Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
Ja meg rájöttem hogy rossz helyen hoztam létre a fájlt.
Én a C:\Program Files\mozilla.......\chrome
Közben meg a C:\Documents and Settings-ben kell

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Dency
Kösz sikerült megoldanom.
Ha létrehoztam a fájlt úgy nem mûködött. De a ChromeEdit Plus-al sikerült.
Mégegyszer köszi.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Igen ezt az egyet nem tudom törölni. Én raktam a könyvjelzõk közé, valameddig mûködött aztán nem jött be az az oldal ha ráklikkeltem.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sil78
A #9459-esben leírt kérdésekre nálad is kíváncsi lennék.

X-ek eltûnése: ha Csökkentett módban (lásd elõzõ pont) is eltûnnek, akkor lehet, hogy a localstore.rdf sérült meg. Csukd be a Firefoxot, keresd ki ezt a fájlt a profilodból (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa), és töröld. Az eszköztárakat újra be kell majd állítgatnod.

Mondjuk én az X-eket nem használom, el is tüntettem õket pár éve. Tök fölöslegesek, úgyis mindig a középsõ egérgombbal zárom be a tabokat, nem fogok kicsi X-eket célozgatni.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Tehát csak ezt az egyet nem tudod törölni, amelyiknél nincs ott a hely, vagy más meglevõt sem? Ezt a hibásat te adtad hozzá, vagy honnan jött?

Sil78
Persze, a userChrome.css fájl segítségével. Ezt a pár sort kell hozzáírnod:

ha a "Mentett jelszavak" gombot akarod eltüntetni:
#BrowserPreferences #showPasswordsBox { display:none !important; }

ha viszont csak a "Jelszavak megjelenítése" gombot (így láthatod, hol vannak elmentve jelszavak, és tudsz közülük pl törölni, csak megnézni nem):
button#togglePasswords { display: none !important }

(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van egy kiterjesztés is a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)

Voldi
Már bánom, hogy 3.01-esem van. Sokkal gyatrább, mint az elõzõ volt. Többször lefagy, eltûnik a kilépési X a taboknál, zabálja a memót...

Hi!

Új könyvjelzõt tudok hozzáadni és azt tudom is törölni. A könyvjelzõk/könyvjelzõk kezelés ablak alatt sem tudom törölni. Hiába jelölöm ki a törlést nem csinál semmit. Amit törölni szerettem volna annak csak a neve szerepel, a helynek nincs oda írva, hogy http...stb.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Dency
Az se baj ha én nemtudom megnézni.
És tudod hogy hogy kell elrejteni?

Sil78
De a mesterjelszónak pont az a szerepe, hogy használni se tudják a jelszavaidat, ne csak megnézni... Esetleg el lehet rejteni azt a gombot, de akkor meg te se tudod megnézni.

Máté94
Az!😄
Sil78
Új könyvjelzõket tudsz hozzáadni? A Könyvjelzõk / Könyvjelzõk kezelése ablakból sem tudsz törölni?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

CCleaner?

Máté94
Emlékszem volt egy olyan program aminek a telepítõjében egy körte volt😄
Az is ilyen tisztító féle.Azt nem ismeri valaki?
bigapó
Tune Up utilities 2008

most találtam, nekem a 2007 van fent. nagyon jó kis progi, minden van benne. olyasmi mint a norton, de annál sokkal használhatóbb.

The Matrix has you...

modellmaker
Jah, nálam egy másik kieg állt meg, egyik percrõl a másikra. Letöröltem, aztán újraraktam az adott kieget, és azóta megy. Egy próbát megér.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Benny04
Parancssor
Beírod, hogy format c: <#eplus2>

Máté94
Sziasztok!
Kellene egy progi amive tudnám törlni a C-rõl a felesleges fájlokat mert a Firefox teljesen be van lassulva.Tudtok mondani egyett?
Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a könyvjelzõk közül hogy lehet kitörölni amire már nincs szükségem, ugyanis ha megnyitom a könyvjelzõket akkor a jobb egérgomb megnyomása után hiába választom a törlést nem törli ki a listából? Valami ötlet?

Köszönöm!

JoeFromHun
Customize Google (0.75) napok óta nem végzi a feladatát... 😞 Esetleg van valakinek vmi ötlete miért nem megy? Eddig mindíg ment. 😞

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Dency
Sziasztok!
Énis áttértem az IE 7-rõl FireFoxra mert baromi lassú volt.
Megis vagyok vele elégedve.
De lenne egy kérdésem.
Az eszközök/beállítások/biztonság/mentett jelszavak
És van ott egy olyan hogy "jelszavak megjelenítése"
Na most én azt akarnám hogy ne tudják mások megnézni a jelszavakat.
Tudom hogy van a "mesterjelszó" funkció csak ezzal az a bajom hogyha a weboldalra lépek akkor is bekell írni. Én azt akarnám hogy csak a "jelszavak megjelenítésénél" kérje a jelszót.
Remélem értitek amit mondok és tudtok segíteni.
Jó lenen ha meglehetne vhogy oldani.

Sil, Te egy istennõ vagy!! Nagyon szépen köszönöm!!!!Hálám örökké üldözni fog!<#worship><#worship><#worship>
Sil78
Ha megnézed a Scrapbook oldalsávot, van ott azon belül egy Eszközök menü, és abban egy olyan menüpont, hogy "Vészhelyzet javítása". Ha azt kiválasztod, nem tudsz visszaállítani egy régebbi állapotot (a törlés elõttrõl)?

Sil! Türelmem az van,fõleg hogy mást úgysem tehetek mint várok.
Köszi szépen a fáradozásodat!!!!!
Sil78
A hiba az ön készülékében van...
Mik a pontos tünetek, kiír esetleg valami hibaüzenetet, hivatkozik valamilyen fájlra? Fent van az összes frissítés a Windowshoz és a pluginokhoz is?
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is instabil? Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze elõtte be kell csukni. Milyen kiterjesztéseket használsz? Milyen oprendszered van, és milyen vírusirtót, tûzfalat használsz?

Sil78
Valószínû megvannak még, de ehhez fel kell tennem és megnéznem alaposabban ezt a kiterjesztést. Utoljára évekkel ezelõtt használtam, és azóta sokat változott. Szóval egy kis türelmet kérek.

Sil vagy valaki! Tudtok valami megoldást a 9447-9450-re vagy búcsú mondhatok neki?
Tetsuo
Eddig ugy nez ki a FF3, joval instabilabb mint a FF2.. h a fene essen bele!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Icebarney
Ok, köszi. 😊 Csak picit fura volt nekem

igen
Icebarney
Üdv! Szerintetek az noormális, hogy ennyi (igyazából még több, csak az nem fért ki a képre😛) Java-s bejegyzés van az about:plugins alatt?

Snexi
köszi sikerült 😊

Sil78
Ez valami kiterjesztés, talán Extended Statusbar. Nézd meg az Eszközök / Kiegészítõknél.

A Scrapbookból töröltem.Csak bizonyos részét töröltem a saját hülyeségem miatt. A lomtárban kerestem de nem találtam. Az az igazság hogy fogalmam sincs hogy hová tárolja illetve hová kerül ha törlök valamit.
Snexi
ezt hol tudom kikapcsolni?

Sil78
A Scrapbookból törölted, vagy konkrétan kikerested, hol tárolja a gépeden, és onnan (és a Lomtárból is)? Van, ami megmaradt, vagy teljesen üres?

Sziasztok!
Véletlenül kitöröltem a Scrapabook kiegészítõmbõl az elmentett tartalmat.
Valaki tudja hogy tudnám visszahozni õket? Persze ha egyáltalán lehetséges. Nagyon fontos lenne.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!
Shortstop
😊
köszönöm

Sil78
A kedves weboldalkészítõ sok bosszúságtól megkímélhette volna magát (és a látogatóit), ha nem használ ékezetes fájlneveket.

Shortstop
nemtudja valaki miért lehet az hog a 2.7-es mozilla igen de a 3.0-ás már nem tudja megnyitni ezen a lapon pár opciót?
átkell állítani valamit esetleg?

www.vacstars.atw.hu

Sil78
Szerintem igen, ha elég friss. Azt a bugot, ami miatt kifagyott a SunSpider-es teszten, kb szeptember 3. körül javították, az azutániakkal már elvileg nincs ilyen gond. Egyébként a TraceMonkey bekapcsolásához az about:config-ban kell a javascript.options.jit.content értékét átállítani true-ra (a legkönnyebb úgy, ha rászûrsz arra, hogy "jit").

Egészen pontosan melyik nightly? 3.1b1pre jó?
Sil78
Mellesleg megjelent a Shiretoko Alpha 2 is: katt ide. (A TraceMonkey, az új javascript motor ebben nincs benne, ha valaki azt akarná kipróbálni, ahhoz nigthly kell.)

ff kiegben is van proxy manager, sõt ff még kieg nélkül is tud proxy-t használni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

De nekem ff kieg kéne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sil78
Van elég hely a gépen? Ha van, akkor a profilodban (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve, az Application Data rejtett mappa) a cert8.db fájlt nézd meg, nem írásvédett-e véletlenül. Ha nem, és mégsem megy, akkor megsérülhetett, úgyhogy töröld ezt a fájlt (Firefox ne fusson közben), és úgy próbáld utána elindítani a Firefoxot.

FZoleee
azt úgy hívják, hogy proxy
Hi, van olyan kiegészítõ amivel amerikainak lát a website ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csokkentett modban sem megy. annyit ir meg, hogy a biztonsagi reszt nem sikerult inicializalni