19494
-
#12363 Azt gondoltam, de ez itt a Firefox topik :p :) -
#12362 Nekem Operában még mindig működik. -
#12361 Gyerekek a Sztaki jobbgombos szótár elb*szódott. Újrainstallálásra is ugyanaz. Csak az origo sztaki oldalt nyomja be üres keresőmezővel -
swabo #12360 heló!
a kereső sávban keresett dolgok megjegyzését ki lehet kapcsolni vhogy?:D -
#12359 szégyelld magad :p -
#12358 lehet hogy csak egyetértett a kérdéssel :p -
#12357 Hú ez jól jött, köszi (bár Operához töltöttem):) -
Bmx01 #12356 na akkor hol az a skin, nagyon mondtad hogy van ?????? -
#12355 -
#12354 jólvan buzikám, ne offoljunk, okés?
inkább segítsen valaki, mer youtube nélkül én nehezen élek meg. -
#12353 -
#12352 az, hogy fasznyalogatós logód van. -
#12351 nemtom mivan, eddig remekül ment, de mostantól hirtelen nem nyit meg semmilyen youtube-os videót, pedig a flash player legújabb verziója telepítve van. újraraktam már többször is, de semmi változás. mi lehet a gond? :S -
#12350 Remélem ez már nem omlik össze állandóan. -
#12349 3.5.3-mas verzió -
Sir IvanHoe #12348 Na ez jo. Belepek oldalakra es az a felirat fogad,hogy engedelyezzem a cookiekat, de bemegyek a beallitasokba es engedelyzve van. Ilyenkor mi van? -
Sir IvanHoe #12347 Köszönöm! -
#12346 Úristen mekkora ték volt! o.O -
#12345 beállítások - adatvédelem - egyéni beállítások -
Sir IvanHoe #12344 Nekem mondjatok valamit pls a cookiera! -
#12343 Ha nem működött volna, akkor igen.
-
blc #12342 Köszi!:) bejött,működik.Kár lenne ezért bankot váltani.
Küldöm a nagy pussszzzt.Foto nem volt alku tárgya.Uriember így is segít.Kérem a barátnőd adja meg hejettem!
Mégegyszer Köszi:-)) -
fpisti919 #12341 Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy miért van az, hogy Mozillában a könyvjelzők előtt nincsenek ikonok? A benti gépen 1-2 kivétellel minden könyvjelző előtt van. -
#12340 Üdv Bea, küldj képet, hogy a segítőkész úriemberek ne zsákbamacskázzanak! -
#12339 java.com ? -
#12338 Java Runtime Environment 6 Update 16
Letölt, telepít.
Ha utána sem jó, akkor Bank-ot vált. -
blc #12337 Üdv Mindenkinek!
Egy hónapja próbálom a firefox-t.Kezdem megszeretni.Azonban most akartam a bankomnál belépni és nem enged be a bank lapja "Az Ön böngészője nem támogatja a Java kisalkalmazásokat".Az az igazság nem is tudom mi az,igazán nem a profilom a számtech,de ha szépen megkérlek benneteket írja már le valaki mit tegyek,hogy támogassa az fránya Firefox a kisalkalmazásokat.Ha lesz bátor és ügyes fórumozó aki megválaszol,küldök neki egy puszit.Üdv: Bea -
Sir IvanHoe #12336 Hello!
A firefoxban hol kell engedelyezni a cookiekat?
-
#12335 Köszi!
1-nek jó lesz.
Azért ha vki tud még hasonlót, ne tartsa Magában.
Ez úgy működik, hogy ki kell jelölni a szót, majd jobb klikk és oda épül be a szótár. Picit körülményes, de jobb klikk-ben "H" betű a gyors gomb, így kicsit gyorsabb.
MobiMouse-al az a probléma, hogy Seven alatt kikapcsolja a True Type fontokat, ill. 1920x1080-as a felbontásom. Ehhez 125%-os DPI-t használok. És még így használom a Default Fool Zoom Level add-on-t, hogy megnöveljem a weblapok méretét. Sajnos ezzel már MobiMouse nem tud mit kezdeni. Dativus Klikk pöttyet jobb, de az meg FF baxik működni, csak IE alatt aktív. :(((
Ezért is keresgélnék vmi alternatív megoldás felé...
De már előrébb léptem. Köszi még1x! -
polarka #12334 Talán. -
#12333 Létezik a FF-hoz olyan kieg, ami hasonló módon működik mint pl. a MobiMouse progi?!
(buborék ablakban megjeleníti pl. egy angol szó magyar jelentését) -
Bmx01 #12332 és tudnál is linket küldeni honnan tom leszedni ??? -
#12331 ja -
Bmx01 #12330 ilyen skin esetleg létezik már a mostani mozilla-ra ??? -
#12329 Megoldottam, ha már más nem segített ki. A keyword.url értékét kellett átírni a configban a google feeling lucky címére.. link -
#12328 Sziasztok!
FF 3.5.2-őm van és az a gond vele, hogy amikor be akarok jelentkezni SG.hu-ra, akkor nem teszi meg. Van olyan, hogy elsőre sikerül, de van, hogy 3-szor kell megint beütni a nevemet és jelszavamat, hogy megnézhessem a topikjaimat. Elmenteni nem szeretném a jelszavamat. -
#12327 szeva szakik!
olyan gondom van, h napok óta iszonyat lassú a FF (legújabb). (le/feltöltés megy maxxal) lefuttattam már a létező összes vírusírtót, de semmi javulás... mit lehet még tenni? -
#12326 AHAH :D -
Pio #12325 Akkor nem tudok segíteni, azt hittem, hogy a ctrl+enter nyomása azért még belefér, de tévedtem :)
Esetleg ajánlom az URL Alias addont, ott azt is beállíthatod, hogy a "vakondszempilla" szóra hozza be az sg.hu-t :) -
#12324 Én nem erre gondoltam, hanem hogy automatikusan egészítse ki!!