19494
-
#13163 nincsen -
#13162 És a windowsban nincs több profil? Mert akkor neki az FF másik profilt tölt be, a saját appdatajábáól. -
#13161 ja és informatikai szempontból 1.0 -ás userek, szal attól nem kéne félnem, hogy bill kombinációkkal próbálkoznának, szal az tökéletes megoldás lenne nekem -
#13160 mert nem egyedül használom a gépet, és másnak is van iwiw accountja aki szokta használni a gépet :) nem lenne szerencsés ha leülne a gép elé, iwiw.hu, és már bent is lenne a profilomban :) -
#13159 iwiwen miért nem használod az ottani megjegyzést? és akkor be sem kell lépned, belép amikor beírod a címet -
#13158 én csak egy javascript védelem elindítása bejelentkezéskor opciót találtam, azt bekapcsoltam, most már a bill. kombináció lenyomásakor csak egy "villanás" történik, be sem illeszti a jelszót :D (még mindig iwiw :))
opera lehet, hogy jó, de inkább kihagyom :) inkább gépelek kézzel jelszavakat :D
bár bizakodom, hátha más ismer vmi jóféle kiegészítőt ami jól működik -
#13157 Volt valami javascript secure login vagy mi a beállításainál azt pipáld be és belép mindenhova. itcafen ki is írja hogy rossz a jelszó.
Pedig az Opera jó. :) -
#13156 Thx, azt már néztem, ha a Secure Login -re gondolsz
az nemtom mér, nálam nem működik rendesen, pl iwiw -re se akar bejelentkezni
direkt kipróbáltam hogy elmentettem az iwire a jelszót, mesterjelszó nemvolt, felmegyek iwiwre, bill.kombináció, beírja a jelszót, és nem jelentkezik be, mintha nem lenne jó a jelszó :) pedig jó jelszó van elmentve, és az iwiw sem írja ki, hogy rossza jelszó, egyszerűen csak "látszólag" akar bejelentekzni, újratölti az oldalt csak :)
megspékelve ezt mesterjelszóval még macerább, mert rámegyek iwiwre, mesterjelszó popup, amit ha lecancelozok és utána a secure login bill.parancs, akkor ismét feldobja a mesterjelszó popupot, ahova hiába írom be a jelszót, ismét a fenti tünetet produkálja :D
kösz a tippet btw :) operára pedig nem váltok csak emiatt, nem szimpatikus nekem az a böngésző -
#13155 Állíts be mesterjelszót és pár napja linkeltem egy kieget, ahol beállítható hogy billentyűkombinációra lépjen be. Sajnos nekem nem jött be, mert a formokat nem jegyzi meg.
Vagy használj Operát, abban ez benne van és a jelszavakat sem jeleníti meg. -
#13154 nem rossz, nem rossz... :)
csak az a nyamvadt popup zavar, ahol kéri mindig a mesterjelszót
sokkal jobban tetszene ha mondjuk egy csak általam ismert billkombinációval kitöltené a logininformációt az adott oldalon és bejelentkezne
persze ha nincs ilyen specifikusan akkor a mesterjelszó is jobb mint a semmi, kösz a tippet :) -
#13153 És ha a "mesterjelszó" funkciót alkalmaznál?(gyári/beépített jelszókezelő) -
#13152 kéne nekem egy normális jelszókezelő kiegészítés ff -hez
olyasmi kéne, amibe elmentek url -> username/password párosokat amiket elment (persze biztonságosan, mondjuk kódolva és jelszóval védetten) és ezeket különböző bill. kombinációkkal lehetne használni bejelentkezéshez
csakmert tököm televan, hogy mindig be kell gépelni csomó oldalon a jelszót, macera :) a beépített jelszókezelő azért szart, mert auto bejelentkezik, másrészt egy kattintás a beállításokban és bárki megnézheti a jelszavakat
ötlet, tipp, valami? :) -
#13151 Kösz szépen! -
#13150 searchload options -
#13149 Keresek egy addont régen használtam csak aztán volt format stb. és azóta nem találom:/ A lényege, hogy ha a keresőbe beírtam valamit akkor új lapon megnyitottam majd törölte a dobozból a szöveget.
Köszi előre is! -
#13148 Nem tok angolul :) -
Garfield #13147 Olvasnivaló -
#13146 Nem lesz Firefox 3.7 -
#13145 Bocsi találtam 1 számomra érdekeset a wikipédia FF cikkéből.
Most akkor ez hogy van ? Nem csak a Chrome küldözget mindenfélét a GOOGLE-nek ?
mert ugye eddig ez volt a kedvenc támadási felület ellene.
"A Google és a Firefox viszonya
A Mozilla Corporation és Google közti megállapodás a média figyelmét sem kerülte el. Különösen igaz ez a fizetett ajánlási megállapodásra.[203][204] A Firefox 2-ben bevezetett adathalászat elleni védelem jelentős vitákat váltott ki.[205] Az adathalászat elleni védelem alapértelmezetten be van kapcsolva, és a listáját a Google szerveréről kétóránként frissíti.[206] A felhasználó nem változtathatja meg a grafikus felhasználói felületen keresztül,[207] és arról sem kap információt, hogy ki az adatszolgáltató. A böngésző minden egyes frissítési próbálkozáskor sütiket küld a Google-nak.[208] A Mozilla Alapítvány a 2007 elején megjelent verziókba újabban egy opt-in biztonsági szolgáltatást is beépített. Ez az adathalászat elleni szolgáltatás valós idejű védelmet biztosít azáltal, hogy minden meglátogatott URL címet ellenőriztet a Google-lel.[209] A személyes adatok interneten történő védelme érdekében fellépő bizonyos csoportok aggodalmukat fejezték ki mondván, hogy a Google felhasználhatja ezeket az adatokat, bár a Firefox adatkezelési szabályzata kijelenti, hogy a Google nem használhatja fel a személyes információkat más célra, csak az adathalászat elleni védelemhez.[206]" -
#13144 OMG!
Valamit én is találtam, de az nem ilyen brutál!
Köszi, majd win7 alól letépem :] -
#13143 Jaja, sokkal. -
#13142 én 3.5.7 + speedyfox + vacumm-mal nagyon gyorsan tolom a netet
ha ezt megcsinálnám rc2-re még gyorsabb lenne? -
#13141 http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=746714 -
#13140 Én is próbálgatom az Operát. (most 10.5 beta)
Nagyon tetszik, gyors, a görgetése valóban jobb mint a FF böngészőé azonban azt a kicsit elitista attitűdöt ami Opera fórumokon lehet tapasztalni nem látom igazoltanak.
A FF-ot is nagyon gyorsnak érzékelem (3.6 RC2 még jobb e téren), a kiterjesztésekkel pedig teljesen fazonra szabható.
A reklámblokkolója gyakorlatilag mindent blokkol, az Opera beépített reklámszűrője nekem az újdonság erejével hat.
Amikor feltettem a normál verziót (nem bétát) akkor utána kellett néznem, hogy miképp lehet blokkolni a reklámokat mivel olyan banner-eket láttam amiket FF alatt sosem.
Most vagy nincs alapból benne vagy ha van akkor elég gyöngén szűr.
FF gyorsítására én ezeket a trükköket, kiterjesztéseket használom a felsoroltakon túl.
FF gyorsítása by Ajnasz
Fasterfox kiterjesztés -
#13139 én spórolok az energiával minek zabálja az erőforrást ha 2-3 órát nem vagyok itt -
Cat 02 #13138 Igazából startup is hülyeség. Én elindítom a böngészőm és megy addig amíg ki nem kapcsolom a gépet. -
#13137 Én is azért nem használok operát mer tök tele van hogy napi 5 ször kiirja hogy bocsi de ez sajnos nem fog menni...
Attól hogy te nem láttál ilyet másnak bizony lehet főleg ha tényleg kihasználja a netet és megy ide oda mert fóürumokon sok operásról derült ki van kb 20 bejáratott oldala és azt nézi naponta így jó hogy nem ütköziik "balhéba"
FF abszolút nem teherautó nálam csak a gép bekapcs utáni első start a lassú. [b]ez is kábé 2 másodpercel lassabb mint az opera [!b] ezen kívül gyorsan indul böngészési sebességbemeg szerintem gyorsab mint az opera a FF 3.6 főleg az RC2. -
#13136 Az opera beépített szürője sem tökéletes nekem csak azután lett jó mikor telepakoltam hogy miket blokkoljon. -
#13135 Az ajnászoson kívül belinkelnéd nekem a másik 2 címét amit be kell illeszteni ?
köszi -
#13134 Én még operánál nem láttam ilyen hibaüzit, általában az adblockot szűrik.
Narxis: Én meg inkább nézem azt a 3 oldalt IEből, minthogy egy bugos lomha döggel szenvedjek. Kipróbáltam a 3.6-ot is de ugyanolyan lomhának tűnt úgyhogy visszatértem az Operához. -
#13133 én 3.5.7 + speedyfox + vacumm-mal nagyon gyorsan tolom a netet
ha ezt megcsinálnám rc2-re még goyrsabb lenne ugyanilyen biztonság mellett legalább? -
#13132 Ez azért húzós, anno mikor próbálgattam Operat, főleg ezért uninstalláltam.
Inkább elviselem, hogy a Firefox vagy IE 0.0000000000000000000001 másodperccel később indul el vagy tölti be a lapokat, mint hogy ne tudjak rendesen használni oldalakat. -
Cat 02 #13131 De nincs rá annyi kiegészítő :)
+ van olyan oldal ami nem enged be, ha reklámszűrőd van ^^ -
#13130 Persze, de minek is amikor az opera villámgyorsan indul és beépített reklámszűrője van? Gyorsabb a böngészés is. -
#13129 Adblock: hufilter + Ru AdList + Ajnasz's list Mindent fog mint zöldfesték. Én reklámot nem sokat látok.
NoScriptben a biztonságos (bevált) oldalakat engedélyezed és megjegyezteted - kész. Tudom macerás de csak először.
-
#13128 Adblock nekem is van 2 lista van benne 1 alap meg valami magyar. korrekt alig van reki.
newkem nem rögzít előzményeket így is gyorsul.
noscript sok hasznos dolgot is blokkol
-
#13127 Vacuum kitakarítja és töredezettség mentesíti a kedvencek, előzmények adatbázist. - Nálam minden 20. Firefox indításnál automatikusan lefut. Gyorsul magának a FF-nak a betöltődése.
Az Adblock nem engedi letölteni a különböző reklám objektumokat - így a hasznos adatforgalomra több sávszélesség jut. ( Nem szabad túl sok szűrőt felvenni, mert az már lassít. )
A NoScript szintén nem enged lefutni folyamatokat, így több erőforrás jut a hasznos dolgoknak.
A Tweak Network a letöltési szálakat és csomagméreteket optimalizálja. Olyan mint amikor pl: több szálon futó letöltésvezérlőt használsz. -
#13126 hogyan ? -
#13125 yess -
ott a pont. Még a Tweak Network-ot említeném.