Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
hmm, a letöltés ablakocskába ezt irja ki:

XML feldolgozási hiba: nincs ilyen elem
Hely: chrome://mozapps/content/downloads/downloads.xul
1. sor, 1. oszlop:
^

3.0.3-as fx

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

shrek82
sil esetleg az én problémámra(#9575) vmi ötlet?

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Sil78
Ezzel semmi baj nincs, nincs levágva benne semmi szöveg vagy gomb széle. A szélességét a téma adja meg, ráadásul van benne egy plusz lehetõség is a DownThemAll miatt, persze, hogy magasabb.

These are my friends, see how they glisten...

BiG G
Sután néz ki, egyébként más bajom nincs vele.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Narxis
Nekem is olyan amióta 3-ast használom, miért baj?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BiG G
Konkrétizálva a problémát – így kellene kinéznie:

Ehelyett pedig így néz ki:

Szerintem kissé idétlen, és zavaró. Az egészben pedig a legérdekesebb az, hogy korábban is ugyanez a windows visual style-om volt, ugyanez a firefox skin, és ugyanezek a kiegészítõk. Próbaképp lecsupaszítottam a firefoxot (teljesen szûz profilból indítás, és az Application Data könyvtárból a Mozilla könyvtár eltávolítása), és ugyanígy nézett ki.

BiG G
Nem az egész ablak méretével van gondom, hanem azzal a kicsivel, ami elõugrik letöltéskor. Azt szerintem nem lehet átméretezni...

autoszimulator
Hát én ha a sarkánál fogva átméretezem, majd bezárom, következõ indításnál akkora méretben indul el. És minden irányba lehet húzni, szóval vissza tudod tenni fekvõ téglalap formába is.

about:configban nem találtam méretre vonatkozó kulcsot...

.: mobilize.hu :.

BiG G
Üdvözlet!

Kissé szokatlan problémám van, de remélem tudtok segíteni. Arról lenne szó, hogy Windows újratelepítés után feltettem a Firefox 3.0.2-et, illetve az elõzõ rendszerembõl az Application Data könytárból tokkal-vonóval átmásoltam a Mozilla könytárat, így megmaradt minden kiegészítésem, könyvjelzõm és az egyéb kis vackok. Érdekes módon újra be kellett állítanom egy s mást (gondolom azért mert elõtte 3.0.1 volt), de végülis megoldottam.

Egyedül az zavar, hogy a letöltési ablak – amikor megkérdezi, hogy megnyissa-e, vagy letöltse-e – kellemetlenül keskeny lett. Ugye alap esetben ez egy fekvõ téglalap, most pedig egy álló téglalap lett, és elég idétlenül néz ki. És itt jön be a képbe a kérdésem: van-e lehetõség ablakok méretének meghatározására pixelben valahol? Természetesen nem Beállítások menüre gondolok, vagy ilyesmire, hanem valami konfigurációs fájlra, amiben át lehet írni ezt.

shrek82
hello. tudna valaki segíteni? eltûntek a könyvjelzõim az eszköztárból. maguk a könyvjelzõk megvannak, csak nem jelennek meg az eszköztáron. 3.0.3 verzióm van. csökkentett módban megjelennek, nem csökkentett módban default témával nem. letiltogattam egyesével(aztán az összeset egyszerre) a kiterjesztéseimet, de így sem jelennek meg. mi lehet a baj?

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Sil78
Á, ez most csak egyetlenegy bugot javít. Egyes felhasználók nem tudták megnézni a 3.0.2-vel a mentett jelszavaikat, vagy újakat elmenteni (valami gond volt a különleges karaktereket tartalmazó oldalakkal a jelszókezelõben). Ez inkább az ázsiai felhasználókat érintette, nem hiszem, hogy nálunk annyira el lennének terjedve az ékezetes domainnevek.

Narxis
Durva, javítgatják szorgosan, úgy tudom 3.1 év végén jön.

ProGabe
hát, nem volt hosszú életû a 3.0.2 😊

ám jöhetne már a 3.1 :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
Valószínûleg a Flash plugin hibája, ideiglenesen megoldhatja a böngészõ újraindítása vagy a plugin újratelepítése. Véglegesen állítólag orvosolja, ha uninstallálod a Flash plugint, és felrakod helyette a 10-es verzió bétáját.

Sil78
??? Mi bajod a ForecastFox-szal? Mûködik 3-as alatt is. A beépített keresõmezõ is ugyanúgy benne van, miért szedték volna ki?

ffxi
Értem köszi!

Fákjúal!

XP alá biztos van, vistából átszedett idõjárás jelentéses kütyü.

ffxi
Nem tudjátok, hogy a FireFox 3-hoz van vmi idõjárásos kiegészítõ/plug-in<#confused>

És ilyen<#confused>. Úgy megszoktam ezeket a 2-ben és hiába a sok újítás, hiányolom, nah <#vigyor5>

Fákjúal!

Peetboy
Így van pontosan, én a Firefox 2.0-át használom, mert nekem ez jobban tetszik mint a 3-as verzió. Igen rájöttem én is, hogy simán a fõkönyvtárban menti a könyvjelzõket, nem almappába.
A lényeg, hogy mûködik.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Icebarney
Köszönöm<#wave>, de mint írtam, csak KELLETT.<#ravasz1>

Hello!
Az lenne a problémám hogy a videoplayer-en szeretném nézni a videókat,de nincs hang és a videó is megáll minden 5 másodpercbe.

Sziasztok!
Miér tvan az hogy a gmailban egy levelet nem tudok megnyitni Firefox alatt? Sima szöveges üzenet ismerõs felhasználótól. Internet Explorer alatt meg meg tudom nyitni, akár IE Tabbal is jó.
Ezt írja ki: "A rendszer hibába ütközött (#102) újabb kisérlet xx múlva."
Nem kell várnod, magad is megteheted. Rákattintasz a 'Súgó' fülre és ott a Frissítések keresése-t választod. Máris jelzi, hogy van frissebb verzió és a letöltést és a telepítést is jelzi.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

ugytünik 😄
nm 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Icebarney
<#worship> Köszönöm!!! (akkor ezek szerint erre a frissítésre kellet várnom<#circling>)

http://ffextensionguru.wordpress.com/2008/09/24/gmail-as-default-for-mailto/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

FZoleee
tudom
Flamer
márde.

http://loal.atw.hu

thx!

Narxis
Tessék.

Javítottak az összeomlásokon és fagyásokon illetve az eltûnõ ikonok problémáján ha jól láttam.

Hy All!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a FF 3.0.2 milyen javításokat tartalmaz?

Üdv.: MJ

lck
Mert még nem jelent meg. ( hivatalosan )
ProGabe
majd fog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FZoleee
frissítések keresésére sem.
FZoleee
automatán miért nem frissít?
Narxis
<#eljen>

lck
Sil78
A bookmarkbackups az a mappa, ahova a Firefox a könyvjelzõk biztonsági másolatait menti. Innen tudod õket visszamásolni, ha kell, de a normál könyvjelzõfájl helye simán csak a profilod mappájában van, nem almappában. (Az, hogy nem látod a lejjebb írt menüpontot, meg hogy még bookmarks.html-ed van places.sqlite helyett, arra utal, hogy valószínûleg még 2-es Firefoxot használsz.)

Sil78
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva sem mûködik? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben, a Firefoxot persze elõtte be kell csukni.)

Peetboy
Ilyet nem találtam amit leírtál. De már sikerült. Csak ki kellett törölni a bookmarks.html-t a Firefox fõkönyvtárából és bemásolni a régi könyvjelzõt. Vissza is álltak a régi kedvencek.

Szerintem próbáld meg így:

Nyisd meg a firefoxot.

1.Könyvjelzõk menüsor.
2.Könyvjelzõk kezelése.
3.Importálás és mentés.
3.Visszaállítás -> tallózás

Peetboy
Sziasztok!

Nem jelenik meg a könyvjelzõ, pedig bemásoltam a helyére a régi elmentett könyvjelzõket. Azóta új XP van és ugyanaz a Firefox.
Ide másoltam be a könyvjelzõket: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\euq9d4ks.default\bookmarkbackups\

Hiho!

3.0.1 verziós FF-om van, angol verzió.
Ha beállítom, hogy a múltkori ablakokat jelenítse meg indításkor, akkor nem hajlandó rá. Ha rábökök az aktuális ablakok használatára, akkor újraindításnál normálisan behozza õket.
Remélem érthetõen fogalmaztam 😊
Találkozott már valaki ilyen problémával?

Hello!

Lehet valahogy jelszóhoz kötni a firefox elindítását?

FZoleee
google toolbar megkérdezi, ha belépsz elõször a gmailbe...
Icebarney
Ok, de ha én nem akarom használni a Thunderbirdot(sem outlook expresst), akkor nem megoldható?

Sil78
És honnan tudod, hogy nem oda akar átirányítani, ami blokkolva van? (Lehet, hogy valami ingyenes tárhelyen levõ cucc, amihez csak vettek egy saját domainnevet, és akkor a saját domaint látod, de az ingyenes tárhely van mögötte.)

desigo
IE tabbal meg tudod...
http://bt.xabin.eu/

ezt h tom megnyitni ? Mert ha a figyelmeztetés mellõzésére kattolok ugyanúgy ottmarad :S Ráadásul ahogy nézem nem is ez van blokkolva.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

desigo
Thunderbirdben létrehozol egy Gmailos fiókot és máris megy...