Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"kötõjelpé", mert már voltak belõle félreértések 😊
így indítsad a foxot és bejön a profil-kezelõ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem töröltem a profilokat. nemtom h kell újat csinálni <#miaz>#miaz>
\"You are fucking crazy people!\"
képek feltöltése gomra kattintva nem történik semmi, igaz, flash reinstall elõtt hibaüzenetet dobott
legújabb ff és flash
Az iwiw régebben megjelenítette és mióta lelett formázva a gépem azóta nem pedig már felraktam minden féle firefoxot de semmi néhány képet egyáltalán nem néhányat kicsibe látok d enagyba nemtudok õket megnyitni
profilokat is törölted? vagy egyszerûbb, ha létrehozol egy újat és megnézed ott is csinálja-e.
amúgy általánosságban elmondható, hogy a 3-as verzió még érzékenyebb az oprendszerre, mint az elõdjei. amíg a kettes csak belassult, meg-megállt ha nem tetszett neki valami, addig ez úgy összeomlik, mintha kötelezõ lenne neki
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
These are my friends, see how they glisten...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(A banner szép lányos lett. ;D)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van erre valakinek valami ötlete? Mac os x-et használok a Safari simán megy, de ez az ff ezt nyoomja képembe:
What about the forests?
Nekem az a problémám ,hogy ha felmegyek iwiw-re a képeket nemjeleníti meg ez aböngészõm..IE meg opera meg stb mutatja de a mozilla nem
Valaki valami ötlet?
azzal problémával küzködök h ha elindítom ff-t akkor kiírja h összeomlott. újra tettem már de nem lett jobb. kiegészítõket töröltem, ettõl se lett jobb. vmi ötlet?
\"You are fucking crazy people!\"
(Jajj, ki rakatta be ezt a nagyonszörnyû bannert, amivel pár hónapja hülyültetek? És vajon miért? o_O)
A youtube videók 90%-ánál ki van írva, hogy We're sorry this video is no longer available. Másnál meg ugyanazok a videók tökéletesen mennek. Töröltem a cacheet, de semmi változás... Esetleg van valami ötletetek?
Igazad volt.Kikapcsoltam az oldalon az adblock szûrõjét és minden rendben van.
Köszönöm az ötletet. Ennyivel többet tudok a Firefoxról.
Üdvözlettel: gy?jt?
A Nap TV oldalán levõ videó archívumból nem tudom lejátszani a videókat.
Érdekes módon megjelenít egy ablakot kép nélkül és a hangot lejátssza.
Cím:
Link
A gépen telepítve van a Windows Media Player 11. Be van állítva, hogy a programhoz alapból tartozó összes fájlt felismeri.
A Firefox böngészõ Kiegészítõk>Bõvítmények ablakban megtalálható a
Windows Media Player Firefox Plugin és a Windows Media Player Plugin in Dynamic Link Library.
Van valami ötletetek, mi lehet a gond? Nálatok mûködik a lejátszó?
Van egy visszatérõ problémám és nemtom ,h mitkezdjek vele?!
Ez az ablak gyakran felugrik nekem és mindig kidob aböngészõmböl és következõ indításnál hibaüzenet de hibátlanul mûködik minden aztán kis idõ múlva megint ismétlõdnek a dolgok...
Mi ateendõm HELP pls..
Elõre is köcc=)
kÉp:

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az miért van, hogy eddig bárhová beléptem, úgy is maradt (pl. SG), de most pedig mindig be kell lépnem mindenhová, mikor megnyitom újra a lapot!?
Remélem érthetõ volt... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bookmarks-ban ottvan az összes kedvenc de nem tudom betenni sehogysem 😞
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Sajnos sem az Anti-Malware oldalon (ahogy látod; egyébként a teljes számsor látszik és az a vége), sem a naplózási adatokban nem írja ki a süti származási helyét.
A javaslatod megfogadom a Spybot-tal kapcsolatban. Talán szerencsém lesz.
Köszönöm az ötletet.
(Azaz: Nem blokkolja valami a hozzáférést idõnként a profilodhoz, amitõl írásvédettek lesznek a fájlok, és akkor csinál újat? Pl valami biztonsági szoftver, tûzfal, ilyesmi...? Pl a ZoneAlarm Pro vagy a CA Personal Firewall Cookie Control nevû funkciója bekavarhat.)
Az alábbiakban jelzett probléma egy része s kémprogram és cookie kezelés témához tartozik, de a megoldás valahol a Firefox Beállítás-ban keresendõ.
Az a-squared Anti-Malware v3 programmal ellenõriztem a közelmúltban több alkalommal a gépemet.
Annak ellenére, hogy legutóbb a karanténozott elemeket véglegesen töröltem, van egy makacs cookie, amelyik továbbra is visszatér.
Alább beillesztem a program ellenõrzés-utáni képernyõképet valamint a naplózott szöveget.
Link
Szeretném, ha segítenétek abban, milyen opciókat állítsak be célszerû gyakorlati és biztonsági megfontolásból az Eszközök>Beállítások>Adatvédelem fülön.
(Tulajdonképpen nem értem, hogy élnek meg még az ilyen újságok, amikor az internetrõl egyszerûbben és gyorsabban lehet információt szerezni pont ebben a témában, meg persze programokat is, ráadásul ingyen.)