Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valaki tudna olyan addont ajánlani nekem, ami megmutatja (és talán át is állítja) a böngészõt adott felbontásra?
Szeretném látni, hogy mennyi rész látszana, a böngészõmbõl mondjuk 800x600-as felbontásban (vagy éppen 1024..).
Köszi,
Catti
[/spam]™
Most itt hagyom csökkentett módban a Firefoxom! 😊
These are my friends, see how they glisten...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érdekes! Mert a CTRL+F5 is megoldja a hibát! De az csak arra az oldalra!
Azért a biztonság kedvéért nézd meg a #10519-et is, és ha az segít rajta, akkor kérek egy listát a kiterjesztéseidrõl (látom, van jó pár). És a #10516-ot is, mint írtam. Nem árt, ha minél több lehetséges okot kizárunk.
Itt a hiba: link
Mint már mondtam! Gyorsítótár törlése megoldja! De ez elég macerás! :/
2. Pontosan hogy tûnnek el, mi lesz a helyükön? Tudnál errõl képet mutatni?
Két kérdéssel fordulok hozzátok!
1.: Megszoktam a Firefox beépített RSS szolgáltatását, de nem vagyok vele megelégedve! Le is töltöttem pár AddOn-t erre a célra, de rájöttem: Nekem a régi, megszokott kell, hisz annak is csak egy baja van számomra! Lassan frissít! Tehát hogyan/hol állíthatnám be, hogy milyen idõközönként frissítsen?
2.: Mostanában (szinte) mindig, s egyre sûrûbben elõ jön az a hibám, hogy, ha nyitva hagyom egy ideig a Firefoxot és nem nyúlok hozzá, akkor a következõ frissítésre eltûnnek a képek! És csak a Gyorsítótár ürítésére hajlandó visszaállni! Elég idegesítõ egy idõ után, s mint már mondtam, ez mostanában már rendszeres! Nincs erre valami orvosság?
Elõre is köszönöm bármely kérdésemre adott megoldást! 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
THX. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Azaz a FF2-ben signons2.txt + key3.db, FF3-ban signons3.txt + key3.db, a két fájl együtt átmásolható másik profilba, külön (vagy a nem hozzá tartozó key3.db-vel) használhatatlan.
Ha a FF3-hoz tartozó profilból törlöd az ottani signons3.txt-t és key3.db-t, és átmásolod a FF2-es profiljából a signons2.txt-t a hozzá tartozó key3.db-vel együtt, akkor beimportálja a jelszavakat.
Jelenleg a Firefox 2 és a 3 egymás mellé van telepítve a gépemen. Van-e arra mód (gondolom igen), hogy a FF2-ben mentett jelszavakat valahogy a 3-ba importáljam?
Thx!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Tessék. Kér és kap. Show MyIP
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Van olyan kiterjesztés Firefoxhoz ami tud olyat mint az IE, hogy megkönyíti az oldalak olvasását, vagyis hát úgymond puhább hatást kelt a szöveg, simított.
Segítseteket köszönöm!
Lehet pl valamelyik Custum Buttons vagy Toolbar Buttons kiterjesztés, vagy akár simán át is helyezhették a Könyvjelzõ Eszköztárat (az is megoldható, hogy csak a faviconokat mutassa).
Live IP Address 1.83 vagy QuickIP
Volt egy olyan kiegészítõm a FF-hoz ami mutatta lent a jobb oldalt a státus sorban a saját ip címememet. Újra kellett rakni és most nincs meg és elfelejtettem a nevét is. Tudnátok segíteni?