19494
-
kl24h #18803 Valószínűleg meg van terhelve a gép: fölösleges kiegészítők a böngészőben, esetleg vírus, gyenge gép, antivírus maximra állítva és közben gyenge a gép, kevés hely a C-n, amin van a Windows, sokminden lehet.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.05.02. 21:00:32 -
#18802 Pontosan a kérdésre válaszoltam. Nem megoldást kerestél, hanem megkérdezted, mitől van... ;-)
Legközelebb azt kérdezd, amit tényleg kérdezni szeretnél!
Én szívesen válaszolok minden kérdésedre. :-D -
#18801 Ez aztán KURVÁRA megoldotta a hibaforrásomat ezért kár koptatni a billentyű. -
#18800 ???????? -
#18799 Ez azért van, mert nincs halálbüntetés és így a szoftvercégek vezérigazgatói nem vállalnak igazi felelősséget. -
#18798 Srácok egy kis segítséget kérnék
Mitől van az hogy bizonyos oldalak megnyitásánál szinte egérdermedésig lefagy a gépem Pl ha az imgur oldalát nyitom meg rendszeresen lehal a rendszerem egy kis időre és közben kapar a winyóm mint őrült?
-
howarju #18797 Szia!
Menj a C:\Windows\System32\Macromed\Flash könyvtárba, és ott keresd meg és nyisd meg szerkesztésre az mms.cfg fájlt.
Így nézzen ki: AutoUpdateDisable=0
SilentAutoUpdateEnable=1
ProtectedMode=0
Ha az utolsó sor, (védett mód) nem szerepel benne akkor pótold, és állítsd 0-ra az értékét!
Ezután indítsd újra a PC-t! Nálam régóta így működik és semmi gond nincs vele! -
#18796 mi a baja a firefoxnak
kb 10 percenként kifagy
a flash összeomlik
lassan azt kell leírnom hogy a legszarabb böngésző
ja és még valaki kötözködne kb 5 kieg van csak fent tehát nem azok zavarnak -
#18795 Pár napja az FF átméretez minden gif et az eredeti felbontására ez valami uj feature? mit lehet kezdeni ezzel?:) -
Blum #18794 Lehet benne valami. Nyilván az oldalad új funkcióját elsősorban arra a termékre optimalizálod ami szintén a tied (webkit)
A YT meg az egész google bőven van akkora fellegvár, hogy azt csináljanak amit akarnak. Ráadásul ez nekik duplán megéri, mert YT-ot mindenki használja, a paraszt meg nem azt mondja, hogy "hát akkor várok a FF-ra" hanem inkább használ krómot. -
#18793 Ok, csak arra gondoltam, esetleg a Google direkt kib@szik velük a Youtube nehézkes lejátszásával, ami csak Chrome-on megy / mehet rendesen. -
Blum #18792 Az FF hibája...mit gondolsz, miért nincs még mindig engedélyezve az MSE firefoxban? Ezerrel dolgoznak rajta már a 33-as verzió óta, azóta mindig ígérgetik, hogy majd a következő verzióban már lesz yt 60fps. Aztán nincs.
FF Hello-t meg ilyen baromságokat tudnak fejleszteni de a szemetüket megjavítani azt már nem. -
#18791 Miféle stabilitási problémák? A FF vagy a Youtube hibája?
Mert a Youtube a Chrome-on mindig is sokkal jobb és gyorsabb... -
Blum #18790 about:config
Jobb klikk, új, logikai
media.mediasource.ignore_codecs, true
Ennyi. Nem véletlenül nincs engedélyezve default, stabilitási problémák léphetnek fel. Ha nagyon komoly perverziót érzel a yt 60fps iránt, akkor dobj fel egy chrome-ot. -
#18789 Csáó.
FF-ban hogy lehet előcsalni a 60 FPS-es youtube videókat? Akárhogy állítom ugyanúgy 30.
-
#18788 Köszi!
Ki/mit használ még? -
TomBond #18787 Program: aTube Catcher
Fox kiegészítő: FlashGot
Én ezeket használom. -
#18786 Sziasztok,
Ajánljatok már nekem olyan programot/(firefox) kiegészítőt, amivel lehet letölteni mondjuk IndaVideo-ról és Youtube-ról is videókat.
Köszi -
#18785 muhahahaha -
#18784 A youtube videókat mostanában nem akarja betölteni... :-S -
kl24h #18783 Mozilla Firefox böngésző: Fájlok letöltésével kapcsolatos hibákról.... -
horgosiimre #18782 Szevasztok ismét! Az is kiderült -már sokadszor- a gép jó, a szoftver jó, én vagyok láma. Egy pár perces "tö....lés" árán az egérbeállításokal sikerült rendbeteni a funkciót. -
horgosiimre #18781 Szevasztok! Firefox-Win 8.1-ben vajon mit tehetek rosszul? A kedvenceket szeretném rendezni a bookmarks mappa Unsorted bookmarks részéből, az Unsorted bookmarks-ban rákattintok az áthelyezni kívánt kedvencre(weboldalra)- azonnal ráugrik a kedvenc weboldalára, azaz, nem "fogja meg" azért hogy áthúzhassam a témájának megfelelő mappába. Úgy tűnik, mintha nem a "megfogás" funkció működne, hanem a kattintott weboldalra azonnali ugrás parancsa. Valamiféle egérbeállítási probléma lehet? A Firefox-ot már frissítettem, a Win 8.1-ben elvégeztem a hibakeresést, Emisoft-al, Malwarebyte-el, Ccleanerrel, Win Defenderrel elvégeztem a tisztítást (rengeteg karanténba helyezendő izét találttak ezek a programok) Talán valami hardweres probléma lehet? Az egér nem települt megfelelően? Azért furcsa, mert b. másfél évig megfelelően működött kedvencek mappa összes általam használt funkciója.
-
#18780 Azert en mar attertem a Pale Moonra, bar az is igay, hogy vegulis ez is egy FF -
kl24h #18779 Azért nem épp ilyen vicces a dolog! Van olyan eset, amikor az Internet Explorer jobb mint a többi. Van olyan eset, amikkor a Mozilla a legjobb. De általánosan a Mozilla Firefox a legjobb. -
Blum #18778 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
kl24h #18777 Internet Explorer? -
#18776 Ez a hulladék minden frissítésnél szétcseszi a skint a beállításokat és a kiterjesztéseket is törli.
Mióta opera váltott chrome enginere nincs egy értelmes böngésző... -
Blum #18775 Chrome-on is szar néha a chat. -
kl24h #18774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Internet Explorer 8-nál azt írja: HIBA: Túl régi a böngésződ a chat használatához... és a Mozilla Firefox 35.0 pedig amit lentebb írtam: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez, itt szerintem akkor azt kellett volna írja, hogy HIBA: Túl új a böngésződ a chat használatához...
A másik dolog, ami nem tetszett a Firefoxnál, hogy volt olyan eset, amikor egyszerűen eltűnt a Taskbar-ról ekkor csak az Alt+TAB gombbal tudtam előhozni. Ritka esetben történt meg, de megtörtént. Még volt egy ilyen program, ami ezt produkálta, de most nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:41:55 -
kl24h #18773 Igen már csak az 5.17 verzió van meg.
Blum: Pedig pont Mozilláék mondták hogy non-profit szervezet.
Nálatok megy a chat? Mert mióta újratelepítettem, azóta nem megy, tehát a tegnaptól (ezt írja: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez).
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:30:19 -
#18772 Windows alól megszűnt a Safari támogatása(minden nyomát folyamatosan tüntetik el megtalálható ugyan az utolsó verziója hivatalos úton, de némi nyomozásba kerül).... -
Blum #18771 WinXP SP3 még mindig HIVATALOSAN támogatva van a Mozilla által. Amúgy meg open source projektről van szó, ebből ered a non-profit* mivolt.
* Több száz millió dollárokat söpörnek be javarészt a google által, úgyhogy ez a non-profit dolog egy kicsit sántít :) -
kl24h #18770 Újratelepítettem, de ugyanúgy megvan a hiba, kivéve a yahoo messenger, legalább most megjelenik az ablak, de most sem tudja letölteni.
"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített." <<<<< Ezt ÉN mondtam és akiknél speciális probléma volt, mindig bevált!!!
Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba. <<<<< Ez nemcsak az én gépemen van így, hanem sok másnál is!!!!
Az egy dolog, hogy esetleg működik Windows XP, de ha nem tesztelik le, akkor.... Igaz a Mozilla egy non-profit szervezet.... Ha valamilyen szoftver nem működik rendesen Windows XP-n, akkor legalább írják oda, hogy a Windows XP nem támogatott.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 19:52:12 -
Blum #18769 Nem Windowst használok és a 32 bit is ugyanúgy lejön. Igen, Windows alatt is.
Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba.
"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített."
Ezt mégis ki mondta? :D
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:26:08 -
kl24h #18768 Látom 64 bites Windows-t használsz, mivel az iTunes64Setup.exe jelent meg, nálam 32 bites van és Windows XP SP3. Látom a letöltési ablak is más, kipróbálom, hogy újratelepítem a Firefox-ot, mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített. -
Blum #18767 Tökéletesen működik mindegyik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:17:46 -
kl24h #18766 Tehát végeredményben ez a probléma azoknál az oldalaknál történik általában, ahol mikor valamit le akarsz tölteni és mikor klikkelsz a letöltésre az oldal betölt egy másikat, mint pl. "hogy megköszönik hogy minket választottál" vagy más. -
kl24h #18765 Itt van egy másik program: Yahoo! Messenger, ennél még az ablak sem jelenik meg mikor klikkelek a Download Now-ra. -
kl24h #18764 Próbálj letölteni valamit az apple.com oldalól pl. az itunest próbáld letölteni vagy a QuickTime-ot (tehát az általános beállításoknál ne úgy legyen beállítva hogy egy adott mappába töltse le, hanem úgy hogy kérdezem rá). Tehát az történik, hogy egy rövid időn belül (szerintem 1 másodperc), amíg kiválasztod, hogy hova töltse le, elveszíti a kapcsolatot és nem csinál semmit sem. Ha pedig úgy van beállítva, hogy egy adott mappába töltse le, akkor le tudja tölteni.