19494
  • neevous
    Sziasztok!
    A youtube videók 90%-ánál ki van írva, hogy We're sorry this video is no longer available. Másnál meg ugyanazok a videók tökéletesen mennek. Töröltem a cacheet, de semmi változás... Esetleg van valami ötletetek?
  • gyűjtő
    Szia!
    Igazad volt.Kikapcsoltam az oldalon az adblock szűrőjét és minden rendben van.
    Köszönöm az ötletet. Ennyivel többet tudok a Firefoxról.
  • [HUN]FaTaL
    Azt hiszem ehhez kell kikapcsolni az adblockot, de nem biztos.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A Nap TV oldalán levő videó archívumból nem tudom lejátszani a videókat.
    Érdekes módon megjelenít egy ablakot kép nélkül és a hangot lejátssza.
    Cím:
    Link
    A gépen telepítve van a Windows Media Player 11. Be van állítva, hogy a programhoz alapból tartozó összes fájlt felismeri.
    A Firefox böngésző Kiegészítők>Bővítmények ablakban megtalálható a
    Windows Media Player Firefox Plugin és a Windows Media Player Plugin in Dynamic Link Library.
    Van valami ötletetek, mi lehet a gond? Nálatok működik a lejátszó?
  • Barnabyka
    Sziasztok ..
    Van egy visszatérő problémám és nemtom ,h mitkezdjek vele?!
    Ez az ablak gyakran felugrik nekem és mindig kidob aböngészőmböl és következő indításnál hibaüzenet de hibátlanul működik minden aztán kis idő múlva megint ismétlődnek a dolgok...
    Mi ateendőm HELP pls..
    Előre is köcc=)

kÉp:
  • [HUN]FaTaL
    Nekem van adblock plusom mégsem tiltja :)
  • desigo
    adblock plus tiltja az egészet...
    ha kikapcsolom bejön...
  • Voldi
    Akkor valami beállítást nézek.
  • Thanatos
    detto
  • [HUN]FaTaL
    Nekem hibátlanul nyitja.
  • Voldi
    Nekem néhány lapot nem nyit meg ez a foxy. Például ezt.
  • Narxis
    lol
  • N o N a m e
    oké, megoldódott... véletlenül bent felejtettem a Stealther kiegészitőt :D
  • Japep
    Hello!
    Az miért van, hogy eddig bárhová beléptem, úgy is maradt (pl. SG), de most pedig mindig be kell lépnem mindenhová, mikor megnyitom újra a lapot!?

Remélem érthető volt... :D
    Köszönöm, de sajnos nem segített rajtam :(
    Bookmarks-ban ottvan az összes kedvenc de nem tudom betenni sehogysem :(
  • tompka
    :D Épp az hogy felgyorsítja :) Ha egy csomó lappal elmente nyitom meg, 3mp alatt bejön a program, majd tölti be a lapokat. Jó dolog ez a Superfetch :)
  • Narxis
    A Vista lelassítja. ;)
  • tompka
    Nem semmi egy 3mp-es Firefox indítás :)
  • gyűjtő
    Szia Sil78!
    Sajnos sem az Anti-Malware oldalon (ahogy látod; egyébként a teljes számsor látszik és az a vége), sem a naplózási adatokban nem írja ki a süti származási helyét.
    A javaslatod megfogadom a Spybot-tal kapcsolatban. Talán szerencsém lesz.
    Köszönöm az ötletet.
  • Sil78
    Először is, nézd meg a profilodban, nincs-e véletlenül több, számozott verzió a cookies.sqlite fájlból (cookies-1.sqlite, cookies-2.sqlite, stb). Ha van, akkor töröld ezeket.
    (Azaz: Nem blokkolja valami a hozzáférést időnként a profilodhoz, amitől írásvédettek lesznek a fájlok, és akkor csinál újat? Pl valami biztonsági szoftver, tűzfal, ilyesmi...? Pl a ZoneAlarm Pro vagy a CA Personal Firewall Cookie Control nevű funkciója bekavarhat.)
  • Sil78
    Nem látszik a szöveg vége (az már ott mind csak szám, vagy van még valami más is?). Nem lehet valahogy kideríteni, hogy melyik oldal helyezi el ezt a nyomkövető sütit? Pl ha rákattintasz arra a TrackingCookie.media!A2 feliratra, akkor mi történik? Vagy esetleg ellenőrizd Spybottal is, az kiírja rendesen, honnan jön az a süti. Ha megvan, akkor Eszközök / Beállítások / Adatvédelem, Kivételek gomb, beírod azt az oldalt, és Tiltás.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Az alábbiakban jelzett probléma egy része s kémprogram és cookie kezelés témához tartozik, de a megoldás valahol a Firefox Beállítás-ban keresendő.
    Az a-squared Anti-Malware v3 programmal ellenőriztem a közelmúltban több alkalommal a gépemet.
    Annak ellenére, hogy legutóbb a karanténozott elemeket véglegesen töröltem, van egy makacs cookie, amelyik továbbra is visszatér.
    Alább beillesztem a program ellenőrzés-utáni képernyőképet valamint a naplózott szöveget.
    Link
    Szeretném, ha segítenétek abban, milyen opciókat állítsak be célszerű gyakorlati és biztonsági megfontolásból az Eszközök>Beállítások>Adatvédelem fülön.
  • Faterx
    Köszi Sil, de másnap megoldottam nagy nehezen, Online Armort használok ami valamiért bekavart és Rule-ben kellett engedélyeznem. Azért nem tettem közzé, mert valószínűleg egyéni problémám volt.
  • N o N a m e
    Miért van az hogy a Firefox "elfelejti" a sütiket? Böngészés közben egyszer csak azt az üzenetet kapom, hogy a cookie nincs engedélyezve stb. Ha ezt a szöveget látom, akkor csak rámegyek a Beállításokra, majd Adatvédelem és ott újra be kell pipáljam a sütiket és az előzményeket. Ez kb 5 percenként történik.
  • Narxis
    Jah, én se veszem már, ha megvan pdf-ben akkor elolvasom. De jó táppont, hogy milyen programok között nézzek szét. pl. Linux ügyben a SuSe-t ajánlják.
  • Sil78
    Hát, akkor nézd meg az újságot. Valószínűleg valami saját Firefox-verzió lehet, pár előtelepített kiterjesztéssel (mondjuk pl NoScript, ha már biztonságról van szó).
    (Tulajdonképpen nem értem, hogy élnek meg még az ilyen újságok, amikor az internetről egyszerűbben és gyorsabban lehet információt szerezni pont ebben a témában, meg persze programokat is, ráadásul ingyen.)
  • Narxis
    CHIP magazin, októberi szám.
  • Sil78
    Hmm... #9585?
  • Sil78
    Nézd meg, segít-e rajta a #6550.
  • Sil78
    Egyik oldalon sem, vagy egy bizonyos helyen? (Konkrétan hol?) Nem hiányzik hozzá valami pluginod, pl Flash Player?
  • Sil78
    Ezt most így passzolom, hol olvastad?
  • Sil78
    Hű, ez jó régi cikk, még a Vista sincs benne. Szerencsére nem változott ez a része (csak a fájlnevek a profilon belül). Egyébként a Profilkezelő indításához nem kell végig bepötyögni, hogy -profilemanager, működik egy sima -p paraméterrel is.
  • tompka
    Na megcsináltam a menővert. Minden maradt. Még a lassusága is! :D
  • tompka
    Akkor ha egyszerüen TotalCommanderrel most kimásolom a profil mappát, majd a tiszta foxba visszarakom, akkor olyan lesz, mint ha semmi sem történt volna?
  • XRV
    http://mozilla.fsf.hu/firefox/faq
  • XRV
    http://mozilla.fsf.hu/firefox/profile
  • Narxis
    Lol most nézem, hogy véletlen rá klikkeltem a Válasz erre gombra.

Faterx ki az a nárcisz?
  • tompka
    Hol tárolja a Firefox a személyes adatokat? pl jelszó
    Windows újratelepítés után nem szeretnék ezzel szenvedni
  • Narxis
    Sil mi az a Firefox Gold?
  • Faterx
    Vicces ember ez a nárcisz