Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utana mar nincs gond ha egyszer elindult, na de az elso inditas az nem valami hipp-hopp.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ellenben ma az IE8 kb 3-szor adta meg magát, mire letéptem a messengert, plusz még a windows update is megmogyorózta
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nekem ez a kedvencem 😄 enélkül nem is tudnék már böngészni, m helyett véletlen vesszõt nyomok, de már akkor is elsõ helyen van az oldal amit be akartam gépelni, hozzám szokott a drága 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Firefox is finished: get Google Chrome"
szerintem elfelejtette a cikk végén leírni, hogy sponsored by Google. eleve miért a Foxot szidja? nem inkább az lenne a lényeg, hogy próbáljanak ki minél több félét az emberek?
"the interface is becoming ever more cluttered (the huge toolbar on Firefox 3.0, for example, or the stupid URL bar that explodes into a list of sites whenever I type even a single letter there)"
oh, my fuckin' God <#wilting>#wilting>
és ez egy olyan cikk, amit több százezrek olvastak már, felkerült több hírgyûjtõ oldal kiemeltjei közé. nevetséges
mondjuk annyit megjegyzek, hogy a 3.0 tényleg kényes. stabilitási gondok is vannak emiatt. na de mindjárt itt a 3.5 új motorral, majd jól odacsapnak vele az ilyen "szakembereknek"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azóta már lefuttattam egy Ad-Adware-t is, azis leírtotta amit talált, mégsem megy az FF :SSSS
http://flickr.com/photos/zolika90/
Múlt héten töröltem a Foxból az összes sütit, és azóta az index.hu fórumán (indapass) mindig be kell jelentkeznem, hiába pipálom be, hogy "jegyezz meg". Minden más fórumon mûködik a dolog, elõtte az indapassnál is jó volt. A sütik között van egyébként indapasshoz, meg indexhez bejegyzés, de mintha nem látná a Fox?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Érdekes problémába ütköztem ma. Firefoxxal töltöttem le Aimp2-t a hivatalos magyar siteról, és amikor lejött a fálj, fogta magát a Fox és bezárt. Azóta hiába indítom, telepítettem újra párszor, töröltem a fájlait, nem indul. Egy rövid idõre felvillan homokóra ikonra katt után, de semmi. Se a feladatkezelõben nem jelenik meg a firefox.exe, se asztalon. Semmi reakció.
Pandával, Noddal, Spybot-tal már ellenõriztem a gépet, mégsem jó. Mindent letöröltem amit találtak.
Az a vicces, hogy az összes böngetõ (Opera, Chrome, IE) mûködik vígan.
Foxxal szeretnék böngészni mindenképp, azt már a saját ízlésemre formáltam.
Van valami ötletetek, milehet a hiba? Milyen vírusírtólval és/vagy trójaírtóval próbálkozzak esetleg?
Xp a rendszer, minden más program hibátlanul mûködik.<#confused>#confused>
http://flickr.com/photos/zolika90/
steam, origin: ACE_hun
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A chrome dolgot nem egészen értem a hozzászólásodban, chrome-nak a böngészõk felületét nevezik (amit látsz belõle, pl eszköztárak, menük), az más dolog, hogy a Google errõl nevezte el a böngészõjét. De a két böngészõ egymás mûködését nem befolyásolja.
These are my friends, see how they glisten...
Talán benne hagyod a számos részt, ami mindig változik?
tudom hogy ez így elég kevés de hátha valaki ráismer erre a kiegészítõre ennyi alapján... 😊
Nekem az azért jó, mert akkor közvetlenül a hírre visz, ha pedig középre kattintasz, valamelyik hírre/cikkre akkor az itcafe fõoldalára visz, ez egy akkor idegesítõ, faszság, hogy hihetetlen. :S Még be is vallották, hogy szándékosan van így. Mobilarénánál, vagy logout-nál nincs ilyen hülyeség. Hogy mi célja van nem tudom, esetleg, hogy lásd az összes hírt és olvasd el azokat is? Vagy nézzük meg azt a valag reklámot amit kitesznek? Nem értem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ez engem amúgy is eléggé irritál prohardware-n hogy 26 oldalról vannak beszurva hirek mindkét oldalra csak hogy legyen..., én szememben ez is reklám kb 😛
meg pl itt sg-n is kilõttem az egész chat-et mindenestül 😛
Mint pl az sg középen jelenik meg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tegnap meg ma ha beírtam egy címet, ilyenné vált az url mezõ:
jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/chrome/fr.jar!/locale/browser-region/region.propertiessg.hu
És mint iyet, nem találta persze. Most, hogy a chrome-t elindítottam, valahogy ez megszûnt. Hm... Mi történhetett?
LZ forever
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Hiába gyorsabb valami ha közben ki se látszik a pofám a reklámok tömkelegétõl egy weboldalon.
Operat nem néztem, de ha úgy blokkolja ahogy IE-ben a reklámokat, tehát nem zárja össze az oldalt akkor az nem sokat ér.