Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
köszi holnap megcsinálom, de azér menti mer bepipáltam, de honnét tudném kiszedni? nem találom beállításoknál...

Yo, Bitch!

ProGabe
mielõtt újra felrakod a foxot,elõtte teljesen takarítsd le a géprõl!

ha meg ezeréves win-re rakod fel,amin a netscape is meghalt,ne csodálkozz hogy nem megy minden tökéletesen!nem a foxot kell szidni,a hiba az ön készülékében található 😛

a torrentet nem lehet hogy azért menti egybõl,mert beikszelted,hogy mindig így tegyen az ilyen típusú fájlokkal?

3-as fox szerencsére (vagy inkább természetesn 😊 ismeri a torrent fájlt is,jó pár másikkal együtt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Nekem is lementi, ez a normális, aztán megnyitom Bitcomet-tel és töltöm, ha az zavar, hogy Asztalra menti akkor Eszközök-->Beállítások. Vagy egybõl meg is lehet nyitni de ahhoz lehet kell a FlashGot kiterjesztés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
de torent fájlokat amit utorrentbe kéne berakni lementi asztalra...

Yo, Bitch!

Én már 20x újra raktam a foxot. semmi változás. itt a windows kell újrarakni.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

ForzaInter
hát akkor megbaszhatja... ezér nem rakom ujra windowst, hajjonmeg örökre, inkább megpróbálom firefoxot ujrrakni...

Yo, Bitch!

Nekem olyan van hogy a letöltõ ablak lefagy 5-10mp-re majd csak az után kezdni a letöltést. egy torrent fájl megnyitásakor is nagyon zavaró mert kattintok az OK-ra majd 10mp fagyás és csak azután jön be.
és kiderítettem hogy ennek az oka: régen lett telepítve a windows.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

ForzaInter
hát nem ma, ezer éve, nicsn semmi ívrus amugy fenntvan vírus írtó is... de csak a firefox szarakodik így, nem csak eza hibája van... több oldalra automatán be vagyok jelentkezve, de csomószor kiléptet:\ meg msot ez a letöltési gond, ami Máté94-nek is... cssak nekem megnyitásokkal is szarakszik, netscap volt korábban sokáig jó volt, de ott meg egyszer elkezdett ugrálni kép:d azóta is olyan😄😄

Yo, Bitch!

Mikor telepítetted a windowst? Van/volt rajta vírus?

ForzaInter
istenit ennek a firefoxnak, már eledgme van belõle bugos szar...
nem tudok egy torrentet se megnyitni mert nem jönbe ablak... elõtte meg letöltõpanel romlott el, rákérdez hogy mentsem-e, és rám emgyek mentésre és eltûnik nemjönbe semmi le se menti képet... eszközöknél behozom letöltõ panelt bejön de nincs benne semmi amit korábabn letöltöttem, pedig nem töröltem, ki... vki pleez segítsen, mert már hetek óta ezzel kínlódok...

Yo, Bitch!

xridergabo
áhh sikerült!!! ugyanott ahol azt a fájlt kell törölni szal itt:C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve van egy bookmarkbackups mappa ebbe vannak szerintem valami biztonsági mentések inportalni kell a leg frissebbet könyvjelzõk kezelésénél és kész!

xridergabo
ezt én is kipróbáltam de nem segítet!

Máté94
De épp ez az,hogy nincs benne semmi.:'(
És nem jelzi amikor letöltök valamit:'(
Sil78
Nézd meg a #4858-at, ha nem segít, szólj.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Takarítsd ki a Letöltések elõzményeit. Akkor szokott ilyet csinálni, ha túl hosszú a lista.

xridergabo
nekem is pont ez a problémám ma eltûnt az összes!valaki help mert rohadtul idegesít!:S

Kaplan
Hello, az lenne a problémám, már nem elõszõr történik velem, hogy egyik napról a másikra a Firefox számomra eddig úgy tûnik visszahozhatatlanul elfelejti a könyvjelzõket. Találkozott már valaki ezze a problémával, és ha igen van megoldása?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Máté94
Sziasztok!
Van egy gond az MF-emmel mert amikor leakarok tölteni valamit akkor nem jelzi a letöltésekbe de tölti attól függetlenül.Képeket pl nem ment!HELP!
Sil78
A userChrome.css segítségével.

Általánosságban elvileg ezt kell beleírni:
/* Remove favicons */
.bookmark-item > .toolbarbutton-icon {display: none;}
.bookmark-item > .menu-iconic-left > .menu-iconic-icon {display: none;}

Részletesebben:
/* Hide "normal" bookmark icons in the bookmarks menu */
menuitem.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }

/* Hide bookmark icons in the Personal Toolbar */
toolbarbutton.bookmark-item > .toolbarbutton-icon { display: none; }

/* Hide icons for bookmark folders in Bookmarks menu */
menu.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }

/* Hide icons for bookmark groups in Bookmarks menu */
menuitem.bookmark-group > .menu-iconic-left { display: none; }

Sil78
Próbáld meg üríteni a Gyorsítótárat. Esetleg kitakarítani a Letöltések elõzményeit.

Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogyan lehet kikapcsolni azt hogy a könyvjelzõknél ne mutassa a favicon-t?

Asus P5Q PRO, Intel Core2 E8400, 2GB Kingmax@800Mhz, GeForce 8600GT

GRAT
abból az egyik én vagyok 😄
dejó érzés 😊

ivjoe
Na már megiedtem hogy csak nálam van ilyen,de mégsem 😊
Az utolsó nekem pár napja volt.

nálam is jelentkezett, de csak sok oldal után, de nálam mindig az elsõ 2mp-et játszotta le a videóból majd megált, és nekem is csak újraindítás segített. de egyideje kimaradt nem volt ilyen...
Nem. szabályosan mindíg az 5.mp-ben áll meg. már letöltötte de nem játsza le normálisan. csak ha újraindítom a foxit.

Narxis
Tölti lefele.

Nekem eddig a max memória fogyasztás 600mega volt.

Egy mostani hiba:
sokáig használom a böngészõt,megvan nyitva kb 10lap. majd bezárom az összeset és csak az aktuális van.berakok egy flash videót pl yout. és 5mp-ként megáll a videó. elindítom,5mp-leáll,elindítom,5mp-leáll. ez mitõl van??

"A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni" xD
De kedves 😄

természetesen a #7200-ra válaszoltam...

nagyon jó kis kiterjesztés, már régóta használom, lefordítani meg szerintem fölösleges, annyira egyszerû
ajánlok viszont mindenkinek egy általam évek óta használt, de tulajdonképpen ismeretlen kiterjesztést, ami a cooliris után szerintem a leghasznosabbak egyike, a "sendto"-t
böngészés közben, ha valamit meg akar az ember jegyezni, nem kell össze-vissza kattintgatni, egyszerû kijelölés és küldés után az asztalon létrehozott "sendto.txt" mappába menti a dolgokat dátummal, url-lal együtt. én legalábbis így állítottam be
ehun van e

ffxi
Honnan van ennyid? Nekem is kell egy pár 😊

Fákjúal!

Silke,
kiterjesztésismered ezt vagy esetleg nincs már meg neked lefordítva?

ProGabe
szûz rendszerre raktam fel a beta 3-at,szóval nem 😊
úgy néz ki bug.de ez semmiség a rossz könyvjelzõkezeléshez képest.persze mind2 elég feltûnõ,gondolom már rég javítva van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
Hmm, pedig úgy emlékszem, alapból nem vált át pl középsõ egérgombnál. Nem volt valami kiterjesztésed (pl Tab Mix Plus), amiben át volt állítva?

Sil78
Ez egy régi kiterjesztés, nem cseréltem le. Amivel a Fasterfox többet "tud" a Tweak Networknél, azok nálam már rég be voltak állítva az about:config-ban, mire kijött a Fasterfox. (Ezek nem csinálnak mást, csak a rejtett preferenciákat állítgatják. Nincs plusz funkció bennük, csak felhasználói felület olyan dolgokhoz, amik amúgy about:config-os turkálást igényelnének.)

ivjoe
Jah, régebbi shot, a textbox szöveg nem ide szól. 😊
ivjoe
ProGabe
nem volt bepipálva,és annyit javítanék magamon,hogy url-nél nem is váltott át,de könyvjelzõ megnyitásakor,searchbaros keresésnél,és ha jól emlékszem akkor is,ha középsõ gombbal kattintottam linkekre igen.about:configban már átállítottam,szóval nekem mind1 hogy van-e ilyen beállítás az opciókban 😊

Narxis
Tweak Network-nél nem jobb a FasterFox?

Humesz
Van ez a gspace cucc! Erre van valami "feltöltõ" kiterjesztés? Értelmesen mondtam? 😊 Mert a Fireuploader nem hiszem, hogy erre való így elsõ ránézésre.
A másik: használ valaki Better Gmail 2-t?
Sil78
Eszközök / Beállítások / Lapok, pipát kivenni a "Ha új lapon nyílik meg egy hivatkozás, átváltás rá azonnal" elõl?

Sil78
Mindig változik. Egy része állandó, de gyakran kísérletezgetek ill. fordítgatok. Most épp ezek vannak fent:

Engedélyezett kiterjesztések: <64>
- Adblock Filterset.G Updater
- Adblock Plus
- Autohide
- AutoMarks
- BBCode
- BetterSearch
- Bookmark Backup
- CacheViewer
- ChromEdit Plus
- ColorZilla
- Compact Menu
- Context Search
- Copy Link Name
- CustomizeGoogle
- CuteMenus - Crystal SVG
- DOM Inspector
- Download Statusbar
- Enhanced Bookmark Search
- Enhanced History Manager
- Extended Link Properties
- Fast Video Download
- Favicon Picker
- FEBE
- Firefox Search Sidebar
- FirefoxView
- FlashGot
- Flat Bookmark Editing
- Forecastfox
- FoxyTunes
- FoxyTunes Skin - Finespun
- IE Tab
- Image Toolbar
- Menu Editor
- MinimizeToTray
- MR Tech Local Install
- My Image Here
- OperaView
- Organize Status Bar
- Paste and Go 2
- PermaTabs
- Popup ALT Attribute
- RefControl
- repagination
- Resizeable Form Fields
- Restore Scroll Position
- Save Image in Folder
- Save Link in Folder
- Screen grab!
- Scrollbar Anywhere
- SmartSearch
- SmoothWheel
- Sort Bookmarks
- Stop-or-Reload Button
- Tab Preview
- TableTools
- text/plain
- Tweak Network
- UI Tweaker
- Update Channel Selector
- User Agent Switcher
- VeriSign EV Green Bar Extension
- Web Developer
- WindowsUpdate
- wmlbrowser

ProGabe
nekem most egy 😊
viszont beta 3!ami valami eszméletlen jó lett!nem olyan dolgokat tettek be,amikkel villogni lehet,hanem csupa hasznos újítást,amiket szinte észre sem vesz az ember,csak azt veszi észre,hogy jobb,kényelmesebb lett a böngészés!

van még javítani való bõven!párszor lefagyott,sok képnél nagyon lelassul a görgetés,a könyvjelzõket nem lehet behúzni,mert nem nyílik le a menü (persze ott van a csilag,de nem hinném hogy arra rá tudnék szokni.aztán majd kiderül),nem frissül "live" a könyvjelzõ menü (újra kell indítani pl törlésnél)

és amit még hiányolok:olyan dolgokat,hogy háttérben nyíljon az új fül (akár parancsra,akár url-re kattintáskor) igazán betehetnének a beállításokba!valaki írja ezt meg a mozillának,nekem nincs kedvem 😊

jah,még annyi:nem érzem azt,hogy tesztelem,hanem tényleg használom is!még tesóm is átállt rá,pedig õ aztán nem szereti a beta dolgokat,hiszen nem megy flottul minden,de ez tényleg nagyon jó lett!keep up the good work mozilla! 😊

kb 2 lap,semmi extra:

nem tudom hány lap,köztük youtube videó,gtaIV honlap,gametrailerses HD flash!

a 2-es már meg sem mozdulna a gépemen,ez még vígan elvolt!persze a "középsõ katt-tal bezárni az aktív lapot,amin megy a flash" most is necces,de sokkal jobb

és ez csak egy dolog!igaz,elég fontos.pl az új url-sáv is fenomenális!egy cikkben olvastam,hogy god-like lett.hát igaza volt az írójának!nah de tényleg nem sorolom az újításokat 😊

próbáljátok ki ti is!nem bánjátok meg!

Narxis
Nálam 5. 😄

DjDano
Jézusom nálam összvissz 4 van 😄

Narxis
60?<#wow1> Leírnád, hogy nagyjából miket? Lehet kipróbálnék párat, én a mozilla oldalán a Most popular extension-õket nézegettem.

Sil78
Nézd meg szvsz a #6902-t. 158 egyébként nem olyan rossz, ha sok a memória a gépben, és ha már órák óta megy sok lappal. Nekem mondjuk nem nagyon szokott 100 fölé menni, pedig több mint 60 kiterjesztésem van.

Humesz
Nálad hogy annyi az átlag? 150 az átlag!
Persze ha tízessével nyitogatod a füleket akkor megértem.
Csináltam már 1600-at is 😊 Kb. 40 füllel!
A 158 teljesen rendben van.
urbijoe
köszi mármegoldottam,kitöröltem a mozbackup-ot a regisztriböl és ujraraktam

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5