Web site browsing
13. Speed test for general data transfer
14. Works for businesses or home users
15. Improved VPN and WAN performance
16. Increased peak download speed
17. More consistent data transfer
18. Better data flow efficiency
19. Fewer corrupt downloads
20. Works over networks
21. Works with all ADSL/DSL modems and routers
22. Works over wireless
23. Smoother surfing
Erről mi a véleményed Silk? Érdemes kipróbálni? Ha kell megadom a linket ahonnan le lehet tölteni. -
gyűjtő #9300 Hello!
Közben megtaláltam a keresett kiterjesztést.
Ugyanakkor pár perc böngészés után azt vettem észre, hogy a fórum bejegyzésekben található linkeket nem tudom megnyitni csak úgy, ha IE motort használok.
Mi lehet a probléma a Firefox 3-al?
Kiterjesztés hiányzik? -
gyűjtő #9299 Szervusztok!
Meg tudná valaki nevezni azt a kiegészítést, amelynél a Google keresőben indított keresés során a Wikipedia találat is bejön? -
stuka85 #9298 hali
lenne egy kérdésem a firefox nálam nem akarja elfogadni a tanúsítványokat meg sem kérdezi hogy mi legyen velük PL.: A xxxxxxxxxxxxx érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány nem megbízható forrásból érkezik.
(Hibakód: sec_error_untrusted_cert)
de az a poén hogy két napja egy havernak teszteltem egy buhera XP-ét és annál meg minden ment mint a karika csapás kérdezte hogy elfogadom a tanúsítványt meg minden, kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm.
-
cater #9297 Itt van nagyobba:
kép -
cater #9296 Ja, bocs azt hittem egyértelmű.Szóval az vele a gond, hogy a találatok nem szépen sorban egymás alatt vannak, hanem szétcsúsznak.
Általában így hármassával, de van hogy csak egy-egy találat csúszik arrébb.Nem vészes, csak picit zavaró. -
#9295 google preview ma frissült, de nekem működik ugyanúgy -
#9294 mondjuk olyan kicsi a kép hogy csak tippeltem. semmit nem látok rajta. vagy írd le hogy mi a gond, vagy normális méretű képet szúrj be! -
cater #9293 Lehet, de ez akkor se segített.
Ez különben mit is csinál?
Gyorsítótár, sütik törölve.
Egyszerűen nem értem mitől gajdult meg.Mostanában nem raktam fel új ext és nem frissítettem egyiket sem. -
#9292 ctrl+f5
most írtam be kb. ötvenedszer :) -
cater #9291 Francba.
Mégegyszer: -
cater #9290 Hali!
Találkozott már vki ezzel:
Leszedtem a google preview-t, újra fölraktam, de nem javult meg.
Ha nincs gp akkor jó.Tehát a gp-vel történt valami, de mi?
Van ötletetek?
Köszi. -
#9289 Sziasztok!
Most telepített egy uj verziót az ff. és eltüntek a kedvenceim mindenhonnan. Valami jó ötlet van valakinek? -
#9288 Valamelyik már feltelepített programod regisztrációját végrehajtó része. De nem a windows-é. Valószínűleg nem ártalmas, de én mindenesetre törölném. Szerintem nem fog gondot okozni ha törlöd. Akkor kell inkább elgondolkodni rajta hogy mi teszi fel, ha törlöd és újraindítás után újra magától visszakerül a startmenübe. -
Orionk #9287 Köszi a segítséget.
Ha már beléd botlottam, mint szakemberbe, kérdeznék valamit.
SZerinted ez tényleg vírus lehet?:
http://images.netbag.hu/20080818/16365860044.JPG
Hozzá tartozik a dologhoz, hogy ujratelepítettem a gépem, és aztán felraktam az első programok között a nod-ot és akkor találta rögtön. Meg persze néha észreveszi, és akkor is jelez.
Az a file pedig a windows része.
Előre is THX.
Üdv., -
#9286 Nem vagyok profi csak 11 éve az összes szabadidőmet gép előtt töltöm. ( Ezt inkább kockának hívják ) :)
A Temporary Internet Files mappában azért vannak fájlok, mert mint ahogy azt már írtam a maga a rendszer is használja azokat. Te annyit tehetsz hogy az internet explorer beállításaiban mindent leveszel nullára. ( előzmények, ideiglenes fájlok ) Így a legkevesebbet fogja használni. -
Orionk #9285 Értem hát köszi szépen.
Ezek szerint te elég profi lehetsz... :D
Viszont visszatérve az 5 hsz-el lentebbi kérdésemre. Szerinted miért jönnek továbbra is a file-ok a TEmporary Internet Files mappában?
Amikor mozilla firefox-ot használok. -
#9284 Az csak az indító ikonjait távolítja el.
Az internet explorer a windows rendszer működéséhez szinte alapvetően szükséges összetevő. Eltávolítása különleges ( professzionális )módszerekkel lehetséges, de az nem várt rendszerhibákhoz vezethet, ezért nem is ajánlott.
Egy átlag felhasználó max annyit tehet hogy alternatív böngészőt használ és azt állítja be alapértelmezettnek. -
Orionk #9283 Basszus tényleg nem telepítettem le, mert beirtam, amit mondtál, és elindult.
Pedig tudod, hogy mit csináltam, hogy le legyen telepitve?
Beraktam az xp sp2 cd-t, amiről telepítettem, és start-->control panel-->programok hozzáadása és eltávolítása-->ott pedig a windows részek eltávolítása és hozzáadását választottam. Ott aztán kijelöltem, hogy ne legyen iexplorer és a tovább gombot megnyomva tényleg eltávolította, mert sehol sem találtam meg az inditó ikonját sem, és semilyen exe fájlt, amivel elindíthattam volna...
Errre föl a te módszereddel meg elindul, ez most hogyan lehet? -
#9282 Ha beírod a Start > Futtatásba hogy iexplore.exe - mit történik ? -
#9281 Internet explorert mivel és hogyan telepítetted le ?