Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitõl van az, hogy sem itt az sg-n, sem ph-n nem marad bejelentkezve a firefox? Ahogy bezárom, már ki is lépett (hogy rohadna meg). 3.05-ös van fent. Kb 2 napja csinálja.
Most próbáltam azzal a szutyadék ie-vel, de annál semmi ilyen gond nincs.
Nem tudom, hohy lehet-e összefüggés az új 9-es msn-el?!<#confused>#confused>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Kuss!-magyarázta.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Az lenne a kérdésem, hogy ff 3.0.5-tel van-e mód arra, hogy ezen az oldalon lévõ videót lementsem?? mert arra találtam megoldást, hogy a youtuberól hogyan lehetséges, de ez ugyebár nem youtube..😄
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
These are my friends, see how they glisten...
köszi
Kuss!-magyarázta.
Az olaszul levõ funkciók mind alapfunkciók, vagy esetleg van, ami valamelyik kiterjesztéshez tartozik?
más:
nem tud valaki olyan kiterjesztést, valamit, amivel meg tudom nézni az embed flash videók közvetlen kódját? tehát arra gondolok, hogy egy jócsomó helyen csak a lejátszó swf-jét tudom meg (pl. adblock-val), nekem meg a videó swf-je kéne, hogy én is be tudjam szúrna ahova akarom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

What about the forests?
Másik megoldás: a userChrome.css-be beírod a következõ sort (100px helyett értelemszerûen amennyit akarsz):
#bookmarksBarContent { padding-left: 100px !important }
(A userChrome.css fájl alapból nem létezik, de sima szöveges fájl, tetszõleges szövegszerkesztõvel létrehozható és szerkeszthetõ. A helye a profilodon belül a chrome nevû mappában van, van is ott hozzá egy mintafájl. Van egy kiterjesztés is a felhasználói fájlok szerkesztéséhez, ChromEdit Plus néven. A változások életbe lépéséhez újra kell indítani a Firefoxot.)
megint nézhetem: Moby - James Bond Theme
mükszik )))
nagyon köszke
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
teszteld le hogy mûködik e 😊 (pl próbálj meg megnézni egy videot youtubeon)
Bazinga!
Output folder: C:\Windows\system32\Macromed\Flash
Extract: NPSWF32.dll
Extract: NPSWF32_FlashUtil.exe
Extract: flashplayer.xpt
Created uninstaller: C:\Windows\system32\Macromed\Flash\uninstall_plugin.exe
Completed
nem bírom (((
csak ne fusson a firefox a flash player telepítése közben
Bazinga!
a könyvjelzõ eszköztárat szeretném picit módosítani
benne vannak szépen az url -ek, a nevük kitörölve, így ugye csak az ikonjuk van ott ami nekem teljesen megfelel
ami gond, hogy az ablak bal szélétõl kezdve kezdi el kipakolni az ikonokat alapértelmezetten... na én ezt szeretném megváltoztatni, arréb tolni, középre, vagy megadott értékkel jobbra
van erre vmi kiegészítés?
Bazinga!
Elõször kompatibilitási gondokra gyanakodtam, de a legújabb TMP elvileg 2.0 - 3.1b1pre-ig jó, nekem 3.0.5-van de kb. 3.0 óta ez van, igaz akkor még nem támogatta a 3.0 fölötti verziókat, de local installal, vagy Nightly Tester Tools-szal felment, ugyan ilyen eredménnyel.
jar:file:///<elérésiút>/chrome/toolkit.jar!/content/global/aboutAbout.html
ez gázosnem?
http://loal.atw.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amikor youtubon próbálok videót nézni állandóan ezt az üzenetet kapom:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
Megnéztem mindent, újratettem amit írt, restart, de semmi.
Help😊
Gyerekek valaki a #9954-re és a #9988-ra!!!
Kösz
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
3.0.5-ben elvileg már van about:rights 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az lenne a kérdésem, hogy a Firefox-ban van-e olyan beállítás, hogy bizonyos oldalakat blokkoljon (pl. felnõtt tartalmú oldalak...stb), vagy valami kiegészítõt kell letölteni hozzá? Az AdBlock Plusz rajta van, de abban nem tudom, hogy kell beállítani - vagy másik kell hozzá - ?
Köszönöm
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10