19497
  • RoboKutya78
    ez mondjuk nekem is feltűnt de akkor most írjak nekik hogy haladjanak a korra süssenek amivel akarnak?:)
    eddig jó volt.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.05. 10:29:39
  • Tetsuo
    LOL
  • [HUN]FaTaL
    Ez mondjuk lehet hogy azért van mert a flash player a 18-as verziónál jár, a 9-es igen régi.
  • RoboKutya78
    Még mindig nem vágom.
  • RoboKutya78
    Hiába töltöm le a Adobe Flash Player 9.0.28 progit a megadott https://get.adobe.com/flashplayer/ oldalról újraindítom a foxot és mintha nem történt volna semmi ugyanúgy nem tölti be a bejelentkező panelt.
  • RoboKutya78
    Srácok mi a tök van az adobe flashplayerrel?
    Frissítésért könyörög megkapta ennek ellenére nem értem miért maradt piros felkiáltójel a pluginek közt?
  • móni76
    Sziasztok szeretnék segítséget kérni, van egy olyan problémám hogy mióta frissítette magát a firefox azóta nem lehet rajta kezdőlapot beállítani illetve nem jegyzi meg a beállításokat sem,de ez még nagyon nem is lenne baj de ha elindítom a firefoxot valami "viceice.com" jön be! nem lehet eltávolítani nem találom a gépen sem! Utána olvastam ez egy malware így nevezik:“Böngésző gépeltérítő. Letöltöttem egy-két malware tisztítót találtak is pár kéretlen alkalmazást de ugyanúgy maradt a viceice.com ! Nem tudom mit csináljak már próbáltam többször eltávolítottam a firefoxot újratelepítettem de semmi...Valakinek ötlet? Köszönöm a segítséget előre is!
  • Dency
    Szevasztok. Régebben volt egy olyan megoldás hogy el lehetett tüntetni a jelszavak megjelenítése gombot. Az userchrome.css fájlba kellett beilleszteni ezt a parancsot : " button#showPasswords {display: none !important;} " Mára ez már nem működik sajnos. Valaki esetleg tudja hogyan lehet ezt újra megoldani ?
  • Mayorpapa
    pár napja csak 360p-ben hajlandó lejátszani csak a YouTube videókat (IE-vel nincs ilyen gond, mindegyik felbontás megy). Mit kéne átállítani? Legújabb Firefox van fenn!
  • howarju
    Köszönöm Aikon 16601!
    Ez nálam is bejött!
  • Tetsuo
  • Arkonis
    Nagyon szépen köszönöm.

Már fel is tettem és tökéletes. Minden újra rendesen működik benne.
  • aikon16601
    „Az ESR a kevésbé változó, ritkábban frissített, vállalatoknak készült kiadás, mellesleg teljesen megbízható és stabil, csak a fejlesztéseket nem túl gyakran teszik bele,a sűrű hálózatban történő frissítési feladatokat nem igazán szeretik a vállalatok. A biztonsági frissítések természetesen mindenképpen belekerülnek az ESR kiadásokba, csak az egyéb fejlesztések nem azonnal, így ebben kis lemaradásban van, de ezzel együtt az átlag felhasználónak bőven megfelel és mert régebbi támogatott kiadás, talán gyorsabb is valamivel, némileg kisebb erőforrás igényű, mint a legújabb stabil Firefox. “
  • aikon16601
    Szia.
    Használd a Firefox ESR-t, én ezt használom, tökéletes.
  • Arkonis
    Sziasztok!

Két napja szembesültem azzal a problémával, hogy nem tudok elmenteni oldalakat a Könyvjelzők közé. Amióta a FF 40.02 van fent. Előtte a 39.0 nem hozta ezt a hibát. Amikor a Könyvjelzők fülre kattintok és a legördülő menüben 'Az oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz', mert szeretnék elmenteni egy oldalt akkor semmi nem történik. Előtte mindig jött egy felugró ablak, hogy hová szeretném elmenteni. A Csillagra kattintva sem történik semmi, mert ha rákattintok akkor egy pillanatra egy kis kék csillag átúszik a mellette jobbra levő ikonra de ekkor sem menti el mert nem találom sehol.
    Valami ötlet ere?
    Mindig a legutolsónak menti el ugye? Tehát a Könyvjelzők vagy Könyvjelzők eszköztár elmentett könyvjelzőinél a legutolsó kellene legyen az éppen elmentett oldal.
    Honnan tudnám letölteni az előző 39.0 FF verziót?
    Utoljára szerkesztette: Arkonis, 2015.08.20. 15:46:50
  • Count Adyn
    az egy finom kis malware:) Pl malwarebytes progi ingyenes részével le lehet dózerolni könnyen
  • TomBond
    Tegnap reggel még rendben üzemelt a gépem, de este bekapcsoláskor nem indult el a FF. Folyamatos hibákat generált, és csak az újratelepítés segített. Nagy nehezen újraraktam a FF-ot de ma a beállított kezdőlap helyett is ez jön be: http://search.safefinder.com/?st=dh&q=
    Mit lehet ezzel kezdeni?
  • Blum
    Hali!
    Esetleg valami konkrét példa?
  • cargame
    Sziasztok. Az mitől lehet, hogy a mozzila nem tölti be rendesen az oldalakat de a chrome igen?
  • LoSA
    Flash bővítményből a legújabb van fent....
  • Carmang
    Nemhogy Flash kellene neki?
  • Tetsuo
    :-D
  • LoSA
    Jó neked! :)
  • TomBond
    Nálam működik az oldal.
  • LoSA
    Sziasztok,

Szeretném megnézni a IDŐKÉP - RADAR oldalt, de sajnos kapok egy üzenetet; "Nincs támogatott formátumú vagy MIME típusú videó."

Ez micsoda? Mi a baja? Sajnos a Chrome se játssza le.
    Köszi!
  • Mutans Zombi
    Nagyon egyszerű:

about:permissions

ezt beírod a címsorba és utána a webhelyek között ki választod a youtube-ot, azon belül a teljes képernyőről leveszed a tiltást.
    De fontos megjegyezni, hogy valszeg újraindítja magát a FFox, ezért letöltés ne menjen a háttérben.
  • RoboKutya78
    Ja kösz közben kisült mi a problémám
    az oldalon nem akart továbblépni a linkről
    bizti kedvéért azért féregtelenítettem:)
  • AdamBast
    Sehogy, azt direkt írják elé. Ez az oldal egy átirányító szolgáltatás, arra való hogy a linkelt oldal tulajdonosa ne tudja meg hogy ki linkel az oldalára.

Illetve bookmarklettel el lehet távolítani, de nem jegyzi meg, minden esetben amikor új oldalt töltesz be akkor újra le kell futtani a javascriptet:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    javascript:(function(){var%20k,x,t,i,j,p;%20for(k=0;x=document.links[k];k++){t=x.href.replace(/[%]3A/ig,':').replace(/[%]2f/ig,'/');i=t.lastIndexOf('http');if(i>0){%20t=t.substring(i);%20j=t.indexOf('&');%20if(j>0)t=t.substring(0,j);%20p=/https?\:\/\/[^\s]*[^.,;'">\s\)\]]/.exec(unescape(t));%20if(p)%20x.href=p[0];%20}%20else%20if%20(x.onmouseover&&x.onmouseout){x.onmouseover();%20if%20(window.status%20&&%20window.status.indexOf('://')!=-1)x.href=window.status;%20x.onmouseout();%20}%20x.onmouseover=null;%20x.onmouseout=null;%20}})();

Illeve itt van még több:
    https://www.squarefree.com/bookmarklets/pagelinks.html
    Utoljára szerkesztette: AdamBast, 2015.06.29. 14:03:22
  • kl24h
    Valami kiegészítő csinálja. Nézz szét a kiegészítők között.
  • RoboKutya78
    van egy újabb felfedezésem
    bizonyos oldalakon a http elé bekerül ez a link mi a szar ez és hogy szabadulok meg tőle?
    http://dereferer.org/?http:
  • RoboKutya78
    srácok ezt az új modot a foxban alul a szürke sort hogy a manóban tudom kikapcsolni? semmi haszna nincs számomra.
  • tilbury
    Hi!
    Azt be lehet állítani vhol, hogy ha megnyitok egy linket (új lapon akarom, nem új fülön) akkor az teljes képernyőn legyen. Mert most,ha előjön az új lap, akkor csak szélességben teljes méretű, magasságban kb. 6-7 cm sávban nyitja meg az oldalakat középre igazítva.
    Ha új fülön nyitom meg, akkor viszont jó a méret!

ver.: 38.0.5
    Utoljára szerkesztette: tilbury, 2015.06.09. 10:12:04
  • Mutans Zombi
    Helló mindenki!

Nem tudom, hogy FFox hiba-e tényleg, de miért van az, hogy nem tudom teljes képernyőre rakni a youtube semelyik videóját?
    A mozi módot engedi, de a teljes képernyőt nem. Semmit nem reagál arra, ha rákattintok. Ez hogyan orvosolható?
  • Tetsuo
    freemake video downloader
  • Bazsalusz
    Sziasztok!Tudnátok mondani olyan plugint amivel könnyen és gyorsan tudok youtube-ról letölteni mp3-ban?Köszi!
  • kissssss
    mi a jó nyavalyáért akadozik állandóan 720p60HD-ban a videó? létezik az hogy FF nem szereti?
  • Tetsuo
    Az meg mi? :-O
  • Count Adyn
    minden mas bongeszovel jo. am rajottem mi volt a kinja,
    layers.offmainthreadcomposition -ot false ra tettem mert bealudt tabok bezárásakor néha, na ez okozza a jelenésget, ugyhogy visszatettem true ra és egyelőre jo...
  • kl24h
    Az Internet Explorer-rel hogy megy?
  • Count Adyn
    Firefoxom minden videót Igy kezd el játszani, egy idő utan visszaugrik teljesre, de kb 50% ban csak, mi ahaláltól lehet? flash meg minden a legfrissebb