19494
  • Pio
    Akkor boccs, a sample képeken volt más színű gombos is, amúgy nem használom az addont, csak találtam :)
  • Pio
    Az nekem is van. De igazából mind1, nekem jobban kézre is esik a ctrl+pgdwn, balkezesség ftw :)
  • tommygear
    hát a gombokat ezzel nem igazán tudom szinezni :S
  • [HUN]FaTaL
    *tabmixplussal
  • Pio
    Akkor az én firefoxom ez x akta... :D
  • [HUN]FaTaL
    A ctrl+tab a nyitvalévők sorrendjében megy, legalábbis tabmicplusal.
  • Pio
    Szerintem emellett nem is igazán hasznos, de ez persze szubjektív.
    Nálam tabmixplus van fix tabszélességgel, 8 tab fér el egy sorba és ha megtelik automatikusan nyílik új sor neki, nem kezdi zsugorítani a tabokat. 1680×1050-en elfér :D
    Viszont az ikonokat áttettem kicsire, azzal elég sok helyet lehet spórolni szerintem... már akinek sok ikon van kipakolva.
  • Cat 02 #11676
    Ez biztos eszi a ramot ^^ Egyszer felraktam vmi hasonlót, csak képnézegető volt és felugrott 230k-ra :)
  • Pio
    A ctrl+tab a "bejárt útvonaladon" megy visszafelé és nem a tabok sorrendje alapján.
    Amúgy nem tab+pagedown, hanem ctrl+pagedown. Pedig jól is írtam, nem tudom, honnan szülted oda a tabot :D
    Amúgy meg nekem, aki balkezes ennél jobban egy gyorsbillentyű se esik kézre :D
  • ProGabe #11674
    ááá, ctrl+tab - előre, ctrl+shift+tab - vissza. ehhez elég egy kéz is. na jó, ha valaki, akinek van akkora ujja, hogy eléri a tabot és a pgupot egyszerre, annak gratulálok :)

meg ugye vannak mindenféle kiegek ehhez, hogy felhozzon egy kis ablakot, amin mutatja az összes tabot egyszerre(mint win7-ben az alt+tab), akár extar-csicsás módon is:
  • tommygear
    köszi szépen
  • ProGabe #11672
    még mindig a fox az alapértelmezett böngésző? nézd meg, hogy IE-vel csinálja-e, ahogy kell
  • Pio
    ITT VAN EGY
  • Aquir
    wow :|      oda a nyilaknak
  • Pio
    Ctrl+pageup/pagedown
  • tommygear
    nincs valami mod amivel ezeknek a gomboknak a színét lehetne változtatni?

• Aquir
    És az miért van hogy nem tudok billentyűzet-nyilakkal váltani a tabok között, miután az egyikre rányomtam egérrel? (előző verzióban ekkor ugye ki is jelölte amelyikre nyomtam)

?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Madmano
    Az a gáz,hogy előző verziójú Firefoxnál nem volt ilyen gondom.Azt meg nem akarom,hogy folyamatosan fönn lógjon a gép a neten...
  • ProGabe #11665
    csinálj egy parancsikont a kapcsolatról és dobd bele az indítópultba. így win indulásakor máris tárcsázza a netet
  • [HUN]FaTaL
    Nem, routerem van.
  • Madmano
    Az enyémre nem tudsz mondani semmit?#11660
  • [HUN]FaTaL
    Akinek a tabmix plus szórakozik, inkább tegye fel a legújabb pret és az rendesen működik. :)
  • [NST]Cifu
    Akinek a Tab Mix Plus szórakozik, az sűrgősen kapcsolja ki az Undo Closed Tabs Button plugint, ugyan is 3.5-ös tűzróka alatt összeakadnak. Az elmúlt 2 órában emiatt anyáztam keményen, és veszett oda kb. 50 tematikusan megnyitott ablakom. Mondjuk az én hibám, értelmes pluginhasználó ember nem vált egyből frissebb Firefoxra, hanem mindig vár pár hetett, hogy a pluginek frissülhessenek... :S
  • Madmano
    Hahó.Fölraktam az új 3.5öst(pontosabban frissítettem rá).A gondom az,hogy adsl-es vagyok és eddig úgy működött,hogy nyitottam a Firefox-ot,az pedig automatice dobta fel a kapcsolódás ablakot.Nah,ennél ez nincs!Indítom a Firefox-ot,elindul a böngésző,de nem tud kapcsolódni.Kiírja,"Probléma az oldal betöltése közben"aztán jóccakát.Külön kell fellépnem a kapcsolatok közül és úgy megy a bringa.A Vezérlőpult,Hálózati és internetes kapcsolatok,Internetbeállítások-nál a Kapcsolat fülön be van pipálva a "Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása".Ez eddig is így volt.Mi lehet a gond?
  • Casillas
    a cookies.sqlite törlése és az about:config-ban a clearonshutdown átállítása megoldotta a problémát (legalábbis most jó :)), köszi szépen a segítséget
  • Shep
    Hogyan tudnám elérni, hogy a címsorban az egész cím egyszínű fekete legyen, ne pedig ez az új félig halvány félig fekete újítás?
  • ProGabe #11657
    %appdata%\mozilla\firefox\profiles\%random.név%

itt lesz egy cookies.sqlite fájl -> töröld le!

amúgy új profilt is csináltál? mert az egy dolog, hogy letörlöd a foxot, attól a beállítások még megmaradnak. vagy csinálj új profilt, vagy kézzel is töröld ki, amit ki kell. már kismilliószor linkeltem, most megteszem még egyszer, utoljára: így kell

ezek után nézd meg, hogy a beállításokban nincs-e beállítva, hogy mindig törölje az előzményeket!

aztán ugye lehet, hogy valami kiterjesztés a ludas. csökkentett módban kell futtatni a rókát, hogy kiderüljön, így van-e

about configot is kicsit meg lehet nézni, ilyen pl, hogy privacy.clearOnShutdown.cookies természetesen legyen false-ra állítva
  • Aquir
    még hogy neked! nem van bajom ezzel a paradoxonnal! :|
  • Cat 02 #11655
    Érted egyáltalán h mi (volt) a bajom ? :)
  • Aquir
    de ő a pllluussz jjelree goonddoolltt
  • Aquir
    ez biztos paradoxon :p
  • Solten
  • Cat 02 #11651
    Így megy, thnx!
  • Cat 02 #11650
    Vazze... :D
  • TomBond
    Pedig nekem simán kikapcsolta! 1 tabnál nincs ott semmi.
  • Aquir
    hogyan lehet csak 1 tab nyitva?? az hogy fordulhat elő? :p
  • Cat 02 #11647
    Egy oldal van megnyitva, régen ilyenkor nem volt semmi extra, most meg ott szerepel 1 tab ként...
  • Aquir
    ez nem tesz vele semmit :p
  • TomBond
    Eszközök -> Beállítások -> Lapok -> A lapok fülei mindig látszanak elől kiveszed a pipát!
    Ennyi!
  • Aquir
    mi az hogy csak egy tab?? az hogyan? :P:)