19494
  • Sil78
    Nem terheli le ilyenkor túlzottan a procit, vagy eszik túl sok memóriát?

Ha Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítod a Firefoxot, akkor is ezt csinálja? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben. Előtte persze csukd be a böngészőt.)
  • Cyrus666
    Nincs. Anno használtam, de épp azért mondtam le róla, mert túl sokat kötekedett. Csak NOD32 van fent.
  • fery02
    Van feltelepítve AVG 8 vírusírtód?
  • vandyke
    igen alap
  • Icebarney
    Jah bocsi, kicsit ideges voltam akkortájt Vissza nem vonom, csak vedd úgy, hogy rád nem vonatkozik
  • ldavid
    nézet/oldalstílus/alap ?
  • Cyrus666
    #9844 - nem találtad? :D
  • vandyke
    na még a képfeltöltésem se sikerül :(
  • vandyke
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma reggel még minden gond nélkül működött a tűzrókám, de aztán lehet, hogy valami bill kombinációt véletlenül megnyomtam és elszállt (sztem) a CSS a programból. Most szinte minden oldat a képen látható egyszerűsített változatban jelenik meg. Az IE és az Opera műxik rendesen csak itt tolhattam el valamit. A válaszokat előre is köszönöm!
  • morgomedve
    sziasztok

miért van az hogy idáig minden oldal amin regisztrálva vagyok, torrent stb., idáig simán beléptetet most mind kéri hogy újra jelentkezzem be!
    a sütik engedélyezve vannak, le is frissítettem a firefoxot, de továbbra is fennáll a probléma.
    valakinek van valami ötlete?
  • Icebarney
    És úgy mégis, hogy b@szakodik veled a foxod? Ha arra vagy csak kíváncsi, hogy hányféleképp b@szakodhat a fox, hát olvasd át a topikot, meglátod mikre panaszkodnak a kedves júzerek, AKIK LEÍRJÁK, HOGY MIBŐL TŰNIK FEL NEKIK, HOGY ŐKET BIZONY MOST B@SZTATJA A FIREFOX.
  • Cyrus666
    Uppsz! Sorry...
  • Cyrus666
    Hali!
    Vki ha tud, akkor dobjon már pár ötletet, h miért b@szakodhat a firefoxom. Köcce
  • Cyrus666
    Hali!
    Vki ha tud, akkor dobjon már pár ötletet, h miért b@aszakodhat a firefoxom. Köcce
  • FZoleee
    Hali! Némelyik letöltésnél kiírja, hogy "ezt a letöltést blokkolta a security zone policy"... Ha újra letöltöm, akkor már gond nélkül lejön a fájl... Mit kell tenni, hogy ez eltűnjön? :)
  • Sil78
    Vett a cég NOD-ot jó pár hónapja, de a rendszergazda még mindig nem rakta fel. Meg vettünk pl egy jó drága szervert is, hogy kettő legyen, tükrözve, az azóta is ott áll a sarokban kihúzva. Szóval no comment. Idén már vagy a negyedik rendszergazdánk van.
  • etele34
    Örülök, hogy segíthettem.
    A másikat meg tedd csak fel, bátran tudom ajánlani. Ingyenes és sok mindent le tud szedni ha probléma lenne spy ügyben. Igaz, hogy manuálisan tudod csak frissíteni, de ez legyen a legkevesebb és naponta többször is frissül.
  • kakaoskalacs
    A-Squared Anti-Malware
    ez segitett masikat nem probaltam :)
  • Narxis
    Lol, mé nem raknak fel valami védő programot? ESET Smart Security + Ashampoo Antispyware vagy KIS 2009 vagy ilyesmiket.
  • Sil78
    A Spybotnak is ritkán (meg ha valamit nagyon nem tud kiszedni, akkor újraindítja a gépet, és a Windows betöltése előtt irtja), csak tényleg durván fertőzött gép esetén. És a kedves kollégák általában csak akkor szólnak, hogy gond van, bekaptak valamit, amikor már egyáltalán nem tudnak dolgozni se a gépükön, annyira fertőzött. (Ha nagy ritkán rá tudják venni a rendszergazdát, hogy ugyan jöjjön már ki, az ilyenkor újrarakja a Windows-t, nem is próbálkozik vele.)
  • etele34
    Ennek a két proginak amiket én ajánlottam, általában nem kell a csökkentett mód, vagy csak nagyon ritka alkalmakkor. Megoldják többnyire anélkül.
  • etele34
    Hali!
    Hagyhatod a Spybotot a gépeden nem zavar be. Ha több anti-spyware van a gépeden az csak jó.
    Majd megírhatnád, hogy ezek kettő valamelyike megoldotta-e a problémát?
  • lee86
    Sziasztok!
    Régebben volt olyan, hogy benémultak a flash-alapú videólejátszók (youtube és társai), de ez egy firefox restarttal mindig rendbejött. Tegnap viszont felraktam a 3.0.4-et, és azóta egyáltalán nincs hang semmilyen oldalon. a Shokwave Flash verziója ha minden igaz a legfrissebb, v10.0 r12. Bármilyen tanácsért nagyon hálás lennék! :) Köszönöm!
  • Sil78
    Pedig jó a Spybot is, csak nem ajánlott egyiket sem már fertőzött rendszerre telepíteni. De ha már ez a helyzet, akkor egyébként alapból Csökkentett módban érdemes futtatni először, és többször megismételni (lehet, hogy még a frissítéseket sem engedi letölteni a kártevő).
    Bár én ilyenkor be szoktam vetni HijackThis-t is nehéztüzérségnek (a céges gépeknél időnként rászorulok), de ahhoz kell valaki, aki ért is hozzá, nem egy sima gombnyomogatós program, hanem értelmezni is tudni kell az eredményeit.
  • kakaoskalacs
    OFf ez a progi eleg jo :)
  • kakaoskalacs
    Thx a helpet :) Spybot-ot meg akkor torlom is :D
  • etele34
    Mondjuk a Spybot (amikor még használtam) akkor sem talált semmit, amikor pedig kellett volna, mert bizony ott volt a kártevő a gépemen.
    Ez nagy valószínűséggel inkább valami kémprogi lesz és az ESS ezért nem találja.
  • etele34
    Vagy még ezt. >> A-Squared Anti-Malware
  • etele34
    Például ezt.
  • kakaoskalacs
    spybot nem talal semmit :\
    eset smart secu sem :'(
  • Narxis
    Kártevő. Futtass le valami vírus, spyware kergetőt.
  • kakaoskalacs
    Üdv remel tudtok segiten ezt mi a franc csinalja egyik naprol a masikra jött elö :\

• N o N a m e
    Nekem megy, Flashget 1.9.6.1073, Flashgot pedig 1.1.3
  • lck #9849
    Hali !
    Tapasztalta valaki hogy az új 3.0.4-es Firefox-szal nem működik együtt a falshgot ( nem nyílik a flashget, hanem bead egy hibaüzenetet ) Vagy ez csak nálam van és máshol keressem a hibát ?
  • desigo
    Mostmár a frissítések keresésére meg is találja...
  • Narxis
    Jó sok biztonsági hibát javítottak, 4 kritikus, 2 fontos és 2 kisebb hiba.
  • Narxis
    # Néhány biztonsági hiba javítása:

MFSA 2008-58 Parsing error in E4X default namespace
    MFSA 2008-57 -moz-binding property bypasses security checks on codebase principals
    MFSA 2008-56 nsXMLHttpRequest::NotifyEventListeners() same-origin violation
    MFSA 2008-55 Crash and remote code execution in nsFrameManager
    MFSA 2008-54 Buffer overflow in http-index-format parser
    MFSA 2008-53 XSS and JavaScript privilege escalation via session restore
    MFSA 2008-52 Crashes with evidence of memory corruption (rv:1.9.0.4/1.8.1.18)
    MFSA 2008-51 file: URIs inherit chrome privileges when opened from chrome
    MFSA 2008-47 Information stealing via local shortcut files

# Néhány stabilitási probléma javítása.
    # Belső nyilvános előtag lista frissítése.
    # Az IME beviteli eszköz hibájának javítása japán, koreai, kínai és indai karaketerek esetén a "Könyvjelző hozzáadása" ablakon. (bug 433340)
    # Újabb tanúsítványok hozzáadása. (bug 451305)
    # Nem megfelelően működő, Firefox 3.0.2 verzióban elmentett jelszavak javítása. (bug 457358)
    # A HTTP protokolltól eltérő proxybeállítások nem megfelelő mentésének javítása. (bug 446536)
  • Thanatos
    ilyet reklámozni ráaádsul gportállal, jézusom...
  • Cyrus666
    Sziasztok! Egy érdekes problémával fordulok hozzátok. A Firefoxnál az oldalak betöltése nem teljesen frankó. Amikor bekapcsolom a gépet, akkor egy darabig egyből betölt mindent, aztán meg van hogy 3-5 perc mire behoz egy oldalt, és csak a restart segít. A netkapcsolat pedig működik, mivel ha pl elindítok egy letöltést, akkor az rendesen tud jönni. Vmi beállítással van probléma? Vagy mi zavarhat be neki?
  • ProGabe #9843
    reklám. ban. viszlát