19494
-
#9681 PH!-n a hozzászólások között az Opera használók szerint van még mit javítania a norvég(?) gárdának, gondolom nem teljesít olyan jól. -
#9680 Mondtam már, hogy a TraceMonkey rúlz, és még nincs is kész. ;) Tulképp mi van az Operával? Azzal sem ártott volna tesztelni, bár igaz, hogy a javascript motorok versenyében most leginkább a TraceMonkey, a V8 és a SquirrelFish az, amire érdemes odafigyelni. -
#9679 Alapból engedélyezve van, de ellenőrizd az about:config-ban az svg.enabled kulcsot. Más oldalon sem működik, vagy csak az az egy rossz? -
#9678 -
#9677 Mindig lefagy a Mozillám mit csináljak?
Márt újra raktam a gépet, márt cseréltem op rendszert is, márt próbáltam más vírusirtót is hátha az de semmi, ötlet mit csináljak mert márt én kifogytam, nem értem soha nem volt még ilyen gondom?
Segítsetek köszi.
Nem akarok Mozillán kívül mást használni!!!!! -
Sponnyabob #9676 Jaj tudtam hogy ilyen egyszerü lesz. Nagyon Szépen Köszönöm -
#9675 Eszközök menü > Beállítások. Itt a Főlap fülön van középtájt egy Letöltések csoport. Innen már gondolom egyértelmű lesz... -
Sponnyabob #9674 Hali! Lenne egy nagyon láma kérdésem de nem tudok rájönni hogy hogy lehet megváltoztatni hova mentse le a dolgokat a Firefox mmost mindent az asztalra tesz de ezt meg akarom változtatni lehet valahogy?
-
#9673 Hali!
Létezik olyan kiegészítő, amellyel az olyan oldalakról is le lehet tölteni a stream videókat, mint a magyar tévé videótára? (http://www.mtv.hu/videotar/)
Az oldalon beágyazott WMP-ben futnak le a videók.
A DownloadHelper nem látja. -
#9672 Nem. -
#9671 A "97" természetesen a processor használat. -
#9670 Az normális, hogy a Firefox rendszeresen így járatja a procit?
-
#9669 Azt olvastam a ff alapból támogatja az SVG-t, de nekem mégse akarja megjeleníteni. Engedélyezni kell valahol, vagy mégis telepíteni kell rá még valamit? Az IE adobe SVG-vel megjeleníti. -
#9668 Hogyan tudnám a firefox betöltődését meggyorsítani, mert elég sokat kerregteti a vinyót mire betölt. Láttam valami firefox preloadert valahol, ez járható út? -
gyűjtő #9667 Sil78; lck !
Köszönöm a gyors válaszokat.
A sokadik segítség meggyőz arról. hogy az SG Fórum a No.1 kategória az informatikai fórumok között. Jó kis közösség! -
#9666 És a Kiegészítők / Bővítmények közt is megjelenik, mint Shockwave Flash.
Sőt, újabban még a Start menü / Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése résznél is (itt Adobe Flash Player Plugin néven található meg a Firefoxhoz/Operához/stb-hez való, és Adobe Flash Player ActiveX néven az IE-hez való változat). -
#9665 about:plugins -ben benne kell lenni a listában. -
gyűjtő #9664 Még annyit az alábbi témához: a telepítés után az Adobe Flash Player plug-in megjelenik a Kiegészítők valamelyik csoportjában (kiterjesztés, bővítmény)? Én ugyanis nem látom. -
gyűjtő #9663 Sil;etele34!
Köszönöm a segítséget. -
etele34 #9662 Pluginok Firefoxhoz. >> Katt ide.
Ha ilyeneket keresel akkor a következő helyen is keresgélhetsz:
Könyvjelzők/ Mozilla Firefox >> A Firefox testreszabása >> Kiegészítők -
#9661 Többféle módszer is van rá, pl:
1. Odamész az adobe.com-ra, van ott egy olyan gomb, hogy "Get Adobe Flash Player", arra katt. Fel fog ajánlani valamit aszerint, hogy milyen oprendszer alól és milyen böngészővel nézed épp az oldalat, de választani is lehet.
2. Nézel egy olyan oldalat, ahol szükség van a Flash pluginra, ezt észre fogja venni a beépített pluginkereső, és felajánlja, hogy telepítsd. -
gyűjtő #9660 Szervusztok!
A Firefox-szal kompatibilis Adobe Flash Player-t hol találom és hogyan telepíthető? -
gyűjtő #9659 Hello Narxis!
Minden OK.
köszönöm a segítséged -
Mikka Makka #9658 Üdv Mindenkinek!
Nem Firefox-os problémám van, de sajna nem találok megoldást rá.
A gond a következő:
2db gmail levelezés be van állítva az MS Outlook-ba. A leveleket minden egyes alkalommal újra és újra letölti, azokat is, melyeket már egyszer letöltött. Így a levelek duplázódnak, triplázódnak stb. minden egyes újabb letöltéskor.
Kérlek, segítsetek!
Esetleg tud valaki egy gmail-es help desk címet?
MM -
#9657 wmpfirefoxplugin kell. -
gyűjtő #9656 Szervusztok!
Magyar TV-k video archívumait próbálom lejátszani Firefox alatt.
A NapTV önálló honlapján nem sikerül a lejátszás. A megjelenő ablakban jelzi a WMP a letöltést, de a dolog nem sikerül. A Windows Media Player frissítését javasolja, de nekem a legfrissebb van fenn.
Ugyanakkor Internet Explorer alatt le lehet játszani a videót.
Érdekes, hogy az MTV honlapján megjelenő Napkelte archívum Firefox alatt is lejátszható.
Mi lehet az oka, hogy a Firefox alatt néhány portál (pl. hvg.hu video)archív videóállománya nem indul? -
#9655 Otleteket kernek a hibara, mert nekem semmi nem jon.
A hiba az, ha nagyon sokat vagyok egy lapon, mint peldaul egy forum, akkor hiaba frissitek, lepek be az oldal masik menujebe, egyszeruen nem sikerul.
Mintha valami blokkolna az oldal tovabbi bongeszeset.
Nem net hiba es nem is virus vagy tuzfal, mert a Explorerrel nem jon elo ez a hiba csak a Firefoxnal. Par perc az oldalon es maris elojon ez a hiba. -
#9654 most valtottam 3.0-ra és meglepodve tapasztalom, hogy csomo extension még nem kompatibilis ezzel a verzioval (ezert se valtottam egybol) vagy én vagyok a hülye? :) -
#9653 én személy szerint a simple RSS-t használom. ez csak egy kis csík az URL bar alatt, be lehet állítani, hogy mennyi ideig mutasson egy hírt. nekem pont megfelel -
#9652 Még egy kérdésem lenne :D
Egy jó RSS hírolvasó addont is tudnátok ajánlani? THX -
#9651 Jah elfelejtettem hozzátenni, h pop3-as, tehát nem netes fiókról akarok lekérdezni üziket. Köszi!! -
#9650 Sziasztok!
Nemrég váltottam Operáról Firefoxra, és ezerszer jobb, gyorsabb, minden, egyenlőre imádom:)
Csak 1 vmi kéne, ami operában alap volt, a beépített e-mail nézegető. Firefoxhoz egyenlőre csak a Simple Mail-t találtam, ami azonban nemigen kezeli az ékezetes betűket. Vmi kiegészítőt tudtok hozzá, esetleg más, hasonló e-mail kezeléses addont? Előre is köszi!! -
#9649 Köszi! (elég ciki, hogy még egy oldalt sem kellett volna visszaolvasnom) -
#9648 #9571 -
#9647 nekem is van ilyen néha, nem tudom mitől lehet, engem is érdekelne a megoldás. -
#9646 Megelőzhető valahogyan az a probléma, mikor pl youtube videókból csak pár másodpercet játszik le(hang nélkül), és utána újra kell indítani a ffot hogy jó legyen? -
#9645 köszönöm -
#9644 beállítások-haladó-böngészés -
#9643 hogy lehet kivenni a helyesírás ellenőrzőt? -
#9642 Nekem kínai szövegek esetén ígyis előfordul, hogy csak a unicode értéket látni. Persze, minden más böngészővel jó, meg emlékeim szerint a 2-es ff-al is ok volt