Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
ha meg ezeréves win-re rakod fel,amin a netscape is meghalt,ne csodálkozz hogy nem megy minden tökéletesen!nem a foxot kell szidni,a hiba az ön készülékében található 😛
a torrentet nem lehet hogy azért menti egybõl,mert beikszelted,hogy mindig így tegyen az ilyen típusú fájlokkal?
3-as fox szerencsére (vagy inkább természetesn 😊 ismeri a torrent fájlt is,jó pár másikkal együtt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Yo, Bitch!
és kiderítettem hogy ennek az oka: régen lett telepítve a windows.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Yo, Bitch!
nem tudok egy torrentet se megnyitni mert nem jönbe ablak... elõtte meg letöltõpanel romlott el, rákérdez hogy mentsem-e, és rám emgyek mentésre és eltûnik nemjönbe semmi le se menti képet... eszközöknél behozom letöltõ panelt bejön de nincs benne semmi amit korábabn letöltöttem, pedig nem töröltem, ki... vki pleez segítsen, mert már hetek óta ezzel kínlódok...
Yo, Bitch!
These are my friends, see how they glisten...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Van egy gond az MF-emmel mert amikor leakarok tölteni valamit akkor nem jelzi a letöltésekbe de tölti attól függetlenül.Képeket pl nem ment!HELP!
Általánosságban elvileg ezt kell beleírni:
/* Remove favicons */
.bookmark-item > .toolbarbutton-icon {display: none;}
.bookmark-item > .menu-iconic-left > .menu-iconic-icon {display: none;}
Részletesebben:
/* Hide "normal" bookmark icons in the bookmarks menu */
menuitem.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }
/* Hide bookmark icons in the Personal Toolbar */
toolbarbutton.bookmark-item > .toolbarbutton-icon { display: none; }
/* Hide icons for bookmark folders in Bookmarks menu */
menu.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }
/* Hide icons for bookmark groups in Bookmarks menu */
menuitem.bookmark-group > .menu-iconic-left { display: none; }
Asus P5Q PRO, Intel Core2 E8400, 2GB Kingmax@800Mhz, GeForce 8600GT
abból az egyik én vagyok 😄
dejó érzés 😊
Az utolsó nekem pár napja volt.
Egy mostani hiba:
sokáig használom a böngészõt,megvan nyitva kb 10lap. majd bezárom az összeset és csak az aktuális van.berakok egy flash videót pl yout. és 5mp-ként megáll a videó. elindítom,5mp-leáll,elindítom,5mp-leáll. ez mitõl van??
De kedves 😄
ajánlok viszont mindenkinek egy általam évek óta használt, de tulajdonképpen ismeretlen kiterjesztést, ami a cooliris után szerintem a leghasznosabbak egyike, a "sendto"-t
böngészés közben, ha valamit meg akar az ember jegyezni, nem kell össze-vissza kattintgatni, egyszerû kijelölés és küldés után az asztalon létrehozott "sendto.txt" mappába menti a dolgokat dátummal, url-lal együtt. én legalábbis így állítottam be
ehun van e
úgy néz ki bug.de ez semmiség a rossz könyvjelzõkezeléshez képest.persze mind2 elég feltûnõ,gondolom már rég javítva van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A másik: használ valaki Better Gmail 2-t?
Engedélyezett kiterjesztések: <64>64>
- Adblock Filterset.G Updater
- Adblock Plus
- Autohide
- AutoMarks
- BBCode
- BetterSearch
- Bookmark Backup
- CacheViewer
- ChromEdit Plus
- ColorZilla
- Compact Menu
- Context Search
- Copy Link Name
- CustomizeGoogle
- CuteMenus - Crystal SVG
- DOM Inspector
- Download Statusbar
- Enhanced Bookmark Search
- Enhanced History Manager
- Extended Link Properties
- Fast Video Download
- Favicon Picker
- FEBE
- Firefox Search Sidebar
- FirefoxView
- FlashGot
- Flat Bookmark Editing
- Forecastfox
- FoxyTunes
- FoxyTunes Skin - Finespun
- IE Tab
- Image Toolbar
- Menu Editor
- MinimizeToTray
- MR Tech Local Install
- My Image Here
- OperaView
- Organize Status Bar
- Paste and Go 2
- PermaTabs
- Popup ALT Attribute
- RefControl
- repagination
- Resizeable Form Fields
- Restore Scroll Position
- Save Image in Folder
- Save Link in Folder
- Screen grab!
- Scrollbar Anywhere
- SmartSearch
- SmoothWheel
- Sort Bookmarks
- Stop-or-Reload Button
- Tab Preview
- TableTools
- text/plain
- Tweak Network
- UI Tweaker
- Update Channel Selector
- User Agent Switcher
- VeriSign EV Green Bar Extension
- Web Developer
- WindowsUpdate
- wmlbrowser
viszont beta 3!ami valami eszméletlen jó lett!nem olyan dolgokat tettek be,amikkel villogni lehet,hanem csupa hasznos újítást,amiket szinte észre sem vesz az ember,csak azt veszi észre,hogy jobb,kényelmesebb lett a böngészés!
van még javítani való bõven!párszor lefagyott,sok képnél nagyon lelassul a görgetés,a könyvjelzõket nem lehet behúzni,mert nem nyílik le a menü (persze ott van a csilag,de nem hinném hogy arra rá tudnék szokni.aztán majd kiderül),nem frissül "live" a könyvjelzõ menü (újra kell indítani pl törlésnél)
és amit még hiányolok:olyan dolgokat,hogy háttérben nyíljon az új fül (akár parancsra,akár url-re kattintáskor) igazán betehetnének a beállításokba!valaki írja ezt meg a mozillának,nekem nincs kedvem 😊
jah,még annyi:nem érzem azt,hogy tesztelem,hanem tényleg használom is!még tesóm is átállt rá,pedig õ aztán nem szereti a beta dolgokat,hiszen nem megy flottul minden,de ez tényleg nagyon jó lett!keep up the good work mozilla! 😊
kb 2 lap,semmi extra:
nem tudom hány lap,köztük youtube videó,gtaIV honlap,gametrailerses HD flash!
a 2-es már meg sem mozdulna a gépemen,ez még vígan elvolt!persze a "középsõ katt-tal bezárni az aktív lapot,amin megy a flash" most is necces,de sokkal jobb
és ez csak egy dolog!igaz,elég fontos.pl az új url-sáv is fenomenális!egy cikkben olvastam,hogy god-like lett.hát igaza volt az írójának!nah de tényleg nem sorolom az újításokat 😊
próbáljátok ki ti is!nem bánjátok meg!
Persze ha tízessével nyitogatod a füleket akkor megértem.
Csináltam már 1600-at is 😊 Kb. 40 füllel!
A 158 teljesen rendben van.