19494
  • Garfield
    Én ezzel a FF összes 3 és afeletti verziójánál szoptam: egyszercsak behülyül és nem hajlandó letölteni a torrentet, majd egyszercsak megjavul.
  • Cat 02 #12282
    Nézd meg, hátha letöltötte az alapértelmezett letöltési mappába.
  • zaki
    hali

pár napja olyan problémám van, hogy ha rányomok a letöltés gombra pl torrenten nem történik semmi. helpö? :D
    Ie-vel, meg GC-vel ok, csak a firefox nem nyitja meg
  • gergely1991
    Lehet hogy van, nem tudok róla, de ehhez minek egy külön kiegészítő?
  • gergely1991
    Nincs ilyen kiegészítő mert már alapból tartalmazza.Ugyan úgy kell alkalmazni ahogy írtad csak annyi különbséggel hogy a "keresés itt:" opciót válaszd, de előtte állítsd át a jobb felső részben lévő keresőszolgáltatást guglira, vagy a wikin akarsz keresni akkor átállítod wikire....
  • Benny04
    már találtam D:
  • Benny04
    nincs valami addon, amivel ki lehetne tiltani az alertet??
    olyan kéne, mint ahogy az operában is, hogy balalsó sarokban kipipálom, hogy állítsa le a szkriptet az oldalon...
  • mohamed
    Köszönöm szépen.
  • lee86
    kipróbáltam, a célnak teljesen megfelel! köszi! :-) bár továbbra sem határolódom el egy addon-t mellőző megoldástól. :)
  • Cat 02 #12274
    Jó kis addon :D

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/7472
  • TomBond
    MozBackup
  • mohamed
    Sziasztok!
    Másik vinyó kerül a gépembe, hogy tudnám a firefoxból a mentett jelszavakat lementeni?
  • Picar77
    flashblock -ot probáld ki szerintem
    igy csak akkor indul el a flash tartalom ha te elinditod
  • lee86
    Sziasztok! Gugliban már a legcifrább kifejezések kombinálásával próbálkoztam mindhiába, úgyhogy végső reményként itt teszem fel a kérdésem. :)

Szóval az történt, hogy eddig akárhányszor megnyitottam új fülre egy flash tartalmú oldalt (youtube, vimeo, vagy bármilyen flash játék stb), a böngésző betöltötte ugyan a megnyitott oldalt, de a flash tartalmat csak akkor indította el, ha ténylegesen az adott fülre navigáltam.

Ez nagyon jó volt, ugyanis bolond módjára nyithattam a füleket anélkül, hogy videókat kellett volna sietve leállítanom, vagy játékokat elnémítanom, és mindeközben továbbügyködhettem az eredeti fülön.

Na ez mától valamiért megszűnt, és meglehetősen kényelmetlenné tette a böngészést, úgyhogy kérdésem az lenne, hogy nincs valami kis tweak, amivel a flash tartalmak betöltését késleltetni lehetne a lapfül megnyitásáig?

Köszönöm! :)
  • Aquir
    érdekes itt lehet huzogatni
  • Shortstop
    feltelepült a ff legújabb verziója es azóta nem tudok a gyors könyvjelzők közé rákattint+húzással betenni semmit. van erre valami megoldás mert egyelőre nagyon bosszant.
    előre is kösz
  • Cat 02 #12267
    Van aki használ FoxyProxy-t ? Esetleg valaki aki tud vmi oldalt, ahol le van írva a proxy-k közötti különbésG?
  • Bmx01
    valahogy meg lehet e azt oldani hogy kivegyem a menüsort (fájl, szerkesztés, nézet) mert nekem csak max a könyvjelzők kellenének ??
  • Pio
    ITT írtam egy ilyenről.
  • Netgear
    Sziasztok. Van olyan kiegészítő, hogy kijelölök egy szöveget, és jobb klikk rá, és már dobja is google keresésbe?
  • Benny04
    nem...
    rmb az eszköztár helyére, testreszabás, majd ott alapértelmezés...:D
  • KranaZoli #12262
    Én is így tettem ill. a már 3 soros könyvjelző eszköztárat elosztottam Speed Dial TAB-okra. Így egy oldalon tudok frissíteni több oldalt is.

Fasza.

Csak kár, hogy a notinak kicsi a kijelzője.
  • Aquir
    újrarakás?:)
  • Benny04
    már sikerült megoldani xd
  • Aquir
    dunno
  • Benny04
    letöröltem a speed dialt, de még mindig nincs O.O
    akkor mitől van ez? D-:
  • Aquir
  • Benny04
    omg, eltűnt az eszköztáram a speed dialtól :DD

wtf?
  • ProGabe #12255
    beállítások - tartalom - felugró ablakok tiltása, itt lehet beállítani azt, hogy melyik oldalon engedélyezed

gondolom annál a bizonyos oldalnál nincs engedélyezve, van, hogy kijátsszák a böngészőket

a flash beállításainál az always ask van beállítva, tehát pont az, hogy mindig rákérdezzen. álltad be az alays deny-t, akkor mindig tiltani fogja, hogy elinduljon az adott flash-tartalom
  • autoszimulator
    Én beraktam kezdőlapnak, azóta gyorsabb az unalmas, céltalan böngészés, mindig van mit nézni :)
  • Apocalipto
    Nekem is kinnt vannak könyvjelző eszköztáron, de ez vhogy jobban tetszik.
  • Aquir
    sztem ez nem fog kelleni nekem mivel minden 1 kattintásra van :)
  • Aquir
    na ezt megnézem...
  • KranaZoli #12250
    Ja, és most csak noti előtt ülök.
    23"-on naggyon profi lesz!!!

Én nem kerestem, nem is tudtam róla. Most már tudom, hogy miről maradtam le eddig.
  • Apocalipto
    Pont ezt kerestem. Thx.
  • KranaZoli #12248
    Megnéztem Én is ezt a Speed Dial-t.
    Kúrva jó!!!

Kapásból csináltam 6 csoportot. :D
  • autoszimulator
    Speed Dial
  • Apocalipto
    Nem tudok valami olyat ff-re, mint operában a kezdőlap ahol ki tudom rakni a kedvenc oldakat? Tehát ami eleve kezdőlapként funkcionál. Nem FoxTabra gondolok.
  • lally42
    Hello!
    Valószínű rossz helyen kérdezem!,de segítsetek!
    Hogy tudom vissza hozni a windos alaphangokat az Xp-ben, ill. a firefox nem szólaltatja meg a videókat a neten - kép van. Jetaudiót használok, fent van a gépemen a médiaplayer11, kmplayer is...
    Köszönöm a segítséget, előre is!
  • Aquir
    Ez az 1 megás program, amit nem is kell installálni, nem probléma :) Gyorsabban lejön, a fájlt gyorsabban feltöltöm, nekem ez jobban bejön.