Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyiss meg egy youtube oldal és egy olyat ami Java-t használ ^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ibrik
=%k

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Megnéztem fun ból az acid testet IE-vel, hát 😄

ibrik
Nálam egy megnyitott oldallal 50k, de 5 megnyitott oldallal is csak 70k:

import a te barátod

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem 90k körül van, bár több tabbal már több.

kérdés: ennyi tabbal ff2 menyit fogyasztott? 😊 csak mert az alacsony folama elég relativ

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az a poén, hogy a bookmarkbackups könyvtárban lévõ fájlok nekem HTML kiterjesztésûek, ezért nem látja a json-os tallózás.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

geri777
nekem a bétám van és 50 kb t

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

N o N a m e
a FF2 is ilyen volt nekem. 😊
ProGabe
nálam is ilyen körüli
a vicc az egészben az,hogy volt egy beta aminek hihetetlenül alacsony volt a memhasználata!és nem is volt azzal semmi gondom (rc1 óta,a végleges is random összeomlik,valószínû op.rendszer hiba).gondolom oka van,hogy miért ennyi.persze lehet az ok az is,hogy elcsesztek valamit 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

N o N a m e
A cikkben azt irja hogy az új firefox memória foglalása alacsony, nálam más a helyzet. Valaki van még igy vele?
N o N a m e
FF uralom lesz 😄

De nem értem EZ és EZ nem szinkronban mutatja a letöltéseket. Eddig jó volt, most akkor melyik a helyes?
Benny04
"a Firefoxnak most reális esélye van arra, hogy átvegye a hatalmat az Internet Explorertõl. "
király 😄DD

ProGabe
nem az op. rendszerre vagyok kíváncsi! bár lehet az a gond,igaz nem kéne,hogy gond legyen...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ibrik
Zeniszütõ teniszütõ - na melyik hibás...

Nálam jól mûködik az FF3 beépített helyesírás-ellenõrzõje:

Nekem így sikerült visszaállítanom a régi könyvjelzõimet...
Amúgy: 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Mr Manson
VISTA

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ProGabe
használsz valamilyen windows-skint?mert attól is lehet az,hogy érzékeny a fox arra az eltúlzott background képre az említett oldalon.mert attól lassul be!
ill. milyen géped van?

N o N a m e
Nekem is igy van, nem tudom miért. Remélem a 3.0.0.1-ben javitják 😊
ProGabe
nem!ott van,hogy visszaállítás!

C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\bookmarkbackups

ezen belül vannak a .json file-ok!

Mr Manson
néha belassul iszonyatosan az FF3 illetve a görgetés
pl. crysis.hu
ötlet?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

tobias88

itt volt régen magyar, de az csak 2.0val mûködik
tobias88
mert angol... magyart nem tud valaki?

ProGabe
milyen régi gyorskeresést? :S

és hol tudom betallózni? itt a könyvjelzõk kezelésénél mikor belemegyek az említett mappába, nem lát semmit, vmi JSON kiterjesztést keres, közben meg nem is ez a backup fájl kiterjesztése. átállítani meg nem tudom, hogy mindent mutasson.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

hogyan lehet törölni a csodalocationbarbol problémára:

Shift+Delete Mistyped URL Suggestions

While the Smart Location bar is quite intelligent, if you enter an incorrect URL—say, to a page that doesn't exist—Firefox 3 will still remember it and suggest it again later. (Garbage in, garbage out, as they say.) To remove a mistyped URL from your suggestion list forever, key down to the suggestion and type Shift+Delete.

ibrik
Viszont még az is változik, hogy amikor a címsorba gépelsz valamit, csak az URL-ek között keresgél, az oldalak fejléceit békénhagyja.

ibrik
Pontosan.
Annyi a különbség, hogy oldbar-al két sor helyett egy sorba írja az URL-t és mellé az oldal fejlécét.

Sil78
Az oldbar csak a kinézetén változtat, de egyébként amögött is az új algoritmus van.
De én is felteszem, mert ez a kétsoros megoldás nem tetszik. Ettõl majdnem olyan áttekinthetetlen lesz, mint az Opera. Maga a keresési módszer viszont nem zavaró annyira, amikor már kihullanak a felesleges bejegyzések.
(Vannak olyan újítások, amik egyszerûen nem jönnek be nekem, pl a 2.0-nál is elsõ dolgom volt visszarakni a régi Gyorskeresést, amit anno kiszedtek.)

These are my friends, see how they glisten...

szerintem már sose fogok megtanulni helyesen gépelni 😛
viszont ha tényleg szörnyü a magyar dictionary akkor nem is vadászgatom tovább asszem :/

oks, nem is feltétlenül neked szolt 😊
de aki tényleg csak azt vezsi észre hogy jaj hosszu a lista, én nem akarom, az nyugodtan magáraveheti... 😊

Ennyire gyorsan gépelsz hogy ennyi hibát ejtessz?
(A firefox helyesírás ellenõrzõje szrönyû amúgy <#vigyor>)
ibrik
Kipróbáltam, próbálgattam, nem tetszett -> oldbar

miért hagyjuk a lsutaságot butaságot? 😊

a jellemzõ példa kiválo csak nem ide valo...
a marketingrõl emg annyit hogy amig nem rpobáltam ki az ff3-at addig nem is tudtam errõl az újitásról..., és itt sneki nem mdonta hogy az elõzõ rossz, vagy akármi, egyszerüen ez annaka továbbfejlesztése, és pont ahogy modnod mindneki újitnai akar igy amikor valmai tényleg normális újitás azt nem kéne lehuzni egybõl 😊 (és hozzáteszem, ez se nem odlja meg a világ problémáját, se nem javit nem létezõ problémát, simán egy kényelmi funkcio..., szoval az érvelés kiválo csak pont nem talált be 😊 )

és hozzáteszem nem azt hivom lsuta buta szemellenzõsnek aki megnézi, kiporbálja és neki nemtetszik hanem azt aki, ránéz, jaj a sok szemét, else olvassa mi van oda irva vagy mi történik csak nem a megszokott, ez fujjj, és máris jön fröcsögni a topicba egybõl hogy valaki találjon neki erre megoldást mert ez szar amirõl azt se tudja micsoda... 😊

ibrik
A "lustaságot" és a "butaságot" most nem kéne említeni, mert nem errõl van szó.

Az általam említett Nokia-s fiaskó csak egy jellemzõ példa volt.
Be kell látni, hogy mindenki majd megszakad, hogy valami "újat" kitaláljon csak azért, hogy elmondhassa, hogy ezt most "új".
Így mûködik a marketing.
Kitalálunk valamit, agyonreklámozzuk, elmondjuk, hogy ennél jobb nincs is, beindul a hype, stb stb.
Aztán megint kitalálunk valamit, elmagyarázzuk, hogy az elõzõleg agyon-hype-olt cucc miért rossz (pedig akkor még jó volt), és amit most legújabban kitaláltunk, az megoldja a világ összes problémáját - megjegyzem, amíg nem mondták, addig senki sem tudott róla, hogy az a probléma létezik...

Szóval nem véletlen, hogy február óta kb. 20ezren töltötték le az "oldbar" addon-t (ebbõl viszont 4000-en ezen a héten töltötték le - és még csak szerda van...)
El kell fogadni, valakinek tetszik az újítás, van akinek pedig nem jön be.
Ettõl még nem kell õket (minket) "lusta, buta, szemellenzõsnek" hívnod...

nem az arcom nagy és igen, midnenki dötnse el, simán eg yjavaslat volt, hogy nem reflexbõl fikázni kéne hanem tényleg megnézni az "újdonságot" hátha nem hülyeség csak azért mert én azt szoktam meg hogy kék és nem zöld a mókus feje...

Thanatos mitõl ekkora az arcod?
Szerintem mindenki döntse el, hogy hogy szeretné használni a saját böngészõjét. Ha valakinek nem tetszik ahogy mûködik az új ff, az pont jó helyen jár, hogy segítséget kérjen. Semmi értelme ennek a hülyegyerek szövegnek amit nyomsz.

nem, ez a tipikus "lusta vagyok, buta vagyok, nem akarok semmi újat, maradjunk a régi szemellenzõnél" effektus...

és ez nem a megszokott gomb máshova rakása, ugyanott van ahol eddig, ugyan az a funkcioja, csak többet tud, ennyi, és ez spec pont olyna újitás aminek még vna is értelme a szinezük át a gombot kategóriával ellentétben...

Ezdejó 😄
ProGabe
😊

desigo
Back IS Close addont tudtok az új FFhez?
Benny04
tényleg 😮 <#eljen>

ProGabe
csakhogy jelen esetben tényleg jó lett ez az újdonság!

#8283:"mint kiderült ff3 rc3 = ff3"

nem véletlenül release candidate a neve 😊

ibrik
Ez a tipikus "vásárló, legyél nyitott az újra, mi megmondjuk, mi a jó neked" effektus...

Többen próbálkoztak hasonló dologgal.
Pl. a Nokia is a 3650-es körben elhelyezett gombjaival a megszokott helyett - hát az sem volt egy sikeres dizájn. Lett is nem sokkal késõbb 3660-as...

Ebbõl több mint 2millió csak az USA.<#guluszem1>

Benny04
már 7 milliónál jár a letöltések száma<#wow1>

jah és még annyit hogy a "szemét" amiért mindenki rinyál ugyis elfog tünni ha sose kattint azokra midnig csak azt válogatja ki amit ténylegesen hazsnál, seperc alatt kikerülnek onnan mert az ff megtanulja hogy egy adott beirt szora pl sg de akár csak egy s is te mit szoktál megnyitni (sg.hu, vagy sex.com, vagy sg.hu/forum, stb...)

mindenkinek akinek az új cimsorral van ahsfájása:
ha nem midnenki csak odáig gondolkodna hogy jaj hogy törlöm ki jaj hogy törlöm ki, hanem megprobálná rendeltetés szerüen hazsnálni akkor kdierülne hogy kb kétszer kiválasztod a "kavalkádbol" azt a linekt amire ugy gondolod hogy arra a szóra be kéne hogy jöjjön és onnantol a sorbna az lessz a LEGELSÕ találat, vagy ha többet válogat ki akkor az elsõ pár..., ezt gyk olyan szintre lehet fejelszteni hogy én pl ha lenyomok egy "s" betüt akkor rögtön az sg az elsõ, egy lefele nyil és meg is van..., de ezt gyk bármire, az eddig legjobban müködö "tanulo" feature amit láttam eddig win alatt...
ráadásul ha vennétek a fáradtságot ismerkedni az uj dolgokal akkor rájönnétek hogy 5 perc alatt rá lehet szokni és meg lehet érteni...

ez az új cimsor annyival bövebb mitn a régebbi hogy nem csak azok között keres amiket kézzel szoktál bepötyögni hanem a tlejes history-ban és a kedvencek között is..., gyk amiota ez van nem is használom a bookmarks menüt, se a fenti menüsorban lévõt se a sidebart... 😊

csillag: ha ott a csillag akkor a kedvencek között vna mitn irták is
cimsorban lévõ üres csillag: egy katt - hozzáadja az unsorted bookamrkhoz , második katt - felhozza a szokásos menüt hogy hova szeretnéd a bookmarksban pakolni...