19494
-
Pio #11683 Akkor boccs, a sample képeken volt más színű gombos is, amúgy nem használom az addont, csak találtam :) -
Pio #11682 Az nekem is van. De igazából mind1, nekem jobban kézre is esik a ctrl+pgdwn, balkezesség ftw :) -
#11681 hát a gombokat ezzel nem igazán tudom szinezni :S -
#11680 *tabmixplussal -
Pio #11679 Akkor az én firefoxom ez x akta... :D -
#11678 A ctrl+tab a nyitvalévők sorrendjében megy, legalábbis tabmicplusal. -
Pio #11677 Szerintem emellett nem is igazán hasznos, de ez persze szubjektív.
Nálam tabmixplus van fix tabszélességgel, 8 tab fér el egy sorba és ha megtelik automatikusan nyílik új sor neki, nem kezdi zsugorítani a tabokat. 1680×1050-en elfér :D
Viszont az ikonokat áttettem kicsire, azzal elég sok helyet lehet spórolni szerintem... már akinek sok ikon van kipakolva. -
Cat 02 #11676 Ez biztos eszi a ramot ^^ Egyszer felraktam vmi hasonlót, csak képnézegető volt és felugrott 230k-ra :) -
Pio #11675 A ctrl+tab a "bejárt útvonaladon" megy visszafelé és nem a tabok sorrendje alapján.
Amúgy nem tab+pagedown, hanem ctrl+pagedown. Pedig jól is írtam, nem tudom, honnan szülted oda a tabot :D
Amúgy meg nekem, aki balkezes ennél jobban egy gyorsbillentyű se esik kézre :D -
#11674 ááá, ctrl+tab - előre, ctrl+shift+tab - vissza. ehhez elég egy kéz is. na jó, ha valaki, akinek van akkora ujja, hogy eléri a tabot és a pgupot egyszerre, annak gratulálok :)
meg ugye vannak mindenféle kiegek ehhez, hogy felhozzon egy kis ablakot, amin mutatja az összes tabot egyszerre(mint win7-ben az alt+tab), akár extar-csicsás módon is:
-
#11673 köszi szépen -
#11672 még mindig a fox az alapértelmezett böngésző? nézd meg, hogy IE-vel csinálja-e, ahogy kell -
Pio #11671 ITT VAN EGY -
#11670 wow :|      oda a nyilaknak -
Pio #11669 Ctrl+pageup/pagedown -
#11668 nincs valami mod amivel ezeknek a gomboknak a színét lehetne változtatni?
-
#11667 És az miért van hogy nem tudok billentyűzet-nyilakkal váltani a tabok között, miután az egyikre rányomtam egérrel? (előző verzióban ekkor ugye ki is jelölte amelyikre nyomtam)
?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Madmano #11666 Az a gáz,hogy előző verziójú Firefoxnál nem volt ilyen gondom.Azt meg nem akarom,hogy folyamatosan fönn lógjon a gép a neten... -
#11665 csinálj egy parancsikont a kapcsolatról és dobd bele az indítópultba. így win indulásakor máris tárcsázza a netet -
#11664 Nem, routerem van. -
Madmano #11663 Az enyémre nem tudsz mondani semmit?#11660 -
#11662 Akinek a tabmix plus szórakozik, inkább tegye fel a legújabb pret és az rendesen működik. :) -
#11661 Akinek a Tab Mix Plus szórakozik, az sűrgősen kapcsolja ki az Undo Closed Tabs Button plugint, ugyan is 3.5-ös tűzróka alatt összeakadnak. Az elmúlt 2 órában emiatt anyáztam keményen, és veszett oda kb. 50 tematikusan megnyitott ablakom. Mondjuk az én hibám, értelmes pluginhasználó ember nem vált egyből frissebb Firefoxra, hanem mindig vár pár hetett, hogy a pluginek frissülhessenek... :S -
Madmano #11660 Hahó.Fölraktam az új 3.5öst(pontosabban frissítettem rá).A gondom az,hogy adsl-es vagyok és eddig úgy működött,hogy nyitottam a Firefox-ot,az pedig automatice dobta fel a kapcsolódás ablakot.Nah,ennél ez nincs!Indítom a Firefox-ot,elindul a böngésző,de nem tud kapcsolódni.Kiírja,"Probléma az oldal betöltése közben"aztán jóccakát.Külön kell fellépnem a kapcsolatok közül és úgy megy a bringa.A Vezérlőpult,Hálózati és internetes kapcsolatok,Internetbeállítások-nál a Kapcsolat fülön be van pipálva a "Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása".Ez eddig is így volt.Mi lehet a gond? -
#11659 a cookies.sqlite törlése és az about:config-ban a clearonshutdown átállítása megoldotta a problémát (legalábbis most jó :)), köszi szépen a segítséget -
#11658 Hogyan tudnám elérni, hogy a címsorban az egész cím egyszínű fekete legyen, ne pedig ez az új félig halvány félig fekete újítás? -
#11657 %appdata%\mozilla\firefox\profiles\%random.név%
itt lesz egy cookies.sqlite fájl -> töröld le!
amúgy új profilt is csináltál? mert az egy dolog, hogy letörlöd a foxot, attól a beállítások még megmaradnak. vagy csinálj új profilt, vagy kézzel is töröld ki, amit ki kell. már kismilliószor linkeltem, most megteszem még egyszer, utoljára: így kell
ezek után nézd meg, hogy a beállításokban nincs-e beállítva, hogy mindig törölje az előzményeket!
aztán ugye lehet, hogy valami kiterjesztés a ludas. csökkentett módban kell futtatni a rókát, hogy kiderüljön, így van-e
about configot is kicsit meg lehet nézni, ilyen pl, hogy privacy.clearOnShutdown.cookies természetesen legyen false-ra állítva -
#11656 még hogy neked! nem van bajom ezzel a paradoxonnal! :| -
Cat 02 #11655 Érted egyáltalán h mi (volt) a bajom ? :) -
#11654 de ő a pllluussz jjelree goonddoolltt -
#11653 ez biztos paradoxon :p -
#11652 -
Cat 02 #11651 Így megy, thnx! -
Cat 02 #11650 Vazze... :D -
TomBond #11649 Pedig nekem simán kikapcsolta! 1 tabnál nincs ott semmi. -
#11648 hogyan lehet csak 1 tab nyitva?? az hogy fordulhat elő? :p -
Cat 02 #11647 Egy oldal van megnyitva, régen ilyenkor nem volt semmi extra, most meg ott szerepel 1 tab ként... -
#11646 ez nem tesz vele semmit :p -
TomBond #11645 Eszközök -> Beállítások -> Lapok -> A lapok fülei mindig látszanak elől kiveszed a pipát!
Ennyi! -
#11644 mi az hogy csak egy tab?? az hogyan? :P:)