19494
  • BB7
    Ha felrakom a 3.5öt akkor rátelepül a mostani 3.0+-s verziómra?
    Tehát ezt már nem bírom többé használni?
  • ProGabe #11842
    nem plugin, program. felteszed a progit most, lemented vele a profilt, aztán reinstall után megint fel a progi, csak ugye akkor már backupolod a profilt a fájlból
  • PunkZoli
    wow, köszi, és ehez majd csak a backupot kell installálni? vagy fox, és mozbackup plugin?
    Sziasztok!
    Olyan gondom lenne, hogy lementettem mozbacup-al a ff-t.
    Rendszer telepítés után nem tudja visszaállítani az összes elmentett dolgot ill. egyiket sem. Kicsomagoltam a pcv-t bemásoltam a profilokhoz de így sem lát semmit sem.
    Milyen módon lehetne mégiscsak visszatenni a kedvenceket, könyvjelzőket, jelszó stb.?
  • ProGabe #11839
    mozbackup. lementi egy fájlban az egész foxot, minden beállítást, kiterjesztést, akár még az előzményeket is
  • autoszimulator
    én ezeket úgy oldom meg, hogy a mappáját másolgatom a firefoxnak, amelyben a profilom van, az tartalmazza a kiterjesztéseket, könyvjelzőket, előzményeket. Harmadik, negyedik másolgatás után már van némi lassulás, nem tudom hogy ennek tudható-e be, s hogy ez mennyire "elfogadott eljárás".

Ha ezt követed akkor, pl Win7 esetében az alábbi mappa tartalmát kell lementeni:

C:\Users\neved\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default

tele lesz mappákkal, fájlokkal, nekem speciel 62 megás az egész.
  • PunkZoli
    ahoy! régen volt valami buher windózom, ami feltette a firefoxhoz alapjáraton vagy 100plugint...
    na az lenne a kérdésem, hogy mivel én mostanában 3 plugint használok, viszont a win7 miatt elég sűrün teszek wint, hogy tudnám egybe olvasztani egy pakkban a firefoxomat, és azt a 3 plugint? hogyan tudom egyáltalán leszedni őket úgy, hogy kattintásos módszerrel integráljam a fox-ba? ne kelljen honlapot látogatnom?!
  • Apocalipto
    Nekem is volt már ilyen, de én el tudtam távolítani...szerintem frissítsd a real playeredet.
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A FF 3.5 fut a gépemen. A kiegészítések között megjelölte, hogy a Real Player Browser Record Plugin 1.0 nem kompatibilis a FF 3.5 verziójával.
    A plugin eltávolítás opcióját nem ajánlja fel. El kell egyáltalán távolítani, vagy hagyjam?
  • N o N a m e
    Mármint eddig automatikusan bejelentkezett a FF, most meg nem
  • N o N a m e
    Tegnap óta minden Firefox indításnál be kell jelentkezzem a fórumba és mindenhová ahova regisztráltam. Eddig nem volt ilyen, ez most mitől van?
  • Orionk
    köszi a lehetőséget.
    Átállítottam, ahogyan írtad, ujraindítottam a tüzesrókát, de sajnos semmi.
    Ugyhogy visszaállítottam 2-esre.

• 404
    próbáld még ezt meg:
    az about:config-ban keresd ezt meg: "network.http.sendRefererHeader"
    és állítsd 0-ra
  • Orionk
    szia!

nem volt fennt, de feltettem, hogy kipróbáljam.
    Sajnos nem segitett, továbbra is ugrál a youtube-os video.

Azért köszi szépen.

IE toolbarral lejáttsza és kész, annál a megoldásnál maradok. Még mindig jobb, mintha Internet Expoljjjer -el nyitnám meg és azt használnám.

Üdv.,
  • 404
    shockwaveplayer fenn van?

http://get.adobe.com/shockwave/

hátha ez segít
  • Apocalipto
    Jó hogy működik, hiszen IE-vel nézed, csak FF-n belül.
    Nekem nem akad.
  • Orionk
    beszarráááááááás!

működik, hát köszi szépen. IE tabbal nyitottam meg a youtube.com-ot, és igy lejátssza a videókat. Ugyanazt a youtube-os videot megnyitottam mozilla tabbal. Egyszerre ment a video két tabon, és egyiken lejtászotta , a másikon meg ugrált a kép.

Egyszerűen nem értem. Van másik kettő jobb gépem is, és azokon meg abszolut nem volt probléma, ott rendes mozilla alatt is jól ment a video.

Tehát csak ebben a régi gépemben van a probléma.

Egyébként ezen a videón teszteltem:
    http://www.youtube.com/watch?v=1iDaPxiHxCY

Nektek sem ugrál a kép, ugye?
  • Orionk
    mindjárt kipróbálom!

2 gigaherces celeron kevés lenne? wow, ez ledöbbentett, milyen videókat akar nézni? hd-t?

az én gépem, két hsz lejebb szerintem elég kellene, hogy legyen egy youtube os video megtekintéséhez
  • Apocalipto
    Hát nem mai gép azsem. Egyébként egyik ismerősömnek hasonló a probléma. Neki asztali gépe van, 2 Ghzes celeron, és 256 mb ram. szerintem neki csak simán kevés hozzá a gép, lehet itt is ez van. Egyébként van FF-hez egy olyan addon, amivel az Ie motorjával lehet megtekinteni a weboldalakat. Szerintem próbáld ki. IE tab a neve
  • Orionk
    előző hozzászólásban a gépem

de akkor miért van az, hogy a youtube.com-on levő videókat ugráló képpel játssza le?

pedig azt is csináltam, hogy ujratelepitettem a gépet, és az első boot olás után semmit sem tettem fel, még drivereket sem, csak a mozilla 3.0.4.-es verzióját, és a legujabb adobe flash playert.
    majd feltettem a vidkari driverét, és akkor is ugyanazt csinálta.

IE-ben meg rendesen játssza a videókat.

??
  • Orionk
    NVIDIA GeForce2 MX/MX400 a videokártya, 32 megabájtos
    RAM: 256 megabájt sd ram
    cpu: amd athlon thunderbird, 950 megaherces, azt hiszem, hogy 1999 ben vettük.
  • ProGabe #11822
    dehogy kell neki "szupi" videokártya. ha fut a windows a gépen, akkor elfut a fox is
  • KeKKSZike
    Nekem nem olyan régi a videókártyám! Meg menjen már akkor a p*csaba a Mozilla ha ez a gond. IE-nek meg nem kell szupi videókártya?!
  • Apocalipto
    Uf....az 12 év bazzeg :S C64-ről nyomod? xD
  • Orionk
    esetleg nálam még az lehet, hogy régi a videokártyám, 1997- es :)

nem tudok mást.

a firefox hibája viszont nem lehet, mert másik számítógépen működik, mármint a youtube on rendesen játsza le a videókat
  • KeKKSZike
    Eddig nem olvastam, most viszont már igen... Hát úgy látszik, hogy akkor ez a Firefox hibája, reménykedjünk benne, hogy majd kijavítják, vagy valami lesz majd. :D
  • Orionk
    Szia!

A lentebbi hozzászólásaimat olvastad?
    Csak azért, mert hasonló cipőben járok, mint te, CSAK nekem a youtube.com oldalon levő videókat nem játssza le rendesen, minden más videót lejátszik.

Már 1,5 napja ezzel szenvedek, de nem tudok kitalálni semmit.
    IE-ben gond nélkül megy nálam is.
    Pedig már ujratelepitettem a rendszert, és az első bootolás során nem tettem fel semmit, csak a mozilla firefoxot, és a legujabb flah playert, még a driverokat sem tettem fel, és ugyanaz a hiba...
  • KeKKSZike
    Elindítottam csökkentett módban, majd ott mindent visszaállítottam az eredeti állapotba, mindent letiltott ezáltal. Egyedül a Shockwace Flash-t engedélyeztem. A youtube megint jó, a videa még mindig nem jó! :(
  • Narxis
    Az jó. Esetleg nincs fent olyan kiegészítő ami blokkolhatja? Pl. NoScript, AdBlock, AdBlock Plus, Element Hiding Helper stb.?
  • KeKKSZike
    Fontos lenne, hogy valahogy megcsináljam, mert nem is az én gépem, hanem apukámé és nagyon szereti az ilyen megosztó oldalakat. Mit tudnék tenni, kipróbálni? Youtube-s videók gond nélkül mennek... Én se értem?!
  • KeKKSZike
    Adobe Flash Player version 10.0.22.87
    Windows | 1.8MB
    Browser: Firefox, Safari, Opera

Ezt tettem fel...
  • Narxis
    Nekem gond nélkül játsza. Hülye kérdés, de ugye tudod, hogy az a Flash Player amit IE-vel telepítesz nem jó Firefox-hoz? Firefox-al külön el kell látogatni az adobe.com-ra és letöltetni vele az install_flashplayer.exe-t és azt telepíteni.
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Firefox-al a VIDEA-s videókat NEM tudom lejátszani... Rákattintok akármelyik videóra és nem akar bejönni egyik videó se. Átmegyek IE-be és GOND nélkül lejátssza! A legújabb Flash Player van telepítve a gépemre. Köszi a segítséget!
  • Orionk
    Ja, és most a régebbi mozillát telepítettem fel a 3.0.4.-es verziót
  • Orionk
    Hát mostmár teljesen tanácstalan vagyok.

Teljesen ujratelepítettem a gépet, hátha akkor jó lesz.
    Nem raktam fel semmi drivert.
    Először boot-olt be az xp-sp2 és nem raktam fel drivereket, csak a háló kártya driverét, mert ez mint mondtam régi gép, és nincs az alaplapon integrálva háló kártya, külön kellett beletenni egyet. Ezután a mozilla firefoxot telepítettem fel és a legujabb flash playert. Még ekkor is ugrál a kép a youtube-on. Pedig mondom még a video kártyta driverét sem tettem fel semmit. Ezután tettem fel a vidkari drivert és azután is ugrált. Ugyhogy nem tudom, hogy mitévő legyek.

Nem tudom megfejteni, hogy miért ugrál, szoftver nem zavarhat be neki, mert még nincs is fennt semmi. Hardverrel sem lehet probléma, mert eddig is ezek a harverek voltak benne, és tegnapelőtt, amikor nem kezdtem el játszadozni az ujratelepítéssel, akkor még jól mentek a youtube videói a mozilla alatt. De most is az az érdekes, hogy csak a youtube videói ugrálnak, azok is csak akkor ha a youtube.com-on nézem őket. Ha találok egy youtube videót, ami egy másik honlapba van belinkelve, akkor nem ugrálnak, csak a youtube oldalán.
    Másik bőngézőben meg nem ugrálnak, ott nincs semmi probléma a vidkkal...

:S
  • lck #11808
    Igen - lehet hogy jó lesz régebbivel, vagy esetleg próbáld meg Operával (esetleg Chrome-mal). Még mindig inkább mint IE.
  • Orionk
    levettem a pipát, ujraindítottam a firefox-ot, de akkor sem akarja a jót.
    Mozilla alatt ugrál a kép, IE alatt meg nem.

Most megpróbálom, hogy mi van, ha régebbi tüzesrókát teszek fel.

Neked biztosan jobb géped van, és azért nincsennek ilyen problémáid, lentebb írtam, hogy ez elég régi gép, 1997-es :) . A videokártyán kellene ujitani, de a boltban azt mondták, hogy ehhez kicsit jobbat már nem is nagyon tudnak adni :) meg most nem is lenne rá pénzem....
  • lck #11806
    Nem tudom - nekem ugyan ezek a dolgok fenn vannak, de megy rendesen.
    Esetleg azt próbáld meg, hogy a flash video ablak felett nyomj egy jobbegeret, és ott a Settings... - Displaynál vedd le a pipát az Enable hardware acceleration -ról.
  • Orionk
    Lehet, hogy egy régebbi mozillát kellene feltelepítenem?
  • Orionk
    Kipróbáltam, feltelepítettem.

Viszont továbbra is ugrál a youtube os videók, DE csak a mozilla alatt.
    Internet explorer-ben nem ugrál, ott rendesen megy, és ráadásul a régi IE van fennt, az 5-ös verzió, csak IE alá is feltelepítettem a legujabb flash playert.
    Szóval mozilla alatt nem megy, de nem raktam fel semmit, alá, csak amit mondtál a Chrome addont, és a download helper adont, amit azóta le is telepítettem.

Esetleg valami olyan beállítást csinálhattam a mozillában a tools--> options alatt, ami miatt ezt csinálja?
    Mert mást nem állítottam csak a toolsban