19494
-
Garfield #13243 Miért, az iGoogle hogy jegyzi meg a beállításaidat? :-)
Nekem a többtucatnyi RSS-en kívül van benne Gmail, Google Calendar, időjárás meg amerikai TV műsor (mikor milyen sorozatot lehet tölteni :-)), egyéb alkalmazás nem érdekel. A füles megoldás szerintem sokkal jobban áttekinthetőbbé teszi az egész felületet, mint ahogy a Google-nál oldották meg. -
#13242 Megnéztem, de eléggé lassú oldal. Meg regisztrálni kell hozzá:D Alaklmazás keresője meg hú de rossz. -
Garfield #13241 iGoogle-hoz képest a Netvibes szerintem nagyságrendekkel jobb, ha az embernek mág megvannak a jól bejáratott RSS-ei -
#13240 Jééé! Nekem ez az iGoogle teljesen új. :D
Már nézegetem. :)
Annyit máris tudok, hogy Ő a nap csaja.
:DDDD
-
#13239 én se értettem az elején. aztán miután ugyis mindig a firefox googles kezdőoldalát használtam, gondoltm átváltok az iGoogle-ra. abba lehet pakolni rss readest, naptárt, gmail-t, stb.t sok kis alkalmazást, mint pl a startlap, csak reklám nélkül.
meg mióta dolgozom van hogy 1-2 napig nem jutok gépközelbe, és hogy időrendbe olvassam a híreket. teszem azt olvasom sorozatjunkit meg commentcomot. jön egy uj info egy soriról, akkor előszor azt olvaosm el aki először közölt róla infot:D utána meg a másikét mert az is érdekel, lehet valami plusszal vagy kitudja.
a gond az hogy valamikor több hird megniytok de ez lényegtelen, az a lényeg, hogy van sok megnyitott fül. monjduk 7. elkezdem olvasani a másodikat, majd bezárom, akkor ne jobbra ugorjon, hanem balra a megnyitott fül. -
#13238 sziasztok
egy olyan problémám lenne, hogy mióta felraktam az FF 3.6-t azóta mikor írnék egy üzenetet a topikba, nagyon sokszor azt dobja vissza, hogy az üzenetem üres. Ez mitől lehet?
köszi -
#13237 ez akkor lenne komoly ha az egészet felpakolná felülre, pont úgy mint ahogyan a chrome -ban van -
#13236 tessék -
#13235 Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogyan tudnék a Firefox 3.6-omnak Chrome szerű kinézetet adni, úgy, hogy a választott personas megmaradjon tehát csak a felépítése változzon az ablaknak?
köszi -
#13234 nekem nem talál rá semmi frissítést -
#13233 nem lehetne semmilyen módon a régi állapotba visszaállítani?
engem kicsit zavar ez.
-
#13232 képadatok megjelenítése vagy oldal adatainak megjelenítése van helyette -
ez az én ff-em. hová tűnt el a tulajdonságok gomb? azt hiszem 3.6 óta. teljes reinstall megvolt.
-
#13230 2.1.2?! Nekem a 2.1.4 van meg
Ez pl nem lehetett a baj? -
#13229 köszi, most már jó -
#13228 Tedd fel ezt. MAjd force install vagy override all compatibility -
#13227 -
#13226 Nekem 3.7-el is kompatibilis. -
#13225 mikor lesz 3.6ra is kompatibilis az all-glass cucc?:D -
#13224 így gondoltam, köszi :) -
#13223 Áhhá, ez logikusan hangzik!
Pio
Kipróbálom majd, mert kíváncsi vagyok rá.
Köszi! -
Pio #13222 Fatal írja a lényeget, hogy miért jó, de a maximális hatékonysághoz nem árt egy segédprogram, ami faszán kezeli egyszerre az összes RSS-edet.
Ha esetleg használsz google accountot, akkor ott van a google reader, ami azért jó, mert bárhol elérheted.
Ha a firefoxból akarsz RSS-t nézegetni, akkor a Brief nevű kiegészítőt ajánlom.
Gyakorlati szempontból ennek az egésznek az a haszna, hogy megadod neki az összes általad látogatott híroldal RSSét és onnan le fogja mindig tölteni a híreket, amiket el fogsz tudni érni ömlesztve, tudsz bennük keresgélni, kategorizálni, satöbbi, satöbbi. -
#13221 Mert nem kell mind a 85 híroldalt meglátogatni hogy van e új hír? -
#13220 Ezt Én is értem, hogy lesz egy ilyen legördülő cucc, de ez miért jó?! -
Cat 02 #13219 A címsor végén, a csillag előtt van egy RSS-jel, arra rákattolsz, hozzáadás. És akkor lesz egy ilyen legördülő cucc, ami a hír címeket mutatja. Én így szoktam használni. De vannak külön RSS olvasó progik, amivel lehet híreket olvasni. -
#13218 Ez már régóta érdekel ez az RSS téma, többször nekifutottam már, de vhogyan nem igazán sikerült rájönnöm, hogy hogyan is kellene ezt használni.
Ehhez vmi RSS viewer progit használsz?! Mi ennek a menete és főbb értelme?!
Itt is van a topic címe melletti mezőben, hogy RSS. 1x kipróbáltam. Készítettem RSS könyvjelzőket, de baromira nem értettem, hogy ez most miért is jó?! Vmi olyan volt asszem a beállításoknál, ha új üzi jön egy topic-ba, akkor pl. vastagodik a neve, de semmi. :(
Ill. pl. csatolt képeket nem is láttam benne. Akkor próbáltam vmi RSS nézegetőt, de az sem töltött be képeket.
Engem érdekelne, hogyan is megy ez, miért is jó(jobb) megoldás, de bevallom eddig úgy érzem nagyon balfasz voltam hozzá :(
-
#13217 Sokszor csak este jutok gépközelbe, olyankor fogom az RSS olvasómat és végignézem rajta a híreket, az érdekesebbekre pedig rákattintok középső egérgombal, hogy új fülön jelenjen meg az oldal. Több fül esetében pedig elkezdem elolvansi a legelsőt, amire legelőször kattintottam, vagyis a bal oldalira. Elolvasván bezárom, és ilyenkor nem visszaugrik az előző fullre, ami meg van nyitva, hanem rámegy egy következőre, ami engem k idegesit, hol lehet ezt kikapcsolni? -
Cat 02 #13216 Gondolom ő olyasmit akar, hogy van 1 sima ikon, meg egy olyan amivel egyből úgy indul. Ezt max úgy lehetne, csinálsz 2 profilt és akkor a 2.-ban van ez és azt indítod. -
404 #13215 nem kell ahhoz parancsikon,
eszközök - beállítások - adatvédelem, és pipa az "a ff automatikusan privát böngészési módban indítása" csekkboxba -
#13214 Üdv
Lehet olyan parancsikont létrehozni, hogy egyből privát böngészéssel induljuon az FF ?
Kösz -
404 #13213 egyszerű, megfogod az ablak keretét, és kihúzod a monitor széléig -
#13212 Végül is milyet vettél?! Azért illene a PC Monitorok topic-ba is ÁM! ;)
Nem fogja széthúzni. Növelni tudod az oldal méretét - nagyítani. A legtöbb weboldal nem wide monitorra készül. Pontosabban kevés, ami igen.
Én a Default Full Zoom Level add-on-t használom 150%-os nagyítás mellett. Nem kell minden új oldalt nagyítani manuálisan. -
attosz1120 #13211 sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Most vettem egy 22"-os monitort, és ha belépek mozillaba az előző monitorom, ami 17"-os volt,úgy jeleníti meg a képet.Vagyis nem húzza szét a képet.Pedig 1920x1080-ra van állítva a felbontás.
Hogyan tudom beállítani ezt? -
#13210 Indítsd el csökkentett módban és úgy nézd meg a letöltést. -
#13209 3on gepen van fent, teljesen jol szolgal. -
#13208 próbáld meg letiltani az összes kiegészítőt és úgy tölts le valamit... -
Arkon #13207 Nálam semmi problem. Legalább is eddig nem tapasztaltam semmit. Mennek a letöltések is meg minden más is.
Nem lehet, hogy a telepített védelmed kavar be? (bár ha eddig nem tette akkor most miért tenné?) -
EK1TEP #13206 Én is de nekem minden letöltésnél lefagy!Nem vírusos a gép! -
Arkon #13205 Nálam sincs gond. Péntek reggel óta van fent az új (3.6) én csak egyszerűen ráfrissítettem az előzőre, úgy raktam fel.
-
#13204 Nálam nem, bár én úgy raktam fel, hogy lementettem a könyvjlzőket és töröltem a profilom is.