19494
-
#10562 Üdv!
Úgy érzem kicsit belassult a Firefox-om. -Google Chrome gyorsabb- Ez lehet a sok "szemét" felhalmozódásából? Van esetleg valamilyen internethez való optimizálási lehetőség? -
#10561 Biztos hogy az új profil mappába másoltad vissza a mentett profil mappát ? ( voltak fülírások amikor másoltad ? ) Mert mindig más nevet ad neki. -
#10560 Sziasztok
Rendszerújratelepítés előtt lementettem a komplett Profiles mappát. Most új rendszeren visszatéve viszont nem érzékeli ha visszateszem, nem változik semmi. Tök szűz a program. Se a könyvjelzőim, se semmi. Elkövettem azt a hibát hogy nem mentettem le html-be a régi könyvjelzőket, mert úgyemlékeztem, a profil mappával megmaradnak azok is.
Van rá valahogy lehetőség, hogy a könyvjelzőim előkerüljenek a profiles mappából? -
#10559 én mindig segítőkész voltam :D -
#10558 Köszönöm! Web Developer nyert. :) -
#10557 Értem! Holnap mindenképp felhívom őket! Amúgy a szolgáltatóm T-Online []
De ahol én lakok, ott jelenleg csak ez van! -
#10556 Azért vannak korrekt operátorok is, igaz 20-ból 1. :) -
#10555 megmondod hogy sokszor nagyon belassul a neted, nem töltődnek be weblapok. Ekkor fel fog kérni, hogy futtass vírusirtót, stb, de te erre mond, hogy másik gépen is próbáltad, és bizony nézzék meg a vonalat, nincs-e vele valami gond. Tuti van vele gond, de valszeg nem fogják ezt beismerni, hanem egyszer csak megjavul. Ha mégsem? újra előröl:) -
Thanatos #10554 a piros ABP iconkára katt, és ott a listában megkeresed amit ki akarsz tiltani, jobbclick rá és block this item
vagy ha fentvan az element hidig helper hozzá, akkor meg ctrl+shift+k, egeret ráviszed arra amit blockolni akarsz (piros keret körülötte) és s gomb, ekkor szintén felugrik egy rule composer ahol beállítgatod ízlésed szerint és utána add filter rule, ennyi kb :) -
#10553 Adblock Plusszal hogy lehet eltüntetni a flash hírdetéseket?
pl:
-
#10552 És konkrétan mit is kéne mondanom? -
#10551 net para lesz ez, nekem is volt régebben, hogy oldalak csak 3-4ik refreshre töltődtek be teljesen, addig a css által vezérelt tulajdonságok például egyáltalán nem, mint ahogy a kép tanúsága szerint neked sem. Manapság is előfordul nagy ritkán, főleg ha közben töltök. Olyan lehet ez szerintem, hogy a timeout helyett betölt egy félig meddig letöltött oldalt, jobb mint a semmi címszóval.
Telózz a szolgáltatód felé, hogy ez a gondod van, nem lesz nekik újdonság, hidd el, és megvizsgálják a vonalat. -
#10550 Na igen, más tippem már nekem sincs. -
#10549 Az ellen meg nem sokat tehetek! -
#10548 Továbbra is bejátszhat az instabil net... -
#10547 Lehet azt kéne! :/ De szeptembert be kéne várnom a Win 7 miatt! :D
Kaspersky nélkül is a hiba fennáll! Merre tovább? -
#10546 win reinstall -
#10545 Új profil: De a hiba maradt! Kép: ha kéne
Tehát most lesz a próbája annak, hogy Kaspersky nélkül hagyom itt! És el fogom dugni az egeret, hogy senki ne tudjon ideülni!
Amúgy azon gondolkodok, hogy mikor kezdődött ez az egész, de már nem tudom! :S Elég rég, csak akkor még: "Ok, kitörlöm a Gyorsítótárat", de most már elég macerás, s idegesítő! -
#10544 A profilodban még lehet olyan hiba, ami okozhatja. Csukd be a Firefoxot, a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (vagy -profilemanager), és készíts egy új profilt, majd indítsd el vele, és nézd meg, a tiszta új profillal is előjön-e a hiba. Ha azzal is, akkor próbáld meg, mi a helyzet, ha kikapcsolod egy időre azt a Kaspersky-t. -
#10543 Értem! Tehát, akkor valószínüleg hiba nem is a Firefox-omban van! Hajjaj! Vírusírtó, tűzfal okozhatja? [Kaspersky Internet Security végzi mindekttőt!] -
#10542 Ha csökkentett módban is fennáll, az azt jelenti, hogy nem a kiegészítők okozzák, szóval akkor nem kell felsorolnod őket. (Egyékbént van ilyen kiterjesztés, pl az InfoLister, ami része a Mr Tech Toolkit-nek is.) -
#10541 Itt hagyom a gépem, hogy jelentkezzen a hiba, erre nem mindenki idejön netezni, mikor nem vagyok otthon! -.-
Na szóval! A hiba csökkentett módban is fennállt! Kép: link
Most jön, hogy a kiegészítőimet felsorolom, na mármost! Erre van valami belső/külső logger program, vagy kézzel írjam ki? -
#10540 Adott felbontásra az operációs rendszerben tudod átállítani a képernyőt (XP esetén Asztalon jobb egérgomb, Tulajdonságok, Beállítások), viszont ha felteszed a Web Developer kiterjesztést, azzal a böngésző ablakát át lehet méretezni egy általad megadott méretre a képernyő felbontásának állítgatása nélkül. -
#10539 Jaja, most már jó. -
#10538 Ja most már nálam is, akkor ez valami egyszeri dolog volt pedig nem csináltam semmit. Valami olyasmit írt, hogy adathalász oldal és, hogy a tanúsítvány csak a secure.eset.com-ra érvényes, ha azt az oldalt ütöttem be akkor egyből bejött. Aztán bezártam a Firefoxot és utána már nem problémázott. 3.1 b2 -
gyonax #10537 Bocsánat a verzió 3.2a1pre, lehet hogy csak ideiglenes probléma volt... -
gyonax #10536 Nálam semmi baja(verzió: 3.02a1pre) -
#10535 megy -
#10534 Valaki megnézné nekem a www.eset.com -ot? Valami tanúsítvány baja van ami eddig sose volt, pedig naponta néztem ezt az oldalt.. :S -
#10533 Sziasztok!
Valaki tudna olyan addont ajánlani nekem, ami megmutatja (és talán át is állítja) a böngészőt adott felbontásra?
Szeretném látni, hogy mennyi rész látszana, a böngészőmből mondjuk 800x600-as felbontásban (vagy éppen 1024..).
Köszi,
Catti -
#10532 Nincsen RealPlayer Plugin telepítve a FireFoxomra! :D
Most itt hagyom csökkentett módban a Firefoxom! :) -
#10531 Ja, egyébként van kompatibilitási lista a leggyakrabban használt kiegészítőkről (ezek együtt 95%-át teszik ki a Mozilla által ismert teljes kiegészítő-használatnak). -
#10530 az időképen a térkép elcsesződik, és a the west játékban is hibásan jelennek meg dolgok, na itt volt elegem belőle, amúgy jó :D -
#10529 Hát van 1-2 bug de szerintem használható. :P És a legtöbb kiegészítő kompatibilis. :D -
#10528 nem szóltam semmit, már a 3.0.6-ot használom, mert a beta 2 nagyon bugos volt :D -
#10527 Azt valaki esetleg nem tudja, hogy lehet kompatibilissé tenni a 3.1 Beta 2-vel a nem működő kiegészítőket? :D -
#10526 így jó, köszi -
#10525 Értem! Köszönöm szépen, először is a RealPlayer Plugint fogom letiltani! És utána várok a hibára! :)
Érdekes! Mert a CTRL+F5 is megoldja a hibát! De az csak arra az oldalra! -
#10524 Egyébként ez leginkább úgy néz ki, mintha nem a képeket, hanem a CSS-t nem töltené be (gondolom, a Gyorsítótár ürítése helyett egy sima Ctrl+F5 is megoldja), és ha megnézed a ForecastFox-ot, az is időtúllépési hibát jelez, azaz a netkapcsolatoddal van valami, nem kapcsolódik rendesen a szerverhez.
Azért a biztonság kedvéért nézd meg a #10519-et is, és ha az segít rajta, akkor kérek egy listát a kiterjesztéseidről (látom, van jó pár). És a #10516-ot is, mint írtam. Nem árt, ha minél több lehetséges okot kizárunk. -
#10523 #10516?