Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
MR tech toolkit

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akkor nem vagyok egyedül 😊 Én már rengetegszer letöröltem - visszaraktam és nem segített, ugyanúgy törölgeti a sütiket minden bezárásnál... Két hete Chrome-ot használok, de nem az igazi, de ha Firefox nem mentü a sütiket nemtudok visszatérni, ezért fordultam ide.
Casillas
én is pont emiatt akartam írni most, sütik megtartása szintén bejelölve, de hiába.... és ugyanúgy egyik napról a másikra változott meg magától, semmin nem állítottam semmit
feltettem most a 3.5-öt, és ugyanúgy kijelentkeztet, bármit csinálok

valakinek van ötlete?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Icebarney
Köszi!<#wave>

EZT tedd fel.
Icebarney
A Tab Mix Plus mikor lesz kompatibilis a 3.5tel?

DjDano
Ilyet még nem láttam, valami létrehozott a Firefox profil mappájában 392 db 17 megás places.sqlite.xx.corrupt fájlt. 6.5 Giga helyet foglal összesen. Mi a fityfene ez? 😄

Nekem állandóan kijelentkezik, mindenbõl, hiszen az összes sütit törli, mindegyiket minden egyes bezárás után, amikor az van beállítva hogy tartsa meg õket (amig le nem járnak) és valamiért egyik napról a másikra történt csak úgy...
Aquir
nekem az sg-n jelentkezik ki idõközönként :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!

Szügségem lenne egy kis segítségre, remélem valaki tudna segíteni.
Valamiért állandón törlõdnek a sütijeim, pedig be van kapcsolva, hogy tárolja, ne törölje ki, minden beállítás, mégis minden bezárással törlõdik. Viszont az elõzmények, és jelsavak megmaradnak...

Elõre is köszi
RETROB0Y
uh
Egy kis gond van

frissült a firefoxom és azt irja a Norton Toolbar és a többi Norton cucc nm kompatibliis vele

Nah most akkor mivan?
Pedig nm ugy van hog a retail böngészõvel mennek a cuccok?

Solten
Nagyon baba. Gyorsabb.

Saor Alba

Zeller01
változott valamiben ez a 3.5?
link:
Firefox 3.5
én nem veszek észre semmi változást.
nem mint az új safari-ban. az látványosabb... igaz akkor is ezt fogom használni <#gonosz1>

. : Z E L L E R : .

bigapó
ez vicces. Én csak bementem a súgóba és indítottam egy frissítés keresést és már tölti is le😊

kérdésemre tudja valaki a választ?

The Matrix has you...

Jaja, megérkezett mindenhová 😊
ProGabe
"de amíg nem hírezik ki"

akkor töltheted! 😊 igaz, még rc-t írnak, de a hivatalos letöltõoldalon már sima 3.5-nek jelölik. tehát már biztos, hogy az rc3=final 3.5

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

2es-3as frissülésre nem is vártam, egész verziószám váltás szerintem más tészta.
Persze ha már kint lesz a hivatalos oldalon és épp nem lesz jobb dolgom felteszem, de amíg nem hírezik ki addig simán lehet, hogy az utolsó pillanatban észrevettek valamit amit még javítani kell... vagy valami ilyesmi 😄
A lényeg, hogy soha sem voltam az a türelmetlen fajta 😊
lck
Csak nagyon sokára.
[HUN]FaTaL
Auto updaten nem biztos hogy kint lesz, a 2es sem frissített 3asra.

http://goo.gl/gd6Zi5

Én majd szedem, ha szól az auto update 😊 Sok éven át megvoltam nélküle azon a pár órán már nem múlik semmi.
ProGabe
egyrészt a hivatalos oldalról is villámgyorsan lejön az a pár mega, másrészt ez még mindig nem hivatalos. 99%, hogy marad ez (tehát az RC3, mint végleges verzió), de nem hiába írják a hivatalos oldalon, hogy türelem, van még egy kis dolguk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
már rég megoldottad volna, ha kicsit kutakodsz a beállításokban. ott van külön fül a lapfüleknek, utolsó elõtti elõl vedd ki a pipát!

PrisonMan
Ezt a több füles dolgot miért tették bele automatikusra? :/
So ha csak 1 fülön vagyok miértvan benne az egész sáv? Nem lehet valahogy kivenni? Nem kell nekem az a + jel oda, jó nekem a megszokott Ctrl T...

PrisonMan
<#worship>

http://carloska.uw.hu/ ? jóféle trojai included? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Carloska
Firefox 3.5 Final Hun Gyors Letöltés!

ITT

bigapó
Sziasztok.

Problémám a következõ. Van egy oldal ahol netrádiót lehet hallgatni. Ezt egy windows media player-rel jelképezik is, ott lehet ki-be kapcsolgatni, meg állítani a hangerõt stb.
Eddig meg is jelent ez a kis panel, de tegnap újraraktam az xp-t (sp3) és most csak egy fehér téglalap van ott. jobb gombbal elõjön a menüje a WMP-nek, de engem zavar, hogy nem a régi panel van. Elõször zenét sem játszott le, most azt már megoldottam egy plugin-nel.

Tippetek szerint ez mitõl lehet és mi rá a megoldás?

The Matrix has you...

más plugin nélküli videólejátszás igen jó, de amúgy meg.

Sziasztok,

Ebben az új 3.5 -ben hogyan lehet a könyvjelzõ eszköztárba mentett oldalak fav. ikonjait megtartani ???

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

lck
Jó de te feltételesen írtad! Ezért gondoltam, hogy beírom!
<#worship>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Ezt linkeltem nekik, sztem ez korrekt.
én meg görcsöt kapok személy szeirnt a kéeprnyõ felét kitakaro, félóráig töltödö banneroktol, igényes és praktikus banner meg igen ekvés topicban van sajnos igy esetek 90%-ban jobban járunk ha nincs is 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ProGabe
? csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy én már ugyanezt beírtam a #11579-ben. persze ez nem oszt, nem szoroz

Szeretem ha szép a fórum na.<#zavart1> Eddig nem volt ilyennel probléma. Már 2 moditotyikba is beírtam. Most biztos sok a dolguk dzsekóéknál. <#finom>
Én már rc1 óta használom a 3.5-t amúgy. Semmi változást nem veszek észre.
Na jó csak neked! Holnap jelenik meg a 3.5!
<#beka2>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

én meg nem hiszem el hogy ez a legnagyobb problémád... 😊

Megtetetünk házigazdának és majd Te beraksz egyet 😊
ProGabe
tizenegyöthetvenkilenc 😛

Nem hiszem el h egy bannert nem lehet berakni...
Aquir
yee! :p 😊

Holnap jelenik meg a 3.5!

Hoppá, és tényleg. 😊
Hát akkor ennyi, várok a 4.x-re.

Azért arról tudjál, hogy ez nem hivatalos Mozilla cucc... 😊
http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox😄ownload
Nem floodolás képpen írok ennyit, csak olyan hülye vagyok, hogy véleményírás után kerestem rá rendesen.
Itt van 3.5RC2-bõl x64 verzió (2009.06.20), meg van 3.6 prealpha is, az 2009.06.03-as, és ahhoz Visual C 9-es DLL csomagot kell telepíteni.

Firefox 3.2a1-pre.en-US.Win64.installer.exe - ez van fent a gépemen, ez 2009 január 11-i.
Van egy olyan változat is, hogy Firefox 3.6a1-pre.en-US.Win64.installer.exe, ez meg 2009.április 4-i dátummal jött ki, de ehhez fel kellett volna telepíteni bõvítményeket amik nélkül nem megy, és azt nem kockáztattam.

"FFbõl eleve nincs 64 bites."

Eee .... öööö, igen? Ez érdekes, mert nekem a W7 alatt a 64 bites FireFox a böngészõm, csak az még valami alpha verzió és elég régi, akkor még úgy volt 3.1 lesz az új FF, utána találták ki a 3.5-öt. A flash oldalakhoz meg (Adobe gebedjen meg) a 32 bites IE8-at használom.
Megjegyzem, hogy utánaolvasva voltak infók 2008 március(!) körülrõl egy 64 bites flash techpreview-ról a neten Windows alá, és volt hír róla, hogy Linux alá volt nem publikus béta 2008 novemberében. Mi a fenét tökölnek ennyit rajta? Bezzeg az MS Silvcerlight meg megy mindkét platformon 32 és 64 bites böngészõben is ...

Aquir
nekem sehol sem kérdezi meg hogy megjegyezze -e (mondjuk azért gondolom mert nem jegyzi meg automatikusan) -> de a google-on, gmail-en, iwiw-en megjegyzi, mert ott a weblapon van bejelölve a négyzetben hogy megjegyezze, szóval gondolom az külön van 😛

Ott nincs olyan lehetõség (legalábbis én nem látom) hogy kérdés nélkül megjegyezze a jelszót. Valahol olvastam olyan kiegészítést ami a jelszavakat kezeli, de nem találom. :-(