19494
-
andersh #14044 jöjjenek már a külön processben futó tabok mer már agyfaszt kapok ha egy kifagy rántja magával a többit is -
#14043 jeeeeeeeeeee, autoupdattel már frissült is, fain lett. Jöhet a 4.0 beta. :p -
#14042 Mozilla Firefox 3.6.4 magyar (8.96MB) -
Narusco #14041 :O megvan, köszi -
#14040 Könyvjelzők mentése:
Könyvjelzők>Könyvjelzők kezelése>Importálás és mentés>mentés...majd beírod a mentésre kívánt fájl nevét... -
Narusco #14039 hol tárolja a program a kedvenceket? mert csinálnék egy biztonsági mentést... elég sok van, és fájna a szivem ha win reinstall kéne, és menthetném el őket újra... -
lagos01 #14038 Azon van.
Sőt még a freemailen lévő hirdetések is azon vannak mégse tölti be az oldalt. -
Cat 02 #14037 Így látatlanban rakd valami white list-re a freemailt. -
lagos01 #14036 TACO 3 kiegészítést használja valaki?
A freemail en egy levelet sem tudok megnyitni ha a taco működik.Ha kikapcsolom akkort jó.
Nem találom a megfelelő beállítást hogy menjen az oldal.Valaki tudja a megoldát? -
#14035 Your Uninstaller 2010-zel le tudtam szedni teljesen, de ez a változtatás sajnos megmaradt. -
#14034 nincs mit:DD
Amúgy csak volt 1 elméletem kipróbáltam és bevált XDDD -
andersh #14033 vagy talán defense+ -al is menne ha homokozóba rakod a progit.
sőt kapásból virtuális gépre kell rakni mindent :D -
andersh #14032 az szopó, főleg úgy hogy ha nem lehet kiválasztani h ne rakja fel, és a telepítéshez meg admin jog kell, és telepítésnél Defense+ -ot úgyis Install modeba állítod h ne kérdezgessen, szóval ilyenkor nem lehet tenni semmit :(
vagy talán mégis.
vannak ezek az Uninstaller progik, amik figyelik a változásokat, mielőtt felraktál egy progit és utána. És így minden szart ki lehet írtani utólag, mert visszacsinálja. -
#14031 Kösz, így működik. -
#14030 Nem én, egy geci toolbar ami jött egy progival, pedig mindig figyelek telepítésnél mert ma már fizetős progikkal is jönnek ilyen szarok... -
#14029 tessék most próbáltam ki:DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a keywordhöz ezt beírod http://www.google.hu/search?q= -
andersh #14028 hogy a picsába tudtad elállítani egyáltalán?:D -
#14027 Igen, azt kellett visszaállítani, de most az a baj, hogy ha url-be beírok valamit amire rá akarok keresni akkor rögtön az első találat oldalát hozza be, én meg látni szeretném a találatokat...és erre Google kereséssel se találok megoldást. Hogyan lehetne visszaállítani, hogy láthassam a találatokat? -
Cat 02 #14026 Keyworld.url, de szerintem is az lesz az. -
#14025 szerintem a url.keyword-ben állított át valamit -
#14024 aboutconfig? -
Cat 02 #14023 Ezt a 2-t találta.
Mondjuk nekem nem google keresés van, hanem google jónapom van :s -
#14022 Már rájöttem magamtól... -
andersh #14021 akkor nem lehet -
#14020 Már rákerestem, semmi hasznos információt nem találtam. -
andersh #14019 keress rá google-ön :D -
#14018 Hogy lehet visszaállítani az url mezőben lévő keresést defaultra(Google-re)? -
#14017 n1ce... -
#14016 és olyankor nem tudod újra elindítani a ff-ot, mi? -
#14015 Nekem ilyet úgy is csinált, valamelyik pluginnal, hogy már rég kiléptem belőle, és órák múlva is dolgozott :D -
#14014 Ez nem XP, hanem win7! -
Cat 02 #14013 xP
-
#14012 Hali!
Nem tud valaki egy olyan plugint, aminek a segítésgével, a könyvjelző eszköztárat el tudom rejteni? Tehát arra gondolok, hogy nekem pl felül van az összes könyvjelzőm, favicon-ok formájában, de elég vastag helyet foglal az egész. Egyszer már találtam egy olyat, aminek a segítségével csak rávittem az egeret és lenyílt. Egyet találtam már, de elég bosszantóan ugrált vele eggyütt az oldal is. :S
Előre is köszönöm a segítséget! -
#14011 Nagyon szuper!Köszi! ;) -
#14010 Próbáld ki ezt:
New Tab Homepage
-
#14009 jaaaa! katt -
#14008 lehet vak vagyok de én ott csak a kezdőlap beállítását látom...nekem viszont az új lap kéne hogy gugli legyen. -
#14007 beállítások első oldal... -
#14006 Akkor megoldottuk a problémát teljes egészében.Thx. -
#14005 Thx. Akkor megoldottuk a problémát teljes egészében.