Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
"Az összes böngészõ-oprendszer páros közül a windowsos Firefox a legnehezebb."
link
Narxis
Na asszem most elintéztük egy idõre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kitartó egyéniség 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
Pedig azt már múltkor megtanulhatta volna, hogy nem válaszolunk flame-mel, akárhogy trollkodik itt.

These are my friends, see how they glisten...

hagyjátok már, látszik rajta hogy csak flamet akar generálni, ilyet /ignore és kész 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez az ember....sorry..

[HUN]FaTaL
A flash egy kalap szar, nem csak ff alatt van vele gond.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
IE alatt is, Operaban is, nézz be a PH! fórum ezzel kapcsolatos topikjába, a FLASH egy rakás szar, ezt fogják neked írni kivétel nélkül olyanok akik nap mint nap ezzel foglalkoznak.

Sil78
Perszepersze. Talán olvass kicsit bele a hivatalos Opera support fórumba, Operában ám nem fordulnak elõ gondok a Flash pluginnal.

pyrohun
igen, biztos a flash a szar, mert csak firefox alatt van gond a flash-sel -.- 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sil78
Szerintem mi se szoktuk benyögni az Opera topicban, ha valakinek véletlenül épp baja van vele, hogy használjon Firefoxot. Pedig ott is van az utolsó 5 hozzászólás közt lefagyásos gond...

Narxis
Nyugodtan példálózz az Operaval, a Flash attól még szar marad. Lehet megtalálta a zsák a foltját?

pyrohun
most ez megint magas labda, hogy az operát említsem, de inkább kussban maradok 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Narxis
Bõvítmények, flash, java stb. Indítsd el bõvítmények nélkül. Start menü, Programok, Mozilla Firefox.(Elõtte zárd be a Firefox-ot).

[Jakuza]
Nekem a 3.0.8 eleg surun elszall, eddig a 2.0 nem csinalt ilyet.
Vajon mi lehet a nyugje ? A kiegeszitok lelettek cserelve, szoval nem hinnem , hogy amiatt lenne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sil78
Kétféle Flash plugin van Windows alá, az egyik az Adobe Flash Player ActiveX, amit az IE-alapú böngészõk használnak, a másik az Adobe Flash Player Plugin néven futó (NPAPI-s) verzió, amit az összes többi böngészõ (Firefox, Opera, Chrome, stb) használ. Nincs minden egyes böngészõhöz külön Flash plugin, ezt ugyanis az Adobe fejleszti, nem a Mozilla vagy az Opera.
Konkrétan egyébként vannak olyan oldalak, amiknél bénán van megírva a script, ami ellenõrzi, hogy van-e a látogató gépén Flash plugin és milyen verziójú, és a 10-es verziót 1-esnek nézi, ezért kiírja, hogy régi. Én erre gondoltam, hogy ez lehet a baj, mert még mindig elõfordul ilyen, és azért pont a 10-esnél jött elõ, mert elõtte egyszámjegyû volt a verziószáma. Ez nem a Firefox hibája. Az sem, ha netán a 64 bites rendszereken nem jól megy a Flash 10 plugin.

Narxis
Nálam 3.1 beta 3-as Firefox van és a legfrissebb Flash player Vista x64-en, de semmi gondom nem volt még vele.

Narxis
A flash egy fos, okádék. Nem csak FF alatt van vele baj hanem IE alatt is. Operaval nem ismerem.

pyrohun
Milyen flash plyer 10-re? Szerinted kijön egy új flash player és az összes flash-es weboldalt át kell szabni? Lolmár, pöppet tévedésben vagytok. Egyszerûen szar a FF flash10 pluginje. Ilyen egyszerû a magyarázat. Mivel egyreinstall megoldja mindig a "hibát", ráadásul érdekes módon más böngészõben nincs baja flash10 playerrel sem a flash oldalaknak.

Narxis
Nincs Flash player 10-re optimalizálva.

Nem oldal hiba volt, a flash10 valamiért nem müxik jól 64biten, de a 9 jó...<#papakacsint>

pyrohun
Mármint mi a weboldal hibája? Ez most nem világos.

Stefling
Köszönöm szépen a segítséged, mûködik! 😊 További szép napot!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Sil78
Némelyik weboldal még mindig bénán ismeri fel a Flash10-et, de ez az oldalak hibája. Emiatt felesleges visszarakni egy régebbi verziót, szvsz. Mûködni attól még mûködik.

Sil78
Kiegészíted egy -p "profilneve" paraméterrel, azaz:
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p "profilneve"

Sil78
FF3 esetén a signons3.txt és a key3.db fájlokat.

Úgy néz ki, hogy a Flash 10-es verziója csinálta, vissza tettem a 9-es verziót és eddig faxán müxik.....<#kacsint>

Van asztalon 1 ff ikon meg 1 rakat máshol még a gépen, h lehetne h az asztalon levõre kattolva egy másik profil jöjjön be ? De csak akkor, tehát ilyen linkeknél más progikból, meg egyébkor ne az, csak akkor ha arra kattolok. Gondolom a célnál kell vmit beírni, de mit ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

shrek82
sziasztok!

volt egy win reinstall, és mentettem elõtte a profilom, de a mozbackup nm állítja vissza a mentett jelszavaimat. Meg tudná mondani valaki, hogy melyik fájl(oka)t kell bemásolnom a profil mappába, hogy meglegyenek a jelszavaim?

Elõre is köszi!

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Sil78
Persze hogy van, sõt még többet is tud, mint az IE-s megoldás. Locationbar^2.

Stefling
Jöhetne már a 3.5-ös verzió. Mellesleg nem tudja valaki, hogy firefox alá nincs olyan plugi, mint az explorer-ben is van, öö tartománykiemelés, tehát hogy felül a címsorban kiemeli a webcímet, a www. pl halvány szürke és csak az "sg.hu" van kiemelve, na értitek 😄 van ilyen plugin?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

[HUN]FaTaL
Nekem is ezt csinálja de ne foglalkozz vele, az oldalak attól még mûködnek.

Sziasztok, segitséget kérnék, firefox 3.0.8. van fenn és hiába van feltetepítve a flashplayer plugin, fogja magát és kidobja hogy hiányzó bövitmény, akkor unist. majd instal plugin, de egy idö után megint ezt csinálja...lehet ezt valahogy orvosolni....elöre is köszi a segitséget!!

Malakai
Amire én is egy áprilisi tréfával reagáltam. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FZoleee
csak viccbõl szúrtam be 😄DD
Pont ezt akartam írni😉 Bár most kevesebb április 1-ji szivatást olvastam mint tavaly😄
[HUN]FaTaL
Lol😄 Boldog április elsejét, mindenki bedõl a cikkeknek?😄

Malakai
8.0 lol. 😄
Akkor már 8.2, mert az ms nemsokkal a 8.0 után hozza is a 8.1-et (amiben lesz Gecko, meg Webkit 😄). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bigapó
köszönöm szépen. most kivételesen lámát játszottam, de sikerült megoldani😊

The Matrix has you...

Narxis

bigapó
na akkor már csak az érdekel, hogy hogy lehet visszaimportálni? kell hozzá külön program?

The Matrix has you...

ProGabe
mondjuk
de tényleg le lett írva már milliószor. több fél módszer is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bigapó
hali!

egy driver frissítés után (nem firefox) eltûntek a könyvjelzõim. hol találom meg õket és egyáltalán megvannak-e, visszaállíthatóak-e?

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Kösz, ez tényleg rohadt gyors lett. 😄

Sil78
A network.http.pipelining.maxrequests lehetséges maximális értéke 8, teljesen felesleges 34-re állítani (minden 8-nál nagyobb értéket 8-nak tekint). Az alapértéke egyébként 4. (Hány párhuzamos kérést indíthat a böngészõ, ha a pipelining be van kapcsolva.)

A browser.turbo.enabled-nek pedig Firefoxban nincs abszolúte semmi hatása. Régebben még benne volt a kódban, de akkor sem mûködött, mostanra meg már el is távolították. Ez egy még a Mozillából visszamaradt preferencia, Mozillában az volt a szerepe, hogy ha már be volt töltve valamelyik komponens, akkor a többi gyorsabban töltõdött be. A Firefox viszont "csak" böngészõ, nem egy programcsomag (böngészõ, email-kliens, chatkliens, html-szerkesztõ...), mint a Mozilla Suite, nincs több komponense, tehát ez a preferencia tök fölösleges volt bele.

Narxis
Kösz! Az elsõ érték megvolt viszont a másik 2 nem. Tényleg gyorsabb lett a böngészés!

[Jakuza]
Hat nekem meg iszonyu lassan indul el.
Viszont az alul leirt beallitasokkal a bongeszes valami iszonyat gyors.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
En addig leirok par trukkot a bongeszes gyorsitasahoz:

Nyissuk meg a Firefoxot es irjuk be a cimsorba az about:config cimet es nyomjunk entert

network.http.pipelining
valtoztassuk az erteket true -ra

network.http.pipelining.maxrequests
valtoztassuk az erteket 34 -re

browser.turbo.enabled
valtoztassuk az erteket true -ra (Ha nem talaljuk akkor hozzunk letre egy uj logikai bejegyzest es ugy adjuk hozza a true ertekkel)

Narxis
Több RAM. 😄

Komolyra fordítva a szót, szerintem about:configban kell átírni pár dolgot vagy nem tom.

Én az IObit Advanced SystemCare-ben láttam pár ilyen Firefox tweaket, amitõl ÁLLÍTÓLAG gyorsabban indul és kevesebb memóriát eszik.

Nekem 4giga RAM-om van Vista-val és a Superfetchnek hála a Firefox állandóan be van töltve, nálam iszonyat gyorsan indul el, talán még a beépített IE-nél is gyorsabban.