19494
-
ACE #12203 És miért bánt téged, hogy megeszik 200 Mb-ot? Nincs elég? Vagy azt gondolod hogy ettől lassúbb lesz a géped? Az hogy nem záródik be magától az gáz, lehetséges hogy valamelyik kiterjesztés okozza, próbáld ki kiterjesztések nélkül futtatni. -
peetfire #12202 200?Hehe...én most tartok 695-nél! -
#12201 Hali
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a firefoxom megeszik vagy 200mb ram-ot mikor használom, és amikor bezárom, akkor is fut még egy jó ideig, feladatkezelőből kell bezárni.
Előre is köszi. -
#12200 Ments el a könyvjelzőket!!
Könyvjelzők > könyvjelzők kezelése
majd a Importálás és mentés menüpontban válaszd a mentést.
A könyvjelzők ebbe problémába nem avatkozik bele... -
Apocalipto #12199 Takarodjál már a reklámoddal az sgről! -
hangyafarm #12198 azt olvastam hogy be akarják tiltani a firefoxot...ez rohadtul nem korrekt...az egyik legjobb böngésző amit használtam...
http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059 -
nagyi87 #12197 ujraraktam:) igaz ugy h a elözmények meg beállitáasok ne vesszenek el, igy nemsegitett, lehet megpróbálom ugy h azok sem maradjanak! -
#12196 Érdekes nálam müködik, illetve erről nem találtam beállítást.
Háát nem tudom hogy a böngésző újra telepítese talán megoldhatja a problémát. -
#12195 A legelső hsz volt! Miért kell ennyire erőltetni, mindenki látja. Aki tudja a megoldást, válaszolni fog! -
nagyi87 #12194 errrre help?
"hi! problémám h mozilla 3.5 ben nem müködik a jobb egérgombom:S
tehát ha képet le akarok szedni akk nincs jobb egérgombom, nem jelenik meg a "menü"! Explorernél müködik, tudjátok mi lehet a baj?
valami elálitodott??
köszi, hi" -
nagyi87 #12193 hi! problémám h mozilla 3.5 ben nem müködik a jobb egérgombom:S
tehát ha képet le akarok szedni akk nincs jobb egérgombom, nem jelenik meg a "menü"! Explorernél müködik, tudjátok mi lehet a baj?
valami elálitodott??
köszi, hi -
#12192 Köszi szépen. :) -
#12191 ezt a szűrőtt etesd meg az adblock-kal:
http://www.club7radio.hu:8001/; -
#12190 Valószínűleg számotokra ez rutinjellegű megoldást igényel, velem viszont kifog:
Innen szeretném letiltani a háttérben hallható zenét. Lehetőleg ne csak letiltani a hangot, de ne is bufferelje be nekem. -
#12189 Azóta megcsináltam, mindegy :) -
#12188 Kéne egy kis segítség:
3.5.2-es Firefox van fent Adblock Plus 1.1 pluginnal. A probléma az, hogy itt az sg.hu oldalon az egyik bannert blokkolni akartam, azóta van egy kis káosz nálam :)
Eltüntek a keretek, kisebb képek, stb.
Már minden blokkolást azóta töröltem, többször újraindítottam a programot, töröltem a cache-t, de nem segít.
Van valami ötlet? -
#12187 Letölthető a Firefox 3.6 első fejlesztői változata -
#12186 Sziasztok!
Pár napja frissítettem 3.52-re, minden ok.
Aztán most rányomtam a súgó/frissítések ker... gombra, azóta erre mindíg ezt az üzenetet adja; nem tudja frissíteni mert...
"...A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)..."
Rátelepítettem az ajánlott (ugyan ezt a ver.) és ha próbaképpen frissíteni akarom, u.a.
Egyébként minden jól működik, csak nem szeretném uninst/inst.
Help! -
#12185 Ezt írtam én is. -
#12184 Personas -
Orionk #12183 Hy!
Tudom, hogy a tüzesrókához van egy olyan addon, amivel olyan skin-t csinálsz neki, amilyet akarsz. Nem ugrik be a neve.
Tudtok segiteni?
köszi -
#12182 Az mitől van, hogy egyes oldalakon a fehér szín barnás/sárgás lesz Firefoxban? Internet Explorerrel minden a régi színében van.
Windows 7-et használok. -
404 #12181 tök hülye vagyok a programmozáshoz, de akármit csinál, több szöveg nem lesz egy sorban, így van az oldal megcsinálva
ha lejjebb veszi a felbontást, akkor is kitölti az oldal a képernyőt -
Bmx01 #12180 a kiegészítő neve: NoSquint
-
#12179 Szerintem nem nagyítani szeretne, hanem azt hogy több szöveg férjen el egy sorba. -
tompka #12178 Esetleg Ctrl+egér görgő? -
404 #12177 normál méretben kihúzkodod az ablak széleit a monitorod széleihez -
#12176 Én a Default Full Zoom Level-t használom 150%-os default beállítással. De így is marad még bőven két függőleges csík oldalt. De hasznos add-on. -
#12175 A táblázat mérete ekkora, nem lehet vele kezdeni semmit szerintem. -
#12174 Lehet, hogy ezt FF-ben is meg lehet csinálni, de én csak olyat láttam eddig, amit a fórum csinált. Lásd The Longest Journey és Ubuntu linux topik. -
#12173 van valami add-on vagy opcio valamelyik firefoxba, hogy widescreen monitor eseten ne csak a kep kozepen jelenjenek meg a dolgok, mint pl az sg-n is a hsz-ek a kep kozepen vannak es mintket oldalt van majdnem ugyanannyi hely amit nem hasznal. a kepen latszik jol, hogy mirol beszelek.
-
#12172 Van már hozzá abp szintű reklámblokkoló?:D -
Apocalipto #12171 Google Chrome :D -
#12170 Bírom, hogy fél évente egyszer elkezd szarakodni az FF, mindig ugyanazzal a hibával jön -.- Kb. 2 óránként törli a cookiekat, úgy, hogy nincs sehol beállítva, már többször megnéztem... Van valamilyen megoldás rá, azonkívül, hogy új profilt hoznék létre? :D -
#12169 Ne általánosíts, nálam tökéletesen működik. Nyilván itt ezer oka lehet, op. rendszertől kezdve, a mellette futó programokon át bármi bezavarhat. -
#12168 Nálam jól megy, ahogy a 3.5 bétától mind. -
szivett80 #12167 Sziasztok
Lenne egy megoldandó feladatom, nem tudom, hogy Firefox-al kellene ezt elvégeznem vagy esetleg php-vel, minden esetre elmondom hogy mit szeretnék:
A Mozillában van két lap, mind a kettőben különböző weboldal van megnyitva. Az 1. lap-on van egy kevés tartalom és ami fontos, egy input mező, a 2.ban tegyük fel egy weboldal, mondjuk a www.origo.hu adott oldala. Ha átkattintok a 2. fülre, tehát az origo.hu oldalra majd visszakattintok az 1. fülre, azt szeretném elérni, hogy a 2. fülben lévő URL-t automatikusan elhelyezzem az 1. fülben lévő weboldal input mezőjében.
Még egyszer másként: azt akarom elérni, hogy egy adott input mezőbe, automatikusan bekerüljön annak a weboldalnak az URL-je amelyről az input mezőt tartalmazó oldalra érkeztem (tehát az utoljára megtekintett lap URL-jét).
Van-e valakinek valamilyen javaslata erre vonatkozólag? -
tompka #12166 Pár napja tértem át a 3.0.x-ről a 3.5.2-re. Megbántam. Ez tele van bugokkal. pl gondol 1et a program és elkezd villogni a piros X bezáró gomb. Ilyenkor természetesen NEM lehet bezárni semmit. Többször elszállnak a menük. Csak egy halvány keret látszik. Többször kell újraindítani a programot, mert egyszer csak elkezdi a procit 100-on járatni. Ilyenkor sem lehet bezárni. Feladatkezelőben kell kilőni.
Ezt valahogy elk*rták odaát. Remélem jön majd egy új verzió. -
#12165 na igen engem meg a youtube videókban felugró hirdetések zavarnak...meg ugye a flashek..de ezek nem fognak megszűnni sőt egyre több lesz belőlük sajna..:( -
#12164 Azóta megoldottam!
NoScript-l! ^^