Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervusztok!
A Firefox böngészõt szeretném beállítani úgy, hogy egy idõben (egyszerre) tudjak megnyitni több (2-3) weblapot (esetleg kezdõlapokat is).
Hogyan lehet ezt megtenni? Természetesen jó lenne, ha az egyes lapok közötti átváltást a megjelenõ lapjelzõ fülek könnyítenék.

Üdvözlettel: gy?jt?

Narxis
Nem tudom írni a ./cache/cache_status122830.html

Ez mi? Egy magyar torrent oldalon kapom ezt egy ideje. Ctrl+F5 se segít, vagy 5 frissítés kell, hogy bejöjjön rendesen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sil78
Újratöltötte az oldalat. (Úgy frissítette, hogy nem vette figyelembe az oldalnak a Gyorsítótárban levõ, korábban már letöltött változatát.)

These are my friends, see how they glisten...

Koszi,most megy.
mit tett a ctrl f5?
Sil78
Ctrl+F5?

Sziasztok,az uj verzioju ff nem nyitja meg az iwiw et.
Itt a hibauzenet;
XML feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/login.jsp
2339. sor, 25. oszlop:while(A.test(C.charAt(--😎)){}return C.slice(0,B+1)
------------------------^ Köszi a segitseget
Icebarney
Nekem sem jelenik meg, lehet, hogy ideiglenesen nem elérhetõ

zagar
Sziasztok!

Miért van az, hogy adott egy weblap. A munkahelyen megjelenik az oldal itthon viszont ezt írja ki ha rámegyek az oldalra:

Narxis
Csökkentett módban indítsd a Firefox-ot és nézd meg, hogy így is hibás-e. Elõtte zárd be a Firefox-ot. Ha így nem jön elõ a hiba akkor másold be, hogy milyen kiegészítõket, pluginokat használsz.

Barnabyka
Hali!

Már megint fellépnek a Crash Reporter beli problémáim valaki tudna segíteni??

Már egyszer kérdeztem..Részletek: EBBENa hozzászólásomban.

vki
Köszi a gyors választ!

ACER Aspire 5738ZG

Sil78
Kattitható hivatkozást a Linkification nevû kiterjesztéssel lehet csinálni. De nem neked kell kijelölni a szöveget hozzá, hanem megkeresi magától az ilyeneket. (Vannak olyan kiterjesztések is, ahol a te általad kijelölt szöveggel lehet mindenfélét csinálni, pl megnyitni új lapon, letölteni, stb, de azok meg nem csinálnak belõle kattintható hivatkozást.)

vki
Hi!

Nem ismer valaki véletlenül egy olyan kiterjesztés, amivel ha kijelölök egy szöveget, akkor hivatkozást csinál belõle?

Pl:
Van egy rakat link, amit le szeretnék tölteni, de ha kijelölöm DownThemAll!-lal, akkor kiríja, hogy nincs hivatkozás, vagy kép. Viszont ha olyan linket jelölök ki, amire rá lehet kattintani, akkor azt már letölti.

Elõre is köszi a válaszokat!

ACER Aspire 5738ZG

ffxi
Több mint 4gb van a partición, ezért nem értem én se 😞

Fákjúal!

Sil78
Azt mondja, hogy nincs elég helyed a telepítéséhez, szabadíts fel helyet.

ffxi
HELP!!!
Feltelepíteném a legújabb Flash Player, mert anélkül nem engedi futtatni a Youtube-ot. De telepítés közben ezt írja ki 😞 FF verzióm: 3.0.0.13

Fákjúal!

Szervusz Sil78!
Minden világos.
Köszönöm a segítséged.

Icebarney
A tanulság épp a fordítottja. Kérdeztél, és most már értesz hozzá.

<#eplus2><#nyes>

Értettem. <#hehe>
Tehát mi a tanulság számomra? Ha nem értek valamihez akkor inkább >><#kuss>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
😄DD

Icebarney
Ha például valakivel közösen használsz egy gépet, és nem szeretnéd, ha az a másik megtudná, hogy visszataszító, erkölcsromboló, undorító stb dolgokat nézegetsz a neten, de pl az jó lenne, ha elkezded írni a címsorba, hogy s, akkor felajánlaná az sg.hu-t(és NEM ajánlaná fel pl a sexybutchers(nemtom, hogy van-e ilyen<#banplz>).com-ot)<#idiota>

Tudtam, hogy mégsem kellett volna beleszólnom. Nekem így van beállítva és így jó. Azon még nem is gondolkoztam amit kérdeztél, hogy csak bizonyos dolgok nyomait kellene eltüntetni. Egyébként ez így miért nem lenne jó?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Sil78
Ez az, hogy az összes. De mi van, ha csak bizonyos dolgok nyomát szeretnéd eltüntetni? 😉

Lehet, hogy most egy nagy hülyeséget írok de nálam így van beállítva a FireFox. Minden bezáráskor törlõdik az összes elõzmény.

Sil78
A Distrust nem tilt le semmit, hanem szelektíven töröl. Bekapcsolod, böngészel, kikapcsolod, és törli, amik akkor kerültek bele az Elõzményekbe, Sütikbe, stb, amíg aktív volt.

Amelyik ideiglenesen letiltja a dolgokat, az a Stealther. (Az viszont nem jó, ha pl be kell jelentkezned valahová, mert letiltott sütikkel nem kifejezetten fog menni.)

Szervusztok!
A Firefox 3.0.3 verzióját használom. Letöltöttem hozzá a Distrust 0.8.1 kiterjesztést. Valami ok miatt nem tiltja le a böngészés elõzményeit.
Beállítások
Mi lehet a hiba?

ProGabe
nálam is, ill. maga az oldal (és még pár másik). igazán kapcsolhatnának, hogy van új flash

ACE: IE alatt biztos, hogy 10-es flash van?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Nálam pont fordítva, a Flash szar nem a böngészõk.

Nekem se jó Flash 10, de IE-ben érdekes módon megy, pedig ott is 10-es van, akkor egy hiba a Firefox javára...

steam, origin: ACE_hun

Narxis
Aha. 😄

Icebarney
Köszi! Szóval akkor ez egy sufni-tuning-szerû megoldás?<#hehe>

[HUN]FaTaL
nekem se jó, flash 10

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Nem vettem meg az újságot de szerintem az lesz amit Sil mondott, hoy legújabb Firefox felvértezve pár kiegészítõvel meg beállítással about:configban. Gyorsaságra és biztonságra koncentrálva. Google se dobott ki semmit.

Icebarney
Kiderült, hogy mi ez a Gold?

mflex
Közben megoldódott. A MAC legújabb biztonsági frissítése blokkolta :S

Erre nem is gondoltam, de már direkt megnéztem, hát az volt a gond.

Köszi

What about the forests?

mflex

Leopard 10.5.5-öt használok...

What about the forests?

mflex
Bocsi, de átsíklottam az üzeneted felett... szóval semmi ilyesmi nincs bekapcsolva...
Mac-en még tûzfalat sem használok.
Csak egyszerûen kiszerettem volna próbálni és nem értem miért nem tud csatlakozni, hiszen a Safari simán megy és próbaképp az operát is felraktam ez miatt, de avval sincs semmi gond :S

What about the forests?

NeverwinterKING
kitöröltem azt a 2 fájlt de nem lett jobb

\"You are fucking crazy people!\"

Sil78
Hmm, tulképp milyen verziót használsz? A 3-as Firefox csak Mac OS X 10.4-en vagy afölött megy.
Illetve még egy tipp: ha amúgy jók az internetbeállításaid, és nem használsz semmi olyat, ami blokkolhatná, akkor próbáld meg az about:config-ban a network.dns.disableIPv6 értékét true-ra állítani, hátha az a baja.

Sil78
Egyelõre csak a #9771, de gondolkozok rajta. Az a baj, hogy Mac-et még nem láttam közelrõl.

mflex
9766-ra senkinek nincs ötlete?
akkor "move the trash" 😄

What about the forests?

Sil78
Végülis a témák is addonok, az is ugyanúgy visszaáll alapra Safe Mode-ban. Melyik témáról van szó?

Próbáld meg esetleg törölni (XP esetén) a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\ mappából (figyelj oda, ez nem a profilod, ez a Local Settings-en belüli Application Datában van, nem a sima Application Datában!) a XUL.mfl és XPC.mfl fájlokat, hátha csak ez a baja. Vagy akár a mappa egész tartalmát, ezek végülis mind csak ideiglenes fájlok.

NeverwinterKING
rá jöttünk h a témák teszik ezt. leszedtem mindet. de ha teszek fel újat megin összeomlik 😞

NeverwinterKING
kiterjesztés csak a Piclens

Sil78
9.0 r124-gyel is megy, még nem jutottam odáig, hogy felrakjam a 10-est.

Sil78
Ha Safe Mode-ban megy, akkor mondd, milyen kiterjesztéseid vannak, mert akkor valószínûleg azok közül kavar be valamelyik.

fery02
Mind1, már, újrakezdtem az egészet Flashgettel.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ProGabe
url sávba: about:plugins

és ott lesz

Shockwave Flash

Fájlnév: NPSWF32.dll
Shockwave Flash 10.0 r12

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Barnabyka
nah ezt hol tudom megnézni?😊