Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés meddig. <#mf1>#mf1>
Isten kíséri utadat :)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nálatok is van ? Valahogy nem lehet mégis csak kilõni ?
Amúgy egyet érek a #12681-essel,"hogy sokat tud enni szegény" és hogy ha több lap van megnyitva eléggé lelassítja a rendszert...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez egy nagyon jó kis kiterjesztés. Minden flash-t letilt és csak akkor indítja el, ha ráböksz. Természetesen beállíthatsz rajta kivételek-ek szóval pl a youtube-on alapból menni fognak a flash-ek, ha akarod.
Ez valószínûleg kicsit levesz a proci terheltségérõl, de a firefox nem egy kevés memóriát igénylõ program sajnos. A sok tab és kiterjesztés eléggé le tudják fogni a gépet.
Ezt nekem írta!!!
Egyébként ott minden rendben van. Ezen kívül valami tipp esetleg?
Itt körül néztem, de nem tudom, hogy mit kellene itt beállítaniom:
Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...
Állítsam be, hogy az oldalak ne a saját színükkel jelenjenek meg?
Egyébként mostmár egyre gyakrabban terhelõdik, ha megy a firefox.Egyszerûen már az egér kurzor is lelassul, ha firefoxban mozognék. Pár napja kezdõdött ez, most is csak az sg van megnyitva, és viszi a procit mint állat.:
IIT IS LÁTSZIK
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.6b1/win32/hu/Firefox%20Setup%203.6%20Beta%201.exe
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy kis segítséget kérnék.
A mozilla firefox miért viszi 70-90 %ban a procit?
Megnyitom a slagerradio.hu-t, és megnövekszik a cpu teljesítménye, a laptop ventije forog is mint állat, és felhangosodik.
Aztán hiába ikszelem ki a slagerradio portálját, már csak akkor esik le a cpu teljesítménye, ha kilépek egész firefoxból.
Sok lenne a script a honlapon?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Firefox 3.5.4
Tünet: A betûszíneket össze-vissza kavarja, sokszor olvashatatlan az egész.
Próbálkozásaim: Telepítettem 3.5.3-at azzal is szar illetve próbáltam javításokat telepíteni az eredmény ugyanaz.
Tipp???
Mielõtt nem telepítettem újra a windowst jól mûködött. Elõre is köszi a választ!
Gery
Részemrõl továbbra is inkább a türelem rózsát terem, semmi olyan jellegû újítás nincs benne, ami sürgõssé tenné számomra.
2. browser.download.manager.scanWhenDone keresõ részbe beír
3. duplaklikkel false-ra állít
4. ???
5. profit
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha új ablakra klikelek egérrel, akkor is gondolkodik.
Segítsetek :S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Csesszék meg! Ilyen még sose volt.
Nálatok jó az új verzió?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
És már letölthetõ..
Ez nem az aláírásomban lévõ konfigra vonatkozik, hanem egy régebbi P4-re.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Minden esetre ezt a Pale Moont vagy mi féle programot kihagyom, nem akarok külön programot rárakatni.
Ezt a webhely hamisító dolgot meg végül is a biztonsági beállításokban ki lehet lõni.
az lenne a problémám, hogy a mozzila elkúrja az összes betûszínt. Tehát tudom, hogy egy oldalon a betûszín sárga, de átírja kékre. De nem minden oldalon csinálja ezt.
Tipp??
Még egyszer leírom, mert úgy néz ki nem volt elég érthetõ:
ez egy külön program volt külön installerrel és sehol a telepítés során nem hívta fel arra a figyelmemet, hogy a látszat ellenére õ bizony lusta ahhoz, hogy átmásolja azt a pár megát magának külön és a Firefox rendszerfájljain fog élõsködni.
Már másodszor közlöd, hogy ha figyelmesebb lettem volna akkor nem járok pórul de továbbra se közölted, hogy pontosan mi az, amire oda kellett volna figyelnem, mi az, ami egyértelmûvé teszi, hogy ez a nem a mozilla által készített, külön installálandó program mindenféle visszajelzés nélkül annak a fájljain fog élõsködni.
Ne haragudj meg de ez egyáltalán nem megszokott mûködés, soha ilyet még nem láttam, hogy 'A' fejlesztõ programja uninstallkor letörölje 'B' fejlesztõ programjának beállításait mindenféle rákérdezés nélkül. Amikor kipipálom 'A' programban, hogy törölje a beállításait akkor a józan paraszti ész azt diktálja, hogy ez 'A' program beállításait fogja kitörölni és minden ettõl eltérõ viselkedést jelezni kéne a felhasználó felé és hidd el, ha jelezte volna észrevettem volna akármennyire is figyelmetlennek tartasz azért, mert programozóként logikus viselkedést várok el egy programtól. Ha én úgy írnám meg egy beadandó programomat, hogy az csak úgy letörölget olyan dolgokat, amiket felhasznált a használata során azt hiszem vehetném fel újra a tárgyat a következõ félévben...