Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)
Lenne egy kérdésem, amely számotokra szerintem nem bonyolult, csak én nem tudok rájönni 😊
Szóval a kérdés:
Sok helyen láttam már, hogy a kedvenc oldalak ikonja megjelenik a böngészõ felsõ hasábjában, ezt hol tudom beállítani? Illetve hol tudom addolni a kedvenc oldalaim ?
Köszi
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Anno amikor elmentettem a bookmarks-ot szerintem úgy mentettem el hogy a sütik meg a legördülõ weboldalak nem voltak kitörölve és azzal együtt mentettem el.
Most hogy vissza importálom a bookmarks-ot igy jön vissza.
És hiába törlöm ki a lenti hozzászólások alapján,utána ha megnyitom a böngészõt és lenyitom a nyilat a webhelyek ott vannak.Az újonnan meglátogatott oldalakat valóban kitörli de a régiek ott vannak.
Na ezt(ezeket) hogy lehet kitörölni?
Most ledarálom az egész M.Firefox-ot aztán újra rakom kíváncsi vagyok mi lesz. Azért THX. Majd írok utána.
És amint írtam lejjebb is, a céges gépen is kipróbáltam ott meg mûkszik rendesen,hogy akkor most ilyenkor mi van? Szerintem letörlöm a M.Firefox-ot aztán újratelepítem.Vagy van más ötlet?
személyes adatok törlése - szem. adatok törlése a fox bezárásakor mellé pipa. van mellette egy beállítások gomb, ahol megadhatod, hogy mit töröljön
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A # 10458 -as kérdésre tud valaki választ?
Köszönöm.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
These are my friends, see how they glisten...
Norton Internet Security 2009 -et tettem fel.
Otthon megnézem ezt, amit írtál. Miért baj amúgy, ha esetleg van coFFPlgn.dll -em?
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Beállítom az Eszközök>Beállítások>Adatvédelem-nél az elõzmények megõrzése 0-napig, de mikor bezárok mindent és megnyitom újból akkor is ott vannak a meglátogatott web helyek. Próbáltam már úgy is,hogy kivettem elõle a pipát de így sem tûnnek el. Mit kell másképp beállítani?
Próbáld meg azt, hogy becsukod a böngészõt, és megnézed a C:\Program Files\Mozilla Firefox\components mappában, van-e ott egy olyan fájl, hogy coFFPlgn.dll. Ha van, töröld.
Hogy lehet rábírni, hogy ugyan frissítse már?
Ha belemész a Vezérlõpult / Programok telepítése és törlése ablakba, találsz ott egy olyat, hogy Adobe Flash Player 10 ActiveX (ez az IE-hez való, ami mûködik). De van mellette olyan is, hogy Adobe Flash Player 10 Plugin (ez a Firefoxhoz, Operához, stb való)? Ha van, és nem mûködik, akkor csukd be a böngészõt, és uninstalláld ezt a plugint, és próbáld meg felrakni újra.
A regisztrációs adatbázis módosítását nem tiltja véletlenül valamilyen biztonsági szoftver? Csak mert telepítés közben oda is írogatna.
Többek között ezt sem tudom már megnézni azelött ment.
És még mindig nem mondtad, máshol mennek-e a Flash tartalmak, és melyik videós oldalról van szó pontosan.
Itt látod a bannert? Kellene látnod egy kis "Version Information" feliratú dobozt is, hogy milyen verzió van telepítve.
A videók helyett mit látsz?
A javascript nincs letiltva pl NoScript-tel? (Youtube-hoz pl javascript is kell.)
mind1. úgyis ráfért már szegényre<#vigyor1>#vigyor1>