Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egész jó lett ez az új FF én operáról tértem vissza.

Kérdés meddig. <#mf1>

Isten kíséri utadat :)

lck
Köszi ! - Így mondjuk egy kicsit belenyúl magának az oldalnak a menüjébe is de a reklámot is szûri.
Adblockban szûrd ki a http://media.port.hu/sponsoration_elements/ stringet és jó lesz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

lck
Qrva port.hu - sikerült a fejlécbe reklámot rakni neki az adblock ellenére.
Nálatok is van ? Valahogy nem lehet mégis csak kilõni ?
gergely1991
Eszközök>kiegészítõk majd a "bõvítmények" kiválaszt majd a shockwave flash majd "letilt" vissza állítani ugyanúgy csak a "Engedélyezés" gombra kattintasz( bár a FF felajánlja hogy elindítsa-e a flash-t) ezzel kb 89 ezer. körülire ugorhat.
Amúgy egyet érek a #12681-essel,"hogy sokat tud enni szegény" és hogy ha több lap van megnyitva eléggé lelassítja a rendszert...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Amse
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
Ez egy nagyon jó kis kiterjesztés. Minden flash-t letilt és csak akkor indítja el, ha ráböksz. Természetesen beállíthatsz rajta kivételek-ek szóval pl a youtube-on alapból menni fognak a flash-ek, ha akarod.
Ez valószínûleg kicsit levesz a proci terheltségérõl, de a firefox nem egy kevés memóriát igénylõ program sajnos. A sok tab és kiterjesztés eléggé le tudják fogni a gépet.

"Nézz körül itt Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva..."
Ezt nekem írta!!!

Egyébként ott minden rendben van. Ezen kívül valami tipp esetleg?
Hol kellene a kiegészítõknél a flash-t kikapcsolni?

Itt körül néztem, de nem tudom, hogy mit kellene itt beállítaniom:
Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...

Állítsam be, hogy az oldalak ne a saját színükkel jelenjenek meg?

Egyébként mostmár egyre gyakrabban terhelõdik, ha megy a firefox.Egyszerûen már az egér kurzor is lelassul, ha firefoxban mozognék. Pár napja kezdõdött ez, most is csak az sg van megnyitva, és viszi a procit mint állat.:

IIT IS LÁTSZIK

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Carloska
Mozilla Firefox 3.6 Beta 1

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.6b1/win32/hu/Firefox%20Setup%203.6%20Beta%201.exe

gergely1991
Nézz körül itt Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
És ha a kiegészítõknél a flash-t kikapcsolod akkor is terhelõdik?

Hy!

Egy kis segítséget kérnék.

A mozilla firefox miért viszi 70-90 %ban a procit?

Megnyitom a slagerradio.hu-t, és megnövekszik a cpu teljesítménye, a laptop ventije forog is mint állat, és felhangosodik.
Aztán hiába ikszelem ki a slagerradio portálját, már csak akkor esik le a cpu teljesítménye, ha kilépek egész firefoxból.

Sok lenne a script a honlapon?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Amse
Hi! Az a gondom, hogy csak és kizárólag a firefox nem képes a 8080-as port-ra csatlakozni. Pla van egy weblap aminek a css-e 8080-as porton van és azt nem tudja betölteni csak a szövegeket. Minden más program tudja használni sõt a firefox ie-tab-al is. Biztos nem tûzfal gond. Adblock van fent ami tiltja a dolgokat, de abban ilyen port beállítást nem találtam szóval nem tudom mitõl lehet. Valakinek ötlet?

Szevasztok!
Firefox 3.5.4
Tünet: A betûszíneket össze-vissza kavarja, sokszor olvashatatlan az egész.
Próbálkozásaim: Telepítettem 3.5.3-at azzal is szar illetve próbáltam javításokat telepíteni az eredmény ugyanaz.
Tipp???
Mielõtt nem telepítettem újra a windowst jól mûködött. Elõre is köszi a választ!
Gery
Külön mappába.
Részemrõl továbbra is inkább a türelem rózsát terem, semmi olyan jellegû újítás nincs benne, ami sürgõssé tenné számomra.
lck
Külön mappába akar települni, vagy az alap firefoxba ?
Narxis
jeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

berczely
Kijött 3.6 béta!

1. about:config megnyit
2. browser.download.manager.scanWhenDone keresõ részbe beír
3. duplaklikkel false-ra állít
4. ???
5. profit
Sordoran
Nekem tegnap frissült 3.5.4-re és azóta ha rámegyek a Könyvjelzõk menüsorra egybõl összeomlik a progi. Más is tapasztalt ilyet?

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

megtudná mondani valaki melyik az az addon, amelyikkel közvetlenül a menüsorból tudom elérni a téma választékot.

daxan
Hi! Hogyan tudom beallitani azt, hogy a letoltesek vegen ne legyen virusellenorzes?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

biomage
miután írtam a hszt, megnéztem van e új verzió, fel is telepíttetem, és úgy tûnik minden probléma eltûnt 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nekem az elõzõ verzió csinálta ezt, a 3.5.4-nél még nem tapasztaltam.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

armageddon666
Úgy rémlik updatelt...

@

biomage
te is az új verziót használod?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
én is ilyesmit vettem észre 😞

@

biomage
Ja és még egy tünet :S
Ha új ablakra klikelek egérrel, akkor is gondolkodik.

biomage
Mostanában az FF, irtó lassú nálam, bármelyik weblapra megyek, minimum 2 MPet gondolkozik,aztán kezd tölteni, és a teljes betöltés elõtt újból 2 MPig gondolkodik.
Segítsetek :S

Doomista
Kiválóan mûködik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kirol
Ebben a verzióban valamit elkúrtak. Eltûnt minden bõvítményem, a témák nem válthatók.
Csesszék meg! Ilyen még sose volt.

Nálatok jó az új verzió?

fery02
Leítam a hsz-ban, hogy miért. De valószínûleg a hirdetések miatt volt. Majd valamikor felrakok egy Adblock-ot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gergely1991
nem,nálam normális mert?

gergely1991
Nálam is frissült....
És már letölthetõ..

fery02
Ezt az sg-s cikket megnyitva nálatok is folyamatos 100%-ra megy a processzor terhelés? :S
Ez nem az aláírásomban lévõ konfigra vonatkozik, hanem egy régebbi P4-re.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Narxis
Neeeeeeeeeeem 😄

Doomista
Hûûûhaaa, repeszt mint a szél <#eplus2><#eplus2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Benny04
és még mindig lassú? 😄

Narxis
Sok biztonsági hibát javítottak. Link

Narxis
Nekem már autoupdaten keresztül frissítette.<#eljen>

Pedig kint van FTPn is. Gondolom szokásos módon lassan frissítgetik az oldalakat, az auto frissítés sokszor napokat is késik...
erdekes nemzetkozi oldalakon csak 353 asr latom meg
Netgear
Firefox 3.5.4már kinn

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Doomista
Na mind1...közben újraraktam az FF-t, és ugyan olyan gyors most is, mint mikor feldobtam rá azt a about:config beállítást meg a FireTunet...nyilván akkor én voltam figyelmetlen, vagy a sör ami bennem volt tett lassabb reakcióképessé 😛PPP
Minden esetre ezt a Pale Moont vagy mi féle programot kihagyom, nem akarok külön programot rárakatni.
Ezt a webhely hamisító dolgot meg végül is a biztonsági beállításokban ki lehet lõni.

Pethy23
Megnéztem az uninstalját és valóban nem írja:S Akkor bocs neked volt igazad, én csak onnan tudtam hogy volt nekem egyszerre fent FF3.0 és FF3.5RC és akkor se szabadott törölni a beállításokat egyiknél se ha leszedtem!
Hagyjuk, nem akarod megérteni amit írok, úgyhogy vegyük úgy, hogy Te nyertél, legalább vége lesz az OFFolásnak... 😊
Pethy23
Ha elõtte nem is vetted észre az nem baj a lényeg hogy uninstallnál figyelmetlen voltál, ott oda van írva hogy személyes adatok törlése...
Üdv!

az lenne a problémám, hogy a mozzila elkúrja az összes betûszínt. Tehát tudom, hogy egy oldalon a betûszín sárga, de átírja kékre. De nem minden oldalon csinálja ezt.
Tipp??
Elnézést az ismételt OFFért
Még egyszer leírom, mert úgy néz ki nem volt elég érthetõ:
ez egy külön program volt külön installerrel és sehol a telepítés során nem hívta fel arra a figyelmemet, hogy a látszat ellenére õ bizony lusta ahhoz, hogy átmásolja azt a pár megát magának külön és a Firefox rendszerfájljain fog élõsködni.
Már másodszor közlöd, hogy ha figyelmesebb lettem volna akkor nem járok pórul de továbbra se közölted, hogy pontosan mi az, amire oda kellett volna figyelnem, mi az, ami egyértelmûvé teszi, hogy ez a nem a mozilla által készített, külön installálandó program mindenféle visszajelzés nélkül annak a fájljain fog élõsködni.
Ne haragudj meg de ez egyáltalán nem megszokott mûködés, soha ilyet még nem láttam, hogy 'A' fejlesztõ programja uninstallkor letörölje 'B' fejlesztõ programjának beállításait mindenféle rákérdezés nélkül. Amikor kipipálom 'A' programban, hogy törölje a beállításait akkor a józan paraszti ész azt diktálja, hogy ez 'A' program beállításait fogja kitörölni és minden ettõl eltérõ viselkedést jelezni kéne a felhasználó felé és hidd el, ha jelezte volna észrevettem volna akármennyire is figyelmetlennek tartasz azért, mert programozóként logikus viselkedést várok el egy programtól. Ha én úgy írnám meg egy beadandó programomat, hogy az csak úgy letörölget olyan dolgokat, amiket felhasznált a használata során azt hiszem vehetném fel újra a tárgyat a következõ félévben...
Doomista
Amúgy valahogy ki lehet lõni ezt a webhely hamisításos dolgot? Mint piros ablakos szövegnél, mint a sima üzenetnél...A lényeg hogy ha egy fertõzött oldalra megyek, ne mutassa...mert így picit + pár mp idõm veszik kárba.