19494
  • TomBond
    A firefox melyik fájlban tárolja a jelszavakat? Van lehetőség azok megnézésére valahogy?
  • marsu
    Juppi minden oké!!!
  • xino

Ki tud valamit SILkéről, mi van vele, hová tünt, már nem fórumozik?

• ibrik
    Azért akik az ötleteket küldözgetik, előbb leellenőrizhetnék, hogy működik-e valóban az ötletük és csak én bénázok el valamit.
    Vagy tényleg igazam van...
  • ibrik
    Ott nem találtam.
    Pedig végignéztem az about.cache listákban is, de sehol sincs...
  • bojti
    Kiszeded a böngésző cache-jéből.
  • argos
    Sziasztok! Az Apple Quicktime alkalmazások megnyitásához van valami megoldás az Embedde objecten kívül?
  • Aquir
    nem tudok megoldást
  • ibrik
    Kivéve ebben az esetben.
    Kipróbáltam.
    Nem működik - illetve a listában megjelenik a film FLV-je, ki is lehet jelölni, aztán "Download" gomb. Az eredmény: egy vég nélküli kapcsolódási próbálkozás, nulla letöltéssel.

Egyéb ötlet?
  • bojti
    Orbit Grab + ! Ez mindent visz !! Bármelyik böngészővel használhatod .
  • ibrik
    Én is használom - néha - DownloadHelper-t. Jól szokott működni, de a legutóbbi problémámra nem adott megoldást:
    A AXN (nem reklám) oldalán elindult az "AXN Player" szolgáltatás.
    Arra jó, hogy a leadott műsorokból néhány film az adásnap utáni napon felkerül oda és egy héten keresztül online megnézhető.
    Pont jól jött, mert most csütörtökön elkezdtek egy spanyol thriller sorozatot, a Pokoli elmék (Genesis) címűt (csak nagyon kicsit hasonlít a Gyilkos elmékre, szerintem csak PR-fogás a magyar cím - ettől függetlenül kellemeset csalódtam az első részben).

A probléma: nem tudtam, hogy a 2-ik epizódot már pénteken levetítik és a továbbiakban is csütörtökön és pénteken vetítik, ismétlés nélkül.
    Na irány az AXN Player, de nem a monitor előtt 1 órát gubbasztva szeretném nézni a kihagyott részt, hanem DVD lejátszótól a TV-n (sajnos a VGA TV-kimenete nem használható, mert olyan fajta csatlakozós, amihez nincs "adapterem").
    Viszont a DownloadHelper meg se moccan azon az oldalon.

Valaki nézzen már rá, hátha talál valami használható videóletöltési megoldást: http://www.axn.hu/full-episodes
  • Aquir
    DownloadHelper
  • gergely1991
    Akkor azért van mert a IE-hez töltötted le (és telepítetted) a flash plugint.Menj föl a mozillával a weboldalára és töltsd le onnan....link(szügség esetén távolítsd el az előzőt..)
  • ProGabe #12550
    http://keepvid.com/
  • KranaZoli #12549
    Hi!

You Tube videókat melyik add-on-al lehet letölteni?!

Olyan van, ami AVI-ba menti le?!
  • marsu
    igen ott minden oké!!!
  • Palinko
    köszönöm szépen! ezeket kimentem és aztán majd linux alatt megkeresem hová menti és bemásolom, remélem működni fog
  • [HUN]FaTaL
    Vista/W7:

C:\Users\usernév\AppData\Local\Mozilla
    C:\Users\usernév\AppData\Roaming\Mozilla

XP/win2k:

C:\Documents and Settings\usernév\Application Data\Mozilla
    C:\Documents and Settings\usernév\Local Settings\Application Data\Mozilla

Ezeket a könyvtárakat mentsd ki.
  • BB7
    Na ha ízlik az asszonynak a főztöm, akkor te is kérdezheted privátban azt a Winamp kérdés, véletlenül de értek kicsit hozzá!
  • Palinko
    adatmentésre rendelkezésre állnak jó programok ugye, na de most nehezítek :D
    windows meghalt sajnos, ubuntu live cdről elérem a partíciót, tehát tudnák másolgatni, meg tudom menteni live cdről az adatokat úgy hogy később linuxos firefoxban is használható legyen? :D
    bonyolultnak hangzik, de remélem érthető a helyzet, és megoldható a probléma.
  • Wreck86
    Jóvanna,bocsi:D
    Csak itt mindig minden kérdésre normális választ kapok:)
    paprikás krumpli :)
  • BB7
    :D

Nekem a paprikás krumpli receptje kéne gyorsan! Valaki esetleg?
    Sürgős!
  • Wreck86
    Srácok!
    Tudom,hogy nem a témába való,ezért bocsi,de nem kaptam máshol választ.
    Winamppal lenne gondom,valaki jártas benne?
  • 404
    megkeresed ezt a sort az "about:config"-ban, hogy
    browser.urlbar.maxRichResults
    és annyira állítod, amennyire akarod
  • Aquir
    nálam (mivel 40-re állítottam be), 40 hely van        nemtom nálad mi van ha a firefox optionsben minden oké
  • Pio
    Nem tudom, nem állítottam be soha semmi ezzel kapcsolatos dolgot, Tab Mix Plus Session managere mindig automatikusan menti a legutóbbi kilépéskori tabokat, azt visszaállítom, ennyi.
  • Prince23
    egyébként hol kell beállítanom, h ne 12-őt mentsen le, hanem mondjuk 50-et?

A Lap szolgáltató menűnél állítottam 10-ről 50-re
  • Pio
    Én se, mert tettem most vele egy próbál 30 tabbal és simán lekezelte, szóval nem tudom, hogy mi lehet a gond.
  • Prince23
    Továbbra is 12 honlap címet képes eltárolni a böngészőben. szóval nem értem az egészet:(
  • Pio
    Tedd fel a Tab Mix plus-t, annak a session managere többet is kezel ráadásul megadhatsz különböző sessionöket is és azt nyithatod meg, amelyiket akarod (a legutóbbit automatikusan tárolja).
  • Prince23
    Mikor a böngészőt le nyítom, akkor csak 12 címet jelenít meg, nem pedig annyit, amennyit beírtam.
    S az sg.hu már nem is szerepel, újra be kell írjam. ez ellen kéne egy jó kiterjesztés, amely a ff 2.0.0.25 verzióra épül. csak nem találok:(
    nekem a 12 honlap édeskevés, szoktam olvasni több helyet. Mire már az sg-t keresném már nincs a böngészőben, mert ugye kiütötte egy frissen beírt honlap cím. Szal érdekes ez a ff 3.5.3
  • Aquir
    Eszközök - kiegészítők - Undo Closed Tabs Buttonra katt - Beállítások - "Hány bezárt lapra emlékezzen a Firefox?"
  • Prince23
    Eddig bejön, de hogy kell megadnom, hogy mennyit mentsen el?
  • Aquir
    én Undo Closed Tabs Button-t használom. Megadod mennyit mentsen el, és egy kattra a legutolsót, 2 kattra a többi közül akármelyiket visszahozza
  • Prince23
    Ja és fontos hogy sorrendben mentse el a honlapokat, ahogy beütöttem a mezőkben.
    nincs ehhez valami kiegészítő vagy kiterjesztés ami ezt helyre hozza. úgy ahogy a ff 2.0.0.20 volt. szép sorban elmentette a webímeketa böngészömezőben.
  • Prince23
    Hi

Hogy lehet beállítani a firefoxban, hogy kb 20 honlapot mentsen el előzményekbe? mert csak 12-őt tud elmenteni. másnao meg keresem a múltkor beütött honlapot, azt eltünt.
  • BB7
  • gergely1991
    És a IE-ben fut?
  • Benny04
    k :)
  • Aquir
    azaz majd valaki biztosan tudja