Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Ha Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítod a Firefoxot, akkor is ezt csinálja? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben. Elõtte persze csukd be a böngészõt.)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
miért van az hogy idáig minden oldal amin regisztrálva vagyok, torrent stb., idáig simán beléptetet most mind kéri hogy újra jelentkezzem be!
a sütik engedélyezve vannak, le is frissítettem a firefoxot, de továbbra is fennáll a probléma.
valakinek van valami ötlete?
Vki ha tud, akkor dobjon már pár ötletet, h miért b@szakodhat a firefoxom. Köcce
Vki ha tud, akkor dobjon már pár ötletet, h miért b@aszakodhat a firefoxom. Köcce
A másikat meg tedd csak fel, bátran tudom ajánlani. Ingyenes és sok mindent le tud szedni ha probléma lenne spy ügyben. Igaz, hogy manuálisan tudod csak frissíteni, de ez legyen a legkevesebb és naponta többször is frissül.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
ez segitett masikat nem probaltam 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Hagyhatod a Spybotot a gépeden nem zavar be. Ha több anti-spyware van a gépeden az csak jó.
Majd megírhatnád, hogy ezek kettõ valamelyike megoldotta-e a problémát?
Régebben volt olyan, hogy benémultak a flash-alapú videólejátszók (youtube és társai), de ez egy firefox restarttal mindig rendbejött. Tegnap viszont felraktam a 3.0.4-et, és azóta egyáltalán nincs hang semmilyen oldalon. a Shokwave Flash verziója ha minden igaz a legfrissebb, v10.0 r12. Bármilyen tanácsért nagyon hálás lennék! 😊 Köszönöm!
¡Hala Madrid!
Bár én ilyenkor be szoktam vetni HijackThis-t is nehéztüzérségnek (a céges gépeknél idõnként rászorulok), de ahhoz kell valaki, aki ért is hozzá, nem egy sima gombnyomogatós program, hanem értelmezni is tudni kell az eredményeit.
Ez nagy valószínûséggel inkább valami kémprogi lesz és az ESS ezért nem találja.
eset smart secu sem :'(

Tapasztalta valaki hogy az új 3.0.4-es Firefox-szal nem mûködik együtt a falshgot ( nem nyílik a flashget, hanem bead egy hibaüzenetet ) Vagy ez csak nálam van és máshol keressem a hibát ?
MFSA 2008-58 Parsing error in E4X default namespace
MFSA 2008-57 -moz-binding property bypasses security checks on codebase principals
MFSA 2008-56 nsXMLHttpRequest::NotifyEventListeners() same-origin violation
MFSA 2008-55 Crash and remote code execution in nsFrameManager
MFSA 2008-54 Buffer overflow in http-index-format parser
MFSA 2008-53 XSS and JavaScript privilege escalation via session restore
MFSA 2008-52 Crashes with evidence of memory corruption (rv:1.9.0.4/1.8.1.18)
MFSA 2008-51 file: URIs inherit chrome privileges when opened from chrome
MFSA 2008-47 Information stealing via local shortcut files
# Néhány stabilitási probléma javítása.
# Belsõ nyilvános elõtag lista frissítése.
# Az IME beviteli eszköz hibájának javítása japán, koreai, kínai és indai karaketerek esetén a "Könyvjelzõ hozzáadása" ablakon. (bug 433340)
# Újabb tanúsítványok hozzáadása. (bug 451305)
# Nem megfelelõen mûködõ, Firefox 3.0.2 verzióban elmentett jelszavak javítása. (bug 457358)
# A HTTP protokolltól eltérõ proxybeállítások nem megfelelõ mentésének javítása. (bug 446536)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szervusztok!
Köszönöm mindkettõtöknek a segítséget.Minden rendben.
Üdvözlettel: gy?jt?