19494
  • Sil78
    Melyik új patchelés után? Elvileg a legutóbbiban (3.0.9) pont javítottak egy ilyen sütielvesztős hibát. Egyébként ez is az új rendszer (a 3.0-ban tértek át az adatok, pl könyvjelzők, sütik sqlite adatbázisokban történő tárolására) gyermekbetegségei közé tartozott, de az ilyeneket folyamatosan javítják.
    Nyilván nem tökéletes, a többi programhoz hasonlóan ezt is emberek írják, de attól még sokak számára ez közelíti meg legjobban az istencsászárságot (mások számára meg más).
    Egy új verzió megjelenésekor én is mindig mérlegelem, mi az, ami tetszik benne, mi az, ami nem (és azokon hogyan lehet változtatni), meg hogy működnek-e majd vele a kiterjesztéseim nagyobb veszteségek nélkül, de az eredmény kielégítő szokott lenni, és most már a testreszabások után pl az Awesomebar is tetszik.
  • Airbus A380
    A népszerűségét méltán mutatja az hogy európa legnépszerűbb böngészője. Azt hiszem ezzel még te sem vitatkozhatsz. Az meg hogy sokan visszatérnek a régire 1 dolog más programoknál is van pár 1én akik nem használják az új verziót mert a régi jobban tetszik.
  • [Jakuza]
    Miert legyen ? Mar ne haragudjatok de ez egy felkesz termek, a 2.0 lenyegesen kevesebb hibaval rendelkezik.
    Nem veletlenul nem egy ember visszater ra. Peldaul az uj patcheles utan simen nem menti a sutiket el nalam es akkor mar a tobbi hibat nem is olyan regen mar felsoroltam.
    Azert nem art neha levenni a szemellenzot is a fene nagy sertve erzem magam, mert "nekem ez az istenkiralycsaszar program" meg ha akkor is ha megsem olyan istenkiralycsaszar.
  • Airbus A380
    ebbe mi a bonyolult ?? én pont hogy hosszabb operázgatás után váltottam visszaFF -re ez miatt az új miatt.
  • Sil78
    A FoxLingo-ban van valami magyar, bár szvsz még nem a Google-féle (az elég új).
  • ACE
    Van valami olyan kiterjesztés, ami a Google fordítóját használja magyarra? Vagy akár más fordítót, ha az jobb...
  • Sil78
    A többi beállításoddal együtt a profilodban (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa, az Application Data rejtett mappa), a jelszavakhoz konkrétan a key3.db és a signons3.txt fájlok kellenek (a kettő együtt!).
  • LoDMaSt
    mozbackup nevű progi kell neked.
  • fekete0012
    hali a tárolt jelszavakat hogy lehet kiszedni a firefox-ból 3.0.8-at használom?Segítsetek léci mert újra akarnám rakni a gépet és ki szeretném menteni a jelszavakat ,hogy ne keljen ujra beirkálni.
  • Sil78
    Tűzfal/biztonsági szoftver nem blokkolja? Van, hogy frissítés után újra kell engedélyezni.
    Mi az a minden, amit próbáltál már?
  • Sil78
    Olyan szvsz nincs, mert csak a kinézetén meg egyes beállításain (pl súlyozás) változtatnak, de a háttérben az algoritmus marad az új.
    De ezeket a kiterjesztéseket (pl oldbar, Hide Unvisited) már ajánlottuk nekik.
  • csirkematt
    hello van egy kis problémám firefox 2.0.0 volt fent a gepemen és most lefrisitettem 3.0.9-re. Azóta nem működik mert mindig azt írja hogy "Sikertelen csatlakozás A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) hu.start2.mozilla.com helyen lévő kiszolgálóval." Bármit írok be ugyan ezt csinálja körülnéztem a neten és kiprobáltam mindent amit írtak erre a hibára de nem megy. Tudnátok segíteni?

• Cat 02 #11031
    Van olyan kieg ami kiszedi az awesome bart...
  • ACE
    Nem vagy kellően fogékony az újra... Én a Firefox-ot sem akartam megszeretni az IE után, aztán mégis sikerült.
  • Prince23
    nekem, mint magamfajtának a 2-es verzió jó... :p
  • Sil78
    Milyen browsert? Az about:config-ról volt szó.

1. Beírod a címsorba (gy.k.: ahova a webcímeket szoktad), hogy about:config (csak így simán), és nyomsz egy entert.
    2. Megígéred, hogy óvatos leszel. (Ez a figyelmeztetés kikapcsolható, de tényleg nem árt, ha csak azt piszkálod, amit mondunk. Végülis az about:config a Firefox "lelke".)
    3. Kikeresed a browser.urlbar.maxRichResults nevű preferenciát (mondjuk beírod a szűrőbe, hogy "maxrich", vagy rászűrsz azokra, amikben benne van, hogy "urlbar" - nem nehéz megtalálni).
    4. Jobb egérgomb rajta, és Módosítás.
  • Narxis
  • Thanatos
    a magadfajta intelligens egyedeknek tényleg nem való az ilyen "szar" :P
  • Prince23
    Mindegy törlöm is a pibe ezt az újat. Tiszta zagyvaság van a webcím mezőkben. Ahová elmenti a webcímeket. Még külön elmenti a Login belépő honlapot pl. az sg.hunak. nekem iylen sz@r nem kell... inkább 2.0.0.20 az a legfaszább.
    most felhúzott nagyon, hogy ilyenekre megy el az időm
  • Prince23
    Továbbra se vagyok megelégedvea friss verziókkal. :P

Egyébként ezt a browsert hogy tudom elérni, sry de ez nekem magas... még mindig 12 webcímet hajlandó elmenteni...
  • Netgear
    Már kinn a

Firefox 3.0.9

Azért volt mit javítani!!
  • Prince23
    Az a gond, hogy nem találom :D
  • Narxis
  • LoDMaSt
    Fogalmazzunk valahogy úgy, hogy jobban ért a FFX-hoz, mint mi összesen, meg még egy kicsi :D
  • Airbus A380
    nem tudom mennyíre értesz hozzá :)

van aki csak ajánl... de nem ért hozzá jóvanna nem kell megsértődni.
  • Sil78
    Szerinted ajánlanám, ha nem volna az?
  • Airbus A380
    de ettől még akkor megbízható ?
  • Sil78
    Mert a készítője direkt nem teszi fel oda. Van ilyen.
  • Airbus A380
    köszi sikerült a hivatalos FF ad-on részébe ez a kiterjesztés miért nincs ?
  • Sil78
    Persze, az AutoHide kiterjesztéssel.
  • Airbus A380
    Azt meg lehet csinálni hogyha teljes képernyőnél kapcsolom ki akkor azzal is jöjjön be ?
  • HoTDoG
    Na ezt visszavontam :). Mégsem a FireFox volt a hibás... Csak a könyvjelzők közt xxx/news.php-val volt elmentve az oldal, és időközben elköltözött és így nem nagyon irányított át az új helyre.
  • lck #11011
    Restore Sroll Position 0.5.9.11
  • XRV
    Köszi, beírtam a firefox addons oldalán, de pont ilyet nem találtam, csak mindenféle más dolgot.
    Esetleg tudnál pontos linket adni?
  • Cat 02 #11009
    Azt az oldalt szépen megírhatták :D
  • Airbus A380
    Ez az amit jó nekem köszi

Ez ugye nhem veszélyes ? (spyware vagy mittomén)
  • HoTDoG
    Sziasztok!
    Csak egy kis tapasztalat...
    Csalódtam most a Fox-ban. Az egyetemi csoportunk honlapján már hetek óta semmi hírt, frissítést, stb nem láttam, hiába nyomogattam az F5-öt. Erre ma mondják, hogy ez és ez van... Nagyot néztem mikor megnyitottam Explorerben és tele új hírekkel, információkkal. Nem kevés dologról maradtam le emiatt.
    Egy másik ismerősnél meg az iwiw képeket nem hozza be. Úgy hogy kipróbálom és valszeg át is állok a Chrome-ra vagy az új Safari-ra.
  • Sil78
    Ilyen agyonretusált képeknél szerintem nem látszik annyira. Volt egy másik ismerősöm is, aki be sem jutott a második körbe, pedig ő aztán...
  • Narxis
    Azért nem rossz. :P
  • ACE
    Az OK, hogy ismerősöd, de nem épp Ő a legszebb... :D
    Egyébként a provléma megoldódott, a Kaspersky Anti Bannerja fogta.