19494
  • Sil78
    A kiterjesztés beállításainál nincs ilyen lehetőség? (Nem használok ilyet, szóval passz.)
    Esetleg ha felteszed az Autohide kiterjesztést, annak a beállításainál megadhatod, pontosan melyik eszköztárak látsszanak teljes képernyős módban is, meg ilyesmi.
    Az MSN-es kérdést viszont szvsz inkább egy MSN-es topicban kéne feltenned, a Firefoxhoz annak nincs köze.
  • Sil78
    #10987?
  • Evin
    Ha nincs aktív letöltés, mikor bezárod az FF-et és több lap van, alapértelmezetten kiad egy ablakot, amiben mentheted. Másfajta mentésről nem tudok.
  • Airbus A380
    Az extended statusbar-t hogyan kell a képernyő tetejére tenni hogy ne alul legyen és amikor a teljes képernyőre rakom a FF-t akkor is lássam az adatokat amit mutat ? (mert ugye teljes képernyőnél most eltűnik) ill az a gond hogy teljes képernyőn nem látom ha msn-en történik valam i és jelez a felugró ablak üzenetet vagy levelet. mit kell állítani hogy lássam a felugró msn- ablakoit teljes képernyőn is ?
  • Prince23
    Ezt a browsert hol is lehet állítani? Hogy több weblapot tudjon elmenteni?
  • Narxis
    Tyűűű én is megnéztem z év arcokat indexen, nem könnyű dönteni. :P Nálam nem blokkolja semmi, HUfiltert használom meg NoScriptet.
  • Narxis
    Jaja, Pro-ra gondoltam, zsír kis program.
  • Breki33
    Elirtam a 6-ot használom, de csak kipróbáltam

Ha a Advanced System Care-ből a Prof-ra gondolsz akkor nagyon egyetértünk
    sztem nagyon jó kis program
  • Sil78
    Nálam működik, nem lehet, hogy blokkolja valami? NoScript, AdBlock...?

Egyébként örülnék, ha a maiak közül szavaznátok a zöld pulcsisra, ő egy ismerősöm. ;)
  • ACE
    Restore scroll position
  • XRV
    Melyik az a kiterjesztés ami ha nyomok egy vissza gombot, akkor az előző oldal oda megy vissza ahol hagytam és nem a tetejére?
  • Narxis
    :DDD

Am. ha már itt tartunk megjavult a Tweak Network kiegészítő, win reinstall után. :D Mondjuk tudom mi lehetett a baj, kipróbáltam egy csomó tweak progit, de le is szedtem alaposan őket utána, akkor se javult meg. Teszteltem az Ashampoo Winopimizer 6-ot, ASC 3-at, Internet Accelerator 3-at és Tune Up Utilities 2009-et. Ezek valamelyike lehetett a ludas.
  • cserre
    Szasztok! Csak nyomtam egy próbát!
  • Narxis
    /OFF

Szerintem felejtsd el a win optimizer 5-öt én a 6-ot is használtam egy darabig és ilyen problémákat okozott nekem is illetve egy idő után a rendszer számára fontos dll-eket is törölt. Persze nem kell megfogadni csak szólok. Advanced System Care-t vagy Vista/XP Manager-t ajánlom.
  • Breki33
    Köszönöm szépen a korrekt és gyors segítséget

Ez volt a gond a win optimizer 5 futtatása után vmiért ilyen lesz, de utánna ezzel a módszerrel jó
  • ACE
    Index főoldalán alul az év arca versenyre klikkelve nektek sem nyílik meg semmi? Ez mitől lehet?
  • Sil78
    Elmenti az a többit is, de csak 12-t mutat. Ha elkezdesz valamit beírni, változik a lista.
    Az alap 12 növeléséhez amúgy nem kell kiterjesztés, csak az about:config-ban kell a browser.urlbar.maxRichResults értékét átállítani hozzá.
  • Narxis
    Jelszavakhoz próbáld ki a Sxipper kiegészítőt.
  • Prince23
    Észrevettem, de gondoltam, hogy valami kieget kell rá pakolni és helyre jön a probléma, de most jó ez a 2-es verzsó.
  • ACE
  • Prince23
    Már mint hogy több webcímet tudjon elmenteni? erre van kieg? amúgy hogy hívják azta kieget?
    mert a régibe írhatok akár 50 honlapot is, és elmenti, az újba csak 12-őt...én meg szeretem ha elvannak mentve a régebben látogatott honlapok.
  • Narxis
    A 2-es verzióhoz már nincs támogatás, arról nem is beszélve, hogy a 3-as biztonságosabb ha pedig nem tetszik az új címsorkezelés egy kiegészítővel visszaállíthatod a régit. Már ha erre gondoltál.
  • Prince23
    Én ezért is tettem fel vissza a 2-es verziót, mert több honlapot képes megjegyezni, míg a legújabb mindössze 12-őt, plusz a kezdőlap
  • [Jakuza]
    Szerintem meg Nezet menu > Oldalstilus> Alap oldalstilus.
  • [Jakuza]
    Na de en nem arrol beszeltem, hanem a karakterkodolasrol.
    Peldaul az omega jelet az Unicoe UTF-8 jol jelenitti meg, de peldaul ugyanazon az oldalon az No (numero) jelet mar nem es csak egy kocka van a helyen es sorolhatnam.
  • Cat 02 #10978
    Ctrl + F5 / gyorsító tár ürítés.
  • Breki33
    Sziasztok

Meg tudja valaki mondani, Firefox-al miért ilyen az sg

[IMG][/IMG]

Közben Explorerel jó
    Még az INdex.hu is hasonló más oldalak általában nem ilyenek, de ez nem tudom mitől lehet.
  • Cat 02 #10976
    Betűtípus akkor nem jelenik meg ha nincs a gépeden az adott betűtípus :)
  • [Jakuza]
    Hat azert vannak problemak jocskan.
    Most hogy kitapasztaltam nagyjabol a bongeszot, azt kell mondjam nem vagyok teljes mertekben elegedett vele, mint ahogy a 2es verzioval voltam.

Pl a tobb jelszo megjegyzese egy URL-en, nem mukodik.
    Sok oldal megjelenitese nem megfelelo, mint peldaul betutipusok az oldalakon jo par helyen nem jol jelennek meg, meg a betukeszletek atallitasa utan sem, vagy oldalframek helyei es sorolhatnam a sok apro hibat, ami neha eleg megkeseritti a bongeszest.
  • Prince23
    Hát ja, az IE8 most nagyon firefoxos stílusban van...
  • Sil78
    Most már egész tűrhető. Láttad volna pár verzióval ezelőtt, elég túlzsúfolt volt (meg még reklámcsík is volt benne évekig). A Firefox megjelenése óta sok mindent átértékeltek ők is, csakúgy, mint az IE-nél.
  • Prince23
    Sokat gondolkodtam erről, de végül visszatettem újra a mozillát.
    egyébként az opera igen tetszetős böngésző. Letisztult.
  • Sil78
    Használhatsz akárhány böngészőt, egyszerre is, csak nem árt, ha az egyiket alapértelmezetté teszed.
  • Prince23
    Hm, köszi a taralmas választ, most már világos. egyébként gondoltam, hogy mondjuk nem működne a netem, zha eltávolítanám az ie-t

még egy kérdés:
    az baj-e, hogy két + egy böngészőt használok?
    (mozilla, opera + ie)
  • Sil78
    Nem kérdezel olyan nagyon hülyeséget. A Firefox, Opera, Safari, Chrome (meg még sok más) ún. alternatív böngészők, ezek teljesen függetlenek az IE-től, mennek nélküle, természetesen. Vannak viszont olyan böngészők is, amik az IE motorját használják, pl a Maxthon, Avant Browser meg hasonlók, ezek nem mennek az IE nélkül.
    Az IE túlságosan beépített része a Windows-nak, maradéktalanul nem is lehet eltávolítani (illetve elég nehéz), és ha megpróbálja valaki, akkor egy csomó minden nem fog működni (pl az Intéző is használja egyes részeit), és instabillá is válhat tőle az egész rendszer.
  • lck #10968
    Hála istennek nem.
    Akkor linux alatt csk wine -el menne ?! :)
    Az IE-t sima mezei felhasználói módszerekkel nem lehet kitörölni.
    Ha kilehetne akkor is működnének a böngészők - csak MS naon szomorú lenne.
  • Prince23
    Lehet hülyeséget írok, szal:
    ez a mozilla meg az opera nem az internet explorer-rel működik?
    egyáltalán az xp-ből ki lehetne törölni teljesen az ie-t? és utána müködnénének az amlített böngészők nélküle is? vagy ie nélkül is működnének?
  • Narxis
    lol
  • Tetsuo
    erdekes felmeres
  • desigo
    köszi
    kipróbálom...