Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nézet->Eszköztárak->Könyvjelzõ eszköztár

http://goo.gl/gd6Zi5

hali mindenkinek a FoxTab addonal lenne egy kérdésem nem lehet azt vhogy beállítani h mikor megnyitom a foxot az jöjjönbe egybõl már mint a foxtab ...?😊

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

RaZoK
Hello mindenki !

Lenne egy kérdésem, amely számotokra szerintem nem bonyolult, csak én nem tudok rájönni 😊

Szóval a kérdés:

Sok helyen láttam már, hogy a kedvenc oldalak ikonja megjelenik a böngészõ felsõ hasábjában, ezt hol tudom beállítani? Illetve hol tudom addolni a kedvenc oldalaim ?

Köszi

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Végül nem tudom mi folyik itt mert most megint meglátogattam 2-oldalt és berakta,és nem törli ki.Hát ugy látszik nincs erre megoldás?
Most már kezdem érteni csak erre varrjon valaki gombot.
Anno amikor elmentettem a bookmarks-ot szerintem úgy mentettem el hogy a sütik meg a legördülõ weboldalak nem voltak kitörölve és azzal együtt mentettem el.
Most hogy vissza importálom a bookmarks-ot igy jön vissza.
És hiába törlöm ki a lenti hozzászólások alapján,utána ha megnyitom a böngészõt és lenyitom a nyilat a webhelyek ott vannak.Az újonnan meglátogatott oldalakat valóban kitörli de a régiek ott vannak.
Na ezt(ezeket) hogy lehet kitörölni?
Igen,ezt már végigzongoráztam,semmi nem változik pedig bepipáltam mindent(személyes adatok törlése)-t is. Elég hülyén hangzik mintha nem értenék hozzá pedig nem így van,azért kértem segítséget,mert már nem tudok mit kezdeni vele.
Most ledarálom az egész M.Firefox-ot aztán újra rakom kíváncsi vagyok mi lesz. Azért THX. Majd írok utána.
PrisonMan
thx

LoDMaSt
Jobbgomb oda mellé-> testreszabás?

@ Hellomarci

PrisonMan
Feltettem a napokban a FoxTab nevû Addont, minden mûxik vele rendesen, csak az a baj, hogy a Kezdõlap ikon mellé betette a saját ikonját. Hogyan lehet eltávolítani csak az ikont?

littleNorbi
Ezzel a sütiket is letörlöd...

littleNorbi
Van az adatvédelemnél egy olyan, hogy Törlés most, na azt próbáld meg...

Kösz a választ,de azért raktam fel még egyszer a kérdést mert amit most írtál az nálam így van(volt) beállítva. És nem töröl.
És amint írtam lejjebb is, a céges gépen is kipróbáltam ott meg mûkszik rendesen,hogy akkor most ilyenkor mi van? Szerintem letörlöm a M.Firefox-ot aztán újratelepítem.Vagy van más ötlet?
ProGabe
kicsit kellett volna még lejjebb nézned

személyes adatok törlése - szem. adatok törlése a fox bezárásakor mellé pipa. van mellette egy beállítások gomb, ahol megadhatod, hogy mit töröljön

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok.

A # 10458 -as kérdésre tud valaki választ?
Köszönöm.
ProGabe
<#heureka> -> statusbar -> extended statusbar -> rosszul emlékeztem, mert nem tudja <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az windowsos nem ? V másra gondolsZ ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
szerintem az tud, ami felmpimpolja az alsó sávot. nem jut eszembe a neve. sem a "sávnak", sem az extnek :S

littleNorbi
Kellene egy olyan kiegészítõ ami számolja a letöltést meg a feltöltést is, van ilyen?

kirol
Sima élõ könyvjelzõt, de most mintha már frissítene. De az az üres sáv még mindig ott van alatta, ami gondolom a NIS akarna lenni, de nem látszik.

Sil78
Nem baj, csak gondoltam, hátha a Norton adathalászat elleni toolbarjával akad össze az RSS-ed, amit pl a NIS is kérdezés nélkül telepít Firefoxba. Ráadásul nem kiterjesztésként, szóval csak manuálisan lehet eltávolítani, az említett fájl törlésével (sõt, hajlamos még helyre is állítani, miután törölted). RSS-hez mit használsz pontosan? Sima élõ könyvjelzõket, vagy valamilyen kiterjesztést?

These are my friends, see how they glisten...

kirol
Ja bocs. 😊
Norton Internet Security 2009 -et tettem fel.

Otthon megnézem ezt, amit írtál. Miért baj amúgy, ha esetleg van coFFPlgn.dll -em?

Super Saiyan
ahh köszi mindkettõtöknek

>:C

ProGabe

Treblakos

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Super Saiyan
sziasztok, hogy lehet beálítani hogy 1 oldalt ne jelenítsen meg? pl chat.hu? köszi szépen

>:C

Okés köszi, ugy emlékszem bent a cégnél is kivettem bezártam mindent,és utána mikor megnyitottam(rögtön) akkor már nem volt ott semmi. <#wow1>akkor most ilyenkor mi van?
Icebarney
2 óra az pl még 0 nap. Szerintem vedd ki elõle a pipát.

Sziasztok.
Beállítom az Eszközök>Beállítások>Adatvédelem-nél az elõzmények megõrzése 0-napig, de mikor bezárok mindent és megnyitom újból akkor is ott vannak a meglátogatott web helyek. Próbáltam már úgy is,hogy kivettem elõle a pipát de így sem tûnnek el. Mit kell másképp beállítani?
Sil78
Norton micsoda, melyik verzió? Más nem frissült?
Próbáld meg azt, hogy becsukod a böngészõt, és megnézed a C:\Program Files\Mozilla Firefox\components mappában, van-e ott egy olyan fájl, hogy coFFPlgn.dll. Ha van, töröld.

kirol
Amióta felraktam az új Nortont bejött az RSS alatt egy üres sáv, és az RSS-eket meg nem frissíti a böngészõ.

Hogy lehet rábírni, hogy ugyan frissítse már?

sziasztok. miért van az hogy a flash reklámoknál, meg akármilyen flash jelenik meg mozillába lelassul az egész progi. ha eltekerek onnan még az odlalon belül akkor meg jó. mi baja lehet a flashel?
Azért köszi mégegyszer.
Minden ujrelett telepítve vinyók formázva stb. Tudom nem ide illõ a kérdés de a Nero nem enged ujraírható lemezeket írni. Azt állítja hogy nem ujraírható lemez van bent még a ujjonan bontottra is amit még soha nemhasználtam. Pedig ez is ment azelött. Kb 1 éve. Azóta sokszor raktam ujra a rendszert de azóta soha többé nemtuttam ujraírható lemezeket írni vele. Ezek a paranormális jelenségek egyszer a sírbatesznek mert agyvérzést fogok kapni.
Sil78
Csak mint minden felhasználó. De biztos van Nero topic.

Sil78
A rendszertelepítés után nem telepítetted újra a Firefoxot?

Esetleg Nero-hoz nemértesz?
No! Uninstal Firefox!!!! Aztán ujra rak!! Hihetetlen láss csodát mûködik minden!!!!!! Felrobbanok!!! Miért????????!!!!! Ez tuti direkt van!!! Azért köszi a segítséget, jó tudni hogy vannak még ilyen normális emberek is. A legtöbben csak szívóztak volna hogy milyen bénavagyok stb.
Sil78
Az elõzõ hozzászólásomban kérdeztem, hogy látod-e azt a bannert. Mozog? Kiírja verziószámot alatta egy kis dobozban?
Ha belemész a Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése ablakba, találsz ott egy olyat, hogy Adobe Flash Player 10 ActiveX (ez az IE-hez való, ami mûködik). De van mellette olyan is, hogy Adobe Flash Player 10 Plugin (ez a Firefoxhoz, Operához, stb való)? Ha van, és nem mûködik, akkor csukd be a böngészõt, és uninstalláld ezt a plugint, és próbáld meg felrakni újra.
A regisztrációs adatbázis módosítását nem tiltja véletlenül valamilyen biztonsági szoftver? Csak mert telepítés közben oda is írogatna.

http://www.kenblockracing.com/

Többek között ezt sem tudom már megnézni azelött ment.
Nemértem eddig ezzel sosem volt gond. Most miért szivat? Kitudja hányszor telepitettem már rendszert fel és a többit és sosem csinálta ezt a tortúrát velem ez a mocsok. Mindíg minden pöccre ment. Most miért!!!!???? Megnéztem amit írtál. Engedéjezvevan és NoScriptet meg nemtaláltam. Úgylátszik ez a Péntek 13 miatt van mert ma reggel a hangfalam is szivat azzal hogy leveszem a hangerõt és mégis totál bömbölnek a szatelit sugárzók. Mindegy majd azt is jól szétverem ha elkap az ideg. Lassan bekattanok.
Sil78
Nem Java, hanem javascript. Ellenõrizd (Eszközök / Beállítások / Tartalom), hogy engedélyezve van-e. Ha NoScript kiterjesztést is használsz (lásd Eszközök / Kiegészítõk / Kiterjesztések, de arra szvsz emlékeznél, ha feltelepítetted volna), akkor az adott oldalra külön engedélyezned kell a javascriptek futását.
És még mindig nem mondtad, máshol mennek-e a Flash tartalmak, és melyik videós oldalról van szó pontosan.
Itt látod a bannert? Kellene látnod egy kis "Version Information" feliratú dobozt is, hogy milyen verzió van telepítve.

Igen becsuktam. Van jogosultságom is. De ezt a Java dolgot nem értem. Mi nincs letiltva hol? Ennyire nemvágom. A tesztoldalon megy a dolog de a Youtube nem.
Sil78
A Firefoxot becsuktad a telepítés elõtt? Van rendszergazdai jogosultságod?

Sil78
Pontosan hol nem mennek a videók? A többi Flash tartalom (pl itt a Flash-es tesztábra) megy?
A videók helyett mit látsz?
A javascript nincs letiltva pl NoScript-tel? (Youtube-hoz pl javascript is kell.)

Bõvitmények frissítése az megvan. Aztán oké adobe flash player és nem áll rendelkezésre. Oké kézi telepítés. Rádob az adobe oldalára hogy szedjem le a flasht. Lejön. Telepszik de semmi. Az internet exploreren megy a dolog de a firefoxon nem. Az a röhej hogy eddig itt is ment. Ujraraktam a rendszert és ezt csinálja.
Semit nem ír ki. A telepítés megy de a videók nem és megõrít.
Sil78
1. Letöltöd a telepítõt.
2. Becsukod a böngészõt.
3. Futtatod a telepítõt.
Így se megy? Mit ír ki?

Valaki segítene? A Firefoxal olyan oldalon nézelödök amihez kellene flash player hogy pld. videókat megnézhessem. DE! Nemtudom a firefox nemengedi instalálni a flash playert. Mi a tehendõ. Már lassan szétverem az egész gépet idegességemben hogy mindíg szívat valami. HEEEEELP!!!!!!!
köszi. végülis úgy feltúrta az agyamat hogy újratettem az XP-t. 😄
mind1. úgyis ráfért már szegényre<#vigyor1>
modellmaker
Töröld a gyorsítótárat.

Eszközök -> Személyes adatok törlése

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!