19494
-
#11803 Ha a telepített programok között van valami nvidiás akkor először azt távolítsd el.
Aztán utána telepítsd.
Ha az első újraindításkor elrontja a színeket (csak 16 szin van), akkor ne ijedj meg. Nekem előfordult már hogy ilyenkor megint letelepítettem a programok közül aztán újra fel, és akkor jó lett. -
Orionk #11802 csak rátelepítsem az előzőre, vagy installáljam le a mostanit?
A feltelepítés során, van valami fontosabb dolog, amit be kellene állítani? -
Orionk #11801 Ez egy régi számítógép, még 1997 ben vettük, azt hiszem.
Van másik jobb gép, csak ezt is már újra kellett telepíteni, nagyon össze vissza működött.
Ez a kisöcsémé.
256 megabájt ram van benne, az is sd ram.
A processzor : AMD Athlon(tm)-thunderbird, 906 Mhz-es.
A chipsetét nem tudom, de megnézhetem, ha azzal lenne a baj.
A vidkártyát leírtam lentebb. -
#11800 Esetleg ezzel a driverrel próbáld. -
Apocalipto #11799 Ez eleve világos volt, hogy a download helpernek semmi köze nincs ehhez....
Ilyen videókártyáról én meg még nem is hallottam...gondolom laptop o_O -
Orionk #11798 NEM, sajnos független a probléma a Download helper programotól. Leinstalláltam ezt az addon-t, és akkor is ugrál a kép a youtube-os videóknál.
Másik oldalon levő videók nem ugrálnak. Pl. a sorozatjunkie.hu-n a videok nem ugrálnak
Help please... :) -
Orionk #11797 Másik oldalról rendesen viszi a videókat, csak a youtube-ról nem
Most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy azért, mert a mozillához hozzáadtam a 'Download helper' add on-t, mert ezzel le éehet tölteni videokat a yputube-ról, meg máshonnan is. A legujabb Download helper jött le, és ez a youtube oldalon, ha elinditok egy videót, akkor a videó felett megjelenik egy kis ikonja ennek az addon-nak. Lehet, hogy ezért.
De mielőtt ujratelepítettem, akkor nem került oda a kis ikonja, lehet, hogy most azért mert ujabb a Download helper
Előre is köszi -
Orionk #11796 Most telepítettem ujra, ugyhogy flash playerből biztosan a legujabb van, most szedtem le, de videokártyám az régi:
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
32 megabájtos
Nem találok hozzárendes drivert. Tudnál ebben segíteni?
Mielőtt ujratelepítettem a gépet, akkor előtte vitte rendesen a videókat.
köszi -
Apocalipto #11795 Rakd fel a legfrisebbett Vidaókártya driverből, adobe flash playerből -
Orionk #11794 Sziasztok!
Megint egy kisebb segítségre lenne szükségem.
Lehet, hog ynem közvetlen a mozilla firefox-hoz kapcsolódik.
Most telepítettem ujra a gépet, és a legujabb 3,5-ös mozilla firefox van rajta.
A youtube-on a videók nem mennek rendesen, hanem ugrálnak. Azaz amikor elinditom a videókat, akkor elindul rendesen a video, de a kép az hol összehúzódik, hol nem, és egyfolytában igy ugrál.
Ötlet?
Előre is köszi
ÜDv., Orionk -
Orionk #11793 Kipróbáltam, feltettem és működik, nem zárul be. Köszi a segítésget.
Utánnaolvstam ennek az addon-nak, de nem találtam, hogy ettől miért nem zárul be...
üdv., -
Orionk #11792 Találtam egy jó szoftvert, mi visszahozza az adataidat.
Get data back for ntfs
ilyesmi a neve.
üdv., -
#11791 Jézusom...
Köszönöm szépen! :D Eszembe se jutott volna! -
#11790 Mesterjelszó? -
#11789 Valahogy esetleg meg bírnám azt oldani, hogy csak valamilyen kód/jelszó/parancs ellenében mutassa meg a beállításokban a mentett jelszavaimat a tűzrókám? -
polarka #11788 Hogy? -
Orionk #11787 köszi, kipróbálom -
Orionk #11786 időközben megoldottam az adatvesztés problémáját -
#11785 Ja #11781-re ment. -
#11784 Tedd fel ezt a kiegészítőt és nem záródik be. -
Orionk #11783 Igazából annyira nem lenne fontos, csak megszoktam, hogy előző firefox-okban ugy volt. Azért köszi.
Most más problémám van, de nagy(tudom, hogy ez kicsit OFF, de hova írhatnám máshova?) :
Véletlenül letöröltem a zenéim a számítógépről. Kb. 4 giga volt mp3 ban.
A 'Zene' mappán Shift+delete kombinációt nyomtam, és kitörölte, így a szemetesben sem található meg.
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal, illetve, milyen módszerrel tudnám visszamenteni a zenéimet?
Előre is köszönöm szépen a segítségeket.
Üdv., Orionk -
polarka #11782 És ez számodra annyira fontos feature? =) -
Orionk #11781 Szia!
Köszönöm ismét :)
Kipróbáltam, működött, DE nem azt csinálta ez a bezáró gomb, amire gondoltam.
Amikor csak egy tab van, akkor eddig nem volt ez a bezáró gom, DE mostmár van. Viszont, amikor megnyomom, akkor bezárul a firefox. A régebbi verziókban nem ez történt, ha megnyomtad.
A régebbi firefoxokban ez történt:
Amikor csak egy tab volt, és azon megnyomtad ezt a bezáró gombot, akkor annyit történt, hogy az az egy tab helyett létrejött egy üres tab. Tehát nem plusz még egy tab, hanem annak az egynek a helyére létrehozott egy uj tabot, de az üres volt.
Ha már az egyetlen tab is üres volt, és akkor nyomtad meg rajta, akkor is ugyanazt csinálta, bezárta egy pillanat alatt az üres tabot, és egy pillanat alatt rakott a helyébe egy másik üres tabot.
Most meg azuj verziókban bezárja az egész firefoxot, ha ezen az első és egyetlen tabon megnyomod a bezáró gombot.
A 3.0.5 verzióju firefoxban még a fenti dolgot csinálta, a mostani 3.5 verzióban már bezárja az egész firefoxot.
mit szólsz? -
#11780 Helyesebben:
C:/Documents and Settings/FELHASZNÁLÓNÉV/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/profilod_mappája/chrome
-
#11779 C:/Documents and Settings/FELHASZNÁLÓNÉV/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles
Tudod Google...
Beírtam valami ilyesmiket hogy "firefox tab close button" - aztán az egyik találatban benn volt - kipróbáltam működött - elmentettem. :) -
Orionk #11778 Hy!
köszi szépen.
Annyi kérdésem lenne, hogy hol találom a firefox profilom chrome mappáját?
Ja, és még annyi, hogy : Te honnan tudsz ilyeneket?? :D
köszi -
#11777 Nem azt kérdezte. Hanem a fülön a bezár gombot. -
404 #11776 összefoglalva:
eszközök-beállítások-lapok->vedd ki a pipát "a lapok fülei mindig látszanak" elől -
#11775 A megszokás nagy úr - nekem is hiányzott. -
ACE #11774 Zárd be vazzeg Alt-F4-el vagy a jobb felső piros X-el, amikor már csak egy ablak van, vagy kapcsold ki hogy eleve mutasson tab-okat, ha már csak egy tab van. -
#11773 Ezt másold be a jegyzettömbbe:
/* Add tab-close-button to last tab*/
.tabbrowser-tabs[closebuttons="alltabs"] > .tabbrowser-tab >
.tab-close-button { display: -moz-box !important; }
.tabbrowser-tabs:not([closebuttons="noclose"]):not
([closebuttons="closeatend"]) >
.tabbrowser-tab[selected="true"] > .tab-close-button { display: -moz-
box !important; }
Utána mentsd el userChrome.css néven.
Utána a fájlt másold be a firefox profilod chrome mappájába. -
Orionk #11772 Sziasztok!
Most telepítettem újra a gépem, ezért most a legujabb mozilla firefox-ot tettem fel. A legujabb most a 3,5-ös volt.
Egyetlen problémám van vele, és segítséget kérnék tőletek, hogy lehet-e rajta javítani:
A Tab bar-ban a legelső tabot nem lehet sehogy sem bezárni. Nincs rajta az a kis piros X karakter, ami a többi tabon rajta van, és azzal a kis X-el be lehet zárni a többi tabot, csak a legelső tabot nem lehet, mert azon nincs ilyen bezáró gomb.
Előre is köszi szépen a segítséget!
ÜDv., -
#11771 fail -
TomBond #11770 Ezek mire jók? -
#11769 Sziasztok! Egyre több oldal megnyitása helyett ezjelenik meg! Miért csinálja,amikor 1órával ezelőtt megnyílt minden oldal? -
#11768 Kijött a Firefox 3.5 Optimized Distributions
* Firefox 3.5 SSE
* Firefox 3.5 SSE2
Link: http://www.binaryturf.com/free-software/blazing-fast-firefox-optimized-distributions/
-
#11767 mert senki nem használta -
#11766 te jóég plusz két addon pedig ez benne volt a Frefoxban. mié szedték ki? :| -
gyonax #11765 De meg lehet csinálni. Két addonra van hozzá szükség:
Keyconfig és Functions For Keyconfig
Mivel egyik se komptibilis a 3.5-tel, ezért vagy Használni kell az MRTech-et, vagy about:config-ban kikapcsolni a kompatibilitás ellenőzését(ezt az extensions.checkCompatibility logikai kulcs FALSE-ra való állításával kapcsolhatjuk ki[ha alapból nem létezik, létre kell hozni]) A két kiegészítő telepítése után az Eszközök->keyconfig menüben a f4kc_NextTab és f4kc_PrevTab soroknál lehet beállítani a nyilakat(a megfelelő billenytű leütésével) hotkeynek(ne felejtsünk el Apply-t nyomni;)). -
#11764 Nade mégis!
Nem lehet olyat hogy egérrel kijelölöm egyik tabot, és nyilakkal léptetek közöttük? nem bill-kombinációval