19494
-
#12243 Hú micsoda komoly méretek. A te megoldásodból helyreállítás után ugyanúgy 42 mega lesz, gondolom a mozbackup tömörít közben. Viszont nekem nincs teleszemetelve a registry +1 program szarjával. :D Amúgy meg arra a 1,5 órára amíg újrahúzom a wint nem lesz*rom azt a 30 megát?:D -
#12242 A te megoldásod lazán 42 MB. Az enyém 16 -
#12241 Megvan minden legalább 10x használtam már. :) Kiegekkel, még az utoljára megnyitott lapok listája is. Mozbackup felesleges, egy f5 egyszerűbb nekem. Meg sokmindent kimentek onnan:D -
#12240 Felesleges. Meg azt sem tudom ott megvan e minden. Meg Gmailben küldtem el magamnak, internetről biztosítom magam ha valami történik, sokkal kevesebb helyet foglal. -
#12239 Ehhez minek mozbackup?:D
Ki kell másolni az appdataból a mozilla/firefox mappát és kész. :D -
#12238 Mozbackup rocks
Mintha nem is lett volna újrakva a Windows a Firefoxxal együtt :) -
Pio #12237 Ehhez nem kell addon, itt egy honlap:
video2mp3
Van firefox addon, ami a jutúb videókhoz odatesz egy linket ami automatikusan továbbit erre az oldalra és csinálja is az mp3at. Youtube to mp3 addon.
Nagyon ritkán halott a Video2MP3, de most pont az, ilyen helyzetekre ITT VAN egy alternatíva. -
Orionk #12236 Hy!
Van a downloadhelper addon, amivel videókat lehet letölteni.
Van egy külön program, a YoutubeDownloader, ezzel a programmal meg lehet azt csinálni, hogy egy videót letöltesz a youtube-ról (ezt downloadhelper is tudja), és a letöltés után át tudja alakítani a letöltött video audi sávját mp3-ba.
Tehát, ha letöltök egy klippet, akkor aztán meglesz a zeneszám mp3-ban is mert át tudja konvertálni.
Szeretném kérdezni, hogy ilyen addon van a mozillához?, ami ugyanigy át tudja alakítani mp3-ba?
köszi -
#12235 Igen majd arról is lesz pár kérdésem ha nem jön szerelő!:D -
#12234 Most olvastam, hogy fel akarod pakolni a Seven-t.
XP alatt keresd ezeket a C:\Documents and Settings mappában... -
gyűjtő #12233 Szervusztok!
A Firefox böngésző használata közben az egyes oldalakon makacsul megjelenik egy felugró ablak. A böngészőhöz telepítettem az Adblock Plus
kiegészítőt. Ugyanakkor a felugró ablak mellett megjelenik egy hibajelzés, amelyik az Adobe Flash Player opcióinak beállítását javasolja. Gyenge angoltudásom miatt nem tudtam megfejteni, milyen beállításokkal lehetne az ablak felugrást megakadályozni?
1. Adblock Plus-ban kell beállítani? Hogyan?
2. Az Adobe Player Flash-ben kell beállítani? Hogyan?
Felugró ablak
Flash Player -
#12232 XP-n,hogy?:D -
#12231 1.) Uninstall
2.)
Gyomláld ki ezeket is:
C:\Users\XYZ\AppData\Local\Mozilla\Firefox
C:\Users\XYZ\AppData\Roaming\Mozilla
3.) CCleaner
4.) FF 3.5.2 telepítés
(talán...) -
#12230 format C: -
#12229 Windows reinstall. -
#12228 Hogyan ha be se tudok lépni?Már törltem a mappáját is de akkor is ugyan ez van:(Összeomlik amikor rákattintok az ikinra:( -
#12227 Profilod is töröld, igaz akkor a beállítások és könyvjelzők is oda lesznek.. -
#12226 Akkor se jó ha CCleanert lefuttatom:(
Összeomlik:( -
#12225 Az!:( -
#12224 Akkor se?!?!?!
Érdekes...
Az újrapakolás alatt Én azt értem, hogy nem csak uninstall, hanem utána pl. ccleaner futtatás is. Felrakod újra az FF-t, indítod és összeomlik. Amíg még hozzá sem nyúltál?!
Melyik?! A 3.5.2-es?! -
#12223 Akkor se megy:( -
#12222 Az szar ügy...
Pakold újra. -
#12221 Akkor is:( -
#12220 Vmelyik add-on esetleg?!
Csökkentett módban is összeomlik add-on-ok nélkül?! -
#12219 Beszart a Firefoxom:(
Ahogy elindítom azonnal összeomlik:(
Mi a baj? -
Pio #12218 zsírkirály :P -
#12217 de müködik, szuper:) -
#12216 Vegyél szemüveget. -
Pio #12215 Akkor nem hiszem, hogy segíteni fog :'( -
#12214 Philipsem van, de köszi, megnézem -
#12213 Hát baszki, ha ezt nem írod, akkor Nekem a noti képernyőjén fel nem tűnt volna a különbség. -
Pio #12212 Rage, Windows 7 topikban bannerban ott a FAQ, abban keresd meg a SAMSUNG monitorokra vonatkozó részt és a win7ed van samsung monitorral akkor csináld meg az ott leírtakat, hátha segít. -
#12211 Gondolom arra, hogy IEben jól jelenik meg, FFben meg tiszta sárgás gány az egész. -
#12210 Nem.
De mire gondolsz?!
Ezek az FF és IE feliratok, vagy mi?! -
#12209 Nálatok is ilyen a Firefox 3.5.2? Mitől lehet? :S -
#12208 Nekem nem a legújabb van fent, hanem az egyel korábbi, és nagyon sok ideig tart míg betölt, miután bekapcsolom a gépet. És amikor megnyílik, akkor bal oldalon fent, ahol a kis ikon van abban a sorban (ahol a jobb oldalon a bezárás ikonok) akkor egy fehér négyzet jelenik meg és semmi válasz, sokáig még töltöget, és nagy nehezen kb 3-4 perc után bejön. Használat közben is nagyon sokszor belassul, meg olyan mintha lefagyna, de nem fagy, csak nem reagál semmit...Vajon a firefoxal van baj, vagy a géppel...A gépel nincs láthatóan semmi baj, vírus sincs, semmi...Google Chrome is fent van, Mozilla-t is kipróbáltam, azok nem ilyen lassúak, ezért gondolom, hogy ezzel lehet valami... -
#12207 Nincs elég.. és szerintem nem kellene h ennyit egyen. -
#12206 Valaki rájött, hogy ezt hogy mehet?
-
#12205 Nagy az esélye, a 2010-es még beta, nem? -
NiGhTM4R3 #12204 Hali
Az elmúlt 2-3 napban vettem észre, hogy problémák vannak a Firefox-szal.
A legújabb verzió van fent, és néha gondol egyet és valami 'Runtime Error'-ral bezárja az összes ablakot.
A hibaüzenet is eltűnik, végig se tudom olvasni.
Kb egyidőben tettem fel az F-Secure IS 2010-et, lehet összefüggés?