19494
-
#12483 Hallgassatok ti is a Firefoxra :) Ő(k) csak jó(t) akarnak nektek :) -
#12482 Köszi, úgy néz ki tényleg megoldotta az easylist. -
Thanatos #12481 ha ez segít, akkor easylsit-es filterek blockolják az ottani szarokat ahogy nézem -
Thanatos #12480 opensubtitlesen én még életembe nem láttam egy reklámot se, pedig csak adblockot használok, szóval valszeg elég erre az is -
#12479 Létezik olyan plug-in ami megtudja azt csinálni, hogy az ilyen idióta külön ablakban nyíló reklámokat blokkolja? Tehát az olyat, mint ami pl. az opensubtitles.org-nál ugrik fel betöltődés után (az a hülye mobil sms szarság) -
#12478 Más böngészővel nincs ilyen!
Kár... Már próbáltam törölni profilt , újra felrakni ... semmi!
Jah és mégegy van az egyik oldalon sőt már több oldalon is láttam egy ilyen gakéria kezelő,hogy föléviszem az egeret akkor lent görgeti kicsiben és ha kattintok akkor meg fönt nagyban. Nah és itt a görgetés is iszonyatosan akad! -
#12477 igen,nekem is van ilyen problémám , ha teljes képernyőre rakom , akkor elakad a video , a hang megy tovább -
#12476 Nem tudom ki hogy van vele de mióta 3.5.x-nél járunk nekem megakadnak a Youtube és egyéb ilyen videós oldalakon a videók...
Másnál nincs ilyen? Vagy esetleg van rá megoldás?
Sőt ha van az oldalba ágyazva egy ilyn videó akkor az egész oldal megakad ..
Régebben nem volt ilyen gond! -
404 #12475 mégegy megoldás: a nézet alatt tégy pipát az állapotsor elé -
#12474 mind1 újraraktam a FF-t, most jó -
#12473 nálam fennvan és nem csinál ilyet -
#12472 Nálatok müködik az Adblock Plus? Nálam eltüntette magát, és ha újra akarom telepíteni, akkor minden egyes újraindítás után fel akar települni ismét :S -
#12471 én webmail notifiert használok, miután megnéztem a gmail notifiert (régebben. szóval nekem a másik jött be) :D -
#12470 gmail notifier add-on másnak se működik? :\ -
404 #12469 húzd feljebb az egész ablakot
vagy tedd teljes képernyősre -
#12468 semmi, 1x csak eltűnt este meccsnézés közben :D a hang azóta visszajött legalább :D viszont a keret hiányzik, tök idegesítő :D felül persze minden okés -
#12467 mi okozta?
Mozbackup -> kimentés - > reinstall -> így semmi nem veszik el -
#12466 hmm, tegnap valamiért eltűnt a Firefox ablak "alsó kerete" (ami a tálca felett van ugye alapból), és semmilyen vidnek nincs hangja... =/ solution?
thx -
#12465 látom sokan beírták az addonjaikat. akkor énis:)
link -
#12464 és ez az awesome bar? hát ez awesome
Többször használom naponta, mert csak 1 betű + lefele nyíl kombinációra több lapot állítottam be már rajta -
Thanatos #12463 3.x-ben van :)
maga a címsáv ahova pötyögsz..., ha elkezdesz valamit gépelni ugye felajánlja dolgokat, na azt alapból a history és a bookmarkjaid alapján találja ki -
#12462 miért, ez már alapból van a foxban? melyik az? :p -
Thanatos #12461 a használodot úgy értem hogy nincs teljesen letiltva ext-el vagy egyéb módon... :P
de ettől függetlenül is kinyírja idővel böngészőt szvsz, és mb-ra meg elég masszív mennyiséget tud betermelni szerintem :) -
#12460 nem használok semmi ilyet :p -
#12459 mert hirtelen felindulásból követtem el!! és mert fontos! -
Thanatos #12458 hát ha awesome bar-t használod rendesen az tuti lassul tekintve hogy az history-ban is keres alapból ugye..., de ettől eltekintve is én kétlem hogy ez bármilyen böngészőnek jót tenne, nem csak a ff-nak :) -
Én nem tudom a választ, de azt sem tudom minek kiemelni a kérdést! -
Kérdésem van!
Ha egyénileg akarom hogy sokáig megmaradjanak az előzmények (Böngészési előzmények megőrzése), akkor ha 100000 napra állítom és pl. 6 év után összegyűlik sok minden, ez fog gondot okozni? Lassulhat a fox, vagy csak a Ctrl + H History keresésekor lehet kicsi lassulás belőle?
(Mennyi MB gyűlhet össze?) -
#12455 de én linkeltem, neked nem kellett keresni xD -
#12454 Megoldottam, kitöröltem a profil mappát... -
#12453 Ajj, valaki segítsen!
Szerintem megsérült a Firefox profil mappám, a könyvjelzők eltűntek, csak azok maradtak meg amik eszköztáron kint vannak, hiába importálom html fájlból vissza a könyvjelzőimet, nem történik semmi. Hogy lehetne ezt visszacsinálni? Úgy látszik csak a könyvjelzők sérültek, mert a kiegészítőkkel minden rendben. Találtam egy ilyen mappát, hogy bookmarkbackups. Abból valahogy vissza lehetne állítani? -
#12452 köszi szépen!
olyat találtam,hogy Forecastfox :)
de ugyanez:) -
#12451 Seven alatt nem települ, Vista-nál igen. -
Thanatos #12450 simán le lehet zúzni, én eddig még nem vettem észre hogy bármihez kellett volna (legalábbis nekem nem volt rá szükség) -
#12449 A .NET mindig felrakja. -
#12448 Tényleg, nálam is van ilyen. Mi a franccal települt ez?? -
Thanatos #12447 és te használod is a .NET Framework Assistant -t valamire, vagy csak vs vagy valami hasonló progi rádtukmálta? :) -
#12446 akkor neked is :D -
Garfield #12445 Pluginként pedig ezek vannak installálva:
* 2007 Microsoft Office system
* Foxit Reader Plugin for Mozilla
* Garmin Communicator Plug-In
* Google Update
* IE Tab Plug-in
* Java Deployment Toolkit 6.0.140.8
* Java(TM) Platform SE 6 U14
* Microsoft Office Live Plug-in for Firefox
* Microsoft® DRM
* Microsoft® Windows Media Player Firefox Plugin
* Mozilla Default Plug-in
* Picasa
* QuickTime Plug-in 7.6.2
* RealPlayer Version Plugin
* RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit)
* Shockwave Flash
* Shockwave for Director
* Silverlight Plug-In
* Virtual Earth 3D 4.00090316005 plugin for Mozilla
* VLC Multimedia Plug-in
* Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library
* Windows Presentation Foundation
* Yahoo! activeX Plug-in Bridge -
Garfield #12444 Háát, nem tudom, hogy az alap milyen, de ez a szótár az Ispell kiterjesztésbe csomagolva.
A .NET Framework Assistant elvileg arra van, hogy .net-ben írt internetes alkalmazások fussanak FF-ban.
A Flagfox semmi extra, címsorba kirakja az IP alapján az ország zászlaját: néha érdekes látni, hogy hol mászkál az ember, főleg a privát torrentoldalaknál izgalmas. :-) (Plusz ha a zászlóra rákattintok, akkor valamilyen adatbázis alapján az IP földrajzi helyét is megmondja, pl. az SG esetében egy Interware-es IP-ről van szó, és ezt nyomja ki.)