Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Hmm... #9585?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Nézd meg, segít-e rajta a #6550.

Sil78
Egyik oldalon sem, vagy egy bizonyos helyen? (Konkrétan hol?) Nem hiányzik hozzá valami pluginod, pl Flash Player?

Sil78
Ezt most így passzolom, hol olvastad?

Sil78
Hû, ez jó régi cikk, még a Vista sincs benne. Szerencsére nem változott ez a része (csak a fájlnevek a profilon belül). Egyébként a Profilkezelõ indításához nem kell végig bepötyögni, hogy -profilemanager, mûködik egy sima -p paraméterrel is.

Na megcsináltam a menõvert. Minden maradt. Még a lassusága is! 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Akkor ha egyszerüen TotalCommanderrel most kimásolom a profil mappát, majd a tiszta foxba visszarakom, akkor olyan lesz, mint ha semmi sem történt volna?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Narxis
Lol most nézem, hogy véletlen rá klikkeltem a Válasz erre gombra.

Faterx ki az a nárcisz?<#nemtudom>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hol tárolja a Firefox a személyes adatokat? pl jelszó
Windows újratelepítés után nem szeretnék ezzel szenvedni

Narxis
Sil mi az a Firefox Gold?

Faterx
Vicces ember ez a nárcisz
ricska
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az hogy a Firefox nem játsza le a belinkelt videókat.3.0.3 as verzióm van.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Narxis
format c 😄

Faterx
"A Firefox nem tudja lfrissíteni a kiegészítõket" A "További.." sem mûködik. Az ablak is üres. Most du. ezzel fogadott a Róka.
Törölt felhasználó
Nos megnéztem a C:dokumet... bent vannak a kedven cek csak a FF nem jeleníti meg <#rolleyes> Lehet valahol bekellene állítani valamit a FF-ben, hogy mutassa rendesen? Esetleg vamai tiltja és ezért nem látszik?
Wreck86
második köszi,kipróbálom nemsokára😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ProGabe
próbáld meg, hogy EZ éppen mûködik-e. ez tud mp3-t is, igaz, elég gány minõséget

a legjobb, ha leszeded keeviden az mp4-t és átalakítod mp3-ba, mondjuk az ingyenes SUPER-rel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Wreck86
mp3-ba nem lehet áttenni?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
hálás köszönet!😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Wreck86
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan progit mondani,amivel youtube-ról le tudok menteni egy számot?mert nem találom meg ugyanazt a zenét😞

Sil78
Pontosan ezért javasoltam egy kiterjesztést is, még be is linkeltem. Nézd meg.

Sil78
A NoScript nem erre való. Az a szkripteket (pl Javascript, Java, Flash) tiltja le alapból, és csak azokon az oldalakon engedi, amit te külön engedélyezel.

Sil78
Neked szvsz valami külön tartalomszûrõ program kellene. Elvileg az AdBlock is tud ilyet (letiltod a *-ot, azaz mindent, és amit akarsz, hozzáadsz a fehérlistához), de túl könnyû kijátszani. Lehet persze még oldalakat tiltani a hosts fájllal, tûzfallal, meg asszem proxy szerverrel is, de parental control programokkal valószínûleg egyszerûbb. Mindenesetre erre nem a Firefox lesz a megoldás.

Esetleg a NoScripttel ? De lehet, hogy nagy hülyeséget beszélek.
NoScript letöltése ha mégis ez kellene.

az adblockot néztem, nem lehet sajnos ilyet beállítani vele, az is csak tiltani tud, igaz van fehér listája is. szóval nekem olyat kéne megvalósítani, hogy csak adott webhelyeket lehessen megnézni, mást semmit!
erre valami ötlet? tvipera
Airbus A380
De csak a felsõ sort éri el. Tudod ahol a haza házikó és társai vannak. Nekem az említett gombok ez alatt a sáv alatt vannak és ezt már nem jeleníti meg ha felviszem az egeret.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ivjoe
Firefoxban pl. adblockkal, vagy tûzfalon, routeren. 😊
sziasztok, hogy lehet megoldani, hogy csak bizonyos honlapokat tudjon böngészni a felhasználóm, amiket én állítok be. azokon kívül semmit. mindezt firefoxban. ha így mégsem állítható be, akkor xp home edition alatt hogy lehet ezzel valamit kezdeni?
elõre is köszi, tvipera
Sil78
A gombokat eléred, ha kimész az egérrel az ablak széléig. Van egy AutoHide nevû kiterjesztés is, annál meg is lehet adni, pontosan melyik eszköztárakat akarod látni ilyenkor.

Airbus A380
Hali.

Aki tud segítsen légyszí.

Firefoxba teljes képernyõ mellett hogy lehet elérni a kedvenceket és a kihelyezett gombokat (pl. a másik böngészõ ablak nyitás gombot .) anélkül hogy mindig kilépegetnék a teljes képernyõbõl ha ezekre szükségem van ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Ez a 3-as verzió jó, csak lassú. Sokszor "gondolkozik" a róka. A 2-es verzió ment mint a szél.

urbijoe
mostanában nekem lassu a firefox
vajon mi lehet az oka?
cache üritve

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sziszixecs
Nem hiszem nem találtam a gépen vírust se semmi egyebet.

Nem lehet hogy vmi csúnya dolgot kaptál be?

Narxis
<#wow1>

ibrik
Elárulom: a Vista-val mindig gond lesz...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

sziszixecs
Na nem tudom mi volt a hiba de valami más gondok is vannak a gépemen.
Még a fényképezõ géprõl se tudtam felrakni a hiba képeit mert lefagyasztotta a Vistát nem tom szerintem csinálok memtestet aztán majd kiderül.
De amúgy dühömben csináltam egy format c-ét aztán felraktam az XP-ét meg minden programot a mi a Vistán is fent volt, és érdekes most semmi baja a Mozillának pedig kikísérletezek vele rendesen.
Bocsi hogy zargatalak benneteket.
Most majd memoriatesz, tervezek egy vga cserét, aztán visz rakom a Vistát és bízok benne hogy nem lesz gond.

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Szerintetek a mozbacup miét nem állítja vissza a kedvenceket-könyvjelzõket? Oldalra sem teszi vissza meg felülre sem arra az egy csíkra sem. Mivel és hogyan lehetne bemásolni ujra, hogy meglegyen az összes?
Köszönöm.
Agya ég! 97lap van megnyitva és kb 460MB memóriát eszik 50-70%-os procival<#taps><#eljen> Amúgy miért van az hogy némely oldalt nem menti le könyvjelzõnek?

N o N a m e
megomlott a firefox, erre újrainditottam és eltüntek a könyvjelzõ eszköztárról a linkek. Hogyan tudnám visszaállitani?
Narxis
Még nem, most frissítem. Kíváncsi leszek..

sziszixecs
Bocsi hogy még nem raktam fel mi a hibakijelzés de nem tom másolni majd le fényképezem ha mást nem is. Aztán felrakom azt. De egyelõre nem tudom mit csináltam mert most meg nem tudom lefagyasztani de ha sikerül akkor felrakom, hogy mi után volt a hiba és hogy mi pontosan a hiba jelentés.

Sil78
A héten megjelent a végleges Flash 10, próbáltad már?

Sil78
Azért berakhatnád, mit ír ki...

Narxis
Valamelyik bõvítmény, nálam is a szaros Flash player okoz néha galibát.

sziszixecs
Most nem ültem a gép elött vagy három órája mondom megnézem nem e irtatok valamit erre lefagy mielöt betõltené a fórumot nem tom mi ez de márt nagyon idegesít.

sziszixecs
A lefagyás általában akkor következik be amikor a Mozillát más programból indítom el ma például a uTorrent-nél csinálta ezt de még a gépet is újra indította.
Vista, Nod32, a tûzfal amit a vista felrak.
De lefagyasztom és felrakom mit ír ki.