Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Itt azt írja, ez olyan rendszereknél fordul elõ, ahol nincs C nevû meghajtó, és csak a plugint érinti, az ActiveX-es verziót (amelyik az IE-hez való) nem. A megoldás, hogy ideiglenesen csinálsz egy C meghajtót (akár egy pendrive is lehet), és úgy telepíted.

These are my friends, see how they glisten...

Sziasztok! Az új Firefoxhoz nem tudom letölteni a Flasht, miközben Explorerrel megy. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs elég hely, ami persze nem így van. Tudtok segíteni? Köszönöm
Sil78
Nem blokkolja véletlenül valami? Pl a Web Developer kiterjesztéssel le lehet tiltani a css-t, és van is benne billentyûkombináció hozzá (alapból Ctrl+Shift+S, újraindítást igényel, és át lehet állítani másra a beállításaiban).

Sil78
Nem terheli le ilyenkor túlzottan a procit, vagy eszik túl sok memóriát?

Ha Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítod a Firefoxot, akkor is ezt csinálja? (Ehhez van külön parancsikon a Start menüben. Elõtte persze csukd be a böngészõt.)

Nincs. Anno használtam, de épp azért mondtam le róla, mert túl sokat kötekedett. Csak NOD32 van fent.

fery02
Van feltelepítve AVG 8 vírusírtód?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

vandyke
igen alap

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Icebarney
Jah bocsi, kicsit ideges voltam akkortájt<#idiota> Vissza nem vonom, csak vedd úgy, hogy rád nem vonatkozik<#wink>

nézet/oldalstílus/alap ?
#9844 - nem találtad? 😄

vandyke
na még a képfeltöltésem se sikerül 😞

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

vandyke
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma reggel még minden gond nélkül mûködött a tûzrókám, de aztán lehet, hogy valami bill kombinációt véletlenül megnyomtam és elszállt (sztem) a CSS a programból. Most szinte minden oldat a képen látható egyszerûsített változatban jelenik meg. Az IE és az Opera mûxik rendesen csak itt tolhattam el valamit. A válaszokat elõre is köszönöm!

morgomedve
sziasztok

miért van az hogy idáig minden oldal amin regisztrálva vagyok, torrent stb., idáig simán beléptetet most mind kéri hogy újra jelentkezzem be!
a sütik engedélyezve vannak, le is frissítettem a firefoxot, de továbbra is fennáll a probléma.
valakinek van valami ötlete?

Icebarney
És úgy mégis, hogy b@szakodik veled a foxod? Ha arra vagy csak kíváncsi, hogy hányféleképp b@szakodhat a fox, hát olvasd át a topikot, meglátod mikre panaszkodnak a kedves júzerek, AKIK LEÍRJÁK, HOGY MIBÕL TÛNIK FEL NEKIK, HOGY ÕKET BIZONY MOST B@SZTATJA A FIREFOX.

Uppsz! Sorry...

Hali!
Vki ha tud, akkor dobjon már pár ötletet, h miért b@szakodhat a firefoxom. Köcce

Hali!
Vki ha tud, akkor dobjon már pár ötletet, h miért b@aszakodhat a firefoxom. Köcce

FZoleee
Hali! Némelyik letöltésnél kiírja, hogy "ezt a letöltést blokkolta a security zone policy"... Ha újra letöltöm, akkor már gond nélkül lejön a fájl... Mit kell tenni, hogy ez eltûnjön? 😊
Sil78
Vett a cég NOD-ot jó pár hónapja, de a rendszergazda még mindig nem rakta fel. Meg vettünk pl egy jó drága szervert is, hogy kettõ legyen, tükrözve, az azóta is ott áll a sarokban kihúzva. Szóval no comment. Idén már vagy a negyedik rendszergazdánk van.

Örülök, hogy segíthettem. <#vigyor0>
A másikat meg tedd csak fel, bátran tudom ajánlani. Ingyenes és sok mindent le tud szedni ha probléma lenne spy ügyben. Igaz, hogy manuálisan tudod csak frissíteni, de ez legyen a legkevesebb és naponta többször is frissül.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

kakaoskalacs
A-Squared Anti-Malware
ez segitett masikat nem probaltam 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Narxis
Lol, mé nem raknak fel valami védõ programot? ESET Smart Security + Ashampoo Antispyware vagy KIS 2009 vagy ilyesmiket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sil78
A Spybotnak is ritkán (meg ha valamit nagyon nem tud kiszedni, akkor újraindítja a gépet, és a Windows betöltése elõtt irtja), csak tényleg durván fertõzött gép esetén. És a kedves kollégák általában csak akkor szólnak, hogy gond van, bekaptak valamit, amikor már egyáltalán nem tudnak dolgozni se a gépükön, annyira fertõzött. (Ha nagy ritkán rá tudják venni a rendszergazdát, hogy ugyan jöjjön már ki, az ilyenkor újrarakja a Windows-t, nem is próbálkozik vele.)

Ennek a két proginak amiket én ajánlottam, általában nem kell a csökkentett mód, vagy csak nagyon ritka alkalmakkor. Megoldják többnyire anélkül.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hali!
Hagyhatod a Spybotot a gépeden nem zavar be. Ha több anti-spyware van a gépeden az csak jó.
Majd megírhatnád, hogy ezek kettõ valamelyike megoldotta-e a problémát?

lee86
Sziasztok!
Régebben volt olyan, hogy benémultak a flash-alapú videólejátszók (youtube és társai), de ez egy firefox restarttal mindig rendbejött. Tegnap viszont felraktam a 3.0.4-et, és azóta egyáltalán nincs hang semmilyen oldalon. a Shokwave Flash verziója ha minden igaz a legfrissebb, v10.0 r12. Bármilyen tanácsért nagyon hálás lennék! 😊 Köszönöm!

&#161;Hala Madrid!

Sil78
Pedig jó a Spybot is, csak nem ajánlott egyiket sem már fertõzött rendszerre telepíteni. De ha már ez a helyzet, akkor egyébként alapból Csökkentett módban érdemes futtatni elõször, és többször megismételni (lehet, hogy még a frissítéseket sem engedi letölteni a kártevõ).
Bár én ilyenkor be szoktam vetni HijackThis-t is nehéztüzérségnek (a céges gépeknél idõnként rászorulok), de ahhoz kell valaki, aki ért is hozzá, nem egy sima gombnyomogatós program, hanem értelmezni is tudni kell az eredményeit.

kakaoskalacs
OFf ez a progi eleg jo 😊

kakaoskalacs
Thx a helpet 😊 Spybot-ot meg akkor torlom is 😄

Mondjuk a Spybot (amikor még használtam) akkor sem talált semmit, amikor pedig kellett volna, mert bizony ott volt a kártevõ a gépemen.
Ez nagy valószínûséggel inkább valami kémprogi lesz és az ESS ezért nem találja.

Vagy még ezt. >> A-Squared Anti-Malware

Például ezt.

kakaoskalacs
spybot nem talal semmit :\
eset smart secu sem :'(

Narxis
Kártevõ. Futtass le valami vírus, spyware kergetõt.

kakaoskalacs
Üdv remel tudtok segiten ezt mi a franc csinalja egyik naprol a masikra jött elö :\

N o N a m e
Nekem megy, Flashget 1.9.6.1073, Flashgot pedig 1.1.3
lck
Hali !
Tapasztalta valaki hogy az új 3.0.4-es Firefox-szal nem mûködik együtt a falshgot ( nem nyílik a flashget, hanem bead egy hibaüzenetet ) Vagy ez csak nálam van és máshol keressem a hibát ?
desigo
Mostmár a frissítések keresésére meg is találja...
Narxis
Jó sok biztonsági hibát javítottak, 4 kritikus, 2 fontos és 2 kisebb hiba.

Narxis
# Néhány biztonsági hiba javítása:

MFSA 2008-58 Parsing error in E4X default namespace
MFSA 2008-57 -moz-binding property bypasses security checks on codebase principals
MFSA 2008-56 nsXMLHttpRequest::NotifyEventListeners() same-origin violation
MFSA 2008-55 Crash and remote code execution in nsFrameManager
MFSA 2008-54 Buffer overflow in http-index-format parser
MFSA 2008-53 XSS and JavaScript privilege escalation via session restore
MFSA 2008-52 Crashes with evidence of memory corruption (rv:1.9.0.4/1.8.1.18)
MFSA 2008-51 file: URIs inherit chrome privileges when opened from chrome
MFSA 2008-47 Information stealing via local shortcut files

# Néhány stabilitási probléma javítása.
# Belsõ nyilvános elõtag lista frissítése.
# Az IME beviteli eszköz hibájának javítása japán, koreai, kínai és indai karaketerek esetén a "Könyvjelzõ hozzáadása" ablakon. (bug 433340)
# Újabb tanúsítványok hozzáadása. (bug 451305)
# Nem megfelelõen mûködõ, Firefox 3.0.2 verzióban elmentett jelszavak javítása. (bug 457358)
# A HTTP protokolltól eltérõ proxybeállítások nem megfelelõ mentésének javítása. (bug 446536)

ilyet reklámozni ráaádsul gportállal, jézusom...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok! Egy érdekes problémával fordulok hozzátok. A Firefoxnál az oldalak betöltése nem teljesen frankó. Amikor bekapcsolom a gépet, akkor egy darabig egybõl betölt mindent, aztán meg van hogy 3-5 perc mire behoz egy oldalt, és csak a restart segít. A netkapcsolat pedig mûködik, mivel ha pl elindítok egy letöltést, akkor az rendesen tud jönni. Vmi beállítással van probléma? Vagy mi zavarhat be neki?

ProGabe
reklám. ban. viszlát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
elõbb-utóbb fogja, én lefrissítettem most

http://goo.gl/gd6Zi5

FZoleee
ez azt jelenti, hogy automatán is frissíteni fogja elõbb-utóbb? mert akkor inkább megvárom 😄
lck
[HUN]FaTaL
Köszi, de nem használok kezdõlapot 😊 Illetve igen, about:blank 😄

#9835;#9836
Szervusztok!
Köszönöm mindkettõtöknek a segítséget.Minden rendben.
FaTal! Több kezdõlapra a válasz #9836-on Sil78-nál.

Üdvözlettel: gy?jt?

Sil78
Ezt most nem egészen értem, milyen weblapokat akarsz egyszerre megnyitni? Amik pl bent vannak a könyvjelzõk közt, azoknál mindig van a könyvjelzõ mappa alján egy olyan lehetõség, hogy "Mindegyik megnyitása külön lapon". Sõt, be lehet könyvjelzõzni több oldalat lapcsoportként is (Minden lap egy könyvjelzõbe). Kezdõoldalnak is be lehet állítani több oldalat: Aktuális oldalak használata, vagy csak simán beírod az összes oldal címét, az ún. "pipa" jellel elválasztva (ez egy függõleges vonal). És ha pl rákattintasz a "házikó" gombra a középsõ egérgombbal, akkor megnyitja a kezdõlapokat is új lapokon.

[HUN]FaTaL
Ez már az 1.5 óta benne van az FF-ben, CTRL+T új fület nyit. Eszközök->Beállítások->Lapok->Lapok fülei mindig látszanak, így olyan lesz mint az IE én is így használom. Több kezdõlapot nem tudom, hogy be lehet e állítani egyszerre.