Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
akinek jó: hányas verziójú flash?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
firefox.exe -p

"kötõjelpé", mert már voltak belõle félreértések 😊

így indítsad a foxot és bejön a profil-kezelõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Barnabyka
nekem is jó

NeverwinterKING
nekem jó

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
safebe tökéletes

nem töröltem a profilokat. nemtom h kell újat csinálni <#miaz>

ProGabe
próbáljátok ki pls, hogy nektek megy-e a képfeltöltés ITT

képek feltöltése gomra kattintva nem történik semmi, igaz, flash reinstall elõtt hibaüzenetet dobott

legújabb ff és flash

Barnabyka
köszi szépen...

Az iwiw régebben megjelenítette és mióta lelett formázva a gépem azóta nem pedig már felraktam minden féle firefoxot de semmi néhány képet egyáltalán nem néhányat kicsibe látok d enagyba nemtudok õket megnyitni

ProGabe
safe módban is összeomlik?

profilokat is törölted? vagy egyszerûbb, ha létrehozol egy újat és megnézed ott is csinálja-e.

amúgy általánosságban elmondható, hogy a 3-as verzió még érzékenyebb az oprendszerre, mint az elõdjei. amíg a kettes csak belassult, meg-megállt ha nem tetszett neki valami, addig ez úgy összeomlik, mintha kötelezõ lenne neki

NeverwinterKING
vki vmi megoldást?😮

fery02
Igen, Firefox 3.0.3.-at használok. Most leszedtem hozzá ezt a Flashgot-ot, de ezzel is, ha elkezdem tölteni, akkor új fájlba kezdi tölteni elölrõl az egészet, nem pedig az elõzõt folytatja. Pedig egyeznek a fájlnevek (méretek is), ugyanazok a fájlok lennének. Annyit csinál, hogy új fájlba kezdi tölteni, és a nevéhez hozzáír, egy "(1)"-et. Nagyon kéne pedig az a fájl. :S

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sil78
A crashekkel kapcsolatos dolgokon hétvégén gondolkozom még, a másikra lásd az elõzõ hozzászólást.

These are my friends, see how they glisten...

Barnabyka
erre
és
erre
valaki valamit?

Sil78
Melyik képeket? Egyiket sem, vagy csak a galériákban találhatóakat? Eddig megjelenítette?

Sil78
Fájl menü / Kapcsolat nélküli munka nincs bejelölve? Nincs valami, ami akadályozhatja (pl valami tûzfalszerûség, már ha van ilyesmi OS X-nél)?

Sil78
Igen, érdemes elõtte lepucolni. De feltetted az IE-hez is a 10-est? (Csak mert azt külön kell.) Egyébként a Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése résznél Adobe Flash Player ActiveX néven találod az IE-hez való verziót, és Adobe Flash Player Plugin néven a Firefoxhoz/Mozillához/Operához/stb-hez valót. Illetve az Adobe oldaláról le lehet tölteni egy Flash uninstallert, de az mindkettõt leszedi.

Sil78
Mondjuk Firefox 3? 😉 Vagy tetszõleges külsõ letöltésvezérlõ + FlashGot kiterjesztés. Vagy DownThemAll kiterjesztés. Stb.

fery02
Van olyan kiegészítõ, amivel tudnám folytatni a félbeszakadt fájl letöltését, ne pedig új fájlként kezdje el szedni újból? :S

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Narxis
Tudom off, de amióta a 10-es Flash playert használom az IE 7 gyönyörûen szétfagy Vistan. Viszont FF-et meg úgy tettem fel, hogy elõtte nem volt fent a gépen neki flash player, hanem egybõl a 10-es telepítõjével indítottam, itt minden jó. Gondolom IE-nek az a baja, hogy 9-esrõl frissítettem. Hogy csinálhatnám meg? Pucoljam le teljesen az IE flash playert és aztán rakjam fel újra a 10-est?

(A banner szép lányos lett. ;D)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mflex
Hali!

Van erre valakinek valami ötlete? Mac os x-et használok a Safari simán megy, de ez az ff ezt nyoomja képembe:

What about the forests?

neevous
Javascript engedélyezve és flashbõl is a legfrissebb van.

Barnabyka
Hello.

Nekem az a problémám ,hogy ha felmegyek iwiw-re a képeket nemjeleníti meg ez aböngészõm..IE meg opera meg stb mutatja de a mozilla nem

Valaki valami ötlet?

NeverwinterKING
üdv
azzal problémával küzködök h ha elindítom ff-t akkor kiírja h összeomlott. újra tettem már de nem lett jobb. kiegészítõket töröltem, ettõl se lett jobb. vmi ötlet?

Sil78
Flashbõl fent van a legfrissebb? Javascript sincs letiltva?

(Jajj, ki rakatta be ezt a nagyonszörnyû bannert, amivel pár hónapja hülyültetek? És vajon miért? o_O)

neevous
Sziasztok!
A youtube videók 90%-ánál ki van írva, hogy We're sorry this video is no longer available. Másnál meg ugyanazok a videók tökéletesen mennek. Töröltem a cacheet, de semmi változás... Esetleg van valami ötletetek?

Szia!
Igazad volt.Kikapcsoltam az oldalon az adblock szûrõjét és minden rendben van.
Köszönöm az ötletet. Ennyivel többet tudok a Firefoxról.

Üdvözlettel: gy?jt?

[HUN]FaTaL
Azt hiszem ehhez kell kikapcsolni az adblockot, de nem biztos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szervusztok!

A Nap TV oldalán levõ videó archívumból nem tudom lejátszani a videókat.
Érdekes módon megjelenít egy ablakot kép nélkül és a hangot lejátssza.
Cím:
Link
A gépen telepítve van a Windows Media Player 11. Be van állítva, hogy a programhoz alapból tartozó összes fájlt felismeri.
A Firefox böngészõ Kiegészítõk>Bõvítmények ablakban megtalálható a
Windows Media Player Firefox Plugin és a Windows Media Player Plugin in Dynamic Link Library.
Van valami ötletetek, mi lehet a gond? Nálatok mûködik a lejátszó?

Barnabyka
Sziasztok ..
Van egy visszatérõ problémám és nemtom ,h mitkezdjek vele?!
Ez az ablak gyakran felugrik nekem és mindig kidob aböngészõmböl és következõ indításnál hibaüzenet de hibátlanul mûködik minden aztán kis idõ múlva megint ismétlõdnek a dolgok...
Mi ateendõm HELP pls..
Elõre is köcc=)

kÉp:

[HUN]FaTaL
Nekem van adblock plusom mégsem tiltja 😊

desigo
adblock plus tiltja az egészet...
ha kikapcsolom bejön...
Voldi
Akkor valami beállítást nézek.

detto

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]FaTaL
Nekem hibátlanul nyitja.

Voldi
Nekem néhány lapot nem nyit meg ez a foxy. Például ezt.

Narxis
lol

N o N a m e
oké, megoldódott... véletlenül bent felejtettem a Stealther kiegészitõt 😄
Japep
Hello!
Az miért van, hogy eddig bárhová beléptem, úgy is maradt (pl. SG), de most pedig mindig be kell lépnem mindenhová, mikor megnyitom újra a lapot!?

Remélem érthetõ volt... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Törölt felhasználó
Köszönöm, de sajnos nem segített rajtam 😞
Bookmarks-ban ottvan az összes kedvenc de nem tudom betenni sehogysem 😞
😄 Épp az hogy felgyorsítja 😊 Ha egy csomó lappal elmente nyitom meg, 3mp alatt bejön a program, majd tölti be a lapokat. Jó dolog ez a Superfetch 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Narxis
A Vista lelassítja. 😉

Nem semmi egy 3mp-es Firefox indítás 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Szia Sil78!
Sajnos sem az Anti-Malware oldalon (ahogy látod; egyébként a teljes számsor látszik és az a vége), sem a naplózási adatokban nem írja ki a süti származási helyét.
A javaslatod megfogadom a Spybot-tal kapcsolatban. Talán szerencsém lesz.
Köszönöm az ötletet.

Sil78
Elõször is, nézd meg a profilodban, nincs-e véletlenül több, számozott verzió a cookies.sqlite fájlból (cookies-1.sqlite, cookies-2.sqlite, stb). Ha van, akkor töröld ezeket.
(Azaz: Nem blokkolja valami a hozzáférést idõnként a profilodhoz, amitõl írásvédettek lesznek a fájlok, és akkor csinál újat? Pl valami biztonsági szoftver, tûzfal, ilyesmi...? Pl a ZoneAlarm Pro vagy a CA Personal Firewall Cookie Control nevû funkciója bekavarhat.)

Sil78
Nem látszik a szöveg vége (az már ott mind csak szám, vagy van még valami más is?). Nem lehet valahogy kideríteni, hogy melyik oldal helyezi el ezt a nyomkövetõ sütit? Pl ha rákattintasz arra a TrackingCookie.media!A2 feliratra, akkor mi történik? Vagy esetleg ellenõrizd Spybottal is, az kiírja rendesen, honnan jön az a süti. Ha megvan, akkor Eszközök / Beállítások / Adatvédelem, Kivételek gomb, beírod azt az oldalt, és Tiltás.

Szervusztok!
Az alábbiakban jelzett probléma egy része s kémprogram és cookie kezelés témához tartozik, de a megoldás valahol a Firefox Beállítás-ban keresendõ.
Az a-squared Anti-Malware v3 programmal ellenõriztem a közelmúltban több alkalommal a gépemet.
Annak ellenére, hogy legutóbb a karanténozott elemeket véglegesen töröltem, van egy makacs cookie, amelyik továbbra is visszatér.
Alább beillesztem a program ellenõrzés-utáni képernyõképet valamint a naplózott szöveget.
Link
Szeretném, ha segítenétek abban, milyen opciókat állítsak be célszerû gyakorlati és biztonsági megfontolásból az Eszközök>Beállítások>Adatvédelem fülön.

Faterx
Köszi Sil, de másnap megoldottam nagy nehezen, Online Armort használok ami valamiért bekavart és Rule-ben kellett engedélyeznem. Azért nem tettem közzé, mert valószínûleg egyéni problémám volt.
N o N a m e
Miért van az hogy a Firefox "elfelejti" a sütiket? Böngészés közben egyszer csak azt az üzenetet kapom, hogy a cookie nincs engedélyezve stb. Ha ezt a szöveget látom, akkor csak rámegyek a Beállításokra, majd Adatvédelem és ott újra be kell pipáljam a sütiket és az elõzményeket. Ez kb 5 percenként történik.
Narxis
Jah, én se veszem már, ha megvan pdf-ben akkor elolvasom. De jó táppont, hogy milyen programok között nézzek szét. pl. Linux ügyben a SuSe-t ajánlják.

Sil78
Hát, akkor nézd meg az újságot. Valószínûleg valami saját Firefox-verzió lehet, pár elõtelepített kiterjesztéssel (mondjuk pl NoScript, ha már biztonságról van szó).
(Tulajdonképpen nem értem, hogy élnek meg még az ilyen újságok, amikor az internetrõl egyszerûbben és gyorsabban lehet információt szerezni pont ebben a témában, meg persze programokat is, ráadásul ingyen.)

Narxis