Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Illetve lehet azt is csinálni, hogy gyártasz egy új, tiszta profilt (max a könyvjelzõidet viszed át), és azzal indítod. Ha törlöd a jelenlegi profilodat, akkor a következõ indításkor szintén csinál automatikusan egy újat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ki tudod itt választani azt a profilt, amiben a beállításaid vannak? Egyébként van írási jogod a profilodat tartalmazó mappához?
Van valami olyan kiegészítõ amellyel a mailto: linket esetleg a webemailra tudom irányítani jobb klikkes formában? Gmail managert használok, de abban nincs benne. És nem mindig kell csak néha, és az is jó lenne hogy egyszer az egyik Gmailra másszor egy másik?
amúgy miért frissítene automatikusan egy teljes verziót? több gond származna belõle, mint elõny!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azért ez nem jo dolog...ezt minösiteni fogom nekik levélbe
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
btw 2-esrõl tényleg nem frissít 3-asra.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
thy válaszokat.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
nah meg mikor jön ki a végleges 3.0 firefox ? 😊
Hogyan tudom azt beállítani, hogy az oldal minden megnyitásakor letöltse az elemeket (FF 3.0.1-em van, a Vezérlõpultban hiába állítom be, az csak az IE-re vonatkozik)...mivel épp honlapszerkesztés közepén vagyok, erre a frissítéseket nem látom, csak ha IE-ben hozom be...
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez vicces. Már majdnem elküldtem, hogy ez is fel van telepítve de mégsem mûködik. De mondom azért elõtte letesztelem, hogy tényleg fent van-e. És fel is volt telepítve mert rákérdezett, hogy javítani, uninstallálni akarom-e. mondom ha már elindítottam akkor javítsd. És bejött a dolog. 😄 Úgy tûnik mûködik.
Köszi szépen! 😊)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha már volt sorry de én is találtam olyat amit nem ismertem és hasznos gondoltam hátha más is.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Nézet>Nagyítás>Visszaállítás , így már jó lett. <#nevetes1>#nevetes1>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Itt a fórumon a gombok meg a smiley-k mintha "homályosan" látszódnának, kb. így:
A smiley-k meg egy oldalon háromféleképpen is kinéznek:
De ha jobb klikk>kép megjelenítése, akkor új ablakban látszik rendesen élesen is.
<#nemtudom>#nemtudom>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet elõcsalogatni a keresõsávot, ha az eltûnt? Leszedtem a Hypertext kiegészítõt és erre a keresõsáv is eltûnt 😞
'ctrl' + '-'
amúgy nézet menü! ott van az is hogy csak a szöveget nagyítsa. ráadásul minden url-nél külön megjegyzi hogyan állítottad be a nagyítást
vagy másra gondolsz? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sajnos halvány fogalmam sincs, mit kellene tennem, hogy vissza kerüljenek a könyvjelzõim, kiegészítõim...Win 2000-en élek.
Mi a neve annak a kiegészítõnek ami mutatja magyar o. idõjárását?pontosabban Kecskemét kéne.Tudtok ilyen kiegészítõt?
Szûz tiszta, mintha most raktam volna fel . Így jártam.
A FF-nél ha explorer módba van úgyanúgy mûködik a Firefox védelmi rendszere ?
Documents and Settings\felhazsnálóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
itt nézd meg hogy mik vannak, csak egy default van ami a mostani "üres" profil akkor valszeg bukta... (talán még valami fielvisszaállito progival lehet probálkozni...)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és ha meg a phpscript van elbaszva (lehet,nem biztos) otp-nek is lehet ám irni hogy gixer van, nem biztos hogy az ff sara... (attol függetlenül hogy nem valószinü)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ujraindítottam a gépet és a FF lenullázta magát. Eltünt az összes könyvjelzõm, kiegészítõk. A kezdõlapom is beállt google-ra.
Win 2000-sem van. Legalább a könyvjelzõimet kapnám vissza. Egyáltalán nem értem, mi történhetett.
Van egy játék amiben valamit kóreiarul kell írni (nagyjából egy captcha kódot) és ahhoz.
De nem neked írtam, nem tûnik fel????