Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és akkor mirét koreai win-t raktál fele nnyi erõvel? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

?? miért ne kezelné?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"Tegnap éjjel 11-kor lezárult a nagy „Firefox Download Day” akció – a Mozilla célja az volt, hogy bekerüljenek a Guiness rekordok könyvébe, mint az „egy nap alatt legtöbb alkalommal letöltött szoftver”.

Ez egy dolog de:

De az ékezetsbetûketnemkezeli...

Amióta az eszemet tudom firefoxot használok, de most csalódtam...
Ha ez így folytatódik az IE sorsára jut...
Nem fogok amiatt letölteni kóreait 😄
FF 2 tutkó stabilabb volt :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

és mi okbol akarsz kóreai win-en magyar ff-et használni? 😊

Nekem is állandóan kifagy, FF 2-vel semmi baj nem volt. De már megszoktam.
Azt meg megse említem h ha átrakom kóreaira a windowst el se indul 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

KeKKSZike
Reméljük, hogy mostmár jó lesz! 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

lck
Telepítsd le és töröld a profilodat is a Documents and Settings mappából.
Aztán rakd újra.
Elvileg így tiszta telepítés lesz.
Malakai
~40 Ext + Theme és a magától értetõdõn (lassú start) semmi baja nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KeKKSZike
Hát én nekem meg már kritikis... Egyetlen egy skinem van és 2 kiegészítõm!! Szóval nem pakoltam tele semmivel se a firefox-t, de siralmas... Mit csináljak?! Uninstall majd újra?!

lck
Nekem 15 kiegészítõ van fenn, meg egyéni skin. És tökéletesen megy.
Mondjuk ilyen toolbarokat messze elkerülök. Tiszta telepítés volt, de a 3.01-et csak simán ráfrissítettem.
Kiváncsi vagyok, hogy azok, akiknek állandóan lefagy, megáll, nem hoz be ezt-azt, azok hogy tették fel a firefoxot?
Én sose engedtem frissülni, leszedtem a legújabb verziót, és a régi egyszerû uninstallja után tettem fel az újat. A szkrínsotok alapján meg a problémázók 90%-a valamilyen skint is használ, tán nem kéne... az egymillió fölösleges kiterjesztésrõl, meg a toolbarokról nem is beszélve.
A 8860-ra meg annyit, hogy kapcsold ki a hide ip-t, bár akkor sem fogod látni az egész weblapot, akkor is görgetned kell majd.

KeKKSZike
Hol van a Firefox-ba olyan, hogy "gyári beállítások" visszaállítása?! Hátha az segít...

KeKKSZike
Persze... A 2-es miért nem fagyott ki egyszer se??! 😄

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Benny04
az Ön készülékében van a hiba.

KeKKSZike
Nekem ez az új Mozilla állandóan kifagy... Eddig nagyon szerettem, de lehet, hogy áttérek az Operára. Ezzel a 3.0.1-el is mindig kifagy sajnos! 😞

Benny04
amúgy meg...

Benny04
az imageshackról tilos a hotlinkelés, igazán tudhatnád..<#wilting>
azért látod, mert te töltötted fel a képet...

vág az agyad mint a beretva 😊

fery02
Szóval attól, hogy én látom, más nem látja?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gyönyörü szép blocked site kép by imageshack 😊

fery02
bocsi, de ez tetszik:

😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Peetboy
Na már bejönnek az oldalak, de alul vastag fekete sáv van, amitõl nem látom az egész weblapot.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Köszi. Letöröltem, most a hiba üzenet nem jön be. De semilyen oldalt sem hoz be. Alul vastag fekete csik foglalja a helyet.

Benny04
nekem is szokta ezt csinálni! (3-assal)
meg még azt is, hogy amikor egy flash van az oldalon, akkor egyszerûen nem tudok átlépni másik lapra, muszáj vagyok legörgetni egy olyan helyre, ahol nincs flash :S

Carmang
Helló.
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét a kettes Firefoxomban. Ha nagyobb méretû flash-es reklám van a képernyõn megjelenítve, akkor nem tudom a lapot fel-le görgetni az egér görgõjével, "beakad" a lap. A csúszkát kell használnom.
Spybot Search & Destroy mennyire képes megzakkantani a Firefoxot? Nemrég volt Windows (vele együtt Firefox) újratelepítésem, aztán "immunizáltam" a Spybottal, azóta (legalábbis ez a gyanúm) nem tudom emiatt pl. az index.hu fórumain az "ugrás a könyvjelzõre" linket használni. Egyszerûen nem ugrik oda, ahol be van jelölve.

autoszimulator
Megaupload toolbarod van? Azt egy törlése jegyezd elõ, ha igen!

.: mobilize.hu :.

beállítások/haladó/frissítés
3.0.1-hez muszáj voltam telepíteni az 1.2.0b6-os firebug-ot
az állapotsoron viszont a szokásos zöld/piros jelek helyett csak egy sima bogár ikon jelenik meg, ezt visszalehet valahogy állítani?
Hogy kell automatikus frissítést kikapcsolni ?
Mert egyszer kifagyott FF el akarom indítani, telepíteni akarja a frissítést, de nem tudja mert FF már megvan nyitva és kéri h zárjam be, ok, erre megint elkezdi telepíteni, és ha kilövöm ff.exe-t és elindítom akkor is kiírja. Pöppet bugos.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Peetboy
Az miért van h a Firefox minden új lap inditáskor ezt a hibaüzenetet adja be? Hogy lehet ezt letörölni?

Nem tudja valaki h ez mitõl lehet ?

IE alatt így néz ki travian
http://images.netbag.hu/20080718/17355114003.JPG

FF alatt pedig így
http://images.netbag.hu/20080718/17355392234.JPG

Az mitõl lehet h nem tudja elküldeni az input adatait ?

(travianra nem tudok bejelentkezni :S)

ProGabe
szerintem meg az ékezeteket ki kell paterolni a netes kódokból 😊

senkinek nem jó hogy vannak! ékezetes domain-ek? ugyan már, csak plusz teher a DNS szervereknek

persze azzal is egyetértek hogy bizony ezt kezelnie kell egy böngészõnek. kezdem azt érezni hogy elhamarkodott volt a 3.0 kiadása. a 3.1 lesz az igazi FF3. adott magának egy pofont a Mozilla :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

autoszimulator
Mond ezt egy mezei usernek, aki pl a debil telefonja/fnyképezõje Kép001.jpg stb fájlneveket ad, és õk csak feltöltik netre 😊 Szóval inkább az legyen alapvetõ, hogy ezt kezeli egy böngészõ, fõleg mikor már az ékezetes domain nevek is itt kopogtatnak...

[HUN]FaTaL
Mondjuk alapvetõ dolog hogy fájlnévben nem használunk ékezetet.

http://goo.gl/gd6Zi5

autoszimulator
Ezzel sajnos nincs mit tenni, az új FF nem nagyon szereti az ékezetek, pl a direkt linkben beszúrt, ékezetes képekkel is soksok gondja van, nem jeleníti meg õket.

stp4trick
az hagyján, de tab mix plus se megy

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

kryst
Hello! Hogyan lehetne létrehozni még egy Könyvjelzõ eszköztárat? Mert alapból csak egy van.

ez engem is érdekelne..., és hviatlaos odlalon van is már dictionary az üzbégtöl az ógörögig midnen de magyar az incs mert miért lenne...

Na felraktam a 3.0.1-et, és most megint nem megy az Angol Firefox-al a magyar helyesírásellenõrzõ... Nem értem hogy ha a magyar nyelvû firefox-ban van, akkor miért nem lehet az angol nyelvûbe magyart rakni...

steam, origin: ACE_hun

stp4trick
hali
nem tudom más talákozott-e már ezzel a problémával:
FF 3 alatt az OTPdirekt szolgáltatásban a mentett ûrlapok (átutalások számlaszámokkal,közleményekkel) ha ékezetes karaktert tartalmaznak, akkor nem hívhatóak elõ

2-es alatt mûxik, mi lehet a gond?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

lck
[HUN]FaTaL
Társítsd a wmv-t a Classichoz és úgy fogja megnyitni.

http://goo.gl/gd6Zi5

daxan
Nem nem. Úgy értettem h a Media Playert helyettesíteni valamivel. Mert nekem nincs fennt a media player és vannak wmv videók amiket meg akarok nézni....

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Prince23
Most frissitett automatikusan 2.0.0.16-ra. remélem az is jó verzió...

ProGabe
beállítások -> alkalmazások, ott rákresel arra amit nem tud megnyitni és beállítod hogy mentse le, vagy játsza le xy programmal!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Óvatos leszek, megígérem! <#vigyor2>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

bala_
Hali!

A Downthemall hoz nincs valami olyan kiegészítés, mint a downloadstatusbar? Ui jó lenne ha valami olyasmi kompakt módon tudnám a letöltéseket követni.