19494
-
#12523 k :) -
#12522 Sziasztok
a Firefoxomon nem működnek a YOUTuBe-S videók.
frissítés már meg volt.
segítség -
#12521 hát a combo breaking az időzítésről szól... annál jobb, minél később csinálja az ember, minél hosszabb kombót tör meg, de ott a lehetőség ugye hogy valaki megelőz -
#12520 Még egyet akartam várni, majd dettó ugyanezt a képet berakni! :/ -
Pio #12519 -
#12518 k :) -
#12517 k :) -
#12516 k :) -
#12515 k :) -
Hymtozis #12514 Megoldottam. Mindenhol Mozilla vlt az alapértelmezett, csak a Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései-nél újra be kellett állítani, h Nem Microsoft-oknál Mozilla legyen beírva.
(Azért írtam le, hha esetleg még vkinek előfordul ien, akk ezt is nézze meg.) -
Hymtozis #12513 Nekem oan segítség kéne, h ha MSN-en, v Skype-on küldenek nekem link-et, akk a b*zi Explorer-en nyitja meg. Mellékesen a Firefox alapértelmezettként van beállítva. Most megnéztem, lementettem a sg.hu kezdőlapját, és Explorer ikonképpel menti. Rámegyek, h Tulajdonságok és Társítás mellett Firefox van... Vki nm tudja, h mi lht a probléma, v h mit kell átállítani, h a linkeket a Mozilla nyissa meg?
Előre is kösz, a segítséget. -
#12512 itt nincsenek beágyazott videók, csak a linkeken keresztül (felugró ablakokban pl.) Na ezekben viszont lejátssza a WMP 11 -
#12511 inkább
:P
de a sör is jó -
#12510 miért, neked ezek a lehetőségek állnak rendelkezésre :) -
gyűjtő #12509 Szia!
Érdekes a válaszod: "ezen a weboldalon nincsen videó, tehát senkinek sem működik :)". Nekem az alábbi linken videók tömege jelentkezik be:
http://www.hirtv.hu/multimedia -
#12508 Tudja, csak harapó fogóval kell kihúzni belőle:D
[megsúgom: szereti a sört] -
#12507 neked mindig olyan kielégítőek a válaszaid :D
ha nem tudod ne válaszolj :D -
#12506 a lehetőségek adottak: megtanulod vagy megkérsz vkit =) -
#12505 hogykell megirni egy scriptet citromailre? :S -
#12504 ezen a weboldalon nincsen videó, tehát senkinek sem működik :) ellenben az egyik késleletett adást megnéztem WMP-vel -
gyűjtő #12503 Szia Aquir!
A WMP11 a gépemen van. Amikor megjelent a Windows Update - ben letöltöttem a gépre. Az az érdekes, hogy a Firefox alatt több oldalon (pl. magyar tévék weboldalai)lejátsza a WMP-futtatott videókat. Eddig csak a Hír TV oldalán nem tudtam lejátszani azokat.Neked működik ezen a weboldalon? (http://www.hirtv.hu/multimedia)
Ebben a topikban #10359 alatt van egy WMP11 plugin cím: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/browse/type:7
Ezt letöltöttem a gépemre, de a telepítés nem irányította a Firefox Kiterjesztések közé.
Így tanácstalan vagyok.
Ezzel együtt köszönöm a válaszod.
-
#12502 mit csináltál a windows update-ttel?
az automatikusan letölti a WMP 11-et (XP-n) és lejátssza az ilyen videókat a Firefoxban -
gyűjtő #12501 Még annyit jegyzek meg, hogy pl. a Nap TV WMP streem videóit zavartalanul letölti a Firefox. -
gyűjtő #12500 Szervusztok!
A Firefox 3.5 böngészőt használom.
A Hír TV oldalán elérhető videókat szeretném letölteni, de nem működik a dolog.
A Windows Media Player-t hiányolja. Már korábban is belefutottam ebbe a problémába és a WMP-t Kiterjesztésként vagy Bővítményként kellett emlékeim szerint letölteni. Megpróbáltam most is, de kiterjesztésként nem hajlandó letölteni.
Adjátok meg azt a linket, ahol elérem azt a bővítményt, ami segít a probléma megoldásában
Előre is köszönöm!.. -
raptor22 #12499 bocsi, lehet hogy benéztem mer ez lehet h nem is 64 bites hanem vmi egészen más. vki felvilágosítana? -
raptor22 #12498 Most szeretném újrahúzni a gépem a régi xp32bitről win7 64bitre. Az lenne a kérdésem hogy találtam a firefoxnak egy 64bites változatát a Firefox (Minefield) Community-t és hogy mennyivel jobb/gyorsabb lenne mintha a sima 32 biteset raknám fel. meg hogy stabilan működne -e mert az talán még fontosabb is. -
#12497 Nagyon köszi! -
#12496 Eszközök(menüsorban)>Beállítások> Alkalmazások lapfülön kell beállítanod. -
#12495 Amikor letöltök valamit, feljön a kis ablak, és megkérdezi, hogy mentse, vagy megnyissa.
Na most már csak ment kérdés nélkül egy adott fájltípusnál, de én azt szeretném, hogy csak megnyissa. Hogy lehet ezen változtatni? -
#12494 és tényleg. köszi :) -
#12493 Oldalon megnyomod az adblock ikonját és kikapcsolod hogy azon az oldalon ne ellenőrizzen. -
#12492 Nem hiszem, de ha mégis, AdBlockba hogy tudok WhiteListezni? Ott csak blacklist van nem? :D
szal #12484 még érvényes :S
<oldal neve>'s JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist <oldal címe>.
Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript :( és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak... -
#12491 Zsivány cucc. XD -
gabor00 #12490 ahham zsivany cucc :D
azta na egyedul erre nem gondoltam. most mar megy.
Koszi!!! -
#12489 beállítások - főlap - indítás - a firefox indításakor... -
gabor00 #12488 Hello!
Lenne egy kerdesem, amivel nem tudok boldogulni a FF-ban. Kerestem mar sok helyen, de igazan megoldast nem talaltam.
Lehet volt, es ismeros mar a problema, de lehet epp nem.
Ha tobb lap van nyitva, ugyebar bezarnad es felajanlja, hogy mentes kilepeskor-kilep-megse. Na most ott van az a nyavajas pipa. Amit a fenevad egeremmel sikerult bekattintani es ugy mentem ra a mentes kilepeskor-ra. Na most ezek utan, ha barmit csinalok elmenti az epp nyitott lapot, lapokat. Hiaba ott van a beallitasokban a lapoknal a figyelmeztetes dolog, de nem megy. Sehogy sem tudom visszaallitani, hogy ne mentse el, es ujbol kerdezzen ra.
Erre van valakinek otlete, megoldasa. Ha pm-ben vagy itt leirna, nagy segitseg lenne. Koszonom -
#12487 csak olvasnod kell :P
"If you want other webmail provider, you can make your own script.
You can find user script examples here.
http://tobwithu.tistory.com/category/WebMailNotifier"
-
#12486 WebMail Notifier-be belehet valahogy tenni pl citromail-t is, hogy kijelezze ha uj email érkezett? -
Cat 02 #12485 Adblock esetleg ? -
#12484 <oldal neve>'s JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist <oldal címe>.
Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript :( és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak...