Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Ezt egy nem kompatibilis kiterjesztés okozza. Melyiket telepítetted/frissítetted utoljára? Azt tiltsd le és indítsd újra.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Csökkentett módban. Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (illetve van hozzá külön parancsikon is a Start menüben). Így eleve kiegészítõk nélkül indul, és induláskor rákérdez pár dologra, hogy mit állítson vissza alapra. Ha ott beikszelsz valamit, azt visszaállítja (vigyázz vele, mert véglegesen).

Illetve lehet azt is csinálni, hogy gyártasz egy új, tiszta profilt (max a könyvjelzõidet viszed át), és azzal indítod. Ha törlöd a jelenlegi profilodat, akkor a következõ indításkor szintén csinál automatikusan egy újat.

Narxis
Úgy tudom ez év decemberéig adnak ki javítást a 2-eshez.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sil78
A könyvjelzõket egyébként minden nap automatikusan menti a profilodon belül egy bookmarkbackups nevû mappába. Ha ez megvan, és visszamásolod, visszakaphatod a könyvjelzõidet.

Sil78
Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -p
Ki tudod itt választani azt a profilt, amiben a beállításaid vannak? Egyébként van írási jogod a profilodat tartalmazó mappához?

Sil78
Nem. A kiterjesztések sem mûködnek úgy. Annyi, hogy a Firefox ablakán belül jeleníti meg az IE motorjával az oldalat, nem kell külön egy IE ablakot nyitnod.

Sil78
Jobb egérgomb az eszköztáron egy üres helyen, Testreszabás, és visszahúzod az egérrel.

Sil78
Web Developer kiterjesztés / Disable / Disable Cache?

Sil78
Van egy türelmi idõ az átálláshoz, ez pár hónap szokott lenni. Majd ha lejár az az idõszak, amíg még támogatják a 2-est (pl adnak ki hozzá biztonsági frissítéseket), akkor berakják a 3-ast a frissítésbe.

Sziasztok!
Van valami olyan kiegészítõ amellyel a mailto: linket esetleg a webemailra tudom irányítani jobb klikkes formában? Gmail managert használok, de abban nincs benne. És nem mindig kell csak néha, és az is jó lenne hogy egyszer az egyik Gmailra másszor egy másik?
ProGabe
mit?
amúgy miért frissítene automatikusan egy teljes verziót? több gond származna belõle, mint elõny!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Doomista
értem,hát akkor persze jöhet a 3.0.1 YEEE
azért ez nem jo dolog...ezt minösiteni fogom nekik levélbe

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

3.0.1 <#buck>

btw 2-esrõl tényleg nem frissít 3-asra.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
értem,hát akkor persze jöhet a 3.1 YEEEE

thy válaszokat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Airbus A380
Mert ilyen nagy frissítéseknél manuálisan kell régit letörlöd újjat netrõl le gépre fel. <#zavart1>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Doomista
közben a biztonság izé is meglett...ez a baj velem..türelmetlenség 😊

Doomista
mi a szar ?😄 nálam frissitéseknél nem jelez uj verziot,és 2.16-s van...

3.0 ? Már 3.0.1 nél vannak xP

Doomista
hol tom megnézni milyen biztonsághoz füzödö kiegészitök vagy kiterjesztések vannak firefoxhoz ? 😊

nah meg mikor jön ki a végleges 3.0 firefox ? 😊

Japep
Azért kössz...akkor marad az IE ezzel kapcsolatban... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pedig ennek elvileg az a lényege h nem gyorsítótárból tölti be az oldalt :S Btw asszem nekem is volt ilyen =|

Japep
Köszi, de nem jó...ugyan azt csinálja, mint a sima F5... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ctrl+F5

Japep
Hello!
Hogyan tudom azt beállítani, hogy az oldal minden megnyitásakor letöltse az elemeket (FF 3.0.1-em van, a Vezérlõpultban hiába állítom be, az csak az IE-re vonatkozik)...mivel épp honlapszerkesztés közepén vagyok, erre a frissítéseket nem látom, csak ha IE-ben hozom be...

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BaliBoy
Nah. 😄DD

Ez vicces. Már majdnem elküldtem, hogy ez is fel van telepítve de mégsem mûködik. De mondom azért elõtte letesztelem, hogy tényleg fent van-e. És fel is volt telepítve mert rákérdezett, hogy javítani, uninstallálni akarom-e. mondom ha már elindítottam akkor javítsd. És bejött a dolog. 😄 Úgy tûnik mûködik.
Köszi szépen! 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ez ? Csak ötlet, igazából nekem a flashtõl szokott összeomlani 😄

BaliBoy
Nincs valakinek arra ötlete, hogy mit lehetne azzal a problémával kezdeni, hogy a beágyazott wmp hatására sokszor összeomlik az FF. Fõleg olyankor amikor egy playlistet játszik le és a következõ számra való ugrásnál. Próbáltam már az FF-ot újra telepíteni, újra telepíteni úgy, hogy minden maradékát manuálisan eltávolítottam a reg adatbázisból, visszaraktam a 2-es verziót, de semmi nem segített. Ráadásul sztem a FF 3 rontott el vmit mert közvetlenül miután feltelepítettem lett ilyen. Az FF 2-vel mûködött rendesen.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Airbus A380
kiterjesztések FF-hez

Ha már volt sorry de én is találtam olyat amit nem ismertem és hasznos gondoltam hátha más is.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ez nekem is volt, nagyon idegesített 😄

Lol, szórakoztam itt a nagyítás-kicsinyítéssel, aztán visszaállítottam normálra, betûméret normális volt, csak a képek voltak furcsák.
Nézet>Nagyítás>Visszaállítás , így már jó lett. <#nevetes1>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Rage47
nálam tökéletes 😮
Nah már megint egy probléma...
Itt a fórumon a gombok meg a smiley-k mintha "homályosan" látszódnának, kb. így:
A smiley-k meg egy oldalon háromféleképpen is kinéznek:
De ha jobb klikk>kép megjelenítése, akkor új ablakban látszik rendesen élesen is.
<#nemtudom>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet elõcsalogatni a keresõsávot, ha az eltûnt? Leszedtem a Hypertext kiegészítõt és erre a keresõsáv is eltûnt 😞
Ctrl + görgõ 😛

Airbus A380
köszi. én ezt nem tudtam. <#eljen>

ProGabe
'ctrl' + '+'

'ctrl' + '-'

amúgy nézet menü! ott van az is hogy csak a szöveget nagyítsa. ráadásul minden url-nél külön megjegyzi hogyan állítottad be a nagyítást

vagy másra gondolsz? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Airbus A380
FF-nél meik kiegészítõvel lehet weblap láthatósági méretét növelni ? léccy help! (operába alapon benne van )

Visszakerestem és megtaláltam a beállításaimat!
Sajnos halvány fogalmam sincs, mit kellene tennem, hogy vissza kerüljenek a könyvjelzõim, kiegészítõim...Win 2000-en élek.
Narxis

Sziasztok!
Mi a neve annak a kiegészítõnek ami mutatja magyar o. idõjárását?pontosabban Kecskemét kéne.Tudtok ilyen kiegészítõt?

Köszönöm.
Szûz tiszta, mintha most raktam volna fel . Így jártam.

Airbus A380
Hali.

A FF-nél ha explorer módba van úgyanúgy mûködik a Firefox védelmi rendszere ?

Narxis
Tényleg, ez megoldotta azt a problémám, hogy FF 3 alatt nem jelent meg a gamekapocs kommentjei, hiába töröltem minden tmp és hasonló mappát, sõt azóta win reinstallom is volt. Felraktam ezt az IE Tab-ot, hozzáadtam az oldal címét a listához és egybõl betöltötte a kommenteket. gamekapocsosok valamit elszúrtak a honlapjukon szerintem, mert csak itt nem látom a kommenteket. Vagyis nem láttam.

Rakd fel IE tabot.

gondolom új default profilet hozott létre
Documents and Settings\felhazsnálóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

itt nézd meg hogy mik vannak, csak egy default van ami a mostani "üres" profil akkor valszeg bukta... (talán még valami fielvisszaállito progival lehet probálkozni...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

forumon mindneki annak váalszol akinek jólesik, ha nem nekem irtad és privát legközelebb küldj privit... 😊
és ha meg a phpscript van elbaszva (lehet,nem biztos) otp-nek is lehet ám irni hogy gixer van, nem biztos hogy az ff sara... (attol függetlenül hogy nem valószinü)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

2.0.0.16-os verzió
Szervusztok!
Ujraindítottam a gépet és a FF lenullázta magát. Eltünt az összes könyvjelzõm, kiegészítõk. A kezdõlapom is beállt google-ra.
Win 2000-sem van. Legalább a könyvjelzõimet kapnám vissza. Egyáltalán nem értem, mi történhetett.
Alapból magyar, ott megy, ha átváltom kóreira akkor nem.
Van egy játék amiben valamit kóreiarul kell írni (nagyjából egy captcha kódot) és ahhoz.

mert van a "túloldalon" egy php-script.
De nem neked írtam, nem tûnik fel????