19494
-
#9962 Az application datakból mentsd ki a mozilla profilet (all usersből, sajátodból és a saját/local settingsből is), így mindent lement, kiegészítőket, beállításokat, könyvjelzőket, jelszavakat. -
#9961 hi!
Érdekelne hogy lehet a könyvjelzőket ki importálni vindóz ujra rakás végett
és utána ugyan azt vissze exportálni :D
előre is köszi! -
#9960 ez a freemailes gond továbbra is fenn áll nálam, teljesen megváltozott a freemail, uj dizájn meg minden, de firefoxban még mindig a régi dizájn jön be, és mikor rámegyek belépésre, behozza hogy az oldal nem jeleníthető meg, míg operában uj dizájn jelenik meg, és simán betudok lépni, mitől lehet ezt? -
#9959 helló. van mód arra hogy korlátozzam a sebességét a firefoxnak? -
Cat 02 #9958 media.proxnet.hu Java-t használ. -
#9957 Na, közben feltelepítettem kézileg az IE7-et, és most jó, újra is indítottam, és most ott vagyok, hogy jó minden, már csak az a kép feltöltős oldal nem működik egyik böngészővel sem. Flash player telepítve van, SP3 előtt a 10-est használtam, és nem volt az ég világon semmi gondom. -
#9956 én 10-est használok. -
#9955 10-es flash player a gond. valahonnan szerezd be a 9-est. nehéz lesz, mert mindenhol a 10-es van fenn. ha nem találod írd meg és feltöltöm majd valahová -
Puhos #9954 Hi!
Egy pár napja olyan gondom van, hogy van egy pár téma letöltve a böngészőhöz, ez persze nem gond. Ezek a témák kompatibilisek a jelenlegi Firefox verzióval, viszont a böngésző elég gyakran kiírta, hogy összeomlott. Megnéztem a hibaüzenetet és rájöttem, hogy az adds-on okozta az összeomlást. Persze ezek - mivel több is volt - letöröltem. Volt-e másnál is hasonló hibajelenség, van-e erre valami más megoldás az adss-on eltávolításán kívül? -
#9953 Flash player telepítve van? -
#9952 "...IE-ben nem tudom megnézni, MERT mióta frissítettem IE7-re..."
Az iskolai tanulásos weboldal meg feltétlen szükséges lenne, mert tulképp az a gomb indítaná el az adott fejezet-et, amit megnyomva nálam nem történik semmi. :S -
#9951 Sziasztok! Tegnap telepítettem SP3-as Windows-t, rá Firefox 3.0.4.-et. Az a gondom, hogy pl ezen az oldalon, ha rákattintok a "Képek feltöltése" gombra, akkor nem történik semmi. Ugyanez a helyzet egy másik iskolai tanulással kapcsolatos weboldalon is: ott is van egy gomb, amit megnyomva nem történik semmi.
IE-ben nem tudom megnézni, hogy mióta frissítettem IE7-re, azóta "Hibajelentés küldése" ablakkal nem akar indulni. Hasonló jelenség van még MSN-nél is, haver küld linket, rákattintok, nem történik semmi. Java telepítve van pedig. -
Rudee #9950 Sikerült, nagyon köszi! -
Cat 02 #9949 Túl sok volt 1 oldalon, külön megnézve jó, thnx. -
#9948 Állítsd be alapértelmezett böngészőnek (a Start menü / Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései résznél is ellenőrizd). Ha így se hajlandó IE-n kívül mást nyitni, akkor kell hozzá valami plusz program is, pl Messenger Plus! + StuffPlug (az MSN Plus telepítésénél vigyázz, hogy a "szponzorprogramokat" még véletlenül se tedd fel!), vagy valami más messenger, pl Trillian vagy valami hasonló. -
#9947 Ilyet találtam, az Internetbeállításoknál a 3. bekezdés. -
#9946 Hol tudnám azt beállitani hogy ha msn-en vagy más messengeren küldenek egy linket, amire rákattintok, akkor ne az internet explorerben nyiljon meg, hanem a firefoxban? -
Rudee #9945 Vodkaphone. -
#9944 Melyik a szolgáltatód egyébként? Hátha specifikusan rákeresve többre megyünk. -
Rudee #9943 Megpróbálom, köszi. -
#9942 Nem a Firefoxhoz tartozik. Általában valami proxy segítségével szúrnak be egy javascriptet minden oldalba. (Hmm, esetleg megkeresni azt a javascriptet és letiltani?) -
Rudee #9941 Segédprogram az van, de nincs ilyesmi beállítás.
Érdekes, mert más böngészőben meg jó, ezért gondoltam hogy a Firefoxnak lehet valami opciója. -
#9940 Rémlik ez az üzenet, ha jól emlékszem, bizonyos internetszolgáltatók (főleg mobilosok) szokták így "optimalizálni" a kapcsolatot, hogy alapból csak csökkentett minőségben töltik le a képeket (illetve netgyorsító programok is csinálhatnak ilyet). Nincs valami segédprogram hozzá, aminek a segítségével kapcsolódsz, és amiben ezt ki lehetne kapcsolni? -
Rudee #9939 Helló!
Biztos volt már a kérdés, de a topic keresőben nem találtam meg a választ
Mit kell be/kikapcsolni, hogy az alábbi felirat ne jelenjen meg minden újratöltött oldalon?
3.0.4 a verzió, ha számít. -
#9938 Megvan, hogy miért lassul le.Mivel már a szemem nem a régi szeretem az oldalakat felnagyítnai.Normál állapotban nincs lassulás, megy szépen.De ha ctrl+görgő segítségével nagyítom az oldalt utána az ilyen oldalak lelassulnak :(
A fene megette. -
Cat 02 #9937 Rosszpcjatekok.blog.hu max 5 videó van egy oldalon, és eddig jó volt minden, nem lehet h elnyomkodtam valamit ? -
gyűjtő #9936 Természetesen "Extensions"; "Themes"
Bocs! -
gyűjtő #9935 Szervusztok!
A média lejátszás problémáiból nehezen keveredek ki a Firefox használata során (pedig igazán mondom, a tűzróka egy ragyogó böngésző!).
A www.ingyentv.hu portálon egyebek mellett stream Tv adásokat lehet nézegetni, de nekem maradéktalanul ez csak az IE böngésző alatt működik.
A Firefox használata során az alábbi esetek fordultak elő a lejátszás indítását követően:
1./ A hanglejátszás működött, a kép nem jött be.
2./ A Real Player program ablak bejött, de nem töltődött le a film és - értelem szerűen - nem is játszotta le.
A Firefox 3.0.4 böngészőt használom. Az InfoLister jelzi a következő kiegészítőket:
Extension
Theme_Plugins
Szerintetek mi lehet a probléma? -
#9934 Sose, vagy csak ha túl sokat nyitsz meg egyszerre? Frissítetted már a Flash plugint a 10-esre? -
Cat 02 #9933 Wtf, winampra van hang, de netes flash playereknél nincs. Valami 5let ? -
#9932 Nem feltétlenül. Ezt is ki lehet kapcsolni about:config-ban pont ugyanúgy, mint a memory cache-t, vagy kevesebb helyet adni neki a beállításoknál. Csak nem igazán érdemes. -
Zozo76 #9931 "Az a browser.tabs.akármi megoldás már nem él jó ideje, kb az 1.5 óta, ha jól emlékszem."
Na akkor jol emlekeztem hogy regen ott kellett meg varialni. -
Zozo76 #9930 De azt az 50 megat igyis ugyis hasznalja nem? :) -
#9929 Az a browser.tabs.akármi megoldás már nem él jó ideje, kb az 1.5 óta, ha jól emlékszem.
Ha nem lenne disk cache, akkor még jobban panaszkodnál a memóriahasználatra, nem? ;-) -
#9928 Van az about:config-ban egy toolkit.zoomManager.zoomValues nevű kulcs, ez gyakorlatilag felsorolja a szorzókat (a .3 pl a 30%-ot takarja). (Meg van mellé egy zoom.maxPercent és zoom.minPercent is, amik a maximális és a minimális zoomolást adják meg.) -
#9927 Tedd fel a No Squint kiegészítőt, abban oldalanként, megjegyezhetően, bármilyen lépésközzel beállíthatsz mindent. -
Zozo76 #9926 Ugy latom most en nyomatom a topikot. Eszembe jutott meg egy kerdes! :)
Lehet valahol allitani a ZOOM lepeskozet? Tehat hogy finomabb leptekben lehessen nagyitani az oldalakat? -
Zozo76 #9925 na jolvan rajottem, koszi SIL.
tenyleg ezt kellett atallitani:
browser.link.open_newwindow.restriction = 0
de meg a bongeszo beallitasai kozott a javasscriptnel semmit sem szabad engedelyezni!
na igy mar nem nyitott uj ablakot. :) -
Zozo76 #9924 Koszonom a valaszokat, meg mindig nemtom mit kene atallitani.
SIL: anno te segitettel nekem, valahol a browser.tabs.akarmi-nel lehetett ezt-azt atallitani es ugy ment.
FATAL: tudom a kozepso gomb hasznalatat, de pl a geocaching.hu-ra ha mesz es a ladalistaknal a kepekre kattintasz nem uj ful nyilik hanem uj ablak. Mukodik ugyan a kozepso klikk, de akkor meg minden egyes fenykepet ami a helyszinrol keszult kulon-kulon kell behivni.
Tenyleg, a disk cache-nek mi ertelme van ha amugyis a memoriat is hasznalja (50 mega) a bongeszo? Ma az allando internet kapcsolat koraban ugysem hasznalom net nelkul. -
#9923 Középsőgombbal kattints a linkekreó