Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
a vicc az egészben az,hogy volt egy beta aminek hihetetlenül alacsony volt a memhasználata!és nem is volt azzal semmi gondom (rc1 óta,a végleges is random összeomlik,valószínû op.rendszer hiba).gondolom oka van,hogy miért ennyi.persze lehet az ok az is,hogy elcsesztek valamit 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
király 😄DD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nálam jól mûködik az FF3 beépített helyesírás-ellenõrzõje:
Amúgy: 😊
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ill. milyen géped van?
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\bookmarkbackups
ezen belül vannak a .json file-ok!
pl. crysis.hu
ötlet?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Shift+Delete Mistyped URL Suggestions
While the Smart Location bar is quite intelligent, if you enter an incorrect URL—say, to a page that doesn't exist—Firefox 3 will still remember it and suggest it again later. (Garbage in, garbage out, as they say.) To remove a mistyped URL from your suggestion list forever, key down to the suggestion and type Shift+Delete.
Annyi a különbség, hogy oldbar-al két sor helyett egy sorba írja az URL-t és mellé az oldal fejlécét.
De én is felteszem, mert ez a kétsoros megoldás nem tetszik. Ettõl majdnem olyan áttekinthetetlen lesz, mint az Opera. Maga a keresési módszer viszont nem zavaró annyira, amikor már kihullanak a felesleges bejegyzések.
(Vannak olyan újítások, amik egyszerûen nem jönnek be nekem, pl a 2.0-nál is elsõ dolgom volt visszarakni a régi Gyorskeresést, amit anno kiszedtek.)
These are my friends, see how they glisten...
viszont ha tényleg szörnyü a magyar dictionary akkor nem is vadászgatom tovább asszem :/
de aki tényleg csak azt vezsi észre hogy jaj hosszu a lista, én nem akarom, az nyugodtan magáraveheti... 😊
(A firefox helyesírás ellenõrzõje szrönyû amúgy <#vigyor>#vigyor>)
a jellemzõ példa kiválo csak nem ide valo...
a marketingrõl emg annyit hogy amig nem rpobáltam ki az ff3-at addig nem is tudtam errõl az újitásról..., és itt sneki nem mdonta hogy az elõzõ rossz, vagy akármi, egyszerüen ez annaka továbbfejlesztése, és pont ahogy modnod mindneki újitnai akar igy amikor valmai tényleg normális újitás azt nem kéne lehuzni egybõl 😊 (és hozzáteszem, ez se nem odlja meg a világ problémáját, se nem javit nem létezõ problémát, simán egy kényelmi funkcio..., szoval az érvelés kiválo csak pont nem talált be 😊 )
és hozzáteszem nem azt hivom lsuta buta szemellenzõsnek aki megnézi, kiporbálja és neki nemtetszik hanem azt aki, ránéz, jaj a sok szemét, else olvassa mi van oda irva vagy mi történik csak nem a megszokott, ez fujjj, és máris jön fröcsögni a topicba egybõl hogy valaki találjon neki erre megoldást mert ez szar amirõl azt se tudja micsoda... 😊
Az általam említett Nokia-s fiaskó csak egy jellemzõ példa volt.
Be kell látni, hogy mindenki majd megszakad, hogy valami "újat" kitaláljon csak azért, hogy elmondhassa, hogy ezt most "új".
Így mûködik a marketing.
Kitalálunk valamit, agyonreklámozzuk, elmondjuk, hogy ennél jobb nincs is, beindul a hype, stb stb.
Aztán megint kitalálunk valamit, elmagyarázzuk, hogy az elõzõleg agyon-hype-olt cucc miért rossz (pedig akkor még jó volt), és amit most legújabban kitaláltunk, az megoldja a világ összes problémáját - megjegyzem, amíg nem mondták, addig senki sem tudott róla, hogy az a probléma létezik...
Szóval nem véletlen, hogy február óta kb. 20ezren töltötték le az "oldbar" addon-t (ebbõl viszont 4000-en ezen a héten töltötték le - és még csak szerda van...)
El kell fogadni, valakinek tetszik az újítás, van akinek pedig nem jön be.
Ettõl még nem kell õket (minket) "lusta, buta, szemellenzõsnek" hívnod...
Szerintem mindenki döntse el, hogy hogy szeretné használni a saját böngészõjét. Ha valakinek nem tetszik ahogy mûködik az új ff, az pont jó helyen jár, hogy segítséget kérjen. Semmi értelme ennek a hülyegyerek szövegnek amit nyomsz.
és ez nem a megszokott gomb máshova rakása, ugyanott van ahol eddig, ugyan az a funkcioja, csak többet tud, ennyi, és ez spec pont olyna újitás aminek még vna is értelme a szinezük át a gombot kategóriával ellentétben...
#8283:"mint kiderült ff3 rc3 = ff3"
nem véletlenül release candidate a neve 😊
Többen próbálkoztak hasonló dologgal.
Pl. a Nokia is a 3650-es körben elhelyezett gombjaival a megszokott helyett - hát az sem volt egy sikeres dizájn. Lett is nem sokkal késõbb 3660-as...
ha nem midnenki csak odáig gondolkodna hogy jaj hogy törlöm ki jaj hogy törlöm ki, hanem megprobálná rendeltetés szerüen hazsnálni akkor kdierülne hogy kb kétszer kiválasztod a "kavalkádbol" azt a linekt amire ugy gondolod hogy arra a szóra be kéne hogy jöjjön és onnantol a sorbna az lessz a LEGELSÕ találat, vagy ha többet válogat ki akkor az elsõ pár..., ezt gyk olyan szintre lehet fejelszteni hogy én pl ha lenyomok egy "s" betüt akkor rögtön az sg az elsõ, egy lefele nyil és meg is van..., de ezt gyk bármire, az eddig legjobban müködö "tanulo" feature amit láttam eddig win alatt...
ráadásul ha vennétek a fáradtságot ismerkedni az uj dolgokal akkor rájönnétek hogy 5 perc alatt rá lehet szokni és meg lehet érteni...
ez az új cimsor annyival bövebb mitn a régebbi hogy nem csak azok között keres amiket kézzel szoktál bepötyögni hanem a tlejes history-ban és a kedvencek között is..., gyk amiota ez van nem is használom a bookmarks menüt, se a fenti menüsorban lévõt se a sidebart... 😊
csillag: ha ott a csillag akkor a kedvencek között vna mitn irták is
cimsorban lévõ üres csillag: egy katt - hozzáadja az unsorted bookamrkhoz , második katt - felhozza a szokásos menüt hogy hova szeretnéd a bookmarksban pakolni...