19494
  • Cat 02 #11643
    Mert ha egy tab van csak, akkor felesleges oda az egész, ~20 px-t lehetne spórolni :D
  • Aquir
    Tudod én nem zárom be gyakran a firefoxot mint "egyesek", hanem én használom ;)
  • FZoleee
    Jó, hogy észrevetted :DDD Igen, új ikont kapott :)
  • Aquir
    csak nálam változott meg a Firefox gyorsindítás ikonja? (nameg amit kijelez a firefoxban) :p
  • Aquir
    minek :p
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Frissítettem 3.5-re.S a lapfüleknél,az aktuális mellett van egy kis "+" jel,mint új lap létrehozása.Azt onnan valahogy ki lehet szedni?
  • Casillas
    írtam emiatt prohardver fórumra, majd beírom ide, ha kapok valami hasznos segítséget
  • Aquir
    MR tech toolkit
  • Wiikho
    Akkor nem vagyok egyedül :) Én már rengetegszer letöröltem - visszaraktam és nem segített, ugyanúgy törölgeti a sütiket minden bezárásnál... Két hete Chrome-ot használok, de nem az igazi, de ha Firefox nem mentü a sütiket nemtudok visszatérni, ezért fordultam ide.
  • Casillas
    én is pont emiatt akartam írni most, sütik megtartása szintén bejelölve, de hiába.... és ugyanúgy egyik napról a másikra változott meg magától, semmin nem állítottam semmit
    feltettem most a 3.5-öt, és ugyanúgy kijelentkeztet, bármit csinálok

valakinek van ötlete?
  • Icebarney
    Köszi!
  • Pio
    EZT tedd fel.
  • Icebarney
    A Tab Mix Plus mikor lesz kompatibilis a 3.5tel?
  • DjDano
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/3.5/releasenotes/
  • DjDano
    Ilyet még nem láttam, valami létrehozott a Firefox profil mappájában 392 db 17 megás places.sqlite.xx.corrupt fájlt. 6.5 Giga helyet foglal összesen. Mi a fityfene ez? :D

• Wiikho
    Nekem állandóan kijelentkezik, mindenből, hiszen az összes sütit törli, mindegyiket minden egyes bezárás után, amikor az van beállítva hogy tartsa meg őket (amig le nem járnak) és valamiért egyik napról a másikra történt csak úgy...
  • Aquir
    nekem az sg-n jelentkezik ki időközönként :|
  • Wiikho
    Sziasztok!

Szügségem lenne egy kis segítségre, remélem valaki tudna segíteni.
    Valamiért állandón törlődnek a sütijeim, pedig be van kapcsolva, hogy tárolja, ne törölje ki, minden beállítás, mégis minden bezárással törlődik. Viszont az előzmények, és jelsavak megmaradnak...

Előre is köszi
  • RETROB0Y
    uh
    Egy kis gond van

frissült a firefoxom és azt irja a Norton Toolbar és a többi Norton cucc nm kompatibliis vele

Nah most akkor mivan?
    Pedig nm ugy van hog a retail böngészővel mennek a cuccok?
  • Solten
    Nagyon baba. Gyorsabb.
  • Zeller01
    változott valamiben ez a 3.5?
    link:
    Firefox 3.5
    én nem veszek észre semmi változást.
    nem mint az új safari-ban. az látványosabb... igaz akkor is ezt fogom használni
  • bigapó
    ez vicces. Én csak bementem a súgóba és indítottam egy frissítés keresést és már tölti is le:)

kérdésemre tudja valaki a választ?
  • Pio
    Jaja, megérkezett mindenhová :)
  • ProGabe #11620
    "de amíg nem hírezik ki"

akkor töltheted! :) igaz, még rc-t írnak, de a hivatalos letöltőoldalon már sima 3.5-nek jelölik. tehát már biztos, hogy az rc3=final 3.5
  • Pio
    2es-3as frissülésre nem is vártam, egész verziószám váltás szerintem más tészta.
    Persze ha már kint lesz a hivatalos oldalon és épp nem lesz jobb dolgom felteszem, de amíg nem hírezik ki addig simán lehet, hogy az utolsó pillanatban észrevettek valamit amit még javítani kell... vagy valami ilyesmi :D
    A lényeg, hogy soha sem voltam az a türelmetlen fajta :)
  • lck #11618
    Csak nagyon sokára.
  • [HUN]FaTaL
    Auto updaten nem biztos hogy kint lesz, a 2es sem frissített 3asra.
  • Pio
    Én majd szedem, ha szól az auto update :) Sok éven át megvoltam nélküle azon a pár órán már nem múlik semmi.
  • ProGabe #11615
    egyrészt a hivatalos oldalról is villámgyorsan lejön az a pár mega, másrészt ez még mindig nem hivatalos. 99%, hogy marad ez (tehát az RC3, mint végleges verzió), de nem hiába írják a hivatalos oldalon, hogy türelem, van még egy kis dolguk
  • ProGabe #11614
    már rég megoldottad volna, ha kicsit kutakodsz a beállításokban. ott van külön fül a lapfüleknek, utolsó előtti elől vedd ki a pipát!
  • PrisonMan
    Ezt a több füles dolgot miért tették bele automatikusra? :/
    So ha csak 1 fülön vagyok miértvan benne az egész sáv? Nem lehet valahogy kivenni? Nem kell nekem az a + jel oda, jó nekem a megszokott Ctrl T...
  • PrisonMan
  • Thanatos
    http://carloska.uw.hu/ ? jóféle trojai included? :P
  • Carloska
    Firefox 3.5 Final Hun Gyors Letöltés!

ITT
  • bigapó
    Sziasztok.

Problémám a következő. Van egy oldal ahol netrádiót lehet hallgatni. Ezt egy windows media player-rel jelképezik is, ott lehet ki-be kapcsolgatni, meg állítani a hangerőt stb.
    Eddig meg is jelent ez a kis panel, de tegnap újraraktam az xp-t (sp3) és most csak egy fehér téglalap van ott. jobb gombbal előjön a menüje a WMP-nek, de engem zavar, hogy nem a régi panel van. Először zenét sem játszott le, most azt már megoldottam egy plugin-nel.

Tippetek szerint ez mitől lehet és mi rá a megoldás?
  • msstz
    más plugin nélküli videólejátszás igen jó, de amúgy meg.
  • simonl #11607
    Sziasztok,

Ebben az új 3.5 -ben hogyan lehet a könyvjelző eszköztárba mentett oldalak fav. ikonjait megtartani ???

Köszönöm
  • lck #11606
    3.5 Final Hun
  • TomBond
    Jó de te feltételesen írtad! Ezért gondoltam, hogy beírom!
  • Apocalipto
    Ezt linkeltem nekik, sztem ez korrekt.