19494
-
EK1TEP #13203 Mi újság van a 3.6-al??
Nálam szinte minden letöltésnél lefagy az egész böngésző! -
Madmano #13202 Köszöntem. -
#13201 köszi szépen!
a másodikra akkor tovább keresem a megoldást, végignéztem configban a tab-os sorokat, de egyik se tűnt ennek -
#13200 Nem kompatibilis még vele, írják is a játék oldalán. Nem a Fierox a hibás hanem a játék fejlesztői mert nem is böngészőben kell játszani azt a játékot mégis onnan kell indítani..vicc. -
Madmano #13199 A 3.6ossal meggyűlt a bajom.Fel akarom rakni a BF Heroes-t.Ok,belépek az oldalon,play now gomb,települ a kieg,ami kell.Aztán a Firefox ugye újraindul.Régebben ezután kezdte installálni a játékot.Most nem.Újraindul,aztán megint felajánlja a kieg telepítést.Most akkor mi van?????????? -
404 #13198 hopp, nem ez a probléma, bocs
nem tudom, mi lehet nálad a baj -
404 #13197 eszközök -> beállítások -> lapok => "hivatkozás új lapon való megnyitásakor átváltás rá azonnal" - pipa -
#13196 nálam megmaradt a pipa, about:configban is állítottam, mindhiába :\
1: ezt én is utálom, about:congfigban keresd meg a browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent nevű változót és állítsad false-ra
2: nem tudom, mi lehet :| -
Garfield #13195 bővítmény =/= kiterjesztés
A bővítmény a Flash, Silverlight, Java, stb. plugin-ekre vonatkozik, a vacuum places improved viszont extension. -
#13194 De a te képed vistán vagy win7-en készült az enyém xp-n.
Egyébkéntmeg mindenkinek más tetszik ezen kár vitatkozni nekem pl a te képes már túl sok de lehet valakinek meg az tetszik. -
#13193 A HTML5 még nem szabvány, mert nincs kész. -
#13192 ha valaki jártas a témában kifejthetné hogy most mi a pitli van a Youtube html5 tesztjével. a Firefox nem támogatott böngésző, mert nem támogatja a h.264 codec-et, valami más cucc van benne. akkor most végül kitörölhetjük a html5 videó támogatással mert X böngésző A-t támogat, Y böngésző meg B-t és az egész csak egy elborult elme álmaiban szabvány?
youtube blog -
#13191 Görgetés nekem is fura volt először, de aztán megnéztem a beállításoknál, és a frissítés valamiért kivette a pipát a finom görgetés elől...
Más:
1. Update után az új lapot megint nem a "sor végére" teszi, hanem az aktív lap mellé, ezt hol tudom visszaváltoztatni?
2. Illetve ehhez tartozik még, hogy ha új lapra nyitok valamit (akár görgővel kattintva rá, akár jobb klikk - megnyitás új lapon), nem tölti be azt az oldalt, csak megjelenik az új lap, címsorában ott a link, de csak szürke lapot kapok. Ez mitől lehet?
Egyikre se találtam semmit a beállítások közt, úgyhogy ha tudja valaki, megköszönném. :) -
#13190 nálam is felment a 3.6 és mintha a finom görgetés nem lenne annyira... finom :\
mondjuk egyből feltettem a glassy foxot is (eddig azért nem, mert simple rss miatt szarul nézett, az meg nem komp. a 3.6-tal), de azt letiltva sem érzem, hogy olyan lenne, mint volt
más tapasztalt ilyet? -
#13189 Üdv !
Fast Dial extentionhöz kellene hasonló téma mint ez , vagyis hogy a tumbnailek átlátszó keretben legyenek . Esetleg arra van vmi addon hogy a flash videókon is menjen a lap görgetése ? Thx . -
#13188 A 3.6 verzióba bekerült ez:
"Bővítményfrissítő: A biztonsági sérülékenységek elleni védelem érdekében a Firefox jelezni fogja, ha egy bővítmény már elavult, és újabb verzió érhető el hozzá."
Ha nem jelez rá, hogy elavult, legalábbis nálam nem jelez rá, mert én is használom, akkor biztos jó, sőt én is azt mondom hogy jó, mert nálam működik.
3.6 FF verzióra meg ---> -
#13187 frissítettem 3.6-ra
kérdésem az lenne, hogy csak vacuum places improved kieget használtam, a legutóbbi jó-e ehhez vagy hol találom az újat
illetve a speedyfoxxal ugyanez a kérdés?
köszönöm előre is
-
BBencze #13186 Szerintem azért a Firefox szebb. -
Cat 02 #13185 Kint van már honlapon is. -
#13184 Frissíts 3.6-ra, 2.0 már elavult. -
#13183 Mozilla Firefox 3.6 -
#13182 Chrome
Firefox
Szerintem a CÍhrome sokkal szebb a felső részén :) és be lehet zárni. -
Cat 02 #13181 Akkor hogy zárod be ? :o -
#13180 Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért de a 2.0-hoz,hogy lehet berakni kedvencek sávot a lapok és az eszköztár közé? -
#13179 Majd csak fél 6 kor lesz.
Emlékazem régen mikor kijött a 10-es opera mekkora őrület volt fél-1 órán belül lebénült az opera.com :D
Akkor az volt a szerencsém hogy a ph-n belinkelték ugyanígy mint most a FF-t tehát még idő előtt.
Most FF-nél megvárom, a hívatalost annál is inkább merrt hajrá Chrome!
Addig a FF nálam fekete pontos amég nem néz úgy ki mint a GOOGLE üvöskéje teháthogy xp-be sincs ott az a szürke sáv a piros x-el a tetején. -
#13178 De van, ma jelent meg. :) A hivatalos oldal mindig később frissül, Opera esetében is. -
-
#13176 Még nincs végleges 3.6-os Firefox, hivatalos oldalon az van hogy coming soon... -
#13175 Igen az. Ez egy másik link:
Mozilla Firefox 3.6 magyar (8.40 MB) -
#13174 Ha az iwiw feleületén kipipálod a "belépés titkosított csatornán" opciót, akkor sem megy a a Secure login kiterjesztés?
-
#13173 Nézegettem a FF kiterjesztéseket, amiket esetleg eddig nem próbáltál és állítólag jók:
Sxipper
Secure Password
És két jelszókezelő progi, nem kiterjesztés de mások használják FF-hoz.
Roboform
Mitto jelszókezelő
Utóbbi használata - Youtube segédlet -
#13172 hm utánaolvastam és tényleg... :) kiegészítőként volt eddig, most pedig alapból benne lesz
azért nem hallottam még róla :) -
#13171 igen? :)
mert én még soha életemben nem hallottam róla, pedig a firefoxot már szinte a megjelenése óta használom -
Cat 02 #13170 Szerintem ez a personas előbb volt, de igazából mindegy ^^ -
#13169 szépen lenyúlták a chrome "témakezelésést" :D:D -
Cat 02 #13168 What's New in Firefox 3.6 -
#13167 Végleges 3.6? -
#13166 Akkor neked mindenképp opera kéne ha nem nagyon értenek ilyenhez nem hiszem hogy rájönnek hogy az egeret kell elhúzni. -
#13165 Operának be kell lépnie IWIW-re én is használtam ott.,
Állítgasd kicsit mert lehet hogy valami nem jól van beállítva. Azt hiszem engem 1szer azértt nem engedett be mert nem az volt neki megmondva hogy minden sütit fogadjon hanem csak a látogatott oldalaktól.
Olyan kritériumokra amit írtál az Opera a legalkalmasabb mert nem jeleníti meg a jelszót. Csak az egeret kell elhúzni azt hiszem jobbra a jobb gomb nyomva tartásával és úgy enged be. -
#13164 hozz létre akkor neki is egyet(amit te használsz ha úgy akarod jelszavazhatod)