Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mind1, rendbe raktam mindet, de azért ha már annyira expertek a készítõk, hogy õk hú de sokkal gyorsabb böngészõt csinálnak, akkor egy ilyen "apróságra" odafigyelhetnének. Amúgy firefox.exe-t is futtatott a cucc és nem is igazán evett kevesebb ramot, mint az eredeti. Szerintem az egész "projekt" annyiból áll, hogy fogták a firefoxot, kiszedtek belõle néhány olyan elemet, ami SZERINTÜK nem fontos és ennyi, az ilyeneket pedig nem nagyon szeretem mégha gyorsít is (bár én tényleg nem tudom, hogy hova kéne még gyorsítani 😊 ), mert ki tudja, hogy mikor fog mégis kelleni az, ami szerintük úgyse fog soha...
Egyébként szerintem jóval gyorsabban dobja be az oldalakat!
Aztán uninstalláltam és jött a horror: gondolt egyet és lekapta az összes firefox beállításomat, úgyhogy most szedhetek le mindent újra, remek... :S
Én felraktam, egyetlen hátránya hogy csak angol a menüje, viszont valóban jóval gyorsabb lett!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az, hogy bejelentkezéskor még ott van a második checkbox, csak emlék 😊"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
.: mobilize.hu :.
steam, origin: ACE_hun
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nekem is lenne egy kis problémám :
- mér csinálja több helyen is azt ,hogy be akarok lépni egy oldalra (bejelentkezni ) és amikor rámegyek az ok-ra vagy ép ami van ,akkor azt írja ki hogy nem vagyok bejelentkezve ezér átirányit 3 másodperc mulva
- pl itt az SG-n pedig probáltam de itt meg nem engedi azt hogy kijelentkezek meg illen höleségei vanak és egyszerüen nem tudok rájöni hogy mi okoza pedig fontos lene ez most hogy müködjön
Sütiknél "amíg le nem járnak" van ott (mármint egy füllel odébb).
[/spam]™
Egyébként az sg engem ettõl függetlenül mindig bizonyos idõ után kidob. Más oldal nem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Valaki tudna segíteni abban, hogy hol lehet azt beállítani, hogy ha bezárom a FF-t és be vagyok jelentkezve például sg.hu-ra akkor jegyezze meg azt, hogy be vagyok lépve és ne kelljen újra bejelentkeznem? Akkor is kijelentkeztet, ha nem kapok új IP címet.
Már kerestem többször, de mindig béna voltam (fail). 😄
Köszi,
Catti
[/spam]™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Mi a teendõ akkor, amikor a Gmail Maneger kiegészítõ mindig azt írja, hogy 0 e-mail-t kaptam, közben ez nem így van ?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n