19494
  • ACE
    És miért bánt téged, hogy megeszik 200 Mb-ot? Nincs elég? Vagy azt gondolod hogy ettől lassúbb lesz a géped? Az hogy nem záródik be magától az gáz, lehetséges hogy valamelyik kiterjesztés okozza, próbáld ki kiterjesztések nélkül futtatni.
  • peetfire
    200?Hehe...én most tartok 695-nél!
  • oliwwer
    Hali
    Nem tudjátok miért lehet az, hogy a firefoxom megeszik vagy 200mb ram-ot mikor használom, és amikor bezárom, akkor is fut még egy jó ideig, feladatkezelőből kell bezárni.
    Előre is köszi.
  • gergely1991
    Ments el a könyvjelzőket!!
    Könyvjelzők > könyvjelzők kezelése
    majd a Importálás és mentés menüpontban válaszd a mentést.
    A könyvjelzők ebbe problémába nem avatkozik bele...
  • Apocalipto
    Takarodjál már a reklámoddal az sgről!
  • hangyafarm
    azt olvastam hogy be akarják tiltani a firefoxot...ez rohadtul nem korrekt...az egyik legjobb böngésző amit használtam...
    http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059
  • nagyi87
    ujraraktam:) igaz ugy h a elözmények meg beállitáasok ne vesszenek el, igy nemsegitett, lehet megpróbálom ugy h azok sem maradjanak!
  • gergely1991
    Érdekes nálam müködik, illetve erről nem találtam beállítást.
    Háát nem tudom hogy a böngésző újra telepítese talán megoldhatja a problémát.
  • Evin
    A legelső hsz volt! Miért kell ennyire erőltetni, mindenki látja. Aki tudja a megoldást, válaszolni fog!
  • nagyi87
    errrre help?
    "hi! problémám h mozilla 3.5 ben nem müködik a jobb egérgombom:S
    tehát ha képet le akarok szedni akk nincs jobb egérgombom, nem jelenik meg a "menü"! Explorernél müködik, tudjátok mi lehet a baj?
    valami elálitodott??
    köszi, hi"
  • nagyi87
    hi! problémám h mozilla 3.5 ben nem müködik a jobb egérgombom:S
    tehát ha képet le akarok szedni akk nincs jobb egérgombom, nem jelenik meg a "menü"! Explorernél müködik, tudjátok mi lehet a baj?
    valami elálitodott??
    köszi, hi
  • fery02
    Köszi szépen. :)
  • ProGabe #12191
    ezt a szűrőtt etesd meg az adblock-kal:

http://www.club7radio.hu:8001/;
  • fery02
    Valószínűleg számotokra ez rutinjellegű megoldást igényel, velem viszont kifog:
    Innen szeretném letiltani a háttérben hallható zenét. Lehetőleg ne csak letiltani a hangot, de ne is bufferelje be nekem.
  • Fenrir
    Azóta megcsináltam, mindegy :)
  • Fenrir
    Kéne egy kis segítség:
    3.5.2-es Firefox van fent Adblock Plus 1.1 pluginnal. A probléma az, hogy itt az sg.hu oldalon az egyik bannert blokkolni akartam, azóta van egy kis káosz nálam :)

Eltüntek a keretek, kisebb képek, stb.

Már minden blokkolást azóta töröltem, többször újraindítottam a programot, töröltem a cache-t, de nem segít.

Van valami ötlet?
  • Narxis
    Letölthető a Firefox 3.6 első fejlesztői változata
  • Faterx
    Sziasztok!

Pár napja frissítettem 3.52-re, minden ok.
    Aztán most rányomtam a súgó/frissítések ker... gombra, azóta erre mindíg ezt az üzenetet adja; nem tudja frissíteni mert...
    "...A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)..."
    Rátelepítettem az ajánlott (ugyan ezt a ver.) és ha próbaképpen frissíteni akarom, u.a.
    Egyébként minden jól működik, csak nem szeretném uninst/inst.
    Help!
  • [HUN]FaTaL
    Ezt írtam én is.
  • Narxis
    Personas
  • Orionk
    Hy!

Tudom, hogy a tüzesrókához van egy olyan addon, amivel olyan skin-t csinálsz neki, amilyet akarsz. Nem ugrik be a neve.
    Tudtok segiteni?

köszi
  • Rage47
    Az mitől van, hogy egyes oldalakon a fehér szín barnás/sárgás lesz Firefoxban? Internet Explorerrel minden a régi színében van.
    Windows 7-et használok.
  • 404
    tök hülye vagyok a programmozáshoz, de akármit csinál, több szöveg nem lesz egy sorban, így van az oldal megcsinálva
    ha lejjebb veszi a felbontást, akkor is kitölti az oldal a képernyőt
  • Bmx01
    a kiegészítő neve: NoSquint
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nem nagyítani szeretne, hanem azt hogy több szöveg férjen el egy sorba.
  • tompka
    Esetleg Ctrl+egér görgő?
  • 404
    normál méretben kihúzkodod az ablak széleit a monitorod széleihez
  • KranaZoli #12176
    Én a Default Full Zoom Level-t használom 150%-os default beállítással. De így is marad még bőven két függőleges csík oldalt. De hasznos add-on.
  • [HUN]FaTaL
    A táblázat mérete ekkora, nem lehet vele kezdeni semmit szerintem.
  • Evin
    Lehet, hogy ezt FF-ben is meg lehet csinálni, de én csak olyat láttam eddig, amit a fórum csinált. Lásd The Longest Journey és Ubuntu linux topik.
  • LeventeV
    van valami add-on vagy opcio valamelyik firefoxba, hogy widescreen monitor eseten ne csak a kep kozepen jelenjenek meg a dolgok, mint pl az sg-n is a hsz-ek a kep kozepen vannak es mintket oldalt van majdnem ugyanannyi hely amit nem hasznal. a kepen latszik jol, hogy mirol beszelek.

• [HUN]FaTaL
    Van már hozzá abp szintű reklámblokkoló?:D
  • Apocalipto
    Google Chrome :D
  • FZoleee
    Bírom, hogy fél évente egyszer elkezd szarakodni az FF, mindig ugyanazzal a hibával jön -.- Kb. 2 óránként törli a cookiekat, úgy, hogy nincs sehol beállítva, már többször megnéztem... Van valamilyen megoldás rá, azonkívül, hogy új profilt hoznék létre? :D
  • Narxis
    Ne általánosíts, nálam tökéletesen működik. Nyilván itt ezer oka lehet, op. rendszertől kezdve, a mellette futó programokon át bármi bezavarhat.
  • Evin
    Nálam jól megy, ahogy a 3.5 bétától mind.
  • szivett80
    Sziasztok

Lenne egy megoldandó feladatom, nem tudom, hogy Firefox-al kellene ezt elvégeznem vagy esetleg php-vel, minden esetre elmondom hogy mit szeretnék:

A Mozillában van két lap, mind a kettőben különböző weboldal van megnyitva. Az 1. lap-on van egy kevés tartalom és ami fontos, egy input mező, a 2.ban tegyük fel egy weboldal, mondjuk a www.origo.hu adott oldala. Ha átkattintok a 2. fülre, tehát az origo.hu oldalra majd visszakattintok az 1. fülre, azt szeretném elérni, hogy a 2. fülben lévő URL-t automatikusan elhelyezzem az 1. fülben lévő weboldal input mezőjében.

Még egyszer másként: azt akarom elérni, hogy egy adott input mezőbe, automatikusan bekerüljön annak a weboldalnak az URL-je amelyről az input mezőt tartalmazó oldalra érkeztem (tehát az utoljára megtekintett lap URL-jét).

Van-e valakinek valamilyen javaslata erre vonatkozólag?
  • tompka
    Pár napja tértem át a 3.0.x-ről a 3.5.2-re. Megbántam. Ez tele van bugokkal. pl gondol 1et a program és elkezd villogni a piros X bezáró gomb. Ilyenkor természetesen NEM lehet bezárni semmit. Többször elszállnak a menük. Csak egy halvány keret látszik. Többször kell újraindítani a programot, mert egyszer csak elkezdi a procit 100-on járatni. Ilyenkor sem lehet bezárni. Feladatkezelőben kell kilőni.
    Ezt valahogy elk*rták odaát. Remélem jön majd egy új verzió.
  • szucsy89
    na igen engem meg a youtube videókban felugró hirdetések zavarnak...meg ugye a flashek..de ezek nem fognak megszűnni sőt egyre több lesz belőlük sajna..:(
  • BB7
    Azóta megoldottam!
    NoScript-l! ^^