Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
megy
Narxis
Valaki megnézné nekem a www.eset.com -ot? Valami tanúsítvány baja van ami eddig sose volt, pedig naponta néztem ezt az oldalt.. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CattiBrie
Sziasztok!

Valaki tudna olyan addont ajánlani nekem, ami megmutatja (és talán át is állítja) a böngészõt adott felbontásra?
Szeretném látni, hogy mennyi rész látszana, a böngészõmbõl mondjuk 800x600-as felbontásban (vagy éppen 1024..).

Köszi,
Catti

[/spam]™

BB7
Nincsen RealPlayer Plugin telepítve a FireFoxomra! 😄
Most itt hagyom csökkentett módban a Firefoxom! 😊
Sil78
Ja, egyébként van kompatibilitási lista a leggyakrabban használt kiegészítõkrõl (ezek együtt 95%-át teszik ki a Mozilla által ismert teljes kiegészítõ-használatnak).

These are my friends, see how they glisten...

FZoleee
az idõképen a térkép elcseszõdik, és a the west játékban is hibásan jelennek meg dolgok, na itt volt elegem belõle, amúgy jó 😄
Narxis
Hát van 1-2 bug de szerintem használható. 😛 És a legtöbb kiegészítõ kompatibilis. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FZoleee
nem szóltam semmit, már a 3.0.6-ot használom, mert a beta 2 nagyon bugos volt 😄
FZoleee
Azt valaki esetleg nem tudja, hogy lehet kompatibilissé tenni a 3.1 Beta 2-vel a nem mûködõ kiegészítõket? 😄
FZoleee
így jó, köszi <#smile>
BB7
Értem! Köszönöm szépen, elõször is a RealPlayer Plugint fogom letiltani! És utána várok a hibára! 😊

Érdekes! Mert a CTRL+F5 is megoldja a hibát! De az csak arra az oldalra!
Sil78
Egyébként ez leginkább úgy néz ki, mintha nem a képeket, hanem a CSS-t nem töltené be (gondolom, a Gyorsítótár ürítése helyett egy sima Ctrl+F5 is megoldja), és ha megnézed a ForecastFox-ot, az is idõtúllépési hibát jelez, azaz a netkapcsolatoddal van valami, nem kapcsolódik rendesen a szerverhez.
Azért a biztonság kedvéért nézd meg a #10519-et is, és ha az segít rajta, akkor kérek egy listát a kiterjesztéseidrõl (látom, van jó pár). És a #10516-ot is, mint írtam. Nem árt, ha minél több lehetséges okot kizárunk.

Sil78
#10516?

BB7
Vártam a hibára! 😄 Persze jelentkezett!
Itt a hiba: link
Mint már mondtam! Gyorsítótár törlése megoldja! De ez elég macerás! :/
Sil78
Hmm. Firefox becsuk, cookies.sqlite törlése (vagy átnevezése) sem segít?

FZoleee
Sajnos úgy is 😞
Sil78
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is csinálja? Ehhez szokott lenni külön parancsikon a Start menüben, vagy Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (elõtte persze Firefox ne fusson).

FZoleee
Nem, csak egy cookies.sqlite van (illetve van még egy cookies.sqlite-journal). Semmi olyan biztonsági szoftver nincs fenn, ami blokkolhatná a sütiket.
Sil78
Ha megnézed a profilodat, nincs benne véletlenül több, számozott cookies.sqlite (illetve FF2-nél cookies.txt) fájl? Tûzfal, egyéb biztonsági szoftver nem blokkolja õket? (Pl a ZoneAlarmnak és a CA Personal Firewallnak van külön sütikezelõ része.)

Sil78
Nem használsz véletlenül RealPlayer Browser Record Plugin nevû kiterjesztést? (A RealPlayer telepítésekor lehet választani, hogy feltegye-e.) Ha igen, tiltsd le a kiterjesztéseknél, utána indítsd újra a böngészõt, és úgy nézd meg, akkor is csinálja-e, mert ez a kiterjesztés okozhat ilyen hibát, hogy az oldal frissítése után eltûnnek a képek.

FZoleee
Nem tudtok arra valami megoldást, hogy ne törlõdjenek a sütik minden Firefox újraindítás után (nem, nincs bekapcsolva, hogy törölje)?
BB7
Most értem haza, és megint nyitva hagytam a böngészõm! Természetesen a hiba fennállt de már megoldottam , legközelebbinél shot, és küldöm ide! 😊
Sil78
Apropó RSS, találtam egy egész jó kiterjesztést az Élõ Könyvjelzõk kiegészítésére. LiveClick a neve, színezgetéssel jelzi, hogy melyik híreket olvastad már, tud elõnézetet és értesítést adni a hírekrõl, be lehet állítani, hogy ha egy hírt középsõ egérgombbal nyitsz meg, akkor nyitva maradjon az adott mappa, stb.

Malakai
60 másodpercnek meg aztán igazán elégnek kell lennie bárkinek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sil78
Ja, tényleg, bocs, fáradt vagyok. Szóval alapból 60 perc, és a minimum 60 másodperc.

Malakai
A minimum 60 másodperc.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sil78
1.: Gyárilag 60 percenként frissít, ennél ritkábbra lehet állítani (browser.bookmarks.livemark_refresh_seconds, mint a nevébõl is látszik, másodpercben kell megadni, 3600 az alapérték), de ez a minimum, ennél sûrûbben nem fog menni. A túl gyakori frissítés amúgy is fölösleges (hisz a hírcsatornák sem frissülnek ötpercenként), és túlságosan leterhelné a sávszélességedet (és a szervert) is.
2. Pontosan hogy tûnnek el, mi lesz a helyükön? Tudnál errõl képet mutatni?

BB7
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!
1.: Megszoktam a Firefox beépített RSS szolgáltatását, de nem vagyok vele megelégedve! Le is töltöttem pár AddOn-t erre a célra, de rájöttem: Nekem a régi, megszokott kell, hisz annak is csak egy baja van számomra! Lassan frissít! Tehát hogyan/hol állíthatnám be, hogy milyen idõközönként frissítsen?
2.: Mostanában (szinte) mindig, s egyre sûrûbben elõ jön az a hibám, hogy, ha nyitva hagyom egy ideig a Firefoxot és nem nyúlok hozzá, akkor a következõ frissítésre eltûnnek a képek! És csak a Gyorsítótár ürítésére hajlandó visszaállni! Elég idegesítõ egy idõ után, s mint már mondtam, ez mostanában már rendszeres! Nincs erre valami orvosság?

Elõre is köszönöm bármely kérdésemre adott megoldást! 😊
Icebarney
A Tab mix plusban beállítottam, hogy sg kezdõlapot frissítse 30 másodpercenként. Ha egy linkre kattintottam(vagyis megnyitottam egy témát), akkor azon az oldalon már nem volt érvényben a 30 s-enkénti frissítés. És ez nagyon jó volt így. Egy darabig. Mert most ha megnyitok egy témát, akkor elõbb-utóbb(valószínû az esetékes frissítésidõben) újratölti a lapot egyszer. És akkor ugye már nem tudok az utolsó olvasatlan üzenethez ugrani. Ha megnézem a lap beállításainál, itt nincs is engedélyezve az automata újratöltés. Lehet ezzel kezdeni valamit?

modellmaker
iGoogle van beállítva kezdõlapnak. Ma kellett egy másik google acc-ot csinálni, és azóta nem marad bejelentkezve a sajátomba. mindig kilép, korábban csak cookie törléskor lépett ki... találkozott már vki ilyennel? mi lehet a baja?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

pyrohun
köszönöm, mûködik! 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Köszönöm,sikerült közbe,.csak nem töröltem ki a Személyes adatok törlése a Firefox bezárásakor >Beállítások>Böngészés elõzményei-elöl nem vettem ki a pipát.<#falbav>
Sil78
Izé, a #10490 a #10483-10486-ra akart válasz lenni...

Sil78
Dehogynem, ha visszaállítod az elõzmények megjegyzését, akkor azokat látni fogod. A kiterjesztés csak azokat az oldalakat tünteti el a listából, amiket még nem látogattál meg (pl a könyvjelzõket: ha megnézed, az elsõ képeden minden oldal mellett ott a csillag, azaz ezek könyvjelzõk voltak).

De azért most úgy látom hogyha szeretnék valamit megjegyeztetni mégis egy pár napig ,most már így meg se jegyzi,hiába pipálom be. ugye?
Telepítettem a kiterjesztést,és FF.-újraindítása után ki is pucolta.

THX. <#worship><#worship><#worship>
Berakom még egyszer mert az elõzõ oldalról nem engedte.

kép 1

kép 2
Szia. A kiterjesztést még nem raktam fel.,mindjárt leszedem.
Most berakok két képet és akkor látni fogod amit akartál.

kép1

kép2

így is próbáltam meg úgy is hogy az elõzmények megõrzésé-nél bepipálom és beállítom 0-napra egyik sem jó.
Sil78
A Firefox 3-hoz tartozó profilodban vannak már mentve jelszavak? A Firefox 2 és 3 a jelszavakat (és az olyan beállításokat, hogy pl hol ne mentse el õket) a hozzá tartozó profilban a signons2.txt ill. signons3.txt fájlban tárolja, de ezek a hozzájuk tartozó key3.db fájllal együtt mûködnek csak (ebben van a kulcs a kódoláshoz/dekódoláshoz).
Azaz a FF2-ben signons2.txt + key3.db, FF3-ban signons3.txt + key3.db, a két fájl együtt átmásolható másik profilba, külön (vagy a nem hozzá tartozó key3.db-vel) használhatatlan.
Ha a FF3-hoz tartozó profilból törlöd az ottani signons3.txt-t és key3.db-t, és átmásolod a FF2-es profiljából a signons2.txt-t a hozzá tartozó key3.db-vel együtt, akkor beimportálja a jelszavakat.

pyrohun
Sziasztok!

Jelenleg a Firefox 2 és a 3 egymás mellé van telepítve a gépemen. Van-e arra mód (gondolom igen), hogy a FF2-ben mentett jelszavakat valahogy a 3-ba importáljam?

Thx!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

RaZoK
köszi már megoldottam 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Szia!
Tessék. Kér és kap. Show MyIP

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Sil78
Lásd #9247.

Sziasztok!

Van olyan kiterjesztés Firefoxhoz ami tud olyat mint az IE, hogy megkönyíti az oldalak olvasását, vagyis hát úgymond puhább hatást kelt a szöveg, simított.
Segítseteket köszönöm!

[HUN]FaTaL
Akkor mutass egy képet légyszi mert nem tudom hogy mire gondolsz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sil78
Pontosan hol jelennek meg? Tudnál mutatni egy ilyet?
Lehet pl valamelyik Custum Buttons vagy Toolbar Buttons kiterjesztés, vagy akár simán át is helyezhették a Könyvjelzõ Eszköztárat (az is megoldható, hogy csak a faviconokat mutassa).

Sil78
Nem, szerintem ez egyszerûen a Places: a Firefox 3 a könyvjelzõket és az elõzményeket egységesen kezeli. Tedd fel a Hide Unvisited kiterjesztést, és akkor nem fognak látszani a lenyitható listában azok, amiket nem látogattál meg a legutóbbi elõzmény-törlés óta (pl a könyvjelzõk).

Hali!
Live IP Address 1.83 vagy QuickIP
Sziasztok!
Volt egy olyan kiegészítõm a FF-hoz ami mutatta lent a jobb oldalt a státus sorban a saját ip címememet. Újra kellett rakni és most nincs meg és elfelejtettem a nevét is. Tudnátok segíteni?

RaZoK
köszi, de nem erre gondoltam...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?