19494
  • Aquir
    Azt gondoltam, de ez itt a Firefox topik :p :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem Operában még mindig működik.
  • Aquir
    Gyerekek a Sztaki jobbgombos szótár elb*szódott. Újrainstallálásra is ugyanaz. Csak az origo sztaki oldalt nyomja be üres keresőmezővel
  • swabo
    heló!
    a kereső sávban keresett dolgok megjegyzését ki lehet kapcsolni vhogy?:D
  • Aquir
    szégyelld magad :p
  • Aquir
    lehet hogy csak egyetértett a kérdéssel :p
  • [HUN]FaTaL
    Hú ez jól jött, köszi (bár Operához töltöttem):)
  • Bmx01
    na akkor hol az a skin, nagyon mondtad hogy van ??????
  • Narxis
  • PJack
    jólvan buzikám, ne offoljunk, okés?

inkább segítsen valaki, mer youtube nélkül én nehezen élek meg.
  • kirol
  • Benny04
    az, hogy fasznyalogatós logód van.
  • PJack
    nemtom mivan, eddig remekül ment, de mostantól hirtelen nem nyit meg semmilyen youtube-os videót, pedig a flash player legújabb verziója telepítve van. újraraktam már többször is, de semmi változás. mi lehet a gond? :S
  • kirol
    Remélem ez már nem omlik össze állandóan.
  • kuci06
    3.5.3-mas verzió
  • Sir IvanHoe
    Na ez jo. Belepek oldalakra es az a felirat fogad,hogy engedelyezzem a cookiekat, de bemegyek a beallitasokba es engedelyzve van. Ilyenkor mi van?
  • Sir IvanHoe
    Köszönöm!
  • BB7
    Úristen mekkora ték volt! o.O
  • ProGabe #12345
    beállítások - adatvédelem - egyéni beállítások
  • Sir IvanHoe
    Nekem mondjatok valamit pls a cookiera!
  • KranaZoli #12343
    Ha nem működött volna, akkor igen.

• blc
    Köszi!:) bejött,működik.Kár lenne ezért bankot váltani.
    Küldöm a nagy pussszzzt.Foto nem volt alku tárgya.Uriember így is segít.Kérem a barátnőd adja meg hejettem!
    Mégegyszer Köszi:-))
  • fpisti919
    Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hogy miért van az, hogy Mozillában a könyvjelzők előtt nincsenek ikonok? A benti gépen 1-2 kivétellel minden könyvjelző előtt van.
  • Sadist
    Üdv Bea, küldj képet, hogy a segítőkész úriemberek ne zsákbamacskázzanak!
  • Flamer
    java.com ?
  • KranaZoli #12338
    Java Runtime Environment 6 Update 16

Letölt, telepít.

Ha utána sem jó, akkor Bank-ot vált.
  • blc
    Üdv Mindenkinek!
    Egy hónapja próbálom a firefox-t.Kezdem megszeretni.Azonban most akartam a bankomnál belépni és nem enged be a bank lapja "Az Ön böngészője nem támogatja a Java kisalkalmazásokat".Az az igazság nem is tudom mi az,igazán nem a profilom a számtech,de ha szépen megkérlek benneteket írja már le valaki mit tegyek,hogy támogassa az fránya Firefox a kisalkalmazásokat.Ha lesz bátor és ügyes fórumozó aki megválaszol,küldök neki egy puszit.Üdv: Bea
  • Sir IvanHoe
    Hello!
    A firefoxban hol kell engedelyezni a cookiekat?
  • KranaZoli #12335
    Köszi!

1-nek jó lesz.
    Azért ha vki tud még hasonlót, ne tartsa Magában.

Ez úgy működik, hogy ki kell jelölni a szót, majd jobb klikk és oda épül be a szótár. Picit körülményes, de jobb klikk-ben "H" betű a gyors gomb, így kicsit gyorsabb.

MobiMouse-al az a probléma, hogy Seven alatt kikapcsolja a True Type fontokat, ill. 1920x1080-as a felbontásom. Ehhez 125%-os DPI-t használok. És még így használom a Default Fool Zoom Level add-on-t, hogy megnöveljem a weblapok méretét. Sajnos ezzel már MobiMouse nem tud mit kezdeni. Dativus Klikk pöttyet jobb, de az meg FF baxik működni, csak IE alatt aktív. :(((

Ezért is keresgélnék vmi alternatív megoldás felé...

De már előrébb léptem. Köszi még1x!
  • polarka
    Talán.
  • KranaZoli #12333
    Létezik a FF-hoz olyan kieg, ami hasonló módon működik mint pl. a MobiMouse progi?!

(buborék ablakban megjeleníti pl. egy angol szó magyar jelentését)
  • Bmx01
    és tudnál is linket küldeni honnan tom leszedni ???
  • Benny04
    ja
  • Bmx01
    ilyen skin esetleg létezik már a mostani mozilla-ra ???
  • Voldi
    Megoldottam, ha már más nem segített ki. A keyword.url értékét kellett átírni a configban a google feeling lucky címére.. link
  • ThisZip
    Sziasztok!

FF 3.5.2-őm van és az a gond vele, hogy amikor be akarok jelentkezni SG.hu-ra, akkor nem teszi meg. Van olyan, hogy elsőre sikerül, de van, hogy 3-szor kell megint beütni a nevemet és jelszavamat, hogy megnézhessem a topikjaimat. Elmenteni nem szeretném a jelszavamat.
  • poppe
    szeva szakik!
    olyan gondom van, h napok óta iszonyat lassú a FF (legújabb). (le/feltöltés megy maxxal) lefuttattam már a létező összes vírusírtót, de semmi javulás... mit lehet még tenni?
  • Flamer
    AHAH :D
  • Pio
    Akkor nem tudok segíteni, azt hittem, hogy a ctrl+enter nyomása azért még belefér, de tévedtem :)
    Esetleg ajánlom az URL Alias addont, ott azt is beállíthatod, hogy a "vakondszempilla" szóra hozza be az sg.hu-t :)
  • Voldi
    Én nem erre gondoltam, hanem hogy automatikusan egészítse ki!!