19494
-
Garfield #12283 Én ezzel a FF összes 3 és afeletti verziójánál szoptam: egyszercsak behülyül és nem hajlandó letölteni a torrentet, majd egyszercsak megjavul. -
Cat 02 #12282 Nézd meg, hátha letöltötte az alapértelmezett letöltési mappába. -
#12281 hali
pár napja olyan problémám van, hogy ha rányomok a letöltés gombra pl torrenten nem történik semmi. helpö? :D
Ie-vel, meg GC-vel ok, csak a firefox nem nyitja meg -
#12280 Lehet hogy van, nem tudok róla, de ehhez minek egy külön kiegészítő? -
#12279 Nincs ilyen kiegészítő mert már alapból tartalmazza.Ugyan úgy kell alkalmazni ahogy írtad csak annyi különbséggel hogy a "keresés itt:" opciót válaszd, de előtte állítsd át a jobb felső részben lévő keresőszolgáltatást guglira, vagy a wikin akarsz keresni akkor átállítod wikire.... -
#12278 már találtam D: -
#12277 nincs valami addon, amivel ki lehetne tiltani az alertet??
olyan kéne, mint ahogy az operában is, hogy balalsó sarokban kipipálom, hogy állítsa le a szkriptet az oldalon... -
#12276 Köszönöm szépen. -
#12275 kipróbáltam, a célnak teljesen megfelel! köszi! :-) bár továbbra sem határolódom el egy addon-t mellőző megoldástól. :) -
Cat 02 #12274 Jó kis addon :D
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/7472 -
TomBond #12273 MozBackup -
#12272 Sziasztok!
Másik vinyó kerül a gépembe, hogy tudnám a firefoxból a mentett jelszavakat lementeni? -
#12271 flashblock -ot probáld ki szerintem
igy csak akkor indul el a flash tartalom ha te elinditod -
#12270 Sziasztok! Gugliban már a legcifrább kifejezések kombinálásával próbálkoztam mindhiába, úgyhogy végső reményként itt teszem fel a kérdésem. :)
Szóval az történt, hogy eddig akárhányszor megnyitottam új fülre egy flash tartalmú oldalt (youtube, vimeo, vagy bármilyen flash játék stb), a böngésző betöltötte ugyan a megnyitott oldalt, de a flash tartalmat csak akkor indította el, ha ténylegesen az adott fülre navigáltam.
Ez nagyon jó volt, ugyanis bolond módjára nyithattam a füleket anélkül, hogy videókat kellett volna sietve leállítanom, vagy játékokat elnémítanom, és mindeközben továbbügyködhettem az eredeti fülön.
Na ez mától valamiért megszűnt, és meglehetősen kényelmetlenné tette a böngészést, úgyhogy kérdésem az lenne, hogy nincs valami kis tweak, amivel a flash tartalmak betöltését késleltetni lehetne a lapfül megnyitásáig?
Köszönöm! :) -
#12269 érdekes itt lehet huzogatni -
#12268 feltelepült a ff legújabb verziója es azóta nem tudok a gyors könyvjelzők közé rákattint+húzással betenni semmit. van erre valami megoldás mert egyelőre nagyon bosszant.
előre is kösz -
Cat 02 #12267 Van aki használ FoxyProxy-t ? Esetleg valaki aki tud vmi oldalt, ahol le van írva a proxy-k közötti különbésG? -
Bmx01 #12266 valahogy meg lehet e azt oldani hogy kivegyem a menüsort (fájl, szerkesztés, nézet) mert nekem csak max a könyvjelzők kellenének ?? -
Pio #12265 ITT írtam egy ilyenről. -
#12264 Sziasztok. Van olyan kiegészítő, hogy kijelölök egy szöveget, és jobb klikk rá, és már dobja is google keresésbe? -
#12263 nem...
rmb az eszköztár helyére, testreszabás, majd ott alapértelmezés...:D -
#12262 Én is így tettem ill. a már 3 soros könyvjelző eszköztárat elosztottam Speed Dial TAB-okra. Így egy oldalon tudok frissíteni több oldalt is.
Fasza.
Csak kár, hogy a notinak kicsi a kijelzője. -
#12261 újrarakás?:) -
#12260 már sikerült megoldani xd -
#12259 dunno -
#12258 letöröltem a speed dialt, de még mindig nincs O.O
akkor mitől van ez? D-: -
#12257 -
#12256 omg, eltűnt az eszköztáram a speed dialtól :DD
wtf? -
#12255 beállítások - tartalom - felugró ablakok tiltása, itt lehet beállítani azt, hogy melyik oldalon engedélyezed
gondolom annál a bizonyos oldalnál nincs engedélyezve, van, hogy kijátsszák a böngészőket
a flash beállításainál az always ask van beállítva, tehát pont az, hogy mindig rákérdezzen. álltad be az alays deny-t, akkor mindig tiltani fogja, hogy elinduljon az adott flash-tartalom -
#12254 Én beraktam kezdőlapnak, azóta gyorsabb az unalmas, céltalan böngészés, mindig van mit nézni :) -
Apocalipto #12253 Nekem is kinnt vannak könyvjelző eszköztáron, de ez vhogy jobban tetszik. -
#12252 sztem ez nem fog kelleni nekem mivel minden 1 kattintásra van :) -
#12251 na ezt megnézem... -
#12250 Ja, és most csak noti előtt ülök.
23"-on naggyon profi lesz!!!
Én nem kerestem, nem is tudtam róla. Most már tudom, hogy miről maradtam le eddig. -
Apocalipto #12249 Pont ezt kerestem. Thx. -
#12248 Megnéztem Én is ezt a Speed Dial-t.
Kúrva jó!!!
Kapásból csináltam 6 csoportot. :D
-
#12247 Speed Dial -
Apocalipto #12246 Nem tudok valami olyat ff-re, mint operában a kezdőlap ahol ki tudom rakni a kedvenc oldakat? Tehát ami eleve kezdőlapként funkcionál. Nem FoxTabra gondolok. -
#12245 Hello!
Valószínű rossz helyen kérdezem!,de segítsetek!
Hogy tudom vissza hozni a windos alaphangokat az Xp-ben, ill. a firefox nem szólaltatja meg a videókat a neten - kép van. Jetaudiót használok, fent van a gépemen a médiaplayer11, kmplayer is...
Köszönöm a segítséget, előre is! -
#12244 Ez az 1 megás program, amit nem is kell installálni, nem probléma :) Gyorsabban lejön, a fájlt gyorsabban feltöltöm, nekem ez jobban bejön.