19494
-
#10522 Vártam a hibára! :D Persze jelentkezett!
Itt a hiba: link
Mint már mondtam! Gyorsítótár törlése megoldja! De ez elég macerás! :/ -
#10521 Hmm. Firefox becsuk, cookies.sqlite törlése (vagy átnevezése) sem segít? -
#10520 Sajnos úgy is :( -
#10519 Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is csinálja? Ehhez szokott lenni külön parancsikon a Start menüben, vagy Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (előtte persze Firefox ne fusson). -
#10518 Nem, csak egy cookies.sqlite van (illetve van még egy cookies.sqlite-journal). Semmi olyan biztonsági szoftver nincs fenn, ami blokkolhatná a sütiket. -
#10517 Ha megnézed a profilodat, nincs benne véletlenül több, számozott cookies.sqlite (illetve FF2-nél cookies.txt) fájl? Tűzfal, egyéb biztonsági szoftver nem blokkolja őket? (Pl a ZoneAlarmnak és a CA Personal Firewallnak van külön sütikezelő része.) -
#10516 Nem használsz véletlenül RealPlayer Browser Record Plugin nevű kiterjesztést? (A RealPlayer telepítésekor lehet választani, hogy feltegye-e.) Ha igen, tiltsd le a kiterjesztéseknél, utána indítsd újra a böngészőt, és úgy nézd meg, akkor is csinálja-e, mert ez a kiterjesztés okozhat ilyen hibát, hogy az oldal frissítése után eltűnnek a képek. -
#10515 Nem tudtok arra valami megoldást, hogy ne törlődjenek a sütik minden Firefox újraindítás után (nem, nincs bekapcsolva, hogy törölje)? -
#10514 Most értem haza, és megint nyitva hagytam a böngészőm! Természetesen a hiba fennállt de már megoldottam [Ideig-óráig], legközelebbinél shot, és küldöm ide! :) -
#10513 Apropó RSS, találtam egy egész jó kiterjesztést az Élő Könyvjelzők kiegészítésére. LiveClick a neve, színezgetéssel jelzi, hogy melyik híreket olvastad már, tud előnézetet és értesítést adni a hírekről, be lehet állítani, hogy ha egy hírt középső egérgombbal nyitsz meg, akkor nyitva maradjon az adott mappa, stb. -
#10512 60 másodpercnek meg aztán igazán elégnek kell lennie bárkinek. :) -
#10511 Ja, tényleg, bocs, fáradt vagyok. Szóval alapból 60 perc, és a minimum 60 másodperc. -
#10510 A minimum 60 másodperc. -
#10509 1.: Gyárilag 60 percenként frissít, ennél ritkábbra lehet állítani (browser.bookmarks.livemark_refresh_seconds, mint a nevéből is látszik, másodpercben kell megadni, 3600 az alapérték), de ez a minimum, ennél sűrűbben nem fog menni. A túl gyakori frissítés amúgy is fölösleges (hisz a hírcsatornák sem frissülnek ötpercenként), és túlságosan leterhelné a sávszélességedet (és a szervert) is.
2. Pontosan hogy tűnnek el, mi lesz a helyükön? Tudnál erről képet mutatni? -
#10508 Sziasztok!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!
1.: Megszoktam a Firefox beépített RSS szolgáltatását, de nem vagyok vele megelégedve! Le is töltöttem pár AddOn-t erre a célra, de rájöttem: Nekem a régi, megszokott kell, hisz annak is csak egy baja van számomra! Lassan frissít! Tehát hogyan/hol állíthatnám be, hogy milyen időközönként frissítsen?
2.: Mostanában (szinte) mindig, s egyre sűrűbben elő jön az a hibám, hogy, ha nyitva hagyom egy ideig a Firefoxot és nem nyúlok hozzá, akkor a következő frissítésre eltűnnek a képek! És csak a Gyorsítótár ürítésére hajlandó visszaállni! Elég idegesítő egy idő után, s mint már mondtam, ez mostanában már rendszeres! Nincs erre valami orvosság?
Előre is köszönöm bármely kérdésemre adott megoldást! :) -
#10507 A Tab mix plusban beállítottam, hogy sg kezdőlapot frissítse 30 másodpercenként. Ha egy linkre kattintottam(vagyis megnyitottam egy témát), akkor azon az oldalon már nem volt érvényben a 30 s-enkénti frissítés. És ez nagyon jó volt így. Egy darabig. Mert most ha megnyitok egy témát, akkor előbb-utóbb(valószínű az esetékes frissítésidőben) újratölti a lapot egyszer. És akkor ugye már nem tudok az utolsó olvasatlan üzenethez ugrani. Ha megnézem a lap beállításainál, itt nincs is engedélyezve az automata újratöltés. Lehet ezzel kezdeni valamit? -
#10506 iGoogle van beállítva kezdőlapnak. Ma kellett egy másik google acc-ot csinálni, és azóta nem marad bejelentkezve a sajátomba. mindig kilép, korábban csak cookie törléskor lépett ki... találkozott már vki ilyennel? mi lehet a baja? -
#10505 köszönöm, működik! :) -
balcsi70 #10504 Köszönöm,sikerült közbe,.csak nem töröltem ki a Személyes adatok törlése a Firefox bezárásakor >Beállítások>Böngészés előzményei-elöl nem vettem ki a pipát. -
#10503 Izé, a #10490 a #10483-10486-ra akart válasz lenni... -
#10502 Dehogynem, ha visszaállítod az előzmények megjegyzését, akkor azokat látni fogod. A kiterjesztés csak azokat az oldalakat tünteti el a listából, amiket még nem látogattál meg (pl a könyvjelzőket: ha megnézed, az első képeden minden oldal mellett ott a csillag, azaz ezek könyvjelzők voltak). -
balcsi70 #10501 De azért most úgy látom hogyha szeretnék valamit megjegyeztetni mégis egy pár napig ,most már így meg se jegyzi,hiába pipálom be. ugye? -
balcsi70 #10500 Telepítettem a kiterjesztést,és FF.-újraindítása után ki is pucolta.
THX. -
balcsi70 #10499 Berakom még egyszer mert az előző oldalról nem engedte.
kép 1
kép 2 -
balcsi70 #10498 Szia. A kiterjesztést még nem raktam fel.,mindjárt leszedem.
Most berakok két képet és akkor látni fogod amit akartál.
kép1
kép2
így is próbáltam meg úgy is hogy az előzmények megőrzésé-nél bepipálom és beállítom 0-napra egyik sem jó. -
#10497 A Firefox 3-hoz tartozó profilodban vannak már mentve jelszavak? A Firefox 2 és 3 a jelszavakat (és az olyan beállításokat, hogy pl hol ne mentse el őket) a hozzá tartozó profilban a signons2.txt ill. signons3.txt fájlban tárolja, de ezek a hozzájuk tartozó key3.db fájllal együtt működnek csak (ebben van a kulcs a kódoláshoz/dekódoláshoz).
Azaz a FF2-ben signons2.txt + key3.db, FF3-ban signons3.txt + key3.db, a két fájl együtt átmásolható másik profilba, külön (vagy a nem hozzá tartozó key3.db-vel) használhatatlan.
Ha a FF3-hoz tartozó profilból törlöd az ottani signons3.txt-t és key3.db-t, és átmásolod a FF2-es profiljából a signons2.txt-t a hozzá tartozó key3.db-vel együtt, akkor beimportálja a jelszavakat. -
#10496 Sziasztok!
Jelenleg a Firefox 2 és a 3 egymás mellé van telepítve a gépemen. Van-e arra mód (gondolom igen), hogy a FF2-ben mentett jelszavakat valahogy a 3-ba importáljam?
Thx! -
#10495 köszi már megoldottam :) -
etele34 #10494 Szia!
Tessék. Kér és kap. Show MyIP -
#10493 Lásd #9247. -
aDoctor #10492 Sziasztok!
Van olyan kiterjesztés Firefoxhoz ami tud olyat mint az IE, hogy megkönyíti az oldalak olvasását, vagyis hát úgymond puhább hatást kelt a szöveg, simított.
Segítseteket köszönöm! -
#10491 Akkor mutass egy képet légyszi mert nem tudom hogy mire gondolsz :) -
#10490 Pontosan hol jelennek meg? Tudnál mutatni egy ilyet?
Lehet pl valamelyik Custum Buttons vagy Toolbar Buttons kiterjesztés, vagy akár simán át is helyezhették a Könyvjelző Eszköztárat (az is megoldható, hogy csak a faviconokat mutassa). -
#10489 Nem, szerintem ez egyszerűen a Places: a Firefox 3 a könyvjelzőket és az előzményeket egységesen kezeli. Tedd fel a Hide Unvisited kiterjesztést, és akkor nem fognak látszani a lenyitható listában azok, amiket nem látogattál meg a legutóbbi előzmény-törlés óta (pl a könyvjelzők). -
z4c #10488 Hali!
Live IP Address 1.83 vagy QuickIP -
Möbiusz #10487 Sziasztok!
Volt egy olyan kiegészítőm a FF-hoz ami mutatta lent a jobb oldalt a státus sorban a saját ip címememet. Újra kellett rakni és most nincs meg és elfelejtettem a nevét is. Tudnátok segíteni? -
#10486 köszi, de nem erre gondoltam... -
#10485 Nézet->Eszköztárak->Könyvjelző eszköztár -
szszteee #10484 hali mindenkinek a FoxTab addonal lenne egy kérdésem nem lehet azt vhogy beállítani h mikor megnyitom a foxot az jöjjönbe egyből már mint a foxtab ...?:) -
#10483 Hello mindenki !
Lenne egy kérdésem, amely számotokra szerintem nem bonyolult, csak én nem tudok rájönni :)
Szóval a kérdés:
Sok helyen láttam már, hogy a kedvenc oldalak ikonja megjelenik a böngésző felső hasábjában, ezt hol tudom beállítani? Illetve hol tudom addolni a kedvenc oldalaim ?
Köszi