19494
-
#9922 Pedig már jó régóta nem változott szvsz a popupok kezelése. Lásd pl #2210.
Memóriahasználattal kapcsolatban meg nézd meg a #6902-t (az elején értelemszerűen 3.0 a 2.0 helyett, a többi szvsz még stimmel :P ). 150MB egyébként nem olyan sok, ha már böngészel egy jó ideje és mondjuk néztél jó sok flasht tartalmazó oldalat is, hacsak nem 256 vagy 512 van összesen. -
#9921 tab mix plus -
Zozo76 #9920 Sziasztok!
Nagyon regota mar a Firefoxot hasznalom es tulajdonkeppen 2 dolgot kiveve meg vagyok elegedve vele. Az egyik ugye a memoria hasznalata ami neha botranyos szokott lenni (van hogy felfut 150megara is), de ami sokkal jobban idegesit az az hogy nehany oldalon ha valami kepre vagy linkre kattintok ahelyett hogy uj fulet nyitna inkabb nyit egy uj ablakot. Ez baromira ruhhelem, anno valahogy az about:config beallitasaban ezt-azt atallitottam es akkor nem uj ablakok nyiltak. De mintha megvaltozott volna ott a beallitasok korul nehany, nem tudom reprodukalni mar. Tudtok segiteni hogy mit kene atallitani? -
#9919 Innye de rossz helyen jársz -
saseke #9918 Tudna valaki segíteni?
Kerio Personal Firewall 4.2.3 -hoz kellene crack vagy serial.15 nap múlva lejár a próbaidő..Nagyon megköszönném ha valaki segítene.A keriokey.exe crack progi ezt írja ki: "Not an application directory or file in use!"Nem tudom keyt szerezni hozzá:( Valaki légyszi!!Előre is köszönöm!
([email protected])a címemre is lehet írni.Üdvözlet! -
Thanatos #9917 nekem is normálsi a speed, de modnjuk iylen csoda topicokban nekem első hogy kitiltom a csicsát adblockal :) -
Vardar #9916 Oh, köszönöm. -
#9915 1. CTRL+Egérgörgő
2. CTRL+F5 -
Vardar #9914 Sziasztok!
2 problémám lenne. Egy oldalon elállítódott a felbontás. Hogy lehetne visszaállítani az eredetire?
A másik pedig, hogy az ipon.hu valami förtelmes, szöveges formában jelenik meg. Ez az oldal hibája vagy már megint elrontottam el valamit? -
#9913 lassabb nálam is a scrollozás mint ebben a topikban -
#9912 Nekem is. -
#9911 Nekem gyors Fox-szal is -
#9910 Srácok.Van itt egy topik amiben van háttérkép( szerintem marhaság de ez mindegy ) .A fox ezt qrva lassan scrollozza.Kipróbáltam explorerrel, operával.Ezeknél semmi gond nincs sak a foxal lassú.Nemtudtok erre valami megoldást?
dankesÜn -
#9909 #9903
freemailbe azóta se tudok belépni... most pedig még egy oldalra nem tudok, ahova eddig simán betudtam, elején volt egy intro, aztán skipre rányomtam és benntvoltam oldalon, betölti introt, erre nagy feketeség, és egy téglalap amibe eddig ment intro, és semmire nem lehet kattintani, miért csinálja ezeket????? rohadt idegesítő hogy lassan már minden második oldalra nem tudok belépni, persze más böngésző simán belép... -
#9908 help pls!
szóval. simple rss reader, csak megjelenik egy újabb sáv, a'la böngésző/könyvjelző eszköztár. feltettem valami extet, már le is szedtem de a hiba maradt: betesz az rss reader sávjába egy széthúzható helyet jobb szélre, amit ha kiveszek visszarakja minden indításkor
(felül testreszabás közben, alul meg, nos, a nélkül :D)
remélem látszik. a kis zöld nyilacskák mellé teszi be. de ez nem is lényeges, az annál inkább, hogy jegyezze meg azt, hogy ne legyen ott -
#9907 Köszi, én is ezeket állítottam be Ha valaki tud jobbat, nyugodtan szólhat -
#9906 Hogy tudok protokoll-hoz alkalmazást társítani? -
#9905 magyar oldalak: ajnasz list, hufilter
külföldire meg az easylist-et használom, de lehet van jobb, külföldi oldalra nem nagyon szoktam járni :) -
#9904 Melyik szűrőlistát ajánljátok adblock plushoz? -
#9903 Kezd elegem lenne ebből a firefoxból, elején mikor felraktam anno tök jó volt, de azóta kibaszott sok probléma volt vele, sok oldalra bevagyok automatán jelentkezve, de erre kb felén mindennap ugyanugy be kell lépnem, sokszor nem jelenít meg képeket (bár mostanában már legtöbbet megszokta), elfelejti könyvjelzőket mikor lefagy, bár azt vissza lehet hozni, most legujabb probléma az hogy nem tudok freemailre belépni, mindig felugrik egy ablak és kiírja hogy rendszerhiba, de operán simán betudok lépni, meg amugy sokszor baszakszik ezzel hogy nem nyit meg oldalakt, olyanokat ír ki hogy karbantartás van ezért nem érhető el, vagy simán nem nyitja meg, ie meg opera közben simán megnyitja, gond nélkül, mitől lehetnek ezek a problémák? lőre is kösz segítségeteket. -
#9902 ez az -
Cyrus666 #9901 hy! Engem a te általad talált többsoros is érdekelne. Dobnál egy linket? V egy plugin nevet? Köcce -
#9900 kéne nekem egy olyan, hogy több soros kedvencek eszköztár, de amit leltem kiegészítést, az csak olyan, h akkor teszi uj sorba, ha az első betelt.
nekem meg ugy kéne hogy még nincs betelbve -
#9899 Tökéletes a 32-es is, amúgy meg van. -
Madmano #9898 Szasztok.Kéne egy kis segítség:van 64bites Vistára Firefox? -
#9897 Nemcsak a könyvjelzők közül, és nem random módon, hanem súlyozza több szempont szerint, lásd #8561. Ha a könyvjelzőket nem akarod köztük látni, lásd #8559. De ha használod egy ideig, akkor maguktól is ki fognak esni előbb-utóbb azok, amiket nem szoktál meglátogatni. -
#9896 Engem is ez erdekelne, a FF2ben csak azok a cimek jelentek meg benne, amiket a keresosavba beirtal es entert utottel, delbillentyuvel pedig torolni lehetett oket belole.
Most pedig a konyvjelzok kozul teszi be oket random modszerrel es hiaba torli oket a felhasznalo kovetkezore ujra bent lesznek.
Ezt valami modon lelehet tiltani,illetve a regi FF2 mukodesi elvehez hasonlokeppen belehet allitani valahogy ? -
#9895 Az url listát ahogy lenyitom, mindig ugyanazok a címek vannak ott, és nem tudom őket kitörölni, csak ha láthatatlanná teszem az egész listát. Hogy lehet ezeket a címeket kiiktatni onnan? -
londonita #9894 nagyon köszönöm! -
#9893 hello
nekem lenne egy olyan gondom , hogy firefoxon belül ha videot (youtube, stb...)nézek egyszerüen nincs hang (flash player van fent), ja ie alatt sincs amúgy
mi lehet a gond ? -
#9892 Én évek óta használom.
Ha több gépet használsz, vagy pl. windows újrarakáskor teljesen praktikus és automatikus. Hogy mennyire biztonságos fogalmam sincs, de csemegézzenek csak a könyvjelzőimben. Vannak f@sz@ warez oldalak :-) -
ACE #9891 Felraktam ezt a Foxmark-ot, vajon a bookmarks-okon kívül rájuk bízhatom a jelszavaimat is? Valóban úgy titkosítják, ahogy írják? Megbízhatóak? Persze nem a banki, vagy efféle jelszavaimat mentettem el benne, de máshoz sem szeretném, ha bárki, akár a Foxmark-nál hozzáférjenek. Egyáltalán ennek a Foxmark-nak miért éri meg, hogy ilyen szolgáltatást üzemeltet? -
Cyrus666 #9890 Most lesz új gépem, új windows..., és ha azon is csinálja, akkor kipróbálom az általad javasolt dolgot. -
gettobuxa #9889 ok, köszi
nekem frissítések automatikus letöltése és telepítése volt bepipálva, akkor azért nem kérdezett még semmit, mióta feltettem :D
nem is baj, jó ez így akkor.... csak 1 addonom van, a szöveget linkké alakítás, az meg megmaradt végig :) -
#9888 Eszközök / Beállítások / Haladó / Frissítés. Nem indításkor ellenőrzi, hanem bizonyos időközönként. (Az about:config-ban az app.update.interval értéke adja meg, hogy hány másodpercenként. Alapból 86400, azaz 1 nap.) -
#9887 Alapból be van kapcsolva. -
gettobuxa #9886 sziasztok!
azt hol kell beállítani, h indításkor kijelezze, hogy ha van új ff verzió, és akarom-e frissíteni?
thx -
#9885 Itt azt írja, ez olyan rendszereknél fordul elő, ahol nincs C nevű meghajtó, és csak a plugint érinti, az ActiveX-es verziót (amelyik az IE-hez való) nem. A megoldás, hogy ideiglenesen csinálsz egy C meghajtót (akár egy pendrive is lehet), és úgy telepíted. -
londonita #9884 Sziasztok! Az új Firefoxhoz nem tudom letölteni a Flasht, miközben Explorerrel megy. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs elég hely, ami persze nem így van. Tudtok segíteni? Köszönöm -
#9883 Nem blokkolja véletlenül valami? Pl a Web Developer kiterjesztéssel le lehet tiltani a css-t, és van is benne billentyűkombináció hozzá (alapból Ctrl+Shift+S, újraindítást igényel, és át lehet állítani másra a beállításaiban).