19494
  • Aquir
    k :)
  • marsu
    Sziasztok
    a Firefoxomon nem működnek a YOUTuBe-S videók.
    frissítés már meg volt.

segítség
  • armageddon666
    hát a combo breaking az időzítésről szól... annál jobb, minél később csinálja az ember, minél hosszabb kombót tör meg, de ott a lehetőség ugye hogy valaki megelőz
  • BB7
    Még egyet akartam várni, majd dettó ugyanezt a képet berakni! :/
  • Pio
  • Benny04
  • BB7
  • Doomista
  • Aquir
  • Hymtozis
    Megoldottam. Mindenhol Mozilla vlt az alapértelmezett, csak a Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései-nél újra be kellett állítani, h Nem Microsoft-oknál Mozilla legyen beírva.
    (Azért írtam le, hha esetleg még vkinek előfordul ien, akk ezt is nézze meg.)
  • Hymtozis
    Nekem oan segítség kéne, h ha MSN-en, v Skype-on küldenek nekem link-et, akk a b*zi Explorer-en nyitja meg. Mellékesen a Firefox alapértelmezettként van beállítva. Most megnéztem, lementettem a sg.hu kezdőlapját, és Explorer ikonképpel menti. Rámegyek, h Tulajdonságok és Társítás mellett Firefox van... Vki nm tudja, h mi lht a probléma, v h mit kell átállítani, h a linkeket a Mozilla nyissa meg?

Előre is kösz, a segítséget.
  • Aquir
    itt nincsenek beágyazott videók, csak a linkeken keresztül (felugró ablakokban pl.) Na ezekben viszont lejátssza a WMP 11
  • Aquir
    inkább
    :P
    de a sör is jó
  • Aquir
    miért, neked ezek a lehetőségek állnak rendelkezésre :)
  • gyűjtő
    Szia!
    Érdekes a válaszod: "ezen a weboldalon nincsen videó, tehát senkinek sem működik :)". Nekem az alábbi linken videók tömege jelentkezik be:
    http://www.hirtv.hu/multimedia
  • Doomista
    Tudja, csak harapó fogóval kell kihúzni belőle:D

[megsúgom: szereti a sört]
  • Jaffa 2843
    neked mindig olyan kielégítőek a válaszaid :D
    ha nem tudod ne válaszolj :D
  • Aquir
    a lehetőségek adottak: megtanulod vagy megkérsz vkit =)
  • Jaffa 2843
    hogykell megirni egy scriptet citromailre? :S
  • Aquir
    ezen a weboldalon nincsen videó, tehát senkinek sem működik :) ellenben az egyik késleletett adást megnéztem WMP-vel
  • gyűjtő
    Szia Aquir!
    A WMP11 a gépemen van. Amikor megjelent a Windows Update - ben letöltöttem a gépre. Az az érdekes, hogy a Firefox alatt több oldalon (pl. magyar tévék weboldalai)lejátsza a WMP-futtatott videókat. Eddig csak a Hír TV oldalán nem tudtam lejátszani azokat.Neked működik ezen a weboldalon? (http://www.hirtv.hu/multimedia)

Ebben a topikban #10359 alatt van egy WMP11 plugin cím: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/browse/type:7
    Ezt letöltöttem a gépemre, de a telepítés nem irányította a Firefox Kiterjesztések közé.
    Így tanácstalan vagyok.
    Ezzel együtt köszönöm a válaszod.
  • Aquir
    mit csináltál a windows update-ttel?
    az automatikusan letölti a WMP 11-et (XP-n) és lejátssza az ilyen videókat a Firefoxban
  • gyűjtő
    Még annyit jegyzek meg, hogy pl. a Nap TV WMP streem videóit zavartalanul letölti a Firefox.
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Firefox 3.5 böngészőt használom.
    A Hír TV oldalán elérhető videókat szeretném letölteni, de nem működik a dolog.
    A Windows Media Player-t hiányolja. Már korábban is belefutottam ebbe a problémába és a WMP-t Kiterjesztésként vagy Bővítményként kellett emlékeim szerint letölteni. Megpróbáltam most is, de kiterjesztésként nem hajlandó letölteni.
    Adjátok meg azt a linket, ahol elérem azt a bővítményt, ami segít a probléma megoldásában
    Előre is köszönöm!..
  • raptor22
    bocsi, lehet hogy benéztem mer ez lehet h nem is 64 bites hanem vmi egészen más. vki felvilágosítana?
  • raptor22
    Most szeretném újrahúzni a gépem a régi xp32bitről win7 64bitre. Az lenne a kérdésem hogy találtam a firefoxnak egy 64bites változatát a Firefox (Minefield) Community-t és hogy mennyivel jobb/gyorsabb lenne mintha a sima 32 biteset raknám fel. meg hogy stabilan működne -e mert az talán még fontosabb is.
  • kirol
    Nagyon köszi!
  • gergely1991
    Eszközök(menüsorban)>Beállítások> Alkalmazások lapfülön kell beállítanod.
  • kirol
    Amikor letöltök valamit, feljön a kis ablak, és megkérdezi, hogy mentse, vagy megnyissa.

Na most már csak ment kérdés nélkül egy adott fájltípusnál, de én azt szeretném, hogy csak megnyissa. Hogy lehet ezen változtatni?
  • armageddon666
    és tényleg. köszi :)
  • [HUN]FaTaL
    Oldalon megnyomod az adblock ikonját és kikapcsolod hogy azon az oldalon ne ellenőrizzen.
  • armageddon666
    Nem hiszem, de ha mégis, AdBlockba hogy tudok WhiteListezni? Ott csak blacklist van nem? :D

szal #12484 még érvényes :S

<oldal neve>'s JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist <oldal címe>.

Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript :( és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak...
  • Narxis
    Zsivány cucc. XD
  • gabor00
    ahham zsivany cucc :D
    azta na egyedul erre nem gondoltam. most mar megy.
    Koszi!!!
  • ProGabe #12489
    beállítások - főlap - indítás - a firefox indításakor...
  • gabor00
    Hello!

Lenne egy kerdesem, amivel nem tudok boldogulni a FF-ban. Kerestem mar sok helyen, de igazan megoldast nem talaltam.
    Lehet volt, es ismeros mar a problema, de lehet epp nem.

Ha tobb lap van nyitva, ugyebar bezarnad es felajanlja, hogy mentes kilepeskor-kilep-megse. Na most ott van az a nyavajas pipa. Amit a fenevad egeremmel sikerult bekattintani es ugy mentem ra a mentes kilepeskor-ra. Na most ezek utan, ha barmit csinalok elmenti az epp nyitott lapot, lapokat. Hiaba ott van a beallitasokban a lapoknal a figyelmeztetes dolog, de nem megy. Sehogy sem tudom visszaallitani, hogy ne mentse el, es ujbol kerdezzen ra.
    Erre van valakinek otlete, megoldasa. Ha pm-ben vagy itt leirna, nagy segitseg lenne. Koszonom
  • Aquir
    csak olvasnod kell :P

"If you want other webmail provider, you can make your own script.
    You can find user script examples here.
    http://tobwithu.tistory.com/category/WebMailNotifier"
  • Jaffa 2843
    WebMail Notifier-be belehet valahogy tenni pl citromail-t is, hogy kijelezze ha uj email érkezett?
  • Cat 02 #12485
    Adblock esetleg ?
  • armageddon666
    <oldal neve>'s JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist <oldal címe>.

Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript :( és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak...