19494
-
#18887 persze, onnan hogy Firefox-nak vagy Waterfox-nak hívják. utóbbi a 64 bites kiadás. -
TomBond #18886 Meg tudom nézni valahol, hogy a 64 bites, vagy a 32 bites verziót használom? -
howarju #18885 Hi!
Talán próbáld meg így:
1; Lépj ki az eredeti Firefoxból
2; Üsd le a Win+R billentyűkombinációt
3; Gépeld be, hogy: firefox.exe -p
4; Hozz létre egy új profilt, és indítsd el! -
#18884 -
#18883 gondoltam, ezért vettem ki a pipákat ;) -
aikon16601 #18882 Ha jól megnézed akkor engedélyezed, ha benne van a pipa. -
#18881 Még tegnap eltávolítottam az összes pipát, erre ma felbukkant a buborék, hogy megakadályozta a nod a hozzáférést -
#18880 http://superuser.com/questions/1003201/how-do-stop-mozilla-telemetry -
#18879 A kérdés csak az, hogy akarom-e én ezt engedélyezni? :D
Ez ügyben még próbálok guglizni -
aikon16601 #18878 A hálózatbeállításoknál tudod engedélyezni, sok mindent letilt. -
#18877 incoming.telemetry.mozilla.org
Ez mi ez? Az előbb akadékoskodott a NOD, hogy ezt most megtiltotta.
Lehet, hogy van köze ahhoz, hogy a firefox nem tudja frissíteni magát, és kézzel kell leszednem időnként a frissítést? :) -
suba53 #18876 Sziasztok!
Egy netes játék miatt használom a multifoxot. Abban engedélyezett a multi accountok használata, és a multifox használatával párhuzamosan tudok bejelentkezni valamennyi accountommal.
Viszont, ha a biztonsági beállításokat az általam használt szigorúbb szinten hagyom, akkor kilépéskor eltűnnek a beállítások, és minden újra indításnál újra kell konfigurálnom a multifoxot.
Hogy tudom testre szabni úgy, hogy mondjuk több firefox ikont kiteszek az asztalra akkor az egyik ikonra kattintva a multifoxos sok akkount fülös lap induljon el úgy, hogy ha bezárom akkor megőrizze a beállításokat, viszont ha egy másik firefox ikont indítok, akkor a szokásos kezdőlap induljon el, a szigorúbb beállításokkal, és mindkettő őrizze meg a rá faragott beállításait a bezárásakor.
Előre is köszönöm. -
Bal0924 #18875 Feltettem, blokkolja a reklámokat az oldalon, meg még jó néhány dolgot, amit nem akarok.
De ugyan úgy csinálja.
Az oldalon csak kattintok, nincs is ott semmi és bejön egy hirdető oldal.
Csak most kezdte, eddig nem volt vele semmi gondom, 42től kezdte.
A local és roaming-ből mindent töröltem. újra kezdtem és ugyan úgy csinálja!, miért?
Amiket talált mind a local és roamingban voltak. de már töröltem őket.
Olyanokat is talált, aminek nem volt elérési útvonala.
Most lett újra húzva, miért csinálja?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.11.08. 10:29:32 -
#18874 Sziasztok, mióta a 42-essel kijött ez a biztonságos módnak nevezett valami, leszedtem,a ghostery-t, viszont az adblok plus 3 szürőlistával fenn maradt, a kérdésem, ez az új módja a firefoxnak helyettesítheti a ghostery-t? köszi ha valaki válaszol.
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.11.05. 16:57:20 -
howarju #18873 Ha keresel, biztosan találsz a NET-en okos programot is. De, ha már megtalálta és kijelezte, akkor Magad is törölheted a fájlt, pl. csökkentett módban. -
Blum #18872 Tegyél fel egy adblock kiegészítőt (uBlock erősen ajánlott). -
Bal0924 #18871 kipróbáltam, keresett, talált, de semmitse csinált!
Csak akkor csinálja meg ha megvettem. -
howarju #18870 Hi!
Próbáld meg a SpyHunter-el! -
Bal0924 #18869 És ha nem talál(t) vírust a norton? -
#18868 Vírus/malware írtás. -
Bal0924 #18867 Amióta 42-re lett frissítve azóta gondom van vele.
Elsző gond
Mindig mikor bekapcsoltam, egy hirdető oldal jött be.
Ezt megoldottam azzal hogy töröltem és a hátteret is, utána újra tettem és azóta nem csinálja.
2.gondom.
Időnként mikor egy oldalon belül rákattintanék valamire, ugyan úgy egy hirdető oldal jön be. becsukom a lapot és utána már rendesen lehet kattintani.
Valamikor olyan hirdető oldal jön be, amit a Norton blokkol.
Valami tipp, megoldás? -
#18866 majd ha fizetsz javítják :)
Törölj yutube sütliket lehet az a gondod mert nálam okés a menű
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.11.01. 13:25:47 -
#18865 Nektek nem hiányoznak a youtuberól a gombok? Főleg a beágyazottaknál. Igazán javíthatnák már.
-
#18864 Az IE-ben lehet platformfüggetlen flash-t is letölteni, azt mondjuk nem tudom, hogy az automatikus update a Firefox alól utána melyiket szedi le.
RaidCall-ban van valami alkalmazás, ami csak ezzel a platformfüggetlennel működik nálam, mert a Firefox-os flesh-t nem érzékeli. -
#18863 Ha Firefox-szal nem megy, akkor Chrome a másik lehetőség. IE-t rögtön telepítés után (vagy közben) leszedi az ember. -
kl24h #18862 Azért említettem az Internet Explorer-t, mert ha azzal nyitod fel az adobe oldalt (gondolva arra, hogyha Mozillaval nem megy, akkor az IE a másik lehetőség) és azzal akarod letölteni, akkor automatikusan az IE-re való flash telepítője fog megjelenni, de ha direkt Mozillara akarod, akkor ki kell választani azt. -
#18858 "Internet Explorer-re más flash player van." ? :-S Ez hogy jön ide, ki használ olyat? -
kl24h #18857 Esetleg nem jó flasht telepítettél fel. Nézd meg, hogy a Kiegészítőkezelő-ben megjelenik a Flash?
Hogy jó flasht telepíts fel, akkor felnyitod a Firefoxal az Adobe oldalt és megkeresed a Flash playert (lehet szükséged van a Shockwave playerre is) és így jó flash player lesz feltelepítve (Internet Explorer-re más flash player van). -
#18855 Heló. A webm formátumú videóknál hogy lehet azt beállítani hogy a hangerő mindig 20% -on induljon ne 100%. -
#18854 elvileg igen
bár lehet tévedek sose fogadtam el ezeket a hitelesítőket -
#18853 Köszönöm!
Ebben kell keresnem valamit, ami esetleg utalhat Firefoxra? -
#18852 Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hitelesítőadat-kezelő -
#18851 A pontos útvonalat le tudnád írni, illetve hogy mit keressek pontosan? -
#18850 Less bele a vezpult tanúsítvány kezelő részébe és ha van valami a webes résznél berakva és utal a firefoxra akkor ott a bibi -
#18849 Sziasztok!
Bátyámék valahogy sikeresen elbarmolták a Firefoxot és a világért nem tudom helyrerakni.
Az az alap szituáció, hogy már a googlet sem tudja megnyitni, tanúsítvány hitelessége miatt.
Leszedtem teljesen, a legújabb installerrel feltelepítettem és úgy sem jó. Minden egyes oldalra tanúsítványt kér.
Megnéztem az idő/dátum beállítást, stimmel.
IExplorer+Chrome működik, kipróbáltam.
Win 8.1.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
#18848 Baxa meg egy rühes automattán bekattintott program szivatott egész hétvégén mire megfejtettem.
A shockwave Flash kiegészítő védett módja telepítésnél automattán be volt kattanva ezért nem jelentek meg a flash programok:)
-
#18847 Szerintem töröld le a jelenlegi verziót, töltsd le a legújabbat, és azt telepítsd fel. -
#18846 ez mondjuk nekem is feltűnt de akkor most írjak nekik hogy haladjanak a korra süssenek amivel akarnak?:)
eddig jó volt.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.05. 10:29:39 -
#18845 LOL -
#18844 Ez mondjuk lehet hogy azért van mert a flash player a 18-as verziónál jár, a 9-es igen régi.