19494
-
TomBond #12563 A firefox melyik fájlban tárolja a jelszavakat? Van lehetőség azok megnézésére valahogy? -
#12562 Juppi minden oké!!! -
xino #12561
Ki tud valamit SILkéről, mi van vele, hová tünt, már nem fórumozik?
-
#12560 Azért akik az ötleteket küldözgetik, előbb leellenőrizhetnék, hogy működik-e valóban az ötletük és csak én bénázok el valamit.
Vagy tényleg igazam van... -
#12559 Ott nem találtam.
Pedig végignéztem az about.cache listákban is, de sehol sincs... -
#12558 Kiszeded a böngésző cache-jéből. -
#12557 Sziasztok! Az Apple Quicktime alkalmazások megnyitásához van valami megoldás az Embedde objecten kívül? -
#12556 nem tudok megoldást -
#12555 Kivéve ebben az esetben.
Kipróbáltam.
Nem működik - illetve a listában megjelenik a film FLV-je, ki is lehet jelölni, aztán "Download" gomb. Az eredmény: egy vég nélküli kapcsolódási próbálkozás, nulla letöltéssel.
Egyéb ötlet? -
#12554 Orbit Grab + ! Ez mindent visz !! Bármelyik böngészővel használhatod . -
#12553 Én is használom - néha - DownloadHelper-t. Jól szokott működni, de a legutóbbi problémámra nem adott megoldást:
A AXN (nem reklám) oldalán elindult az "AXN Player" szolgáltatás.
Arra jó, hogy a leadott műsorokból néhány film az adásnap utáni napon felkerül oda és egy héten keresztül online megnézhető.
Pont jól jött, mert most csütörtökön elkezdtek egy spanyol thriller sorozatot, a Pokoli elmék (Genesis) címűt (csak nagyon kicsit hasonlít a Gyilkos elmékre, szerintem csak PR-fogás a magyar cím - ettől függetlenül kellemeset csalódtam az első részben).
A probléma: nem tudtam, hogy a 2-ik epizódot már pénteken levetítik és a továbbiakban is csütörtökön és pénteken vetítik, ismétlés nélkül.
Na irány az AXN Player, de nem a monitor előtt 1 órát gubbasztva szeretném nézni a kihagyott részt, hanem DVD lejátszótól a TV-n (sajnos a VGA TV-kimenete nem használható, mert olyan fajta csatlakozós, amihez nincs "adapterem").
Viszont a DownloadHelper meg se moccan azon az oldalon.
Valaki nézzen már rá, hátha talál valami használható videóletöltési megoldást: http://www.axn.hu/full-episodes -
#12552 DownloadHelper -
#12551 Akkor azért van mert a IE-hez töltötted le (és telepítetted) a flash plugint.Menj föl a mozillával a weboldalára és töltsd le onnan....link(szügség esetén távolítsd el az előzőt..) -
#12550 http://keepvid.com/ -
#12549 Hi!
You Tube videókat melyik add-on-al lehet letölteni?!
Olyan van, ami AVI-ba menti le?! -
#12548 igen ott minden oké!!! -
#12547 köszönöm szépen! ezeket kimentem és aztán majd linux alatt megkeresem hová menti és bemásolom, remélem működni fog -
#12546 Vista/W7:
C:\Users\usernév\AppData\Local\Mozilla
C:\Users\usernév\AppData\Roaming\Mozilla
XP/win2k:
C:\Documents and Settings\usernév\Application Data\Mozilla
C:\Documents and Settings\usernév\Local Settings\Application Data\Mozilla
Ezeket a könyvtárakat mentsd ki. -
#12545 Na ha ízlik az asszonynak a főztöm, akkor te is kérdezheted privátban azt a Winamp kérdés, véletlenül de értek kicsit hozzá! -
#12544 adatmentésre rendelkezésre állnak jó programok ugye, na de most nehezítek :D
windows meghalt sajnos, ubuntu live cdről elérem a partíciót, tehát tudnák másolgatni, meg tudom menteni live cdről az adatokat úgy hogy később linuxos firefoxban is használható legyen? :D
bonyolultnak hangzik, de remélem érthető a helyzet, és megoldható a probléma. -
#12543 Jóvanna,bocsi:D
Csak itt mindig minden kérdésre normális választ kapok:)
paprikás krumpli :) -
#12542 :D
Nekem a paprikás krumpli receptje kéne gyorsan! Valaki esetleg?
Sürgős! -
#12541 Srácok!
Tudom,hogy nem a témába való,ezért bocsi,de nem kaptam máshol választ.
Winamppal lenne gondom,valaki jártas benne? -
404 #12540 megkeresed ezt a sort az "about:config"-ban, hogy
browser.urlbar.maxRichResults
és annyira állítod, amennyire akarod -
#12539 nálam (mivel 40-re állítottam be), 40 hely van        nemtom nálad mi van ha a firefox optionsben minden oké -
Pio #12538 Nem tudom, nem állítottam be soha semmi ezzel kapcsolatos dolgot, Tab Mix Plus Session managere mindig automatikusan menti a legutóbbi kilépéskori tabokat, azt visszaállítom, ennyi. -
#12537 egyébként hol kell beállítanom, h ne 12-őt mentsen le, hanem mondjuk 50-et?
A Lap szolgáltató menűnél állítottam 10-ről 50-re -
Pio #12536 Én se, mert tettem most vele egy próbál 30 tabbal és simán lekezelte, szóval nem tudom, hogy mi lehet a gond. -
#12535 Továbbra is 12 honlap címet képes eltárolni a böngészőben. szóval nem értem az egészet:( -
Pio #12534 Tedd fel a Tab Mix plus-t, annak a session managere többet is kezel ráadásul megadhatsz különböző sessionöket is és azt nyithatod meg, amelyiket akarod (a legutóbbit automatikusan tárolja). -
#12533 Mikor a böngészőt le nyítom, akkor csak 12 címet jelenít meg, nem pedig annyit, amennyit beírtam.
S az sg.hu már nem is szerepel, újra be kell írjam. ez ellen kéne egy jó kiterjesztés, amely a ff 2.0.0.25 verzióra épül. csak nem találok:(
nekem a 12 honlap édeskevés, szoktam olvasni több helyet. Mire már az sg-t keresném már nincs a böngészőben, mert ugye kiütötte egy frissen beírt honlap cím. Szal érdekes ez a ff 3.5.3 -
#12532 Eszközök - kiegészítők - Undo Closed Tabs Buttonra katt - Beállítások - "Hány bezárt lapra emlékezzen a Firefox?" -
#12531 Eddig bejön, de hogy kell megadnom, hogy mennyit mentsen el? -
#12530 én Undo Closed Tabs Button-t használom. Megadod mennyit mentsen el, és egy kattra a legutolsót, 2 kattra a többi közül akármelyiket visszahozza -
#12529 Ja és fontos hogy sorrendben mentse el a honlapokat, ahogy beütöttem a mezőkben.
nincs ehhez valami kiegészítő vagy kiterjesztés ami ezt helyre hozza. úgy ahogy a ff 2.0.0.20 volt. szép sorban elmentette a webímeketa böngészömezőben. -
#12528 Hi
Hogy lehet beállítani a firefoxban, hogy kb 20 honlapot mentsen el előzményekbe? mert csak 12-őt tud elmenteni. másnao meg keresem a múltkor beütött honlapot, azt eltünt. -
#12527 -
#12526 És a IE-ben fut? -
#12525 k :) -
#12524 azaz majd valaki biztosan tudja