Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
És te a Tweak Networkon kézzel állítgattál? Vagy hagyjam Power módban? Így is gyorsabban tölti már be a lapokat, csak az jutott eszembe, hogy kézzel állítva még gyorsabb lehet, de ha nem akkor hagyom Power-on. Szal erre válaszolj még lécci. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
közben beugrott: csak annyi a dolgom, hogy törlöm a localstore-t 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
Az csak ennyi, ez a két beállítása van (Default és Power), meg persze kézzel lehet még állítgatni. A FasterFox még hasonló kiterjesztés, csak az több paramétert állítgat, meg persze van még a FireTune, ami egy külön program, az "tudja" ezek közül a legtöbbet. (Ezeket persze nem ajánlott egymással párhuzamosan használni. Nekem még simán a Tweak Network van fenn, meg mellette a többi preferencia kézzel finomhangolva. De ez inkább csak megszokásból, mert minek tegyek fel mást, ha már egyszer kész.)

These are my friends, see how they glisten...

Hát ebben van flash, java, meg képekkel teli lap
Most már "csak" 597MB-ot eszik 😊 30-60%-os procival
Az elõzõ verzióban jobban ment. A mostani .0.4-ben lett rosszabb.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Sil78
Mi volt az a kiterjesztés, amelyik ezt mûvelte? Próbáltad már azt, hogy a Simple RSS Readert leszeded és felrakod újra?

ProGabe
senki?

/most nézem, azt írtam, hogy 'a nélkül' 😄/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
Úgy is elég sok, hacsak nem megnyitás közben eszik ennyit (vagy esetleg ha lenne több lapon Flash...). Találomra megnyitottam 120 lapot a könyvjelzõimbõl, 307 MB lett az eredmény.

De úgy sok, hogy 120-130lap van megnyitva? 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Jelenleg a Firefox 717MB memóriát eszik. Az jó? 😄

128bit
héllo nyunyukáim kérés!
az uj bétát hazsnálom és nem tom hogy lehet a könyvjelzöket inportálni!
Valahova máshova rakták öket vagy valami más modja lehet!?
valaki létszi köszi

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

birdo
Hiba: szintaktikai hiba
Forrásfájl: http://www.sg.hu/forumchat_read.php
Sor: 1, Oszlop: 1
Forráskód:
10:02 dongo21: értem

Hát értem én, hogy ez meg mit jelent ??? hát nem értem ((((
Hibakonzolban piros felkiáltójellel ellátva .

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Hi!

Valaki a #9954-re?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Narxis
Tweak Network kiegészítõt használ valaki? Van valami jó spéci beállítása vagy elég csak a Power gombra klikkelni? Sil?

Narxis
Ja megvan. Durva, még 3.1 végleges sincs, arról nincs hír, hogy mi új lesz benne? Gugli nem ad találatot, tesztelni meg most nincs kedvem.

Malakai
Upsz, url lezárással, mind1, ott a link. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Jap.[/url]

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Most updateltem a NoScriptet és ezt látom changelogban:

Firefox 3.2 pre-alpha compatibility.

Van már 3.2 is? <#wow1>

[HUN]FaTaL
Frissíts 3.04-re. Ha utána is elõjön akkor nem tudom 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

ah nem jó a kép <#szomoru1>
akkor újra

Sziasztok!
Tegnap raktam fel a Mozilla 3.0-s verzióját és azóta minden indításkor ezt kapom.
Tud valaki segíteni mi okozza?

Üdvözlet,
Hede

Pepsi Twist
ok közben már megoldottam köszi 😊

már a vindóz is új 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

KÖnyvjelzõk/könyvjelzõk kezelése/mentés

[HUN]FaTaL
Az application datakból mentsd ki a mozilla profilet (all usersbõl, sajátodból és a saját/local settingsbõl is), így mindent lement, kiegészítõket, beállításokat, könyvjelzõket, jelszavakat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
hi!

Érdekelne hogy lehet a könyvjelzõket ki importálni vindóz ujra rakás végett

és utána ugyan azt vissze exportálni 😄

elõre is köszi!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ForzaInter
ez a freemailes gond továbbra is fenn áll nálam, teljesen megváltozott a freemail, uj dizájn meg minden, de firefoxban még mindig a régi dizájn jön be, és mikor rámegyek belépésre, behozza hogy az oldal nem jeleníthetõ meg, míg operában uj dizájn jelenik meg, és simán betudok lépni, mitõl lehet ezt?<#fejvakaras><#conf><#csodalk>

Yo, Bitch!

xxdani
helló. van mód arra hogy korlátozzam a sebességét a firefoxnak?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

media.proxnet.hu Java-t használ.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fery02
Na, közben feltelepítettem kézileg az IE7-et, és most jó, újra is indítottam, és most ott vagyok, hogy jó minden, már csak az a kép feltöltõs oldal nem mûködik egyik böngészõvel sem. Flash player telepítve van, SP3 elõtt a 10-est használtam, és nem volt az ég világon semmi gondom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Narxis
<#fejvakaras> én 10-est használok.

ProGabe
10-es flash player a gond. valahonnan szerezd be a 9-est. nehéz lesz, mert mindenhol a 10-es van fenn. ha nem találod írd meg és feltöltöm majd valahová

Hi!

Egy pár napja olyan gondom van, hogy van egy pár téma letöltve a böngészõhöz, ez persze nem gond. Ezek a témák kompatibilisek a jelenlegi Firefox verzióval, viszont a böngészõ elég gyakran kiírta, hogy összeomlott. Megnéztem a hibaüzenetet és rájöttem, hogy az adds-on okozta az összeomlást. Persze ezek - mivel több is volt - letöröltem. Volt-e másnál is hasonló hibajelenség, van-e erre valami más megoldás az adss-on eltávolításán kívül?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Narxis
Flash player telepítve van?

fery02
"...IE-ben nem tudom megnézni, MERT mióta frissítettem IE7-re..."

Az iskolai tanulásos weboldal meg feltétlen szükséges lenne, mert tulképp az a gomb indítaná el az adott fejezet-et, amit megnyomva nálam nem történik semmi. :S

fery02
Sziasztok! Tegnap telepítettem SP3-as Windows-t, rá Firefox 3.0.4.-et. Az a gondom, hogy pl ezen az oldalon, ha rákattintok a "Képek feltöltése" gombra, akkor nem történik semmi. Ugyanez a helyzet egy másik iskolai tanulással kapcsolatos weboldalon is: ott is van egy gomb, amit megnyomva nem történik semmi.
IE-ben nem tudom megnézni, hogy mióta frissítettem IE7-re, azóta "Hibajelentés küldése" ablakkal nem akar indulni. Hasonló jelenség van még MSN-nél is, haver küld linket, rákattintok, nem történik semmi. Java telepítve van pedig.

Rudee
Sikerült, nagyon köszi! <#wave>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Túl sok volt 1 oldalon, külön megnézve jó, thnx.

Sil78
Állítsd be alapértelmezett böngészõnek (a Start menü / Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései résznél is ellenõrizd). Ha így se hajlandó IE-n kívül mást nyitni, akkor kell hozzá valami plusz program is, pl Messenger Plus! + StuffPlug (az MSN Plus telepítésénél vigyázz, hogy a "szponzorprogramokat" még véletlenül se tedd fel!), vagy valami más messenger, pl Trillian vagy valami hasonló.

Sil78
Ilyet találtam, az Internetbeállításoknál a 3. bekezdés.

N o N a m e
Hol tudnám azt beállitani hogy ha msn-en vagy más messengeren küldenek egy linket, amire rákattintok, akkor ne az internet explorerben nyiljon meg, hanem a firefoxban?
Rudee
Vodkaphone.

Sil78
Melyik a szolgáltatód egyébként? Hátha specifikusan rákeresve többre megyünk.

Rudee
Megpróbálom, köszi.

Sil78
Nem a Firefoxhoz tartozik. Általában valami proxy segítségével szúrnak be egy javascriptet minden oldalba. (Hmm, esetleg megkeresni azt a javascriptet és letiltani?)

Rudee
Segédprogram az van, de nincs ilyesmi beállítás.
Érdekes, mert más böngészõben meg jó, ezért gondoltam hogy a Firefoxnak lehet valami opciója.

Sil78
Rémlik ez az üzenet, ha jól emlékszem, bizonyos internetszolgáltatók (fõleg mobilosok) szokták így "optimalizálni" a kapcsolatot, hogy alapból csak csökkentett minõségben töltik le a képeket (illetve netgyorsító programok is csinálhatnak ilyet). Nincs valami segédprogram hozzá, aminek a segítségével kapcsolódsz, és amiben ezt ki lehetne kapcsolni?

Rudee
Helló!

Biztos volt már a kérdés, de a topic keresõben nem találtam meg a választ <#fejvakaras>

Mit kell be/kikapcsolni, hogy az alábbi felirat ne jelenjen meg minden újratöltött oldalon?

3.0.4 a verzió, ha számít.

LeonSilver
Megvan, hogy miért lassul le.Mivel már a szemem nem a régi szeretem az oldalakat felnagyítnai.Normál állapotban nincs lassulás, megy szépen.De ha ctrl+görgõ segítségével nagyítom az oldalt utána az ilyen oldalak lelassulnak 😞
A fene megette.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rosszpcjatekok.blog.hu max 5 videó van egy oldalon, és eddig jó volt minden, nem lehet h elnyomkodtam valamit ?

Természetesen "Extensions"; "Themes"

Bocs!

Üdvözlettel: gy?jt?