Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Firefox böngészõt szeretném beállítani úgy, hogy egy idõben (egyszerre) tudjak megnyitni több (2-3) weblapot (esetleg kezdõlapokat is).
Hogyan lehet ezt megtenni? Természetesen jó lenne, ha az egyes lapok közötti átváltást a megjelenõ lapjelzõ fülek könnyítenék.
Üdvözlettel: gy?jt?
Ez mi? Egy magyar torrent oldalon kapom ezt egy ideje. Ctrl+F5 se segít, vagy 5 frissítés kell, hogy bejöjjön rendesen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
These are my friends, see how they glisten...
mit tett a ctrl f5?
Itt a hibauzenet;
XML feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/login.jsp
2339. sor, 25. oszlop:while(A.test(C.charAt(--😎)){}return C.slice(0,B+1)
------------------------^ Köszi a segitseget
Miért van az, hogy adott egy weblap. A munkahelyen megjelenik az oldal itthon viszont ezt írja ki ha rámegyek az oldalra:

Már megint fellépnek a Crash Reporter beli problémáim valaki tudna segíteni??
Már egyszer kérdeztem..Részletek: EBBENa hozzászólásomban.
Nem ismer valaki véletlenül egy olyan kiterjesztés, amivel ha kijelölök egy szöveget, akkor hivatkozást csinál belõle?
Pl:
Van egy rakat link, amit le szeretnék tölteni, de ha kijelölöm DownThemAll!-lal, akkor kiríja, hogy nincs hivatkozás, vagy kép. Viszont ha olyan linket jelölök ki, amire rá lehet kattintani, akkor azt már letölti.
Elõre is köszi a válaszokat!
ACER Aspire 5738ZG
Feltelepíteném a legújabb Flash Player, mert anélkül nem engedi futtatni a Youtube-ot. De telepítés közben ezt írja ki 😞 FF verzióm: 3.0.0.13
Fákjúal!
Minden világos.
Köszönöm a segítséged.
Tehát mi a tanulság számomra? Ha nem értek valamihez akkor inkább >><#kuss>#kuss>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Amelyik ideiglenesen letiltja a dolgokat, az a Stealther. (Az viszont nem jó, ha pl be kell jelentkezned valahová, mert letiltott sütikkel nem kifejezetten fog menni.)
A Firefox 3.0.3 verzióját használom. Letöltöttem hozzá a Distrust 0.8.1 kiterjesztést. Valami ok miatt nem tiltja le a böngészés elõzményeit.
Beállítások
Mi lehet a hiba?
ACE: IE alatt biztos, hogy 10-es flash van?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun
Erre nem is gondoltam, de már direkt megnéztem, hát az volt a gond.
Köszi
What about the forests?
Mac-en még tûzfalat sem használok.
Csak egyszerûen kiszerettem volna próbálni és nem értem miért nem tud csatlakozni, hiszen a Safari simán megy és próbaképp az operát is felraktam ez miatt, de avval sincs semmi gond :S
What about the forests?
Illetve még egy tipp: ha amúgy jók az internetbeállításaid, és nem használsz semmi olyat, ami blokkolhatná, akkor próbáld meg az about:config-ban a network.dns.disableIPv6 értékét true-ra állítani, hátha az a baja.
Próbáld meg esetleg törölni (XP esetén) a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ mappából (figyelj oda, ez nem a profilod, ez a Local Settings-en belüli Application Datában van, nem a sima Application Datában!) a XUL.mfl és XPC.mfl fájlokat, hátha csak ez a baja. Vagy akár a mappa egész tartalmát, ezek végülis mind csak ideiglenes fájlok.
\"You are fucking crazy people!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
és ott lesz
Shockwave Flash
Fájlnév: NPSWF32.dll
Shockwave Flash 10.0 r12
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.