19494
  • Thanatos
    én meg görcsöt kapok személy szeirnt a kéeprnyő felét kitakaro, félóráig töltödö banneroktol, igényes és praktikus banner meg igen ekvés topicban van sajnos igy esetek 90%-ban jobban járunk ha nincs is :P
  • ProGabe #11602
    ? csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy én már ugyanezt beírtam a #11579-ben. persze ez nem oszt, nem szoroz
  • Apocalipto
    Szeretem ha szép a fórum na. Eddig nem volt ilyennel probléma. Már 2 moditotyikba is beírtam. Most biztos sok a dolguk dzsekóéknál.
    Én már rc1 óta használom a 3.5-t amúgy. Semmi változást nem veszek észre.
  • TomBond
    Na jó csak neked! Holnap jelenik meg a 3.5!
  • Thanatos
    én meg nem hiszem el hogy ez a legnagyobb problémád... :)
  • Pio
    Megtetetünk házigazdának és majd Te beraksz egyet :)
  • ProGabe #11597
    tizenegyöthetvenkilenc :P
  • Apocalipto
    Nem hiszem el h egy bannert nem lehet berakni...
  • Aquir
    yee! :p :)
  • TomBond
    Holnap jelenik meg a 3.5!
  • Inquisitor
    Hoppá, és tényleg. :)
    Hát akkor ennyi, várok a 4.x-re.
  • Pio
    Azért arról tudjál, hogy ez nem hivatalos Mozilla cucc... :)
  • Inquisitor
    http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download
    Nem floodolás képpen írok ennyit, csak olyan hülye vagyok, hogy véleményírás után kerestem rá rendesen.
    Itt van 3.5RC2-ből x64 verzió (2009.06.20), meg van 3.6 prealpha is, az 2009.06.03-as, és ahhoz Visual C 9-es DLL csomagot kell telepíteni.
  • Inquisitor
    Firefox 3.2a1-pre.en-US.Win64.installer.exe - ez van fent a gépemen, ez 2009 január 11-i.
    Van egy olyan változat is, hogy Firefox 3.6a1-pre.en-US.Win64.installer.exe, ez meg 2009.április 4-i dátummal jött ki, de ehhez fel kellett volna telepíteni bővítményeket amik nélkül nem megy, és azt nem kockáztattam.
  • Inquisitor
    "FFből eleve nincs 64 bites."

Eee .... öööö, igen? Ez érdekes, mert nekem a W7 alatt a 64 bites FireFox a böngészőm, csak az még valami alpha verzió és elég régi, akkor még úgy volt 3.1 lesz az új FF, utána találták ki a 3.5-öt. A flash oldalakhoz meg (Adobe gebedjen meg) a 32 bites IE8-at használom.
    Megjegyzem, hogy utánaolvasva voltak infók 2008 március(!) körülről egy 64 bites flash techpreview-ról a neten Windows alá, és volt hír róla, hogy Linux alá volt nem publikus béta 2008 novemberében. Mi a fenét tökölnek ennyit rajta? Bezzeg az MS Silvcerlight meg megy mindkét platformon 32 és 64 bites böngészőben is ...
  • Aquir
    nekem sehol sem kérdezi meg hogy megjegyezze -e (mondjuk azért gondolom mert nem jegyzi meg automatikusan) -> de a google-on, gmail-en, iwiw-en megjegyzi, mert ott a weblapon van bejelölve a négyzetben hogy megjegyezze, szóval gondolom az külön van :P
  • TomBond
    Ott nincs olyan lehetőség (legalábbis én nem látom) hogy kérdés nélkül megjegyezze a jelszót. Valahol olvastam olyan kiegészítést ami a jelszavakat kezeli, de nem találom. :-(
  • Aquir
    eszközök beállítások biztonság?
  • Pio
    FFből eleve nincs 64 bites. 4.0-ra ígérik, de amíg nem lesz 64 bites flashplayer addig eleve tárgytalan a dolog, mert azért flasht gondolom mindenki használ.
  • Inquisitor
    FF 3.5 RC3-ból nincs 64 bites, mert mindenhol (a a saját oldalán is) csak a 32 bites linkje van fent?
  • Flamer
    #11529 netán? :o
  • Shortstop
    Hello!

Erre tudtok valami megoldást? Próbáltam már leszedni de sajnos valami hibára hivatkozva nem megy az uninstall..

• TomBond
    Van olyan lehetőség/kiegészítő a Firefox-hoz, hogy ne kérdezze meg hogy el akarom-e menteni a jelszót, hanem automatikusan mentse el?
  • ProGabe #11580
    aki már 3.5-öt próbál: javascriptes content-aware resizing
    katt
  • ProGabe #11579
    ha minden jól megy, holnap után itt a végleges 3.5!
  • 404
    így néz ki

kép
  • DjDano
    Nekem ilyen rész abszolút nincs abban a fájlban...
  • Ákos12
    hello!
    szeretném megkérdezni hogy melyik Greasemonkey scriptet használod a rapidshare és egyéb letöltőoldalak várakozási idejének kijátszásához. Már kipróbáltam párat de egyik sem működött...
  • 404
    a felesleges pluginokat meg szedd(jétek) le
  • 404
    #11538 és #11540

azt hiszem, már elmondtam, de ha nem, akkor itt van mégegyszer
    megkeresed a

C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxx.default mappában a "pluginreg.dat" fájlt
    megnyitod az "edit.com"-mal (C:\WINDOWS\system32-ben találod)
    így néz ki az a rész, ami kell neked:

9
    0|application/asx|Media Files|*|$
    1|video/x-ms-asf-plugin|Media Files|*|$
    2|application/x-mplayer2|Media Files|*|$
    3|video/x-ms-asf|Media Files|asf,asx,*|$
    4|video/x-ms-wm|Media Files|wm,*|$
    5|audio/x-ms-wma|Media Files|wma,*|$
    6|audio/x-ms-wax|Media Files|wax,*|$
    7|video/x-ms-wmv|Media Files|wmv,*|$
    8|video/x-ms-wvx|Media Files|wvx,*|$

a 9-est írd át 10-re, és adj hozzá egy sort:

9|video/x-msvideo|Media Files|avi,*|$

mented és kész
  • FZoleee
    Internet Download Manager forever :)
  • Cat 02 #11572
    FlashGet ?
  • Pepsi Twist
    Hi all!

Nem tudtok valami programot (nem plugin/addon) aminek megadok 1 linket és letölti? "DownThemAll" addon 1 kalap szar nálam mert 600kb-nál lefagy és ha simán mozillával töltöm le akkor 5gigánál tovább nem tölt 1xrűen megáll és nem csinál semmit és persze a file az meg hibás lesz.

előre is thx!
  • ldavid
    ez csak hasonló - de le van szarva, úgyis ritkán használok foxot
  • Cat 02 #11569
    Nekem így néz ki alapból az FF.
  • Icebarney
    Csak azért érdekes, mert nekem nem is aktív az eltávolítás gomb a default themen.
  • ldavid
    kb. 2 napja töltöttem le az első témát, azelőtt semmi nem volt ott
    így nézett ki
  • Aquir
    nem érdekes, hanem az van hogy egynek mindenképpen kell lennie :)
  • Icebarney
    Valahogy eltávolítottad a default themet. Érdekes.
  • Aquir
    mert egynek lennie kell. ezt mondtam