Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
igazából nem érdekel, hogy hogyan nevezik 😄DD
DjDano
Hihetetlen, pont ma jutott eszembe, hogy átnevezhetnék 3.5-re mivel úgyis késik és legfeljebb hozzácsapnak pár featuret 😊)

BB7
Ez most érdekesen jött hír számomra! 😄
Félek a kompatibilitástól! 2hét minimum kell az átállásig! Minél több újdonság, annál több hibalehetõség!
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!
Mit kell csinálni a firefox-al,hogy ne terhelje annyira a cpu-t?
Sokszor 90százalékon használja 😞,fõleg ha megy a winamp is.....Választ elõre is köszi 😉
Hi!

Hol tudom beállítani,hogy az olyan oldalak,amiket található egy bizonyos szó,azt ne engedje megnyitni?köszi
modellmaker
Köszönöm! (Y)

Pedig jártam itt is, csak én Thunderbird-öt kerestem, nem mailto-t. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Icebarney
Eszközök->Beállítások->Alkalmazások->mailto kikeres, gmail használata beállít. Kész. Nem kell addon

Malakai
Akkor vmi más addon kavar be valszeg, esetleg maga a levelezõ programod, talán...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

modellmaker
Igen, mondták máshol, de csak nem adja. :| Be van állítva a manager pedig. :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Malakai
Gmail Manager is tudja, ha azt amúgy használod.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Tényleg a fontokkal lehetett valami. Egyszerûen átraktam Arial Black-re, majd vissza és megjavult. Kösz mindenkinek a javaslatokat. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

modellmaker
Van olyan kieg, hogy a mailto-s linkekre ne a levelezõ klienst nyissa meg, hanem a webes gmail-t egy új fülön mondjuk?

modellmaker
Aha, nekem is van ilyen. Bár nálam csoportos font telepítés után lett, szal gyanítom az a baja.

Sil78
Szoktad idõnként üríteni a Letöltések elõzményeit?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Kapcsold ki és nézd meg. 😉

PrisonMan
Hy! Az utóbbi pár napban érdekes problémát észlelek. A youtube-on nem jeleníti meg a HD/HQ videókat.

Pl ez a videó tuti biztosan HD, régebben is néztem, és most is leenõriztem IE-vel. Az Adblock Plus bekavarhat? <#help>

Malakai
Nézd meg milyen betütípust használnak azok az oldalak, lehet az sérült meg a winfosban, ilyen nekem is volt már.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Marvi
már megoldodott...

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
Hy all!
nekem az lenne a problémám hogy mikor megprobálom elinditatni a firefox-ot azt irja ki, hogy a program már fut, zárjam be vagyinditsam ujra...de a feladatkezelõbe az alkalmazások és a folyamatok közt sem találom hogy futna, ha ujrainditom a gépet pedig nem történik semmi ugyanezt a hibát kapom. eddig a kettes firefoxot használtam, most letöltöttem a hármast és felraktam azt, de nem szünt meg a hiba...valaki tudna valamit mondani erre?

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Hmuda
Érdekes dolog állt elõ. FF 3.0.6-ot használok és tegnap estefelé egy újraindítás után minden írás félkövér lett. Nézegettem a beállítások között, de ott sok mindent lehet állítani a betûkön, csak a félkövér/dõlt/miegymás dolgokat nem. A méret a régi, csak félkövér lett. Elõször azt hittem, hogy az SG buherált valamit, mert egyes oldalak normálisan jelennek meg, de például a wikipedia is bold lett. Direkt megnéztem IE-ben is, ott meg minden betû félkövér helyett dõlt lett.

Az oldalak többsége teljesen normálisan jelenik meg, csak egy-két kivétel van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hali
Lenne egy gondom a letöltésekkel kapcsolatban.

Szóval van ez a kis letöltés ablak, ahol jelzi hol tart a letöltés. Most ez az utóbbi idõben (2 hete,vagy több?) meghülyült, vagy lefagy.
Ugyanis kijelzi hogy 45%, és 8 perc van még hátra. 5 perc múlva úgy 50%-on van, és mindig kiír pár percet.
Rá egy percre pedig befejezi a letöltést

Gondolom összefüggéssel van azzal, hogy letöltés közben másodpercrõl másodpercre eddig mutatta hány kb/sec-el töltök le. Ez megszûnt, kb percenként mutatja hány kb/sec-el töltök 'pillanatnyilag'

Ez miért van? megoldás?

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Arról lenne szó, hogy tetszik nagyon az új Safari nyitólapja, ami hasonló a FireFox-os SpeedDial-hoz csak ez látványosabb. Van a Foxra hasonló addons? A Foxtab nagyon tetszik, de sehogy sem tudom beállítani, hogy az legyen a kezdõlapom, mondjuk sztem nem is lehet. Köszönöm a segítséget!
DJ RX7
Üdv!
Úgy érzem kicsit belassult a Firefox-om. -Google Chrome gyorsabb- Ez lehet a sok "szemét" felhalmozódásából? Van esetleg valamilyen internethez való optimizálási lehetõség?

:3

lck
Biztos hogy az új profil mappába másoltad vissza a mentett profil mappát ? ( voltak fülírások amikor másoltad ? ) Mert mindig más nevet ad neki.
zolo
Sziasztok
Rendszerújratelepítés elõtt lementettem a komplett Profiles mappát. Most új rendszeren visszatéve viszont nem érzékeli ha visszateszem, nem változik semmi. Tök szûz a program. Se a könyvjelzõim, se semmi. Elkövettem azt a hibát hogy nem mentettem le html-be a régi könyvjelzõket, mert úgyemlékeztem, a profil mappával megmaradnak azok is.

Van rá valahogy lehetõség, hogy a könyvjelzõim elõkerüljenek a profiles mappából?

http://flickr.com/photos/zolika90/

autoszimulator
én mindig segítõkész voltam 😄

.: mobilize.hu :.

CattiBrie
Köszönöm! Web Developer nyert. 😊

[/spam]&#8482;

BB7
Értem! Holnap mindenképp felhívom õket! Amúgy a szolgáltatóm T-Online [<#wilting>]
De ahol én lakok, ott jelenleg csak ez van!
Malakai
Azért vannak korrekt operátorok is, igaz 20-ból 1. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

autoszimulator
megmondod hogy sokszor nagyon belassul a neted, nem töltõdnek be weblapok. Ekkor fel fog kérni, hogy futtass vírusirtót, stb, de te erre mond, hogy másik gépen is próbáltad, és bizony nézzék meg a vonalat, nincs-e vele valami gond. Tuti van vele gond, de valszeg nem fogják ezt beismerni, hanem egyszer csak megjavul. Ha mégsem? újra elõröl😊

a piros ABP iconkára katt, és ott a listában megkeresed amit ki akarsz tiltani, jobbclick rá és block this item

vagy ha fentvan az element hidig helper hozzá, akkor meg ctrl+shift+k, egeret ráviszed arra amit blockolni akarsz (piros keret körülötte) és s gomb, ekkor szintén felugrik egy rule composer ahol beállítgatod ízlésed szerint és utána add filter rule, ennyi kb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PrisonMan
Adblock Plusszal hogy lehet eltüntetni a flash hírdetéseket?
pl:

BB7
És konkrétan mit is kéne mondanom?
autoszimulator
net para lesz ez, nekem is volt régebben, hogy oldalak csak 3-4ik refreshre töltõdtek be teljesen, addig a css által vezérelt tulajdonságok például egyáltalán nem, mint ahogy a kép tanúsága szerint neked sem. Manapság is elõfordul nagy ritkán, fõleg ha közben töltök. Olyan lehet ez szerintem, hogy a timeout helyett betölt egy félig meddig letöltött oldalt, jobb mint a semmi címszóval.
Telózz a szolgáltatód felé, hogy ez a gondod van, nem lesz nekik újdonság, hidd el, és megvizsgálják a vonalat.

Sil78
Na igen, más tippem már nekem sincs.

BB7
Az ellen meg nem sokat tehetek!
Malakai
Továbbra is bejátszhat az instabil net...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BB7
Lehet azt kéne! :/ De szeptembert be kéne várnom a Win 7 miatt! 😄

Kaspersky nélkül is a hiba fennáll! Merre tovább?
Narxis
win reinstall<#eplus2>

BB7
Új profil: De a hiba maradt! Kép: ha kéne
Tehát most lesz a próbája annak, hogy Kaspersky nélkül hagyom itt! És el fogom dugni az egeret, hogy senki ne tudjon ideülni!
Amúgy azon gondolkodok, hogy mikor kezdõdött ez az egész, de már nem tudom! :S Elég rég, csak akkor még: "Ok, kitörlöm a Gyorsítótárat", de most már elég macerás, s idegesítõ!
Sil78
A profilodban még lehet olyan hiba, ami okozhatja. Csukd be a Firefoxot, a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (vagy -profilemanager), és készíts egy új profilt, majd indítsd el vele, és nézd meg, a tiszta új profillal is elõjön-e a hiba. Ha azzal is, akkor próbáld meg, mi a helyzet, ha kikapcsolod egy idõre azt a Kaspersky-t.

BB7
Értem! Tehát, akkor valószínüleg hiba nem is a Firefox-omban van! Hajjaj! Vírusírtó, tûzfal okozhatja?
Sil78
Ha csökkentett módban is fennáll, az azt jelenti, hogy nem a kiegészítõk okozzák, szóval akkor nem kell felsorolnod õket. (Egyékbént van ilyen kiterjesztés, pl az InfoLister, ami része a Mr Tech Toolkit-nek is.)

BB7
Itt hagyom a gépem, hogy jelentkezzen a hiba, erre nem mindenki idejön netezni, mikor nem vagyok otthon! -.-
Na szóval! A hiba csökkentett módban is fennállt! Kép: link
Most jön, hogy a kiegészítõimet felsorolom, na mármost! Erre van valami belsõ/külsõ logger program, vagy kézzel írjam ki?
Sil78
Adott felbontásra az operációs rendszerben tudod átállítani a képernyõt (XP esetén Asztalon jobb egérgomb, Tulajdonságok, Beállítások), viszont ha felteszed a Web Developer kiterjesztést, azzal a böngészõ ablakát át lehet méretezni egy általad megadott méretre a képernyõ felbontásának állítgatása nélkül.

Narxis
Jaja, most már jó.

Narxis
Ja most már nálam is, akkor ez valami egyszeri dolog volt pedig nem csináltam semmit. Valami olyasmit írt, hogy adathalász oldal és, hogy a tanúsítvány csak a secure.eset.com-ra érvényes, ha azt az oldalt ütöttem be akkor egybõl bejött. Aztán bezártam a Firefoxot és utána már nem problémázott. 3.1 b2

Bocsánat a verzió 3.2a1pre, lehet hogy csak ideiglenes probléma volt...
Nálam semmi baja(verzió: 3.02a1pre)