Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
nekem eddig egy durvább crash volt.pont ma.minden beállítás elveszett,a könyvjelzõkkel együtt.DE!2 napra vissza menti a bookmarks.html-t,és 5 napos könyvjelzõ-változás naplót vezet(ezt most hirtelen így neveztem el 😊.én hülye egy jó régi állapotot állítottam vissza saját backup-fájlból,így egybõl felülírva az igazán aktuális bookamrks.html-t.viszont semmi gond! 😊 a tegnapi állapotot ugye mentette a fox,és az azóta történt változásokat is bizonyos json kiterjesztésû fájlokba.vissza a tegnapi állapot,és a legutóbbi json fájl-t is importáltam,így minden megvan!

kisebb összeomlás a quicktime miatt szokott lenni,pontosabbn csak addig,amíg be volt kapcsolva az automatikus frissítés!de az tényleg csak minor-crash volt,újbóli indításnál visszaállította a munkamenetet,így olyan,mintha semmi sem történt volna

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lck
Nincs vele különösebb gond, csak (még) jó sok kiegészítõ nem kompatibilis vele. Ha nem használsz sokat, akkor már érdemes feltenni.
bigapó
oks, kösz, holnap kiprószálom, ma meg itt a melóba.

The Matrix has you...

modellmaker
Beta 5 van, és nálam a megjelenése óta (április legeleje) megy hibátlanul. Túl sok extensionre nem kell még számítani, de a legfontosabb (AdBlock Plus) már jó hozzá. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bigapó
mennyire használható már a FF3 beta nemtom hanyas, talán 4-es?

milyet hibákat csinál, ha csinál egyáltalán?

The Matrix has you...

Narxis
Tudtommal nincs.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

urbijoe

ez a firefox 3 beta theme nincs véletlen a firefox 2 -höz?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
ha nekem irtad akkor köszi megcsinálom

Narxis
Május elején lesz az elsõ RC és azt még legalább 2 követi, júniusban jön a végleges. Ha minden jól megy...

Malakai
Tényleg Ff3.. Mik a további tervek, RC-kbõl mennyit terveznek?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sil78
1. Csinálj hozzá külön profilt (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -p). Utána persze át lehet másolni bele a régi profil tartalmát.
2. Telepítsd külön mappába.
3. Az elsõ elindítása elõtt az új parancsikonnál írd át a Célt (jobb egérgomb, Tulajdonságok):
"C:\Program Files\újmappa\firefox.exe" -p "újprofilneve" -no-remote
(A 2.0 parancsikonjánál is érdemes ezt az adott profilhoz való hozzárendelést megcsinálni, csak ott értelemszerûen az eredeti profillal.)
A -p "profilneve" ahhoz kell, hogy egy adott profillal induljon (ugyanígy lehet pl az egyes családtagoknak is saját Firefoxot csinálni), a -no-remote meg ahhoz, hogy külön processzként fusson, azaz el lehessen indítani akkor is, ha egy másik Firefox-verzió már fut.

These are my friends, see how they glisten...

urbijoe
hogy lehet ugy felrakni a firefox 3 beta-t,hogy ne keverje össze a 2-essel?
mert ugyanazokkal a könyvjelzökkel és beállitásokkal indul el mint a régi

bala_
Kipróbálom,köszi!

modellmaker
Bár ez nem változtat meg minden írást. :C

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
A beállításokban van egy olyan a Tartalom menüpont alatt, hogy Betûk és színek. Ott tudod az alapértelmezett betûméretet is megváltoztatni.

bala_
Hali!

Hogy tudom az alapértelmezett betûméretet kissebbre állítani. Ui laptopon használva jó lenne egyel kisebb betûméret.Nézeten egyel tudom csökkenteni, így OK is, de sajna nem jegyzi meg.Gondolom vmit az about:config ban kell buherálni.

bigapó
nekünk is ezt csinálta, de nem hozta helyre a cache ürítés, hanem egy idõ után elvileg magától visszaállt. na meg persze a karbantartás is folyik.

The Matrix has you...

modellmaker
Na ezt nem vettem észre. 😄

Flamer
nameg:
"We are currently performing site maintenance. Be cool - we'll be back 100% in a bit."

😄D

http://loal.atw.hu

Narxis
Azt nem tudom, én csak a mozilla oldalát szoktam nézni.
Egyébként a #7454-es kommentben a http://adblockplus.org -ról letölthetõ dev. build-re gondoltál? Mert az az oldal nekem nem jön be, internal server errort ír.

desigo
eddig is volt : #7454

back in close van-e hozzá esetleg?
Narxis
Kijött a 3beta5-tel kompatibilis AdblockPlus! Adblock Plus 0.7.5.4
A reklám újra a múlté!<#eplus2>

(Tudom, hogy aki 3-ast használ az már úgyis tudja ha automatikusan frissít, de olvastam, nem csak itt, hogy sokan ezért nem tették fel a beta5-öt.)

modellmaker
Jó ok, én kérek elnézést. -.-

cache, meg cookie ürítés...

modellmaker
Youtube-on CSS Naked Day van ma vagy mi? Mert az egész oldal olyan, mintha nem letiltottam volna a CSS-t. Plusz, azt akarja, hogy tegyem fel a legfrissebb Adobe Flash Playert, pedig az van fennt. FF 3 Beta 5

Nekem ahányszor bemegyek a php help topikba ezt csinálja, aztán 1-2 hétig abbamarad, majd kezdi elölrõl, de én azt gondoltam, hogy a házigazda baszakszik...
daxan
Sziasztok! A Firefox a következõ hibaüzenetet adja, miközben egy weblapon dolgozom.

A hiba ezen az oldalon jelentkezik: http://e-kerelem.mvh.gov.hu/

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

me and a monkey
desigo: O.K. lehet, de ezzel minden más extension is megy, annyiban más.
Narxis: nincs mit.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Narxis
Örök hálám, mûködik az összes kiegészítõm.<#eljen>

desigo
kiegészítõ sem kell hozzá csak a megfelelõ változat:
adblock plus 0.7.5.3+.2008032513
me and a monkey
Egy lentebb linkelt kiegészítõvel felmegy simán. Nightly testers

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Hali, lenne egy kérdésem. Mit kell csinálni, vagy milyen kiegészítõ kell ahoz, hogy nfo- t meg tudjak nézni, warez oldalon a játék nfo-jára kattintva csak egy szines lap jön be.
bigapó
szia!

Nem tudom, hogy mit csináltunk, de most már jól jön be az oldal. Az a baj, hogy 6-an vagyunk egy gépre, szóval sokszor nem tudni mi várja az embert 2 nap múlva😊
Azért köszönöm a segítséget mindenkinek.

The Matrix has you...

Köszönöm a segítséget, a driver frissítése után mûködik!!!
Narxis
Nagyon jó ez a 3-as fox, most raktam fel elõször(béta5). Mikor lesz Adblockplus hozzá?

Malakai
Többségében synaptics touchpad szokott lenni, azon is az lehet, szóval innen frissítsd a drivert.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Esetleg akkor vki tud segíteni...?
Acer Aspire 3023 WLMI
Narxis
típus?

Acer
Ja, megvan már hogy mit is mondtál, de minden ugy van beállítva ahogy mondtad...de a haver Asus laptopján meg megy a dolog az én Acerem-en meg nem akar....akkor most hogy van ez?
Sil78
Milyen típusú laptopod van pontosan?

Hogy mit is kéne csinálnom akkor? Minek a driver-ét firssíteni és azokat a beállításokat hol keressem amiket írtál?

Köszi eddigi segítségedet...
Malakai
Frissítsd a drivert, ha akkor se javul meg, akkor esetleg nézd meg az about:config-ot. Ott a mousewheel.horizscroll.withnokey.action értéke 0 legyen, és a mousewheel.horizscroll.withnokey.sysnumlines true legyen, ha ez is oké és még mindig nem megy, akkor passz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy az mért van hogy a laptopomon a touch pad-on ha az oldalt szeretném lefele görgetni amit amugy az egér görgöjével csinálnék nem lehet az explorerbe pedig igen....
desigo
köszönöm a segítséget
a program frissítések után sokat javult a helyzet
lassan aktuális lesz egy XP újrarakás...

jó kis cucc ez a Secunia PSI
kösz
Sil78
Nézd meg Csökkentett módban (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, vagy kikeresed a Start menübõl a parancsikonját), hogy ki lehessen zárni, hogy valamelyik kiterjesztés okozza. Nézd meg, a pluginokból a legfrissebb van-e fent (ezt könnyen lehet ellenõrizni pl a secunia.com-on a Software Inspector segítségével). De okozhatnak ilyet pl Windows-skinezõ progik is, ha használsz ilyesmit, kapcsold ki és ellenõrizd, úgy is csinálja-e.

ProGabe
ürítsd a gyorsítótárat!

shift+ctrl+del

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KoJin Mekre
Ez mitõl lehet? Néha az SG.hu is így szétcsúszott. A kiterjesztések közé nem tettem új xpi-t egy jó ideje.

Hi!

Jelentõs gyorsulást ígérnek

A fejlesztõk ezenkívül jelentõs gyorsulást ígérnek a böngészõ mûködésében is, a Firefox következõ bétái ígéretük szerint fürgébbek lesznek a most kiadott tesztverziónál. Orvosolták a böngészõ számos memóriakezelési hibáját is, ezek eredményeként számítani lehet arra, hogy legalább részben megszûnik a browser azon hibája, hogy hosszabb használat után feleslegesen nagy szeletet foglal le a rendelkezésre álló rendszermemóriából.

Ez nem okozhatja a galibát?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

modellmaker
Talán quicktime reinstall. <#nemtudom>