Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félek a kompatibilitástól! 2hét minimum kell az átállásig! Minél több újdonság, annál több hibalehetõség!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mit kell csinálni a firefox-al,hogy ne terhelje annyira a cpu-t?
Sokszor 90százalékon használja 😞,fõleg ha megy a winamp is.....Választ elõre is köszi 😉
Hol tudom beállítani,hogy az olyan oldalak,amiket található egy bizonyos szó,azt ne engedje megnyitni?köszi
Pedig jártam itt is, csak én Thunderbird-öt kerestem, nem mailto-t. 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
These are my friends, see how they glisten...
Pl ez a videó tuti biztosan HD, régebben is néztem, és most is leenõriztem IE-vel. Az Adblock Plus bekavarhat? <#help>#help>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
nekem az lenne a problémám hogy mikor megprobálom elinditatni a firefox-ot azt irja ki, hogy a program már fut, zárjam be vagyinditsam ujra...de a feladatkezelõbe az alkalmazások és a folyamatok közt sem találom hogy futna, ha ujrainditom a gépet pedig nem történik semmi ugyanezt a hibát kapom. eddig a kettes firefoxot használtam, most letöltöttem a hármast és felraktam azt, de nem szünt meg a hiba...valaki tudna valamit mondani erre?
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Az oldalak többsége teljesen normálisan jelenik meg, csak egy-két kivétel van.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Lenne egy gondom a letöltésekkel kapcsolatban.
Szóval van ez a kis letöltés ablak, ahol jelzi hol tart a letöltés. Most ez az utóbbi idõben (2 hete,vagy több?) meghülyült, vagy lefagy.
Ugyanis kijelzi hogy 45%, és 8 perc van még hátra. 5 perc múlva úgy 50%-on van, és mindig kiír pár percet.
Rá egy percre pedig befejezi a letöltést
Gondolom összefüggéssel van azzal, hogy letöltés közben másodpercrõl másodpercre eddig mutatta hány kb/sec-el töltök le. Ez megszûnt, kb percenként mutatja hány kb/sec-el töltök 'pillanatnyilag'
Ez miért van? megoldás?
Segítséget szeretnék kérni. Arról lenne szó, hogy tetszik nagyon az új Safari nyitólapja, ami hasonló a FireFox-os SpeedDial-hoz csak ez látványosabb. Van a Foxra hasonló addons? A Foxtab nagyon tetszik, de sehogy sem tudom beállítani, hogy az legyen a kezdõlapom, mondjuk sztem nem is lehet. Köszönöm a segítséget!
Úgy érzem kicsit belassult a Firefox-om. -Google Chrome gyorsabb- Ez lehet a sok "szemét" felhalmozódásából? Van esetleg valamilyen internethez való optimizálási lehetõség?
:3
Rendszerújratelepítés elõtt lementettem a komplett Profiles mappát. Most új rendszeren visszatéve viszont nem érzékeli ha visszateszem, nem változik semmi. Tök szûz a program. Se a könyvjelzõim, se semmi. Elkövettem azt a hibát hogy nem mentettem le html-be a régi könyvjelzõket, mert úgyemlékeztem, a profil mappával megmaradnak azok is.
Van rá valahogy lehetõség, hogy a könyvjelzõim elõkerüljenek a profiles mappából?
http://flickr.com/photos/zolika90/
De ahol én lakok, ott jelenleg csak ez van!
.: mobilize.hu :.
vagy ha fentvan az element hidig helper hozzá, akkor meg ctrl+shift+k, egeret ráviszed arra amit blockolni akarsz (piros keret körülötte) és s gomb, ekkor szintén felugrik egy rule composer ahol beállítgatod ízlésed szerint és utána add filter rule, ennyi kb 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Telózz a szolgáltatód felé, hogy ez a gondod van, nem lesz nekik újdonság, hidd el, és megvizsgálják a vonalat.
.: mobilize.hu :.
Kaspersky nélkül is a hiba fennáll! Merre tovább?
Tehát most lesz a próbája annak, hogy Kaspersky nélkül hagyom itt! És el fogom dugni az egeret, hogy senki ne tudjon ideülni!
Amúgy azon gondolkodok, hogy mikor kezdõdött ez az egész, de már nem tudom! :S Elég rég, csak akkor még: "Ok, kitörlöm a Gyorsítótárat", de most már elég macerás, s idegesítõ!
Na szóval! A hiba csökkentett módban is fennállt! Kép: link
Most jön, hogy a kiegészítõimet felsorolom, na mármost! Erre van valami belsõ/külsõ logger program, vagy kézzel írjam ki?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.