Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
These are my friends, see how they glisten...
Most már "csak" 597MB-ot eszik 😊 30-60%-os procival
Az elõzõ verzióban jobban ment. A mostani .0.4-ben lett rosszabb.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
/most nézem, azt írtam, hogy 'a nélkül' 😄/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
az uj bétát hazsnálom és nem tom hogy lehet a könyvjelzöket inportálni!
Valahova máshova rakták öket vagy valami más modja lehet!?
valaki létszi köszi
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Forrásfájl: http://www.sg.hu/forumchat_read.php
Sor: 1, Oszlop: 1
Forráskód:
10:02 dongo21: értem
Hát értem én, hogy ez meg mit jelent ??? hát nem értem ((((
Hibakonzolban piros felkiáltójellel ellátva .
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Valaki a #9954-re?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Firefox 3.2 pre-alpha compatibility.
Van már 3.2 is? <#wow1>#wow1>
akkor újra
Tegnap raktam fel a Mozilla 3.0-s verzióját és azóta minden indításkor ezt kapom.
Tud valaki segíteni mi okozza?
Üdvözlet,
Hede
már a vindóz is új 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://goo.gl/gd6Zi5
Érdekelne hogy lehet a könyvjelzõket ki importálni vindóz ujra rakás végett
és utána ugyan azt vissze exportálni 😄
elõre is köszi!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Yo, Bitch!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy pár napja olyan gondom van, hogy van egy pár téma letöltve a böngészõhöz, ez persze nem gond. Ezek a témák kompatibilisek a jelenlegi Firefox verzióval, viszont a böngészõ elég gyakran kiírta, hogy összeomlott. Megnéztem a hibaüzenetet és rájöttem, hogy az adds-on okozta az összeomlást. Persze ezek - mivel több is volt - letöröltem. Volt-e másnál is hasonló hibajelenség, van-e erre valami más megoldás az adss-on eltávolításán kívül?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az iskolai tanulásos weboldal meg feltétlen szükséges lenne, mert tulképp az a gomb indítaná el az adott fejezet-et, amit megnyomva nálam nem történik semmi. :S
IE-ben nem tudom megnézni, hogy mióta frissítettem IE7-re, azóta "Hibajelentés küldése" ablakkal nem akar indulni. Hasonló jelenség van még MSN-nél is, haver küld linket, rákattintok, nem történik semmi. Java telepítve van pedig.
Érdekes, mert más böngészõben meg jó, ezért gondoltam hogy a Firefoxnak lehet valami opciója.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Biztos volt már a kérdés, de a topic keresõben nem találtam meg a választ <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mit kell be/kikapcsolni, hogy az alábbi felirat ne jelenjen meg minden újratöltött oldalon?
3.0.4 a verzió, ha számít.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A fene megette.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bocs!
Üdvözlettel: gy?jt?