19494
  • kl24h
    Valószínűleg meg van terhelve a gép: fölösleges kiegészítők a böngészőben, esetleg vírus, gyenge gép, antivírus maximra állítva és közben gyenge a gép, kevés hely a C-n, amin van a Windows, sokminden lehet.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.05.02. 21:00:32
  • Tetsuo
    Pontosan a kérdésre válaszoltam. Nem megoldást kerestél, hanem megkérdezted, mitől van... ;-)
    Legközelebb azt kérdezd, amit tényleg kérdezni szeretnél!
    Én szívesen válaszolok minden kérdésedre. :-D
  • RoboKutya78
    Ez aztán KURVÁRA megoldotta a hibaforrásomat ezért kár koptatni a billentyű.
  • RoboKutya78
    ????????
  • Tetsuo
    Ez azért van, mert nincs halálbüntetés és így a szoftvercégek vezérigazgatói nem vállalnak igazi felelősséget.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis segítséget kérnék
    Mitől van az hogy bizonyos oldalak megnyitásánál szinte egérdermedésig lefagy a gépem Pl ha az imgur oldalát nyitom meg rendszeresen lehal a rendszerem egy kis időre és közben kapar a winyóm mint őrült?
  • howarju
    Szia!
    Menj a C:\Windows\System32\Macromed\Flash könyvtárba, és ott keresd meg és nyisd meg szerkesztésre az mms.cfg fájlt.
    Így nézzen ki: AutoUpdateDisable=0
    SilentAutoUpdateEnable=1
    ProtectedMode=0

Ha az utolsó sor, (védett mód) nem szerepel benne akkor pótold, és állítsd 0-ra az értékét!
    Ezután indítsd újra a PC-t! Nálam régóta így működik és semmi gond nincs vele!
  • Kori
    mi a baja a firefoxnak
    kb 10 percenként kifagy
    a flash összeomlik
    lassan azt kell leírnom hogy a legszarabb böngésző
    ja és még valaki kötözködne kb 5 kieg van csak fent tehát nem azok zavarnak
  • Count Adyn
    Pár napja az FF átméretez minden gif et az eredeti felbontására ez valami uj feature? mit lehet kezdeni ezzel?:)
  • Blum
    Lehet benne valami. Nyilván az oldalad új funkcióját elsősorban arra a termékre optimalizálod ami szintén a tied (webkit)
    A YT meg az egész google bőven van akkora fellegvár, hogy azt csináljanak amit akarnak. Ráadásul ez nekik duplán megéri, mert YT-ot mindenki használja, a paraszt meg nem azt mondja, hogy "hát akkor várok a FF-ra" hanem inkább használ krómot.
  • Tetsuo
    Ok, csak arra gondoltam, esetleg a Google direkt kib@szik velük a Youtube nehézkes lejátszásával, ami csak Chrome-on megy / mehet rendesen.
  • Blum
    Az FF hibája...mit gondolsz, miért nincs még mindig engedélyezve az MSE firefoxban? Ezerrel dolgoznak rajta már a 33-as verzió óta, azóta mindig ígérgetik, hogy majd a következő verzióban már lesz yt 60fps. Aztán nincs.

FF Hello-t meg ilyen baromságokat tudnak fejleszteni de a szemetüket megjavítani azt már nem.
  • Tetsuo
    Miféle stabilitási problémák? A FF vagy a Youtube hibája?
    Mert a Youtube a Chrome-on mindig is sokkal jobb és gyorsabb...
  • Blum
    about:config
    Jobb klikk, új, logikai
    media.mediasource.ignore_codecs, true

Ennyi. Nem véletlenül nincs engedélyezve default, stabilitási problémák léphetnek fel. Ha nagyon komoly perverziót érzel a yt 60fps iránt, akkor dobj fel egy chrome-ot.
  • Dency
    Csáó.
    FF-ban hogy lehet előcsalni a 60 FPS-es youtube videókat? Akárhogy állítom ugyanúgy 30.
  • LoSA
    Köszi!

Ki/mit használ még?
  • TomBond
    Program: aTube Catcher
    Fox kiegészítő: FlashGot

Én ezeket használom.
  • LoSA
    Sziasztok,

Ajánljatok már nekem olyan programot/(firefox) kiegészítőt, amivel lehet letölteni mondjuk IndaVideo-ról és Youtube-ról is videókat.

Köszi
  • Narxis
    muhahahaha
  • Tetsuo
    A youtube videókat mostanában nem akarja betölteni... :-S
  • kl24h
    Mozilla Firefox böngésző: Fájlok letöltésével kapcsolatos hibákról....
  • horgosiimre
    Szevasztok ismét! Az is kiderült -már sokadszor- a gép jó, a szoftver jó, én vagyok láma. Egy pár perces "tö....lés" árán az egérbeállításokal sikerült rendbeteni a funkciót.
  • horgosiimre
    Szevasztok! Firefox-Win 8.1-ben vajon mit tehetek rosszul? A kedvenceket szeretném rendezni a bookmarks mappa Unsorted bookmarks részéből, az Unsorted bookmarks-ban rákattintok az áthelyezni kívánt kedvencre(weboldalra)- azonnal ráugrik a kedvenc weboldalára, azaz, nem "fogja meg" azért hogy áthúzhassam a témájának megfelelő mappába. Úgy tűnik, mintha nem a "megfogás" funkció működne, hanem a kattintott weboldalra azonnali ugrás parancsa. Valamiféle egérbeállítási probléma lehet? A Firefox-ot már frissítettem, a Win 8.1-ben elvégeztem a hibakeresést, Emisoft-al, Malwarebyte-el, Ccleanerrel, Win Defenderrel elvégeztem a tisztítást (rengeteg karanténba helyezendő izét találttak ezek a programok) Talán valami hardweres probléma lehet? Az egér nem települt megfelelően? Azért furcsa, mert b. másfél évig megfelelően működött kedvencek mappa összes általam használt funkciója.
  • Jakuza1
    Azert en mar attertem a Pale Moonra, bar az is igay, hogy vegulis ez is egy FF
  • kl24h
    Azért nem épp ilyen vicces a dolog! Van olyan eset, amikor az Internet Explorer jobb mint a többi. Van olyan eset, amikkor a Mozilla a legjobb. De általánosan a Mozilla Firefox a legjobb.
  • Blum
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kl24h
    Internet Explorer?
  • Mardel
    Ez a hulladék minden frissítésnél szétcseszi a skint a beállításokat és a kiterjesztéseket is törli.

Mióta opera váltott chrome enginere nincs egy értelmes böngésző...
  • Blum
    Chrome-on is szar néha a chat.
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Internet Explorer 8-nál azt írja: HIBA: Túl régi a böngésződ a chat használatához... és a Mozilla Firefox 35.0 pedig amit lentebb írtam: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez, itt szerintem akkor azt kellett volna írja, hogy HIBA: Túl új a böngésződ a chat használatához...

A másik dolog, ami nem tetszett a Firefoxnál, hogy volt olyan eset, amikor egyszerűen eltűnt a Taskbar-ról ekkor csak az Alt+TAB gombbal tudtam előhozni. Ritka esetben történt meg, de megtörtént. Még volt egy ilyen program, ami ezt produkálta, de most nem jut eszembe.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:41:55
  • kl24h
    Igen már csak az 5.17 verzió van meg.

Blum: Pedig pont Mozilláék mondták hogy non-profit szervezet.

Nálatok megy a chat? Mert mióta újratelepítettem, azóta nem megy, tehát a tegnaptól (ezt írja: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez).
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:30:19
  • gergely1991
    Windows alól megszűnt a Safari támogatása(minden nyomát folyamatosan tüntetik el megtalálható ugyan az utolsó verziója hivatalos úton, de némi nyomozásba kerül)....
  • Blum
    WinXP SP3 még mindig HIVATALOSAN támogatva van a Mozilla által. Amúgy meg open source projektről van szó, ebből ered a non-profit* mivolt.

* Több száz millió dollárokat söpörnek be javarészt a google által, úgyhogy ez a non-profit dolog egy kicsit sántít :)
  • kl24h
    Újratelepítettem, de ugyanúgy megvan a hiba, kivéve a yahoo messenger, legalább most megjelenik az ablak, de most sem tudja letölteni.

"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített." <<<<< Ezt ÉN mondtam és akiknél speciális probléma volt, mindig bevált!!!

Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba. <<<<< Ez nemcsak az én gépemen van így, hanem sok másnál is!!!!

Az egy dolog, hogy esetleg működik Windows XP, de ha nem tesztelik le, akkor.... Igaz a Mozilla egy non-profit szervezet.... Ha valamilyen szoftver nem működik rendesen Windows XP-n, akkor legalább írják oda, hogy a Windows XP nem támogatott.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 19:52:12
  • Blum
    Nem Windowst használok és a 32 bit is ugyanúgy lejön. Igen, Windows alatt is.
    Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba.

"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített."

Ezt mégis ki mondta? :D
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:26:08
  • kl24h
    Látom 64 bites Windows-t használsz, mivel az iTunes64Setup.exe jelent meg, nálam 32 bites van és Windows XP SP3. Látom a letöltési ablak is más, kipróbálom, hogy újratelepítem a Firefox-ot, mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített.
  • Blum
    Tökéletesen működik mindegyik.

Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:17:46
  • kl24h
    Tehát végeredményben ez a probléma azoknál az oldalaknál történik általában, ahol mikor valamit le akarsz tölteni és mikor klikkelsz a letöltésre az oldal betölt egy másikat, mint pl. "hogy megköszönik hogy minket választottál" vagy más.
  • kl24h
    Itt van egy másik program: Yahoo! Messenger, ennél még az ablak sem jelenik meg mikor klikkelek a Download Now-ra.
  • kl24h
    Próbálj letölteni valamit az apple.com oldalól pl. az itunest próbáld letölteni vagy a QuickTime-ot (tehát az általános beállításoknál ne úgy legyen beállítva hogy egy adott mappába töltse le, hanem úgy hogy kérdezem rá). Tehát az történik, hogy egy rövid időn belül (szerintem 1 másodperc), amíg kiválasztod, hogy hova töltse le, elveszíti a kapcsolatot és nem csinál semmit sem. Ha pedig úgy van beállítva, hogy egy adott mappába töltse le, akkor le tudja tölteni.