19494
-
#11883 Nincs mit. -
Orionk #11882 köszi, sikerült -
#11881 C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\ innentől ugyanaz mint XP alatt. -
Orionk #11880 Szia ismét! :)
Amit irtál helyesebb utvonalat, azt kipróváltam xp-sp2 alatt és működik.
De most Vista alatt is meg kellene ugyanazt oldanom, és ott nem találom ezt az utvonalat. Tudnál segíteni? -
gypeti #11879 Üdv
Feltettem a babolyn fordítóprogramot, és a google kereső babylon search lett amikor a keresendő kifejezést az új lapba húzom.
Hogylehetni visszaállítani?
Előre is köszi -
#11878 Megnyugtattatok! :D -
gyonax #11877 Egész nyugodtan engedélyezheted őket, mivel általában tökéletesen működnek(kivételek ezalól a témák) Hidd el nekem most kb. 10-12 nem kompatibilis addon van engedélyezve, és tökéletesen stabil:) -
Thanatos #11876 igen, abból az okból hogy a kompatibilitásnál az okos addon készitő pl 3.0-t jelöl meg max verziónak amikor bőven lehet hogy elmenne 3.5el is, így ff reklamál, de nem feltétlen OKKAL , cserébe frissítés egy verziószám miatt valszeg semelyik addon-nál se élvez prioritást..., ergo lehet várni, vagy kísérletezni hogy megy-e (szvsz esetek 80%-ban megy...) -
polarka #11875 Eddig nem volt vele probléma?
Mert még experimental verziójú... -
#11874 Sziasztok!
Használja vki a MobiMouse progit?! Nekem az 5-ös verzió van (Plus) és sajnos úgy veszem észre, hogy a 3.5-ös Firefox alatt nem működik a webszótár. IE 8.0 alatt tökéletesen üzemel.
Any idea?!?!
Keresgéltem a 6.0-st + crack-et, de egyelőre nem leltem. Mert nem tudom, hogy ez melyik hiányossága. (firefox vagy mobimouse) A Dativus progit nem ismerem, most azt töltöm le.
Alternatív megoldás is jó. Word; WEB. Ebben a kettőben lenne fontos. Mobimouse topic-ot (élőt) nem nagyon leltem. :(
BBC oldalain szoktam használni a mobimouse-t. Most jobbat nem tudok, mint IE 8 ezekhez az oldalakhoz. Csak hát, ez így nem az igazi.
-
Cat 02 #11873 Pedig sok add-on azl ez volt 2es és 3as között is... Ill az add-on nem változott semmit, az is lehet h csak a készítője nyaral :D -
#11872 Hát, nem hiszem, hogy csak úgy engedélyezném a valamiért OKBÓL nem engedélyezett addonokat!... -
gyonax #11871 Idézet az előző oldalról: "...about:config-ban kikapcsolni a kompatibilitás ellenőzését(ezt az extensions.checkCompatibility logikai kulcs FALSE-ra való állításával kapcsolhatjuk ki[ha alapból nem létezik, létre kell hozni])..." Ezután 1 újraindítás és lehet engedélyezni az alapból nem kompatibilis addonokat. -
#11870 Ezt olvastam én is :)
telepítőt meghagyom ;) -
#11869 "WTF doesn't seem to be compatible with 3.5 (Final) even if I've found on the net a beta that was working with 3.5's betas."
Bétával még ment, release-el már nem! :D lol
Mindenesre elég nagy kaliberű kiegről beszélünk, szerintem nem kell sok idő, egy 3.5el kompatibilis verzió kiadásához! -
#11868 muszáj volt, mert halvány, inaktív lett és 3.5 telepítésekor is azt írta hogy nem komp.
de visszaraktam a 3.0.11-e FF-ot, most minden kieg megy :) -
#11867 Én le se szedtem, mert bőven kompatibilis vele! -
#11866 nem akart frissülni, ezért leszedtem és már nem tudtam újra rakni -
Apocalipto #11865 Nekem is megy 3.5-tel... -
#11864 Nekem az RC2 óta működik vele -
#11863 GreaseMonkey-ra van valami ötletetek, hogy 3.5-ön is működjön? Vagy fő a türelem? :) -
#11862 :( -
#11861 Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy amikor kilépek a mozillából és újra beindítom, kilép a googlemből, használtautós autómat "elveti", mintha "szűz" lenne, csak a jelszavakat hagyja meg, beírva. Mi lehet a baja? -
#11860 http://www.hwsw.hu/hirek/42483/zero-day-exploit-firefox-3-5-tavoli-kod-futtatasa-overflow-biztonsag-sebezhetoseg.html -
#11859 :D
Igen! -
Apocalipto #11858 Egy téma miatt nem váltottál volna egy jobb és újabb szoftverre? Pff -.- -
#11857 Majdnem kiköptem az épp szürcsölgetett teámat! :D
KÖSZÖNÖM! :D -
#11856 Aero Fox 3.5 -
Cat 02 #11855 Thnx. -
#11854 CTRL+0 -
Cat 02 #11853 Nagyítást h lehetne berakni alapra ? Picit görgőztem, de nem tudom rendesen visszaállítani és homályosak sg-n a képek :s -
#11852 Én már megbeszéltem magammal! []
Hogy ha arra jön update, akkor mehet fel a 3.5, a többit meg majd kivárom! :/ -
polarka #11851 Az aero upgradet én is várom... -
#11850 Na igen! Az RC-t így raktam fel! :)
Most nemrég szedtem le, hogy felrakom a release-t, de ekkor ugrott be, hogy hoppá, lehet bukom a régit, és már írta is ki a 3.5el nem kompatibilis kiegek listáját! :/
Ezek, amiket buknék a 3.5-el:
Aero Fox
Auto Shutdown
Menu Mod
YouTube Tooltip
Van még 2db, de azokat nem sajnálnám! :D
Ezeket meg rendszeresen használom!
-
Apocalipto #11849 Sztem hamarosan kompatibilis lesz vele. Melyik nem kompatibilis? -
Cat 02 #11848 Ha más telepítés helyet adsz meg neki, akkor mellé megy, legalábbis RC-vel így volt. -
#11847 Mert pár kiterjesztésem nem kompatibilis még a 3.5-el! :( -
Apocalipto #11846 Ez mérbaj? :D -
#11845 Köszönöm! :/ -
Apocalipto #11844 Frissíti, nem fogod tudni használni a régit.