Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Valaki mondhatna par trukkot, hogy lehet rabirni az FF 3.0-t hogy gyorsabban induljon el, mert az elso elinditasnal szanalmasan lassu.
Utana mar nincs gond ha egyszer elindult, na de az elso inditas az nem valami hipp-hopp.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BB7
Általában csak oldalakat ellenõrzök IE Tab-bal, hogy IEben hogyan mutat, de még nem volt így gondom! Ellenben, mikor klienst indítottam! Szerintem nem a motor bugos, hanem maga a programkliens!
De ugyanúgy az IE motorját használja, tehát ugyanott vagy ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BB7
FFon belül bírsz gond nélkül Májkroszoft oldalakra járni, s onnan tölteni!
RelakS
És azzal mi van? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BB7
IE Tab<#eljen>
RelakS
nekem még nem volt gond a 3-mas ff-al.
Ellenben ma az IE8 kb 3-szor adta meg magát, mire letéptem a messengert, plusz még a windows update is megmogyorózta

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

"stupid URL bar that explodes into a list of sites whenever I type even a single letter there"

nekem ez a kedvencem 😄 enélkül nem is tudnék már böngészni, m helyett véletlen vesszõt nyomok, de már akkor is elsõ helyen van az oldal amit be akartam gépelni, hozzám szokott a drága 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Egyetértek.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sose érdemes az ilyen szagemberek véleményével foglalkozni, mindenki úgyis azt használja ami neki jó, az õ gépén úgy mûködik ahogy, és az õ igényeit elégíti ki, a többi csak felesleges rizsa, aki meg más véleménye alapján használ ezt vagy azt az meg is érdemli...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ProGabe
csak nekem van elegem az ilyenekbõl?

"Firefox is finished: get Google Chrome"

szerintem elfelejtette a cikk végén leírni, hogy sponsored by Google. eleve miért a Foxot szidja? nem inkább az lenne a lényeg, hogy próbáljanak ki minél több félét az emberek?

"the interface is becoming ever more cluttered (the huge toolbar on Firefox 3.0, for example, or the stupid URL bar that explodes into a list of sites whenever I type even a single letter there)"

oh, my fuckin' God <#wilting>

és ez egy olyan cikk, amit több százezrek olvastak már, felkerült több hírgyûjtõ oldal kiemeltjei közé. nevetséges

mondjuk annyit megjegyzek, hogy a 3.0 tényleg kényes. stabilitási gondok is vannak emiatt. na de mindjárt itt a 3.5 új motorral, majd jól odacsapnak vele az ilyen "szakembereknek"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Snexi
flashgot volt,köszi 😊

zolo
Nem talált semmit :/
Azóta már lefuttattam egy Ad-Adware-t is, azis leírtotta amit talált, mégsem megy az FF :SSSS

http://flickr.com/photos/zolika90/

Carmang
Sziasztok,
Múlt héten töröltem a Foxból az összes sütit, és azóta az index.hu fórumán (indapass) mindig be kell jelentkeznem, hiába pipálom be, hogy "jegyezz meg". Minden más fórumon mûködik a dolog, elõtte az indapassnál is jó volt. A sütik között van egyébként indapasshoz, meg indexhez bejegyzés, de mintha nem látná a Fox?

hát akkor passz, nekem ami itt be van állítva mûködik is

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BB7
Esetleg... egy VundoFIXet lefuttatnék! Oldotta már meg ez a kis program a problémáimat! 😊
zolo
Sziasztok

Érdekes problémába ütköztem ma. Firefoxxal töltöttem le Aimp2-t a hivatalos magyar siteról, és amikor lejött a fálj, fogta magát a Fox és bezárt. Azóta hiába indítom, telepítettem újra párszor, töröltem a fájlait, nem indul. Egy rövid idõre felvillan homokóra ikonra katt után, de semmi. Se a feladatkezelõben nem jelenik meg a firefox.exe, se asztalon. Semmi reakció.

Pandával, Noddal, Spybot-tal már ellenõriztem a gépet, mégsem jó. Mindent letöröltem amit találtak.

Az a vicces, hogy az összes böngetõ (Opera, Chrome, IE) mûködik vígan.

Foxxal szeretnék böngészni mindenképp, azt már a saját ízlésemre formáltam.

Van valami ötletetek, milehet a hiba? Milyen vírusírtólval és/vagy trójaírtóval próbálkozzak esetleg?

Xp a rendszer, minden más program hibátlanul mûködik.<#confused>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mint mondottam, itt be van állítva az illetõ program, mégsem futtatja, hanem rákérdez...

steam, origin: ACE_hun

tools > options > applications

Bizonyos file-típusoknál hogyan lehet rákényszeríteni a Firefox-ot, hogy ne kérdezõsködjön hogy mentem-e vagy futtatom, hanem egyszerûen lefuttassa? Tudom van olyan hely, ahol be lehet állítani, meg rá is kérdez, hogy mindig azt csinálja-e vele, de hiába ikszelem be, mindig visszatér a kérdés. pl. torrent file-oknál.

Voldi
Tényleg!
Kösz
(lol)

Malakai
Match case (vagy magyarban vmi más) pipa ki, a keresõ legszélén jobbra van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Voldi
Elég idegesítõ, hogy az oldalon belüli keresésnél a firefoxom megkülönbözteti a kis- és nagybetûket, így sokkal kevesebb találatot ad ki, vagy nem is ad találatot, pedig amit keresek, az az oldalon van. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?

Sil78
Nem frissült valamelyik kiterjesztésed elõtte, vagy nem telepítettél valamit? Ez leginkább egy hibás kiterjesztésnek néz ki. Amúgy egy Ask Toolbar nevû kiterjesztés hajlamos ilyet okozni, azt meg a legkülönbözõbb programok szokták felrakni, ha nem figyelsz oda a telepítésüknél. Ha van ilyened, szvsz inkább tiltsd le.
A chrome dolgot nem egészen értem a hozzászólásodban, chrome-nak a böngészõk felületét nevezik (amit látsz belõle, pl eszköztárak, menük), az más dolog, hogy a Google errõl nevezte el a böngészõjét. De a két böngészõ egymás mûködését nem befolyásolja.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
A userContent.css segítségével biztosan.

Sil78
Egy halom ilyen kiterjesztés van, Video Downloader, Fast Video Download, Video Download Helper, stb. De még a FlashGot is tud ilyesmit, akár a FF alap beépített letöltésvezérlõjével is (FlashGot Media menüpont).

Sil78
http://www.sg.hu/forumchat_engine.php
Talán benne hagyod a számos részt, ami mindig változik?

Na nekem itt a Chat-et az elején sehogy sem sikerül kiszedni. Mindig eltüntetem, de következõ oldallátogatásnál mindig visszakerül... Küldjetek egy script beállítást erre.

FZoleee
Video Download Helper?
Snexi
régen volt egy kiegészítõm az ff-hez amivel bármelyik zenét vagy videót letudtam szedni amit oldalon (pl youtube) néztem/hallgattam mert kijelezte a linket (ahonnan simán letudtam szedni ha megnyitottam)

tudom hogy ez így elég kevés de hátha valaki ráismer erre a kiegészítõre ennyi alapján... 😊

passz, én spec itcafe-t pont nem olvasok 😊

Narxis
😮

Nekem az azért jó, mert akkor közvetlenül a hírre visz, ha pedig középre kattintasz, valamelyik hírre/cikkre akkor az itcafe fõoldalára visz, ez egy akkor idegesítõ, faszság, hogy hihetetlen. :S Még be is vallották, hogy szándékosan van így. Mobilarénánál, vagy logout-nál nincs ilyen hülyeség. Hogy mi célja van nem tudom, esetleg, hogy lásd az összes hírt és olvasd el azokat is? Vagy nézzük meg azt a valag reklámot amit kitesznek? Nem értem.

hát én spec azt az itcafe hírek-el együtt kivágtam, tekintve hogyha az itcafe hírek érdekelnek akkor majd megnézem az itcafe-t... 😛
ez engem amúgy is eléggé irritál prohardware-n hogy 26 oldalról vannak beszurva hirek mindkét oldalra csak hogy legyen..., én szememben ez is reklám kb 😛

meg pl itt sg-n is kilõttem az egész chat-et mindenestül 😛

desigo
Megoldható valahogy,hogy az oldalak tartalma középre legyen rakva ne pedig bal oldalra?
Mint pl az sg középen jelenik meg
Narxis
Ha megnézed a 2 képet amit beraktam, láthatod, hogy az itcafe hírek felett maradt egy reklám, azt már én se mertem elrejteni, elõfordul sajnos, hogy úgy ágyazzák be az oldalakba, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Én csak a könyvjelzõimben lévõ oldalak reklámmentesítésére használom, a többinél is blokkol valamennyit az AdBlock Plus illetve a NoScript, de nem lényeges, mivel ritkán látogatom azokat az oldalakat.

ja közben rájöttem, de ahogy nézem ez bonyolultabb oldalnál nem egyszerû, vagy eltûnik az egész oldal, vagy nem tûnik el a doboz...

Jobb klikk az ikonjára és Elrejtendõ Elem Kiválasztása...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hogy lehet egyénileg beállítani rajta egy eltüntetendõ reklámblokkot?

OK, rájöttem, be kell rakni az elements linkjét is a filterek közé.

ProGabe
adblock mellé leszeded az element hiding helpert és ahhoz is a szûrõlistát. mivel ezek általában egyedi megoldások, ezért a lista sokszor semmit sem ér, de kézzel úgyis csak egyszer kell beállítani/lap

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

adblock plus options > collapse blocked elements

OKs, köszi, namost hogy kell beállítani, hogy a reklámokat ne csak eltüntesse, hanem ki is szedje a helyükrõl?

Narxis
Link. Folyamatosan fejleszti a srác. Anno a zsindex még perelni is akarta. 😄

ProGabe

Fú ez király, a HUfilter-t honnan lehet szedni?

Valaki segítsen, valami történt a Firefoxxal!

Tegnap meg ma ha beírtam egy címet, ilyenné vált az url mezõ:

jar:file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/chrome/fr.jar!/locale/browser-region/region.propertiessg.hu

És mint iyet, nem találta persze. Most, hogy a chrome-t elindítottam, valahogy ez megszûnt. Hm... Mi történhetett?

LZ forever

pyrohun
nem, attól jó a cikk, mert a valóságot írja le.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

magyarul attól jó egy cikk mert hasonló a véleményük a tiedéhez? 😊

Narxis
Ebbõl semit nem vesz észre átlagfelhasználó. Még mindig várok többi böngészõ alá egy olyat mint az AdBlock Plus + Element Hiding Helper + HUfilter

Hiába gyorsabb valami ha közben ki se látszik a pofám a reklámok tömkelegétõl egy weboldalon.

Operat nem néztem, de ha úgy blokkolja ahogy IE-ben a reklámokat, tehát nem zárja össze az oldalt akkor az nem sokat ér.

pyrohun
na ez jó cikk, hasonlót írnak, amit én is mondtam pár hete 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com