Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Jah értem. Pedig azt hittem, hogy sok 😊

Fákjúal!

Nem, ilyen kevesset mint nálad az 1.5 el is meg tudtam etetni, van hogy 500 fölé megy...(sõt 800 fölé is sikerült már vinnem egy "pár" flashel tömött oldallal) De az átlag nálam...
Igaz a foxymeter szerint február 1 óta napi 2000 oldal az átlagom, pedig egy hétig nem is használtam a gépem...
ffxi
HELP!!!
Nálatok is ilyen sokat eszik az FF 2.0.0.12?

Fákjúal!

Sil78
Futtasd le a 2-es telepítõjét újra.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Ez fehérlista-elven mûködik, és javascriptet is blokkol. Alapból mindenhol letiltja, külön engedélyezned kell az általad megbízhatónak tartott oldalak számára, hogy ott fussanak a scriptek.

Narxis
De blokkol. Csak biztonsági okok miatt/módon. Biztonságosabb vele az FF.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fillmore Dude
Köszi! Szóval akkor ez nem is olyan popup blokkoló vagy ilyesmi?
Mert akkor erre ott van a Flashblock is!

urbijoe
a mozbackup-bol hogy tudom kitörölni a benne levö progikat?
mert feltettem a firefox 3 beta-t ,de már letöröltem és a mozbackup-ban eltünt a firefox 2 -es verzio ,csak a 3-as van

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Narxis
It allows JavaScript, Java and other executable content to run only from trusted domains of your choice, e.g. your home-banking web site, and guards the "trust boundaries" against cross-site scripting attacks (XSS).
Such a preemptive approach prevents exploitation of security vulnerabilities (known and even unknown!) with no loss of functionality...

Vagyis csak olyan oldalakon engedi a flash és java mûkõdését amiben megbízol, ellehetetlenítve az ezeken keresztül történõ fertõzéseket, támadásokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fillmore Dude
Szia Sil!

Eltudnád mondani, hogy mi az a Noscript? Mire jó meg miért hasznos? Köszi.

Sil78
Firefox becsuk, localstore.rdf törlése a profilodból? (Utána az eszköztáraidat újra be kell majd állítgatnod.)

Sil78
Aha. És ha simán AdBlock-kal letiltod azt a javascript fájlt?

akyyy
most meg eltüntek a könyvjelzõim😞 mit is kell csinálni?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
myvipen csináltam egy kis trükköt, még régebben és igy saját fejlécem lehetett, meg miegymás. csak sajnos észrevették az illetékesek és kikapcsolták a funkciót

(albumnévhez kellet megadni egy javascript fájlt, abbol olvasta be a dolgokat)

és sajnos mikor törölni akartam ezt a "névtelen" albumot, valami hiba csúszott bele és egy nagy üresség jön elõ csak.

Sil78
Azért leírhatnád, hogy pontosan mit csináltál, és hol, mert az ellenszere szvsz függ ettõl is (pl hogy felhasználói fájllal csináltad, vagy máshogy). Kellene egy kiindulási alap.

akyyy
mert nemtudom. hogy szedjem ki ha eltüntette a beviteli mezõt😞

Sil78
Te írtad be? Hova? Miért nem szeded ki onnan, ha nem jó?

Flamer
ahan kay. htx az infokat. holnap bepróbálom õket. mer természetesen nem itthonra kell 😄 hanem melóba..
mer ugye ie-re fejlesztették a cumókat.. kész.. :|

http://loal.atw.hu

akyyy
nincs vmi kieg egy probléma megoldáshoz?

scipteket kéne tiltani, hogy amit én beirtam monjduk vhova, azt ne használja, mert szétkúrta az egész honlapot vele😄

Sil78
Az about:config-ban ugyanaz van, mint a Beállításokban (hogy ellenõrizze-e, hogy alapértelmezett), további rejtett beállítás nincs hozzá.
Ha megnézted a Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezéseit is, és még úgy se megy, akkor még egy hely van, ahol még van esélyed átállítani: Vezérlõpult (klasszikus nézet) / Mappa beállításai / Fájltípusok. Itt a következõket nézd meg, mihez vannak társítva (az URL-osakat a kiterjesztés nélküliek közt találod):
URL:HTTP protokoll
URL:HTTP protokoll titkosítással
URL:FTP protokoll
HTML fájl
HTM fájl

Flamer
de mondom nem yó :| ezt megcsináltam, és egy progiból nyiló link mindig a firefoxba nyílik meg :| pedig a default böngészõ az ie. :|
firefox about:config -ba nincs valami ijesmi cucc?

Sil78
Eszközök / Beállítások / Fõlap, legalul "Indításkor ellenõrizze, hogy a Firefox-e az alapértelmezett böngészõ" elõl pipát kivenni, és akkor nem rakja magát vissza alapértelmezettnek.

Ha nem megy, akkor a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései résznél is nézd meg.

Flamer
hogylehet kivenni azt hogyha egy programból nyitunk egy linket akkor ne a firefox legyen az ahol megnyilik?:o

a default browser az ie-n van mégis mindig a firefox nyilik meg ha rákattintok egy linkre.

Flamer

jacky87
Hello. Egy olyan kérdésem van, hogy az SG nem jelentkezik be automatikusan . A sütik engedélyezve vannak, de nem jegyzi meg a bejelentkezést! Ezt miért csinálja? Elõre is köszi

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Sil78
Próbáld meg frissíteni a videokártyád illesztõprogramját. (Ezt a hibát tipikusan ez okozza.)

Dark Angel 666
Ha sok kép van az oldalon

Dark Angel 666
Ha a feladatkezelõt megnyitom , és görgetem az oldal , akkor 100% on van a prociterhelés .
Nálatok is igy van ?

Dark Angel 666
Ki is próbáltam.
Valóban gyorsabb . Már csak arra vagyok kiváncsi hogy milyen hibák vannak benne

passatgt
mióta frissítette magát ff, pár oldalt nemtudok megnézni, egyszerûen lefagy amikor betöltõdne az oldal:C

Flamer
ie-re nincs valami fireshot-hoz hasonló képcsináló progi?:o

DjDano
Nagyon stabilnak tûnik! Néhány kiterjesztés és téma még nem kompatibilis vele. Próbáld ki, fel lehet telepíteni FF2 mellé is.

Dark Angel 666
ÉS milyen ?
Elég stabil ?
VAgy inkább várjak a véglegesre ?

Máté94
<#ejnye1>
Dynamic
Sziasztok.Valaki tapasztalt már olyat, hogy a flash alkalmazások egyszercsak megnémulnak, (tökmindegy, hogy mit nézek, minden flash néma) és a videókat(szintén flash, pl. youtube) nem játssza le.Betölti, de hiába nyomom a playt, csak a lejátszófej mozgatásra mozog a film.
Természetesen Firefox alatt csinálja.
Mr Manson
Hivatalos igazi 64bites Firefox mikor lesz vajon?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DjDano
Itt a Firefox 3 harmadik betaja már magyarul😊

Mozilla Firefox 3 beta3 (magyar)

zolo
Köszönöm 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Facek
Fogod, nyitsz egy ures ablakot vagy lapot.
Bepotyogod: about:config.
Enter
Bejon sok minden.
Kikeresed a keyword.URL-t, rajta jobbklikk es visszaallitas.
zolo
Letöltések miatt feltettem Megaupload Toolbart, de már nincs rá szükségem, így le is töröltem.Viszont maradt utána valami, ahova beírom az oldal nevét, hogy www.xy.hu, akkor oda szoktam beírni azt is, amikor keresek valamilyen oldalt. És ilyenkor szépen Google-be rá keres.

De a Megaupload óta a Yahoo! jön be , és nem tudom kiírtani. Keresemotorokból már töröltem, Google az elsõdleges, de hiába, a fenti mezõben még mindig a Yahoo-val keres.

Hogyan tudnám visszaállítani Googlera ?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sil78
Hát, szerintem egyszerûbb, ha letöltöd és feltelepíted a magyart, mint nyelvi csomagokkal szórakozni.

D4nY
köszönöm szépen, sikerült megtalálni 😊

a másik problémám az lenne, hogy vmiért angol firefox települt fel, holtudnám átállítani az egésszet magyarra? :S 😄 thanks

xP

Doomista
thy #7134,#7135

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sil78
Az Asztalon jobb egérgomb, Tulajdonságok. Megjelenés fül, Hatások, A képernyõn megjelenõ betûtípusok simítása / ClearType.

zvaragabor
Lehet, de te meg mellé raktál egy szmájlit is, így sokkal barátságosabb a linked, ezért biztoz a tiédre fog rákattintani. :-)

Chaos Anno Domini

FZoleee
Francba, megelõztél pár másodperccel 😄
FZoleee
Linkification
<#smile>
zvaragabor

Chaos Anno Domini

Doomista
nekem egy olyan kiterjesztés kellene,amivel meglehet nyitni könnyedén és gyorsan azokat a linkeket egy oldalon,amire nem lehet csak ugy rányomni és bejön az oldal,hanem külön modon bekell másolni felülre,és ez számomra idöpocsékolás sokszor.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.