19494
-
#9641 View\Character Encoding\Auto-Detect\Unicode-nak javítania kell. -
#9640 nálam is néha előfordul ez,nemtom mi lehet. -
#9639 Sziasztok. Miért csinál néha ilyet a firefox? FFFD helyén idézőjelek vannak -
#9638 Van egy kis gond a Gmail Super Clean skinnel. Az hogy elsőre soha nem tölti be a Firefox. Mindig a gmail "újabb verzió"-ja töltődik be először (Super Clean nélkül) és aztán lehet átváltani a "régebbi verzió"-ra:
Azt hogy lehet elérni, hogy elsőre a Super Clean skin-t töltse be? Köszi! -
gyűjtő #9637 Hello Sil!
Minden rendben. Az IETab-ban találtam a keresett beállítást.
Köszönöm kedves Firefox Professzor! -
#9636 A profilodat XP esetén alapból a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappában találod (az Application Data rejtett mappa). Ennek a tartalmát másold át a másik gépre (pl írd felül vele az ottani profilodat). Vannak persze kiterjesztések (pl FEBE) és programok (pl MozBackup) is erre a célra. -
#9635 Mik azok a beállítások, amiket még elfelejt a jelszavakon kívül? Az Eszközök / Beállítások / Adatvédelem lapon ellenőrizd, hogy nincs-e úgy beállítva, hogy kilépéskor törölje ezeket. -
#9634 Alapból ilyen nincs, úgyhogy a kiterjesztéseidnél (pl IETab) keresd. -
gyűjtő #9633 Szervusztok!
Keresek a Firefoxban (Beállítások??) olyan weblapcím - bejegyzéseket, amelyeket a Firefox alkalmazásból is Internet Explorer alatt nyit meg. Például a Windows XP frissítése (Microsoft Update). Hol találom ezt az emlékeim szerint 3-4 címet? Már találkoztam velük egy beállítás ablakban, de nem emlékszem, hogy hol. -
Cat 02 #9632 Ez a Ctrl+Tab plug-in faxa =) -
#9631 Ezt ismeri valaki?
Elvileg az oldalak tartalmát lehet lecitálni vele, de nem tudok megadni neki olyat pl, hogy meddig kövesse a linkeket....
Vagy erre wget rulz? :D -
slylecz13 #9630 Sziasztok!
Valaki tudja hogyan lehet a Mozilla beállításait lementeni egy fájlba, amit tudok importálni egy másik gép Böngészőjébe (ami ugyancsak Mozilla)? -
bandikaaa #9629 Sziasztok, nekem mozilla firefox 3.0.3 al van az a gondom hogy elefelejti a felhasználói neveket és a mentett jelszavakat és még pár beállítást!Erre van megoldás esetleg?
köszi -
#9628 Először is, keresd meg a Vistás profilodat (alapból C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa, az AppData rejtett mappa). Aztán XP alatt indítsd el a Firefox Profilkezelőjét (Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p, persze a Firefox ne fusson előtte), és hozz létre egy új profilt, de amikor azt kell megadni, hogy hol legyen, akkor add meg neki a Vistás profilod mappáját. Így nem fog új profilt csinálni, hanem megtalálja a Vistásat, és használhatod ugyanazt a profilt mindkét oprendszer alól. -
#9627 Helloka
Vista mellé tettem most Xp-t. Hogyan tudnám a Firefox összes(!!!) beállítását kompletta Xp alá is áthozni?(linkek, sávban levő linkek, előzmények, stb) -
#9626 ;;;;;;))))))))) -
#9625 tárgytalan, meg van, csak fejsze módszerrel :/ -
#9624 Srácok hol lehet a beépített szótárt állítani ill. kezelni? Elütöttem egy szót aztán véletlenül felvettem a szótár (húz huz) és most nem tudom belőle kiszedni, hogy lehet a helyesírás ellenőrzőt beállítani? :) -
gotchaaa #9623 Szóval ezért látod ki mit ír az Anon topicban. :D
-
(nem tudok válaszolni :D) -
#9621 Parancsolj. :P -
#9620 hello.
tudnátok adni olyan addont, amivel kitilthatnám a java scripteket?
előre is köszi -
ACE #9619 Ez nem tud a háttérben makrókat futtatni, csak a helyi ablakban... -
rumpeltszickin #9618 koszi a segitseget! -
ACE #9617 Az tud ilyet? Próbáltam de nem nagyon megy a kezelése... -
#9616 iMacros kiterjesztés? -
ACE #9615 Esetleg olyan van Firefox-hoz, hogy be lehet állítani, hogy időközönként megcsináljon egy folyamatot, általában klikkelgetésekkel? Ilyen makro-szerű, de úgy kéne tevékenykednie, hogy én közben nyugodtan webezek, Ő meg a háttérben megcsinálja. Példa ilyenre pl. hogy napi Teveclub-os teve-etetés, és tanítás. -
#9614 Nem telepítettél/frissítettél előtte valamilyen programot vagy kiterjesztést?
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is összeomlik? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben. Előtte csukd be a Firefoxot.) -
#9613 Van egy AutoFill Forms nevű kiterjesztés, azzal megadhatsz bizonyos alapadatokat, amikkel ki akarod töltetni az ilyen formokat. -
ACE #9612 Hali, nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy meg lehet adni valahol, hogy olyan helyen is megjegyezze a beírt form-okat? Tehát pl. egy Encrypted (SSL) oldalon be kell írni pl. egy bankkártyaszámot, és azt is megjegyezze. -
#9611 Sziasztok!
évek óta firefoxot használok, de még nem találkoztam azzal a jelenséggel, hogy a Firefox indítást követően az ÖSSZEOMLÁS Bejelentővel indul, sőt, igazából egyáltalán nem találkoztam még ezzel az ÖSSZEOMLÁS Bejelentővel. Azért érdekes számomra a dolog, mert a tegnapi nap folyamán is mnden gond nélkül működött a FOX, ma pedig gép bekapcsolás és a Firefox indítása után az ÖSSZEOMLÁS Bejelentővel kell szemeznem. Hiába választom az ujraindítás funkciót, egy ideig dolgozik, de ismét csak az ÖSSZEOMLÁS Bejelentő jelentkezik. Valakinek van valami ötlete? -
#9610 megvan:D -
#9609 van valami bill- poarancs, amivel lehet szerkeszteni a honpalokat. melyik is az? -
#9608 pcflank.com -
#9607 melyik ez az oldal? -
#9606 Futtattam egy ilyen online védelmi tesztet és ezt kaptam a végén értékelésnek
Browser privacy check
The test checked if your web browser reveals any private information while you visit Web sites. Usually such information is: the last site visited, your locale and who your Internet Service Provider is.
Danger!
Danger!
While visiting web sites your browser reveals private information about you and your computer. It sends information about previous sites you have visited. It may also save special cookies on your hard drive that have the purpose of directing advertising or finding out your habits while web surfing.
Recommendation:
We advise you to get personal firewall software. If you already have a firewall program adjust it to block the distribution of such information.
Namármost, hogy tudom megtenni azt amit ír? -
#9605 Sziasztok!
Van valakinek olyan problémája, hogy a FireFox 3 lassan görgeti az oldalakat? Sokkal lassabban mint a FireFox 2 tette vagy éppen bármely más webböngésző teszi azt most? Én azóta szenvedek ezzel a problémával, mióta feltelepítettem a FireFox 3-at.
Ha esetleg valakinek szintén lenne ilyen problémája, akkor most találtam rá megoldást:
Lassú FireFox 3 gördülés (rögzített, fix háttér hiba) -
#9604 Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva sem működik? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze előtte be kell csukni.) -
#9603 Windows Live Msger 8.1 van fenn csak,fertőzöttnek nem hinném,mert rendszeresen szoktam figyelgetni.Nem lehet hogy a flash pluginnal van valami gond? -
#9602 MSN-hez van telepítve valami kiegészítő cucc esetleg? Nem fertőzött a géped?