Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XML feldolgozási hiba: nincs ilyen elem
Hely: chrome://mozapps/content/downloads/downloads.xul
1. sor, 1. oszlop:
^
3.0.3-as fx
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
These are my friends, see how they glisten...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ehelyett pedig így néz ki:
Szerintem kissé idétlen, és zavaró. Az egészben pedig a legérdekesebb az, hogy korábban is ugyanez a windows visual style-om volt, ugyanez a firefox skin, és ugyanezek a kiegészítõk. Próbaképp lecsupaszítottam a firefoxot (teljesen szûz profilból indítás, és az Application Data könyvtárból a Mozilla könyvtár eltávolítása), és ugyanígy nézett ki.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
about:configban nem találtam méretre vonatkozó kulcsot...
.: mobilize.hu :.
Kissé szokatlan problémám van, de remélem tudtok segíteni. Arról lenne szó, hogy Windows újratelepítés után feltettem a Firefox 3.0.2-et, illetve az elõzõ rendszerembõl az Application Data könytárból tokkal-vonóval átmásoltam a Mozilla könytárat, így megmaradt minden kiegészítésem, könyvjelzõm és az egyéb kis vackok. Érdekes módon újra be kellett állítanom egy s mást (gondolom azért mert elõtte 3.0.1 volt), de végülis megoldottam.
Egyedül az zavar, hogy a letöltési ablak – amikor megkérdezi, hogy megnyissa-e, vagy letöltse-e – kellemetlenül keskeny lett. Ugye alap esetben ez egy fekvõ téglalap, most pedig egy álló téglalap lett, és elég idétlenül néz ki. És itt jön be a képbe a kérdésem: van-e lehetõség ablakok méretének meghatározására pixelben valahol? Természetesen nem Beállítások menüre gondolok, vagy ilyesmire, hanem valami konfigurációs fájlra, amiben át lehet írni ezt.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
ám jöhetne már a 3.1 :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És ilyen<#confused>#confused>. Úgy megszoktam ezeket a 2-ben és hiába a sok újítás, hiányolom, nah <#vigyor5>#vigyor5>
Fákjúal!
A lényeg, hogy mûködik.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az lenne a problémám hogy a videoplayer-en szeretném nézni a videókat,de nincs hang és a videó is megáll minden 5 másodpercbe.
Miér tvan az hogy a gmailban egy levelet nem tudok megnyitni Firefox alatt? Sima szöveges üzenet ismerõs felhasználótól. Internet Explorer alatt meg meg tudom nyitni, akár IE Tabbal is jó.
Ezt írja ki: "A rendszer hibába ütközött (#102) újabb kisérlet xx múlva."
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
nm 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Javítottak az összeomlásokon és fagyásokon illetve az eltûnõ ikonok problémáján ha jól láttam.
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a FF 3.0.2 milyen javításokat tartalmaz?
Üdv.: MJ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nyisd meg a firefoxot.
1.Könyvjelzõk menüsor.
2.Könyvjelzõk kezelése.
3.Importálás és mentés.
3.Visszaállítás -> tallózás
Nem jelenik meg a könyvjelzõ, pedig bemásoltam a helyére a régi elmentett könyvjelzõket. Azóta új XP van és ugyanaz a Firefox.
Ide másoltam be a könyvjelzõket: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\euq9d4ks.default\bookmarkbackups\
3.0.1 verziós FF-om van, angol verzió.
Ha beállítom, hogy a múltkori ablakokat jelenítse meg indításkor, akkor nem hajlandó rá. Ha rábökök az aktuális ablakok használatára, akkor újraindításnál normálisan behozza õket.
Remélem érthetõen fogalmaztam 😊
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Lehet valahogy jelszóhoz kötni a firefox elindítását?
ezt h tom megnyitni ? Mert ha a figyelmeztetés mellõzésére kattolok ugyanúgy ottmarad :S Ráadásul ahogy nézem nem is ez van blokkolva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ