Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Lenne 1 kérdésem.
Mitõl van az, hogy sem itt az sg-n, sem ph-n nem marad bejelentkezve a firefox? Ahogy bezárom, már ki is lépett (hogy rohadna meg). 3.05-ös van fent. Kb 2 napja csinálja.
Most próbáltam azzal a szutyadék ie-vel, de annál semmi ilyen gond nincs.
Nem tudom, hohy lehet-e összefüggés az új 9-es msn-el?!<#confused>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

shrek82
ty, sikerült

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

McGrady
nem tudom, nekem ha nyomok egy visszát, mindig újratölti az oldalt, mintha tallóztam volna rá. a memory cache-el nem csináltam semmit

Kuss!-magyarázta.

Narxis
DownloadHelper kiterjesztés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shrek82
illetve nekem tulajdonképpen elég lenne csak a hang is róla..

shrek82
hello!

Az lenne a kérdésem, hogy ff 3.0.5-tel van-e mód arra, hogy ezen az oldalon lévõ videót lementsem?? mert arra találtam megoldást, hogy a youtuberól hogyan lehetséges, de ez ugyebár nem youtube..😄

Sil78
Ez alapból így van, hacsak ki nem kapcsoltad/korlátoztad a memory cache méretét. Alapból a rendelkezésre álló memóriától függ, hány oldalat tárol így (1GB esetén asszem kb 4 oldal).

These are my friends, see how they glisten...

McGrady
helló, meg tudom azt csinálni Mozillával, hogy amikor nyomok egy "vissza" gombot, akkor ne töltse vissza az oldalt, hanem pontosan úgy dobja vissza, ahogy hagytam?
köszi

Kuss!-magyarázta.

mflex
halvány fogalmam sincs, de mindegy.. felraktam az angolt 😊

köszi

What about the forests?

Sil78
A general.useragent.locale értéke mi az about:config-ban?
Az olaszul levõ funkciók mind alapfunkciók, vagy esetleg van, ami valamelyik kiterjesztéshez tartozik?

ProGabe
az a szép az egészben, hogy törlöm a fájlt. fox elindít, nincs ott a plusz csík. beállítok mindent, ahogy nekem kell. következõ indításkor megint ott van az a mocsok széthúzható hely :\

más:

nem tud valaki olyan kiterjesztést, valamit, amivel meg tudom nézni az embed flash videók közvetlen kódját? tehát arra gondolok, hogy egy jócsomó helyen csak a lejátszó swf-jét tudom meg (pl. adblock-val), nekem meg a videó swf-je kéne, hogy én is be tudjam szúrna ahova akarom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
Nem tudja valaki, hogy miért olaszul jelenik meg néhány funkció, inkább akkor már angol legyen, úgy is azt szoktam meg, de nem tudok rájönni, hogy a magyar nyelvûvel miért van ez?

What about the forests?

precision
köszi! 😊

Bazinga!

Sil78
Jobb egérgomb az eszköztárakon egy üres helyen, Testreszabás, és beraksz egy üres vagy egy széthúzható helyet (ez nem szó szerint széthúzható, csak kitölti a "maradék" helyet).

Másik megoldás: a userChrome.css-be beírod a következõ sort (100px helyett értelemszerûen amennyit akarsz):
#bookmarksBarContent { padding-left: 100px !important }

(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van egy kiterjesztés is a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)

precision
nincsmit 😊

Bazinga!

birdo
nem hiszem el...
megint nézhetem: Moby - James Bond Theme
mükszik )))
nagyon köszke

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
ehh
oké

precision
és ez miért hibaüzenet? azt írja hogy completed, tehát kész
teszteld le hogy mûködik e 😊 (pl próbálj meg megnézni egy videot youtubeon)

Bazinga!

birdo
Ha nem fut...akkor a következõ hibaüzenetet írja
Output folder: C:\Windows\system32\Macromed\Flash
Extract: NPSWF32.dll
Extract: NPSWF32_FlashUtil.exe
Extract: flashplayer.xpt
Created uninstaller: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\uninstall_plugin.exe
Completed
nem bírom (((

precision
semmit tudtommal, simán mennie kell defaultban szerintem
csak ne fusson a firefox a flash player telepítése közben

Bazinga!

birdo
Mit kell kikapcsoljak a firefoxban , hogy engedje telepíteni az adobe flash playert ?

precision
help pls
a könyvjelzõ eszköztárat szeretném picit módosítani
benne vannak szépen az url -ek, a nevük kitörölve, így ugye csak az ikonjuk van ott ami nekem teljesen megfelel
ami gond, hogy az ablak bal szélétõl kezdve kezdi el kipakolni az ikonokat alapértelmezetten... na én ezt szeretném megváltoztatni, arréb tolni, középre, vagy megadott értékkel jobbra
van erre vmi kiegészítés?

Bazinga!

ivjoe
Az miért van, hogy a Tab Mix Plus eltünteti a más kiterjesztések által felpakolt gombokat? Szóval, ha felrakom, és engedélyezem a TMP-t, akkor se az adblock gombja nem jelenik meg, se a compact menué, se a down them all-é, ezen felül a saját ff-es gombokat is visszapakolja default elrendezésre, tehát pl. nincs új lap gombom, viszont van kezdõlap gomb. Ezeket vissza tudom rendezni, de következõ indításnál megint átpakolja õket. Más kiterjesztések gombjai meg se jelennek a testreszabás listában.

Elõször kompatibilitási gondokra gyanakodtam, de a legújabb TMP elvileg 2.0 - 3.1b1pre-ig jó, nekem 3.0.5-van de kb. 3.0 óta ez van, igaz akkor még nem támogatta a 3.0 fölötti verziókat, de local installal, vagy Nightly Tester Tools-szal felment, ugyan ilyen eredménnyel.
Narxis
Abszolút de nem.

Flamer
3.0.5-s fox ilyet ír az about:about-ra:
jar:file:///<elérésiút>/chrome/toolkit.jar!/content/global/aboutAbout.html

ez gázosnem?

http://loal.atw.hu

Narxis
Akkor nincs/nem mûködik/régi a Java-d és/vagy Flash playered.

ERykk
Egyik sincs fent

Narxis
NoScript vagy AdBlock blokkolja.

ERykk
Helló!
Amikor youtubon próbálok videót nézni állandóan ezt az üzenetet kapom:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
Megnéztem mindent, újratettem amit írt, restart, de semmi.
Help😊

Hi!

Gyerekek valaki a #9954-re és a #9988-ra!!!

Kösz

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Narxis
jaja 😄DD

FZoleee
direkt meghagytam 😊
Narxis
thx

desigo
az szép ték <#eljen>
ProGabe
ez is ték -.-

3.0.5-ben elvileg már van about:rights 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
haha ték, amúgy igen.

FZoleee
ték
FZoleee
mert ha nem az, akkor nem töltöm le 😊
FZoleee
ez már végleges?
FRenkie
ezzel már jó köszi!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

lck
Sil78
Stealther kiterjesztés nem maradt bekapcsolva véletlenül? (Volt már rá példa...)

NEOreg3
kb így volt nekem is, szerintem nem ez a baja, de azért kösz a segítséget

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

FRenkie
Nekem ugyanez a bajom, nem menti a sütiket, a Möbiusz beállításaival sem!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

3.0.4-es FF-om van, és két problémával találkoztam. Az egyik az, hogy ha néhány oldalon lévõ kis képre rákattintok, hogy kinagyítva láthassam, akkor összeomlik a program. A másik, hogy ha rákattintok akármilyen letöltés gombra (akár a "ha nem indul el a letöltés katt. ide), nem történik semmi. Eddig mindig elindult és fel is ugrott a letöltések ablak, most viszont jobb gomb,mentés másként van csak. Semmilyen új addon nem került fel, kb 1 hónapja csinálja ezt, vírusírtóztam, újra raktam az FF-ot,de semmi javulás. Ha tudtok segítsetek légyszi.
Nálam így van beállítva és nem törli a sütiket csak akkor ha én manuálisan akár egy másik programmal (Revoval szoktam) kitörlöm. Kattints az Eszközök/Adatvédelemnél a Beállítások fülre és nézd meg Nálad így van-e?

NEOreg3
firefox 3.0.4-et használok és nem tudom, hogy miért nem jegyzi meg a sütijeimet, amikor így van beállítva

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a Firefox-ban van-e olyan beállítás, hogy bizonyos oldalakat blokkoljon (pl. felnõtt tartalmú oldalak...stb), vagy valami kiegészítõt kell letölteni hozzá? Az AdBlock Plusz rajta van, de abban nem tudom, hogy kell beállítani - vagy másik kell hozzá - ?

Köszönöm

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sil78
Jó az Power-en, én azokat állítgattam kézzel, amiket a Tweak Network nem érint (pl a content kezdetûek).

Sil78
Na igen, de akkor az összes saját eszköztárbeállításodat elveszted.