Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Olyan gondom van, hogy Firefox 2.0.0.12(Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12) alatt a blog.hu oldalainál amikor frissítek, vagy visszalépek egyet/többet mindig az oldal tetejére ugrik, nem oda, ahol voltam. Ez kommentek olvasásánál eléggé gáz, amikor el akarom olvasni a friss kommenteket, frissítek, és felugrik az oldal tetejére, és scrollozhatok lefelé megint, vagy amikor visszalépek, akkor is ezt csinálja.
Eddig csak a blog.hu oldalain tapasztaltam ezt, Firefox alatt. IE alatt nem tapasztaltam, illetve ha megjelenítõ motort váltok IE-re, akkor minden normálisan meg, tehát nem ugrik fel az oldal tetejére.
Mit kellene átállítani ki/be kapcsolni?
Kösz elõre is.
Az ok, hogy hibásan tölti le, de miért, mitõl van?
help
Magyar nyelvû kiterjesztés.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
AVIRA - \"More than security.\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
shift+ctrl+delete,és ott a gyorsítótár legyen bepipálva
Panzermeyer:a fentebb leírtakat te is csináld meg (vagy csak azon az oldalon ctrl+f5),plusz ha van tûzfalad,akkor az is megfoghatja,ha router mögül netezel,az is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az mitõl van, h mind a Gmail, mind a Freemail oldalán a Firefox és az IE is azt csinálja, hogy belépéskor kiírja a bal felsõ sarokban, hogy "Betöltés...", a jobb felsõ sarokban megy körbe ilyen kis virág szerû valami, aztán ha az befejezte, ott marad, hogy "Betöltés...", de nem nem jeleníti meg a honlapot. Már direkt azért raktam fel a FF-ot, mert az IE ezt csinálta. A FF elsõ használat alkalmával be is engedett a fentebb említett oldalakra, de mostmár az sem. Mi lehet az oka?
mov ah,4ch int 21h end
AVIRA - \"More than security.\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ennek nincs olyan verziolya ami aviban tölti le a videot nem pedig flv-ben?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
köszi
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
These are my friends, see how they glisten...
A letöltések elõzmények full üres. Bár 5megástól már tölt de úgy hogy nem látom csak a fájlt ami létrejön.
De kisebb zenét,képet nem tölt.
Tegnap még ment. nincs kedvem újra tenni.
Kíváncsi leszek mit mûvel 1 óra múlva.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Már nagyon idegesít, hogy lassítja a munkámat, berágat és kivégzem midnenestül aztán jöhet az Opera.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
The Matrix has you...
link
Nagyon lol. Az utóbbi idõben azt veszem észre a firefox böngészõm túl sokszor tekeri maxra az egyik processzor magomat és elképeszõ idõnként a memória éhsége. Ha ezt csinálja akkor kb 10mp-nként 2-3mp-re nem tudom használni.
A képen ugyan azt látszik, hoyg 38 lap van megnyitva, de akár 15 lapnál is kiad 600 megás használatot idõnként. Ma alig ültem gépnél és elmentem aludni, nemrég keltem fel. Mielõtt elmentem aludni még nem votl godn a böngészõvel aztán most jövök és megint akad és hát 1,1GB-nál si több mermóriát használ.
Most megpróbálom nem csak pár, hanem az összes plugint letiltani (nem mintha sok lenne vagy 8 külsõs van csak). Valami tipp?
Néha kellene, hogy más IP-t lásson a böngészö pl. rapidshare-rõl töltés
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Firefox becsuk, Start menü / Futtatás, firefox.exe -p
milyen jó profilszerkesztõt ajánlotok? szeretnék létrehozni 2 profilt..
mejik a legjobb?
elõreis htx.
http://loal.atw.hu
The Matrix has you...
legtöbbször menteni szoktam, szóval nekem alapból az jön be, Én meg azt hittem ezután csinálja ezt 😄DD bakker, jól átvertél😊
The Matrix has you...
(bár lehet hülye kérdés, de na)
már tudom mi volt agond: "Mentés lemezre" katt!!!! De hülyén van fogalmazva, mikor meghajtóra mentünk, nem lemezre
Ma tettem fel ezt a progit, minden ok, de ha pl. töltenék filmet, tudjátok, ami 7-8 rarba van csomagolva, az nem megy. Letölti meg minden, de rögtön csomagolná ki egy helyre, de én nem akarom, mert ugyebár egyben kell kicsomizni a fileokat... szal mit kelll beállítanom?
thx
Documents and Settings\UserName\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\******\
Aztán indít firefox és hátha...
(\__/) ( X.x) ( } . { )