19494
-
benkoszabi #11763 üdv. talán tudtok nekem segíteni. valami nagy gebasz van a firefox-al. most telepítettem újra a gépet, minden fasza, megnyitom a Firefox-ot....ok...bezárom, és megnézem a Windows Feladatkezelőben, és nem zárja be, továbbra is ott van, tovább eszi a memóriát...de miért nem zárja be ha egyszer én magam bezárom a Firefoxot? ráaádsul ha egymás után bezárom majd megnyito ma firefox-ot, vagy 3-4-5 helyen ott lesz a Feladatkezelőben....
Próbálkoztam uninstallal, felraktam a legújabb 3.5öt, töröltem a sütiket is mindent, de úgyanúgy, nem záródik be, ha bezárom....fut a háttérben, és eszi a memóriát, ne mtudsz vmi megoldást erre?
azt azért tudni kell, hogy felraktam egy pár programot, amikben volt ilyen hülye toolbar, és azokat letöröltem...mi lehet a gond.....telepítsem újra? vagy mi?
köszi
üdv -
#11762 Amúgy ha valakinek ilyen problémája adódna, ne ijedjen meg, az ADBlock automata backuppokat készít az Applications Data-ba! :) -
#11761 omg
Kockaparty! -
#11760 A Mozilla Firefox böngésző magyarországi kedvelői szeretettel meghívnak Téged és barátaidat a Firefox 3.5-ös verziójának megjelenésének örömére szervezett kötetlen közösségi eseményre. Úgy gondoljuk hogy a Firefox új verziója gyorsabb, biztonságosabb és jobb módja az internetezésnek – amelyet Te is megérdemelsz. Ismerd meg és töltsd le a megújult Firefox 3.5 böngészőt a következő címről:
http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/
Vegyél részt velünk 2009. július 7-én, este 7 órától megrendezett közösségi találkozón, ahol az új böngésző megismerése mellett beszélgethetsz a Firefox hazai közösségének tagjaival és aktivistáival is.
A Firefox 3.5 közösségi találkozó helyszíne:
Henry J.Bean's Bar&Grill (1055. Budapest, Szent István körút 13.)
http://www.hjb.hu/
Mindenkit szeretettel várunk! -
#11759 Én tegnap frissítettem Windows 7-re, legújabb biuld --> ugyan az csinálja. :) -
EasyLife #11758 Üdv!
Nővéremék föltették az új 3.5 ff-ot és először minden okés volt majd restart és azóta nem indul el egyáltalán csak pörgeti a cpu-t de nem csinál semmi se kép se hang. feladatkezelőben benne van de csak folyamatok közt, alkalmazásoknál nincs. visszatettük a 3.11 az jól megy , megpróbáltuk feltenni újra a 3.5 ment rendesen majd ismételt újraindítás után megint se kép se hang. valakinek ötlet? -
cybert #11757 Na feltettem a safari 4-et, hibátlanul játsza a videókat, úgyhogy várnom kell, amíg kijavítják ezt a hibát Olvastam, h a 3.5 belső lejátszókat, vagy mit használ, tehát nem kell neki flashplayer, media player, nem lehet kilőni ezeket, h külsőket használjon? -
cybert #11756 Üdv! Olvastam, h problémád volt a videólejátszásokkal. Sikerült megoldani? Nekem is ez a gondom, h szaggatnak a nagyfelbontású videók, a 3.10 nem volt ilyen. Egyébként nekem Ati Radeon 3650 van. Először a win 7-re gyanakodtam, de ezekszerint nem az a hibás. -
#11755 Még ebben a hónapban jön egy nagyobb javítás 3.5.1 számmal: Link -
#11754 Szóval erről van szó:
egy
kettő
az .exe file-oknál nem lehet úgyan úgy "megnyitás" gombra kattintani? -
#11753 .exe file-okat letöltésnél meg lehet(ett) nyitni vagy csak menteni és utána a megnyitás?
sajnos nem emlékszem már rá, de lehet, hogy én nyomtam félre valamit. -
#11752 sziasztok !
azt be lehet valahol állítani, hogy a FF csak egy példányban fusson ( egy ablakban ) ?
(FF 3.5) -
Pio #11751 Vagy hozzá kell adni a kivételekhez azt a honlapot, amit elszúr. Nekem Ajnasz meg Easylist van belőve és van két oldal, amit rendszeresen látogatok és elszúrnak, hozzáadtam a kivételekhez aztán kész, szerintem ez a leggyorsabb megoldás. Na persze így az adott oldalon jönni fognak a reklámok, de valamit valamiért. -
#11750 Szólni kell a fejlesztőnek.
http://ajnasz.hu/
Rendes, korrekt és gyorsan válaszol. Én is használom a hosszupuskát, de mellette még az Element Hiding Helpert is. Így nem olyan rossz. -
#11749 Ááh szóval hírdetések nélkül:
Hírdetésekkel:
-
#11748 nem mindehova jó. Nekem pl a HosszuPuskát teljesen szétszedi. Felső banner eltűnik, flash reklámok megmaradnak...
Hírdetések nélkül:
Hírdetésekkel:
-
#11747 Is volt rajta, az még pótolható, de egy csomó saját, ami viszont nagyon fontos lenne! :/ -
#11746 HUfilter -
#11745 -
#11744 Kicsit meg vagyok most ijedve!
Nemrég keltem, s szomorúan tapasztalom, hogy minden oldalon HIRDETÉSEK! O.o
Mondom, ADBlock kikapcsolt [vagy este kikapcsolva hagytam, szoktam kikapcsolni néha..] de nem! Pusztán a szűrőlista tűnt el! :O
Évek óta gyűjtöm ott, ami nem kell, és most ennyi? Vége? -
#11743 Nem irtam el a jelszot szaz eve ugyanaz:)) -
#11742 Nem lehet, hogy elírod a jelszót? IE-ben meg ugye meg van jegyezve gondolom. -
#11741 Meg mindig ez a problemam valaki segitsen.Meg hozza tennem hogy most raktam fel eloszor a firefoxot csak egyszeruen nem enged be sg-re.Beirom a kodot es visszadob -
#11740 egyértelműen a verzióváltás után jelent meg -
#11739 #11737: annyukat :D :)
#11738: Thx, megvan most -
#11738 #11728 -
Apocalipto #11737 Negatív diszkrimináció -
#11736 WTF nem tudok belépni külföldi oldalakra, megnéztem IE-vel, ott tökéletesen működik. MI EZ?? -
Cat 02 #11735 https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/1865 -
#11734 Bizonyára, ha azt sem tudod mi az, akkor nincs is neked telepítve!
Mert ezt te rakhatod fel a Firefoxodra! -
#11733 es hol talalom? -
Cat 02 #11732 Reklámokat blokkolja. -
#11731 adblock ez mi ez?Meg ismerkedek vele -
#11730 KATT -
#11729 okozhatja vírusirtó, vírus, kiterjesztés (csökkentett módban is csinálja?), valami profil-fájl sérülése. ha csökkentett módban is megmarad, csinálj egy másik profilt, nézd meg azzal jó-e -
#11728 gyorsítótár ürítése, cookiek törlése, adblock listát nézd meg -
#11727 természetesen tartalmazza az előzményeket a privát böngészés. ami abban csinálsz, azt nem jegyzi meg. hogy ez így van-e a beállításokkal is? hát próbáld ki! bár tippre azt mondom, hogy nem jegyzi meg -
#11726 Na de a kezdo inditasnal ez is szar nalam.
A kilepesnel nem volt gondom. -
Cat 02 #11725 És még az xpcomeventreceiver bug os megvan :s -
#11724 a Firefox kilépéskor sokkal többet tölt mint az előző verziónál