Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
am érdemes letölteni a 3.5-öt, vagy még várjak vele? 😄

[Jakuza]
Hat nem tudom, en nem vettem eszre semmifele gyorsulast a 3.5-nel, ellenben van amikor kilepesnel az exe bentmarad a futo folyamatok kozott. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[HUN]FaTaL
Én is balkezes vagyok de a ctrl+tabot megszoktam már. 😊

Lehet nem a tabmix plus hanem a tabscope csinálja, hogy sorrendben vannak a tabok, nem tudom. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor boccs, a sample képeken volt más színû gombos is, amúgy nem használom az addont, csak találtam 😊
Az nekem is van. De igazából mind1, nekem jobban kézre is esik a ctrl+pgdwn, balkezesség ftw 😊
tommygear
hát a gombokat ezzel nem igazán tudom szinezni :S
[HUN]FaTaL
*tabmixplussal

Akkor az én firefoxom ez x akta... 😄
[HUN]FaTaL
A ctrl+tab a nyitvalévõk sorrendjében megy, legalábbis tabmicplusal.

Szerintem emellett nem is igazán hasznos, de ez persze szubjektív.
Nálam tabmixplus van fix tabszélességgel, 8 tab fér el egy sorba és ha megtelik automatikusan nyílik új sor neki, nem kezdi zsugorítani a tabokat. 1680×1050-en elfér 😄
Viszont az ikonokat áttettem kicsire, azzal elég sok helyet lehet spórolni szerintem... már akinek sok ikon van kipakolva.
Ez biztos eszi a ramot ^^ Egyszer felraktam vmi hasonlót, csak képnézegetõ volt és felugrott 230k-ra 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A ctrl+tab a "bejárt útvonaladon" megy visszafelé és nem a tabok sorrendje alapján.
Amúgy nem tab+pagedown, hanem ctrl+pagedown. Pedig jól is írtam, nem tudom, honnan szülted oda a tabot 😄
Amúgy meg nekem, aki balkezes ennél jobban egy gyorsbillentyû se esik kézre 😄
ProGabe
ááá, ctrl+tab - elõre, ctrl+shift+tab - vissza. ehhez elég egy kéz is. na jó, ha valaki, akinek van akkora ujja, hogy eléri a tabot és a pgupot egyszerre, annak gratulálok 😊

meg ugye vannak mindenféle kiegek ehhez, hogy felhozzon egy kis ablakot, amin mutatja az összes tabot egyszerre(mint win7-ben az alt+tab), akár extar-csicsás módon is:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
köszi szépen
ProGabe
még mindig a fox az alapértelmezett böngészõ? nézd meg, hogy IE-vel csinálja-e, ahogy kell

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aquir
wow :|      oda a nyilaknak <#rinya>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ctrl+pageup/pagedown
tommygear
nincs valami mod amivel ezeknek a gomboknak a színét lehetne változtatni?

Aquir
És az miért van hogy nem tudok billentyûzet-nyilakkal váltani a tabok között, miután az egyikre rányomtam egérrel? (elõzõ verzióban ekkor ugye ki is jelölte amelyikre nyomtam)

?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Az a gáz,hogy elõzõ verziójú Firefoxnál nem volt ilyen gondom.Azt meg nem akarom,hogy folyamatosan fönn lógjon a gép a neten...

ProGabe
csinálj egy parancsikont a kapcsolatról és dobd bele az indítópultba. így win indulásakor máris tárcsázza a netet

[HUN]FaTaL
Nem, routerem van.

Az enyémre nem tudsz mondani semmit?#11660

[HUN]FaTaL
Akinek a tabmix plus szórakozik, inkább tegye fel a legújabb pret és az rendesen mûködik. 😊

[NST]Cifu
Akinek a Tab Mix Plus szórakozik, az sûrgõsen kapcsolja ki az Undo Closed Tabs Button plugint, ugyan is 3.5-ös tûzróka alatt összeakadnak. Az elmúlt 2 órában emiatt anyáztam keményen, és veszett oda kb. 50 tematikusan megnyitott ablakom. Mondjuk az én hibám, értelmes pluginhasználó ember nem vált egybõl frissebb Firefoxra, hanem mindig vár pár hetett, hogy a pluginek frissülhessenek... :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hahó.Fölraktam az új 3.5öst(pontosabban frissítettem rá).A gondom az,hogy adsl-es vagyok és eddig úgy mûködött,hogy nyitottam a Firefox-ot,az pedig automatice dobta fel a kapcsolódás ablakot.Nah,ennél ez nincs!Indítom a Firefox-ot,elindul a böngészõ,de nem tud kapcsolódni.Kiírja,"Probléma az oldal betöltése közben"aztán jóccakát.Külön kell fellépnem a kapcsolatok közül és úgy megy a bringa.A Vezérlõpult,Hálózati és internetes kapcsolatok,Internetbeállítások-nál a Kapcsolat fülön be van pipálva a "Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása".Ez eddig is így volt.Mi lehet a gond?

Casillas
a cookies.sqlite törlése és az about:config-ban a clearonshutdown átállítása megoldotta a problémát (legalábbis most jó 😊), köszi szépen a segítséget <#worship>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Shep
Hogyan tudnám elérni, hogy a címsorban az egész cím egyszínû fekete legyen, ne pedig ez az új félig halvány félig fekete újítás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
%appdata%\mozilla\firefox\profiles\%random.név%

itt lesz egy cookies.sqlite fájl -> töröld le!

amúgy új profilt is csináltál? mert az egy dolog, hogy letörlöd a foxot, attól a beállítások még megmaradnak. vagy csinálj új profilt, vagy kézzel is töröld ki, amit ki kell. már kismilliószor linkeltem, most megteszem még egyszer, utoljára: így kell

ezek után nézd meg, hogy a beállításokban nincs-e beállítva, hogy mindig törölje az elõzményeket!

aztán ugye lehet, hogy valami kiterjesztés a ludas. csökkentett módban kell futtatni a rókát, hogy kiderüljön, így van-e

about configot is kicsit meg lehet nézni, ilyen pl, hogy privacy.clearOnShutdown.cookies természetesen legyen false-ra állítva

Aquir
még hogy neked! nem van bajom ezzel a paradoxonnal! :|

Érted egyáltalán h mi (volt) a bajom ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
de õ a pllluussz jjelree goonddoolltt <#wilting>

Aquir
ez biztos paradoxon :p

Solten

Saor Alba

Így megy, thnx!

Pedig nekem simán kikapcsolta! 1 tabnál nincs ott semmi.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Aquir
hogyan lehet csak 1 tab nyitva?? az hogy fordulhat elõ? :p

Egy oldal van megnyitva, régen ilyenkor nem volt semmi extra, most meg ott szerepel 1 tab ként...

Aquir
ez nem tesz vele semmit :p

Eszközök -> Beállítások -> Lapok -> A lapok fülei mindig látszanak elõl kiveszed a pipát!
Ennyi!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Aquir
mi az hogy csak egy tab?? az hogyan? 😛😊

Mert ha egy tab van csak, akkor felesleges oda az egész, ~20 px-t lehetne spórolni 😄

Aquir
Tudod én nem zárom be gyakran a firefoxot mint "egyesek", hanem én használom 😉

FZoleee
Jó, hogy észrevetted 😄DD Igen, új ikont kapott 😊
Aquir
csak nálam változott meg a Firefox gyorsindítás ikonja? (nameg amit kijelez a firefoxban) :p

Aquir
minek :p

Wreck86
Sziasztok!
Frissítettem 3.5-re.S a lapfüleknél,az aktuális mellett van egy kis "+" jel,mint új lap létrehozása.Azt onnan valahogy ki lehet szedni?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Casillas
írtam emiatt prohardver fórumra, majd beírom ide, ha kapok valami hasznos segítséget

Vivimos por ti, vence por nosotros.