19494
-
#9721 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az hogy a Firefox nem játsza le a belinkelt videókat.3.0.3 as verzióm van. -
#9720 format c :D -
#9719 "A Firefox nem tudja lfrissíteni a kiegészítőket" A "További.." sem működik. Az ablak is üres. Most du. ezzel fogadott a Róka. -
#9718 Nos megnéztem a C:dokumet... bent vannak a kedven cek csak a FF nem jeleníti meg Lehet valahol bekellene állítani valamit a FF-ben, hogy mutassa rendesen? Esetleg vamai tiltja és ezért nem látszik? -
#9717 második köszi,kipróbálom nemsokára:) -
#9716 próbáld meg, hogy EZ éppen működik-e. ez tud mp3-t is, igaz, elég gány minőséget
a legjobb, ha leszeded keeviden az mp4-t és átalakítod mp3-ba, mondjuk az ingyenes SUPER-rel -
#9715 mp3-ba nem lehet áttenni? -
#9714 hálás köszönet!:) -
#9713 katt -
#9712 Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan progit mondani,amivel youtube-ról le tudok menteni egy számot?mert nem találom meg ugyanazt a zenét:( -
#9711 Pontosan ezért javasoltam egy kiterjesztést is, még be is linkeltem. Nézd meg. -
#9710 A NoScript nem erre való. Az a szkripteket (pl Javascript, Java, Flash) tiltja le alapból, és csak azokon az oldalakon engedi, amit te külön engedélyezel. -
#9709 Neked szvsz valami külön tartalomszűrő program kellene. Elvileg az AdBlock is tud ilyet (letiltod a *-ot, azaz mindent, és amit akarsz, hozzáadsz a fehérlistához), de túl könnyű kijátszani. Lehet persze még oldalakat tiltani a hosts fájllal, tűzfallal, meg asszem proxy szerverrel is, de parental control programokkal valószínűleg egyszerűbb. Mindenesetre erre nem a Firefox lesz a megoldás. -
Möbiusz #9708 Esetleg a NoScripttel ? De lehet, hogy nagy hülyeséget beszélek.
NoScript letöltése ha mégis ez kellene. -
tvipera #9707 az adblockot néztem, nem lehet sajnos ilyet beállítani vele, az is csak tiltani tud, igaz van fehér listája is. szóval nekem olyat kéne megvalósítani, hogy csak adott webhelyeket lehessen megnézni, mást semmit!
erre valami ötlet? tvipera -
#9706 De csak a felső sort éri el. Tudod ahol a haza házikó és társai vannak. Nekem az említett gombok ez alatt a sáv alatt vannak és ezt már nem jeleníti meg ha felviszem az egeret. -
#9705 Firefoxban pl. adblockkal, vagy tűzfalon, routeren. :) -
tvipera #9704 sziasztok, hogy lehet megoldani, hogy csak bizonyos honlapokat tudjon böngészni a felhasználóm, amiket én állítok be. azokon kívül semmit. mindezt firefoxban. ha így mégsem állítható be, akkor xp home edition alatt hogy lehet ezzel valamit kezdeni?
előre is köszi, tvipera -
#9703 A gombokat eléred, ha kimész az egérrel az ablak széléig. Van egy AutoHide nevű kiterjesztés is, annál meg is lehet adni, pontosan melyik eszköztárakat akarod látni ilyenkor. -
#9702 Hali.
Aki tud segítsen légyszí.
Firefoxba teljes képernyő mellett hogy lehet elérni a kedvenceket és a kihelyezett gombokat (pl. a másik böngésző ablak nyitás gombot .) anélkül hogy mindig kilépegetnék a teljes képernyőből ha ezekre szükségem van ? -
tompka #9701 Ez a 3-as verzió jó, csak lassú. Sokszor "gondolkozik" a róka. A 2-es verzió ment mint a szél. -
#9700 mostanában nekem lassu a firefox
vajon mi lehet az oka?
cache üritve -
#9699 Nem hiszem nem találtam a gépen vírust se semmi egyebet. -
tompka #9698 Nem lehet hogy vmi csúnya dolgot kaptál be? -
#9697 -
#9696 Elárulom: a Vista-val mindig gond lesz... -
#9695 Na nem tudom mi volt a hiba de valami más gondok is vannak a gépemen.
Még a fényképező gépről se tudtam felrakni a hiba képeit mert lefagyasztotta a Vistát nem tom szerintem csinálok memtestet aztán majd kiderül.
De amúgy dühömben csináltam egy format c-ét aztán felraktam az XP-ét meg minden programot a mi a Vistán is fent volt, és érdekes most semmi baja a Mozillának pedig kikísérletezek vele rendesen.
Bocsi hogy zargatalak benneteket.
Most majd memoriatesz, tervezek egy vga cserét, aztán visz rakom a Vistát és bízok benne hogy nem lesz gond. -
#9694 Sziasztok!
Szerintetek a mozbacup miét nem állítja vissza a kedvenceket-könyvjelzőket? Oldalra sem teszi vissza meg felülre sem arra az egy csíkra sem. Mivel és hogyan lehetne bemásolni ujra, hogy meglegyen az összes?
Köszönöm. -
tompka #9693 Agya ég! 97lap van megnyitva és kb 460MB memóriát eszik 50-70%-os procival Amúgy miért van az hogy némely oldalt nem menti le könyvjelzőnek? -
#9692 megomlott a firefox, erre újrainditottam és eltüntek a könyvjelző eszköztárról a linkek. Hogyan tudnám visszaállitani? -
#9691 Még nem, most frissítem. Kíváncsi leszek.. -
#9690 Bocsi hogy még nem raktam fel mi a hibakijelzés de nem tom másolni majd le fényképezem ha mást nem is. Aztán felrakom azt. De egyelőre nem tudom mit csináltam mert most meg nem tudom lefagyasztani de ha sikerül akkor felrakom, hogy mi után volt a hiba és hogy mi pontosan a hiba jelentés. -
#9689 A héten megjelent a végleges Flash 10, próbáltad már? -
#9688 Azért berakhatnád, mit ír ki... -
#9687 Valamelyik bővítmény, nálam is a szaros Flash player okoz néha galibát. -
#9686 Most nem ültem a gép elött vagy három órája mondom megnézem nem e irtatok valamit erre lefagy mielöt betőltené a fórumot nem tom mi ez de márt nagyon idegesít. -
#9685 A lefagyás általában akkor következik be amikor a Mozillát más programból indítom el ma például a uTorrent-nél csinálta ezt de még a gépet is újra indította.
Vista, Nod32, a tűzfal amit a vista felrak.
De lefagyasztom és felrakom mit ír ki. -
#9684 A Firefox leendő új javascript motorjának a neve. (A most megjelent 3.1 bétában már benne van, de alapból még ki van kapcsolva.) -
#9683 mi az a tracemonkey? :D -
#9682 Mikor fagy le pontosan? Indításkor, kilépéskor, vagy böngészés közben, esetleg ha bizonyos oldalakat nézel (pl ahol Java-s tartalom van, vagy Flash, vagy sok kép, ilyenek)? Mit csinál pontosan, kiír esetleg valami hibaüzenetet, hivatkozik valami fájlra? Milyen oprendszert, vírusirtót és tűzfalat használsz?