Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szóval vannak a különböõ torretek, és nem lehetvalahogy megoldani hogy ne keljen mindegyikre külön-külön ráklikkelni középsõ gombal, hanemcsak kijelölném, és mindegyiket megnyitná külön lapon.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom mivel van gond, ezert kerdezem meg itt is. Elinditom a firefox-ot es nem jelenik meg semmifele lathato feluleten es csak a task managerben latom, hogy fut. Hogy tudnam ezt hasznalhatova tenni?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már biztos volt róla szó, de nem találtam. Tehát: Felraktam az FF Beta 5-öt, nagyon tetszik, de azt a funkciót nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ha gépelek URL-t, akkor ne keressen a könyvjelzõk (és minden egyéb) között??
Köszi a választ 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Firefox 3 Beta 5 van fent, de sok oldal nem jeleníti meg a flasheket, hanem ezt írja helyette: "FAIL (the browser should render some flash content, not this)."
Persze elsõ dolgom az volt, hogy rákeressek googlen a dologra, de mivel a googlenek is sikerült így felindexelni egy csomó oldalt, ezért mind olyan oldalakat dobott ki, ahol hasonló módon rossz a beágyazás, és nem jelenik meg a flash.
A flash playert már próbáltam a legújabbra frissíteni, bár lehet most is megpróbálom, hátha jött ki frissebb verzió az elmúlt napokban.
Megoldás?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Shockwave Flash Fájlnév: NPSWF32.dll Shockwave Flash 9.0 r47
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Az egész rohadt beállításcsoportot végignéztem és végig itt volt az orrom elött...pfff..köszi 😊
Felfedeztem egy furcsa dolgot 😊
Na szóval e héten játszotam egy olyan flash játékal ami böngészön keresztül tudok játszani, ha elkezdek játszani akkor az egér eltünik addig mig meg nem mozditom, szal ha megál a cursor egyböl eltünnik
Valami megoldás ere a kis problémára?
ja ezt csak akkor van ha FFn keresztül játszok, az IEnél minden oké
Azt valahogy be lehetne állítani, hogy a megnyitott ablakok fülei ne fent legyenek hanem lent?
Köszönöm a gyors segítséget!
Üdvözlettel: gy?jt?
aztán importáld be a linuxon levö firefoxba
Windows XP SP2 mellett feltettem egy másik patícióra az Ubuntu Linux 8.04 verzióját.
Szeretném az Internet Explorer alatt levõ Kedvenceket a Linux alatt futó Firefox 3 Beta 5 böngészõ Könyvjelzõi közé felrakni.
Fájl importálással nem megy a dolog, mert a Linux önálló op. rendszerként mûködik.
Hogyan lehetne megoldani?
Üdvözlettel: gy?jt?
http://loal.atw.hu
esetleg nyomj egy ctrl+shift+b-t,és nézd meg ott mi a pálya
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem instabil?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
A jelzõdet pedig családon belül alkalmazd (tetszés szerint), én is így tettem.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
találtam egy régi kommentet amiben a saját problémámra találtam ( #6162)
ott a cache kézi törlését javasolták és meg is oldódott neki, nekem nem. és kipróbáltam egy teljesen új gépen, frissen felrakott firefoxxal is és ott is ugyanez a problémám. vkinek van vmi ötlete mi lehet a baj?