Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a C:\Program Files\mozilla.......\chrome
Közben meg a C:\Documents and Settings-ben kell
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ha létrehoztam a fájlt úgy nem mûködött. De a ChromeEdit Plus-al sikerült.
Mégegyszer köszi.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
X-ek eltûnése: ha Csökkentett módban (lásd elõzõ pont) is eltûnnek, akkor lehet, hogy a localstore.rdf sérült meg. Csukd be a Firefoxot, keresd ki ezt a fájlt a profilodból (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa), és töröld. Az eszköztárakat újra be kell majd állítgatnod.
Mondjuk én az X-eket nem használom, el is tüntettem õket pár éve. Tök fölöslegesek, úgyis mindig a középsõ egérgombbal zárom be a tabokat, nem fogok kicsi X-eket célozgatni.
These are my friends, see how they glisten...
ha a "Mentett jelszavak" gombot akarod eltüntetni:
#BrowserPreferences #showPasswordsBox { display:none !important; }
ha viszont csak a "Jelszavak megjelenítése" gombot (így láthatod, hol vannak elmentve jelszavak, és tudsz közülük pl törölni, csak megnézni nem):
button#togglePasswords { display: none !important }
(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van egy kiterjesztés is a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
Új könyvjelzõt tudok hozzáadni és azt tudom is törölni. A könyvjelzõk/könyvjelzõk kezelés ablak alatt sem tudom törölni. Hiába jelölöm ki a törlést nem csinál semmit. Amit törölni szerettem volna annak csak a neve szerepel, a helynek nincs oda írva, hogy http...stb.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
És tudod hogy hogy kell elrejteni?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az is ilyen tisztító féle.Azt nem ismeri valaki?
most találtam, nekem a 2007 van fent. nagyon jó kis progi, minden van benne. olyasmi mint a norton, de annál sokkal használhatóbb.
The Matrix has you...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kellene egy progi amive tudnám törlni a C-rõl a felesleges fájlokat mert a Firefox teljesen be van lassulva.Tudtok mondani egyett?
Az lenne a kérdésem, hogy a könyvjelzõk közül hogy lehet kitörölni amire már nincs szükségem, ugyanis ha megnyitom a könyvjelzõket akkor a jobb egérgomb megnyomása után hiába választom a törlést nem törli ki a listából? Valami ötlet?
Köszönöm!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Énis áttértem az IE 7-rõl FireFoxra mert baromi lassú volt.
Megis vagyok vele elégedve.
De lenne egy kérdésem.
Az eszközök/beállítások/biztonság/mentett jelszavak
És van ott egy olyan hogy "jelszavak megjelenítése"
Na most én azt akarnám hogy ne tudják mások megnézni a jelszavakat.
Tudom hogy van a "mesterjelszó" funkció csak ezzal az a bajom hogyha a weboldalra lépek akkor is bekell írni. Én azt akarnám hogy csak a "jelszavak megjelenítésénél" kérje a jelszót.
Remélem értitek amit mondok és tudtok segíteni.
Jó lenen ha meglehetne vhogy oldani.
Köszi szépen a fáradozásodat!!!!!
Mik a pontos tünetek, kiír esetleg valami hibaüzenetet, hivatkozik valamilyen fájlra? Fent van az összes frissítés a Windowshoz és a pluginokhoz is?
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is instabil? Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze elõtte be kell csukni. Milyen kiterjesztéseket használsz? Milyen oprendszered van, és milyen vírusirtót, tûzfalat használsz?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Véletlenül kitöröltem a Scrapabook kiegészítõmbõl az elmentett tartalmat.
Valaki tudja hogy tudnám visszahozni õket? Persze ha egyáltalán lehetséges. Nagyon fontos lenne.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!
átkell állítani valamit esetleg?
www.vacstars.atw.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ