19494
-
#10963 A FoxLingo-ban mintha lenne magyar is. De szvsz nincs olyan fordítóprogram, ami igazán használható lenne magyar nyelvvel is. -
#10962 üdv
translate addonból létezik olyan ami tud magyar nyelvet is?
mert én nem találtam pedig végigpróbáltam jópárat
egy hasonlót szeretnék amiben a magyar is benne van
-
#10961 Szerintem az a baja, hogy nem olyan a címsor mint a 2-esben. Vagyis ez a tippem, lehet tévedek. :D -
#10960 Tényleg elmagyarázhatnád, hogy pontosan mi a gondod, akár képekkel. A "Mozilla böngészője" alatt a Firefox címsorát érted, ugye? De mit jelent, hogy "nem az igazin ez a honlap"?
A címsornál a lenyíló lista alapból tényleg 12 elemet mutat, de ezt lehet módosítani az about:config-ban a browser.urlbar.maxRichResults értékének módosításával. Megjegyezni mindent megjegyez, az előzményeket és a könyvjelzőket is beleértve, és ha elkezdesz valamit beírni, aszerint módosul a lista, amit mutat. Törölni belőle sima Delete-tel lehet, kivéve a sárga csillagosokat, mert azok könyvjelzők, azokat értelemszerűen először a könyvjelzők közül kell (vagy Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése, vagy megnyitod az oldalt, duplakatt a sárga csillagra és Könyvjelző eltávolítása).
Azok az oldalak, amiket nem használsz, elég hamar kikopnak a listából, ha elkezded használni és lesz már elég adat a látogatások gyakoriságáról. A meg nem látogatott oldalakat (pl az elején a könyvjelzőket) a Hide Unvisited kiterjesztéssel lehet eltüntetni, és ha zavar, hogy kétsorosan mutatja az oldalakat, azon meg az Oldbar kiterjesztés segít. -
Cat 02 #10959 Nem sima Előzményekre gondolsz ? -.^ -
#10958 Ott már kitröltem, de nem az igazin eza honlap, kevés webcímet tud megjegyezni, mindössze 12 + a kezdőlap. Inkább váltottam operára, ott sokat tud elmenteni, a könyvjelzős hülyeség nékül.
persze vkinek bejön ez a dolog , de nekem nem. -
#10957 Ha csinálsz egy tiszta, új profilt a beállítások átvitele nélkül (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -p vagy -profilemanager), abban sem működik? -
Cat 02 #10956 Könyvjelzők/Könyvjelzők kezelése.../ -
#10955 Akkor ezt most tényleg nem értem, de lehet, hogy csak mert fáradt vagyok. Ha az a bajod, hogy ha rákattintasz a csillagra a címsorban, akkor beteszi az oldalt a könyvjelzők közé, akkor minek kattintgatsz rá? Ez pont arra való. Ha meg már sárga, és duplán kattintasz rá, akkor tudod szerkeszteni vagy eltávolítani a könyvjelzők közül. -
Ferrer #10954 Sehol nem működik. Ez most egy teljesen új Win, teljesen új Firefox telepítés, aminek a beállításait a mozbackuppal állítottam vissza. De az előzőn sem ment már. Kiürítettem a letöltési listát, letöröltem az összes kiegészítőt, de semmi :O -
#10953 Ez nem segített, a könyvjelző (sárga színű csillagotÖ szeretném letiltani, kétszer elmenti pl. az sg.hu-t, amikor lenyítom
addig is operát használok, azzal nincs eza gond.
-
ACE #10952 Szerencsejáték RT. Online Fogadási oldala nálatok működik? Firefox-ban nem jól jelennek meg a mezők, IE-ben jó... gáz... -
#10951 Jeeeeeee, már várom! De azért jöhetne már az RC is. :D -
#10950 Mutass egy konkrét példát, hol nem működik. (Vagy sehol?) Pontosan mire kattintasz? Használsz valamilyen letöltéssel kapcsolatos kiterjesztést és/vagy külső letöltésvezérlőt?
Próbáld meg törölni a Letöltések előzményeit (Eszközök / Letöltések / Lista törlése), túl hosszú lista okozhat pl ilyesmit. -
#10949 Egyébként jövő hétre várható a 3.5 béta 4 megjelenése (23-a körül), és jön a 3.0.9 is, amiben kijavítják többek közt azt a bugot is, amivel itt páran már találkoztak (amikor egy sérült adatbázisfájl miatt időnként elfelejtette a Firefox a sütiket). ;) -
#10948 Akkor próbáld ki a másikat, annak vannak. -
#10947 #10932. -
#10946 Hello!
A mozilla böngészőjéből, hogy lehet kitörölni a könyvjelző webcímeit?
most telepítettem a legfrissebbb verzióra, és állandóan alapból el van mentve a különböző firefox weboldalai... ccleaner sem segít rajta, se a manuális törlés a könyvjelző ikonjára kattíntva. -
#10945 past to tab and go-nak nincsenek beállításai :S -
Ferrer #10944 Az miért van, h ha le akarok tölteni valamit, és rákattintok, hogy Fájl mentése, nem csinál semmit? -
#10943 Az adott kiterjesztés beállításai közt. (Legalábbis a Paste and Go-nál, nekem az van fent. A másikat passz, de biztos van abban is ilyen.) -
#10942 hol lehet billentyüparancsot konfigurálni hozzá? -
#10941 ctrl+c, ctrl+t, ctrl+v, enter -
#10940 ?
kimásolod a címet, ctrl+t és már mehet is a ctrl+v, mert új lap nyitásakor aktív lesz a címsor (legalábbis nálam, mert így van beállítva, amihez szerintem elég, hogy új lapnál ne nyissa meg a kezdőoldalt)
amúgy meg linkification... -
ACE #10939 Ja, frissítettem rá, bár utána is csinálta. Aztán most leszedtem jópár kiterjesztést, főleg ilyen download managereket, és most jónak tűnik Adblock-al együtt is. Én arra is gondoltam, hogy ez az ajnasz.hu -ról letöltött cuccban volt valami, ami néha lefogta... -
#10938 "Paste and Go" vagy "Paste to Tab and Go" kiterjesztés, amelyik tetszik. A billentyűkombinációk meg konfigurálhatók hozzá. -
#10937 Megjelent az AdBlock Plus 1.0.2, lehet javították ezt a problematikát. -
Thanatos #10936 mert? működik... (akkor is ha egyszerre nyomod le mind :P) -
#10935 késő van már látom. aludd ki magad :D -
Thanatos #10934 de
ctrl+v+enter
:DDD -
#10933 olyan billentyükombinácio nincs, hogy "beillesztés és ugrás"? mint operában, mikor kimásolok egy cimet, uj fül, majd ctrl+b és beilleszti és "nyom egy entert is" -
#10932 Azt nem, de a Hide Unvisited kiterjesztéssel azokat el lehet rejteni, amiket még nem látogattál meg (pl könyvjelzők).
Egyébként nem kizárólag a látogatás száma alapján teszi be, a látogatás gyakorisága és ideje is számít (4, 14, 31, 90 napon belül ill. azon túl hányszor látogattad meg), és hogy hogyan látogattad meg (pl begépelted, linket követtél...), és ez alapján súlyozza. Minél többet használod, annál használhatóbb lesz. -
#10931 Alt+Home. -
#10930 Különben mi a kezdőlap billentyűkombinációja?:D -
#10929 Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy a címsorból lenyíló panelen ne látogatás száma szerint rakjon be címeket, hanem úgy mint régebben? -
ACE #10928 Próbáld ki hogy kikapcsolod az Adblock-ot, nekem úgy tökéletes, csak persze full tele minden reklámmal... -
#10927 Dettó, bár én az internetszolgáltatóra vagy a gépemre gyanakszom. Mondjuk torrent, ftp jön maximális sebességgel. -
ACE #10926 Mostanában nagyon lassan töltődnek le az oldalak, szerintem az Adblock lehet a háttérben, mert ha azt kikapcsolom, akkor jó minden. Ha be van kapcsolva csomószor tök lassan jönnek be az oldalak, bizonyos képek nem jelennek meg, csak írja alul, hogy töltődik az oldal, de nem halad vele... -
ACE #10925 Hát pedig van sok tuti levelező progi, a webes az nagyon gány, a citromail meg pláne. Mondjuk a gmail a legjobb megoldás, ott egyáltalán nem is törli soha a leveleket, hanem archiválja. a 4-5 Giga soha nem fog megtelni levéllel... -
#10924 huhh kössz. már majdnem beletörödtem hogy ezt az izét kell használnom életem végéig :D