Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez egy dolog de:
De az ékezetsbetûketnemkezeli...
Amióta az eszemet tudom firefoxot használok, de most csalódtam...
Ha ez így folytatódik az IE sorsára jut...
FF 2 tutkó stabilabb volt :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt meg megse említem h ha átrakom kóreaira a windowst el se indul 😄
Aztán rakd újra.
Elvileg így tiszta telepítés lesz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Mondjuk ilyen toolbarokat messze elkerülök. Tiszta telepítés volt, de a 3.01-et csak simán ráfrissítettem.
Én sose engedtem frissülni, leszedtem a legújabb verziót, és a régi egyszerû uninstallja után tettem fel az újat. A szkrínsotok alapján meg a problémázók 90%-a valamilyen skint is használ, tán nem kéne... az egymillió fölösleges kiterjesztésrõl, meg a toolbarokról nem is beszélve.
A 8860-ra meg annyit, hogy kapcsold ki a hide ip-t, bár akkor sem fogod látni az egész weblapot, akkor is görgetned kell majd.
azért látod, mert te töltötted fel a képet...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
meg még azt is, hogy amikor egy flash van az oldalon, akkor egyszerûen nem tudok átlépni másik lapra, muszáj vagyok legörgetni egy olyan helyre, ahol nincs flash :S
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét a kettes Firefoxomban. Ha nagyobb méretû flash-es reklám van a képernyõn megjelenítve, akkor nem tudom a lapot fel-le görgetni az egér görgõjével, "beakad" a lap. A csúszkát kell használnom.
Spybot Search & Destroy mennyire képes megzakkantani a Firefoxot? Nemrég volt Windows (vele együtt Firefox) újratelepítésem, aztán "immunizáltam" a Spybottal, azóta (legalábbis ez a gyanúm) nem tudom emiatt pl. az index.hu fórumain az "ugrás a könyvjelzõre" linket használni. Egyszerûen nem ugrik oda, ahol be van jelölve.
az állapotsoron viszont a szokásos zöld/piros jelek helyett csak egy sima bogár ikon jelenik meg, ezt visszalehet valahogy állítani?
Mert egyszer kifagyott FF el akarom indítani, telepíteni akarja a frissítést, de nem tudja mert FF már megvan nyitva és kéri h zárjam be, ok, erre megint elkezdi telepíteni, és ha kilövöm ff.exe-t és elindítom akkor is kiírja. Pöppet bugos.
IE alatt így néz ki travian
http://images.netbag.hu/20080718/17355114003.JPG
FF alatt pedig így
http://images.netbag.hu/20080718/17355392234.JPG
(travianra nem tudok bejelentkezni :S)
senkinek nem jó hogy vannak! ékezetes domain-ek? ugyan már, csak plusz teher a DNS szervereknek
persze azzal is egyetértek hogy bizony ezt kezelnie kell egy böngészõnek. kezdem azt érezni hogy elhamarkodott volt a 3.0 kiadása. a 3.1 lesz az igazi FF3. adott magának egy pofont a Mozilla :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
steam, origin: ACE_hun
nem tudom más talákozott-e már ezzel a problémával:
FF 3 alatt az OTPdirekt szolgáltatásban a mentett ûrlapok (átutalások számlaszámokkal,közleményekkel) ha ékezetes karaktert tartalmaznak, akkor nem hívhatóak elõ
2-es alatt mûxik, mi lehet a gond?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.