Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt ugyanis csak felsorolja, milyen kiegészítõk vannak telepítve: AdBlock Plus, AVG Safe Search, Java Console (de miért három külön verzió?), Smart Middle Click, meg az alaptéma.
Speciel a Java-t nem ártana kipucolni, hogy csak a legfrissebb verzió legyen fent. Az AVG Safe Search-öt meg inkább szedd le / tiltsd le (vagy kapcsold ki az AVG-ben a Link Scannert). Ezt az AVG 8-as verziója telepíti, de elég problémás: okozhat fagyást, összeomlást, magas CPU-terhelést, hogy bent marad a memóriában a Firefox bezérés után is, meg egy halom más gondot.
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) sem tudod elindítani? Mert ha úgy megy, valószínûleg az AVG Safe Search lesz a ludas. (Ehhez van egy külön parancsikon a Start menüben. Firefox ne fusson elõtte, ha bent van a Feladatkezelõben a processzek közt, onnan is lõdd ki, különben nem fog menni a Csökkentett mód.)
These are my friends, see how they glisten...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kattintás követés meg nem izgat :-)
A CustomizeGoogle kiterjesztésben ki lehet kapcsolni a Google kattintás-követését, de az se arra való, amire te gondolsz ("csak" idõnként figyeli a Google, hogy melyik linkekre, reklámokra kattintasz rá).
A Google keresési beállításai közt sincs olyan, hogy az általad meglátogatott oldalakat hagyja ki a keresésbõl, mert ezt egyénileg nem tartja nyilván. Csak infót gyûjt, hogy a sokmillió netezõ mire szokott keresni, konkrétan te nem érdekled. (Az eléggé problémás is lenne adatvédelmi szempontból.)
A mozillában hogy lehet bekapcsolni a cleartype-ot mert valahol olvastam hogy ugyan nemlehet de van hozzá valami patch vagy nemtudom és azzal meglehet oldani. Mondjuk ha bekapcsolom a cleartype-ot az xp-n belûl akkor jó lesz sõt tökéletes de engem viszont nagyon idegesít ha nem a mozillában vagyok. Szal pls help hogy honnan tudnék ilyen patch-t vagy valamit szerezni amivel jó lesz a mozillám, elõre is kösz.
Btw, vlami újabb verzió kéne.. mert ez már ratyi..
THX aki helpel.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Milyen kiterjesztéseket használsz, volt-e valamelyik frissítve mostanában?
(Egyébként mutathatnál róla képet is, hátha az többet mond.)
van egy olyan problémám, hogy vmikor az FF-ben, az alsó sor egyszer csak eltûnik, ami azt mutatja, hogy tölt-e az oldal vagy sem, ezzel együtt pedig a görgetõsávnak a fele látszik csak :S
érdekesség, hogy csak SG-zés közben történik ilyen, más oldalt is nézek.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül indítva) is összeomlik? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben. A Firefoxot csukd be elõtte.)
Másnak is van olyan gondja, hogy a FF minden órában legalább egyszer hibaüzenettel leáll, vagy összeomlik?
Mert már kezd nagyon idegesítõ lenni, fõleg letöltés közben (bár ez kikerülhetõ FlashGettel)... 😞
Mozilla Firefox 3.0.1 - Van megoldás?
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nekem nagyon bejön, kb launchy ff3 alá 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mer fireshoot nem hajlando lementeni java cumokat flashképeket. üresmarad a lementett képekbe.. pedik fireshootnál belevan irva hogy menti :C
screengrab mûxik?:o
http://loal.atw.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
náérdekel, htx. :-c
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ehhez a kiegészítõhöz mit szóltok ?
Nem nagyon értem - mit is csinál pontosan ?
Feltettem és mintha fürgébb lenne az oldalbetöltés.
érdekesen hangzik. szúrj róla képet, mert így nem is tudjuk mi ez! :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ha nem az a baj akkor passz így látatlanba.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!