19494
  • gergely1991
    Eszközök>beállítások tartalom fülön?
  • davidka003
    AlertCheck használható bár az ablakmozgást ez sem tiltja le de legalább nem kell kattintgatni a felugró üzenetekre hanem bezárja őket.
    AlertStopper gagyibb.
  • davidka003
    Na találtam két kiegészítőt:

AlertCheck
    AlertStopper

Most tesztelem.
  • davidka003
    Már tegnap beleírtam de ez csak azt az oldalt tiltja le. Lehet még 100 másik ilyen.
    NoScript-et pedig megnézem de mikor 1 éve próbáltam akkor nem jött be.
    Azért elég gáz, hogy ilyen suttyók a Firefox fejlesztői, hogy nem tudják megoldani ezt a problémát pedig a Chrome már 1 éve tudja.
  • gergely1991
    mikor a localhostot beírtad(számot) akkor nyomj egy tab billentyűt
  • gergely1991
    win\system32\drivers\etc\host fájlt modosítod..
    Ezt hozzáadod
    127.0.0.1 weboldalneve (ha kell tedd elé a www előtagot is)
    Utána egy browser restart után már érvényes lesz
  • Cat 02 #13998
    NoScript.
    Chrome-mal megnyitottam, ott 2. ablak után rákérdez, hogy megjelenítse-e a többit (illetve, nem is ugrált, gondolom kéne neki :D)
  • davidka003
    nobrain.dk(ne nyissátok meg) szerű oldalak ellen hogy lehet védekezni? Nincs valami kiegészítő ami letiltja az ilyesmiket?
  • alcotb
    Hello!

Meg lehet valahogy csinálni hogy amikor új lapot nyitok meg akkor a google-t jelenítse meg rajta?
  • andersh
    routeren keresztül van osztva a net, proxy egyik gépen sincs beállítva, a routeren nincsen semmiféle cacheelés, csak DNS cache
  • andersh
    Hali!

Feltettem a noscript-et _a saját gépemre_, ezután a LAN-on lévő másik gépen nem jöttek be firefox alól a youtube-os videók, illetve az egész youtube.com furcsán jött be, egy csomó kép nem jött be.
    Megnéztem az én gépemen, és nekem se. Noscript-ben engedélyeztem a ytimg.com-ot és az én gépemen máris megjavult, a másik gépen meg nem, csak egy gyorsítótár ürítés után.

Engem az érdekelne, hogy hogy a halálba blokkolja a LAN-on lévő másik gépen a scripteket a noscript, mikor én arra fel se raktam, csak a saját gépemre!!!
  • Met
    Az van a menüben, hogy privát böngészés indítása, ebből gondolom, hogy nincs bekapcsolva.
  • Metwork
    Azt se tudom, hogy azt hol kell bekapcsolni:)
  • 404
    fogalmam sincs - mert mégnem használtam -, de nem amiatt van, hogy privát böngészészésben vagy?
  • Met
    Pár napja ha egy topicban vagyok, nyomok egy vissza gombot, (hogy az előző oldalra visszajussak) és az a fórum főoldala akkor ez az oldal jön be :)

Not Found

The requested URL /forum.php was not found on this server.

F5 után betölt az oldal.
    Ha nem a főoldal jönne be a vissza gombra, tehát innen a Felhasználói programok oldalra mennék vissza az betöltődne.
    Sütit töröltem és a benti gépen nincs ilyen gond. 3.6.4-e FF van fent
  • Malakai
    Esetleg?
  • N o N a m e
    csak egy szar kiterjesztés volt a hibája, mostmár újra tökéletesen működik :)
  • Narxis
    Nem.
  • Klon
    #13981 senki?
  • N o N a m e
    A mai nap során sokszor találkoztam azzal a problémával, hogy a Firefox JavaScript parancsfájl hiba miatt lefagy. Ez csak pár másodpercig tart, de majdnem minden oldal betöltésekor megtörténik a jelenség. Mit tegyek?
    Ubuntu 10.4-et használok, de nem hiszem hogy ez miatt lenne, mert január óta eddig tökéletesen működött minden.
  • Kori
    nem
  • Malakai
    Nem.
  • francois
    Nálatok is instabil a Firefox Windows 7 alatt? Frissítve van meg minden, de naponta többször lefagy a program. XP alatt soha nem tapasztaltam ilyet.
  • Klon
    köszi, de olyat keresnék, ami gmail fiókomon keresztül tudna szinkronizálni. mivel eddig a chromot használtam, így lenne egyszerűbb. az általad linkelt Xmarks -nak viszont egy új regisztráció kéne.
    ha tudsz segíteni, azt megköszönöm!
  • Petike125
    köszönöm szépen! ;)
  • lck #13979
    ( Tipp: Így létrehozható akárhány firefox profil. Egy új firefox profil tartalmazhat pl: kompromittáló Könyvjelzők-et. Ennek az indítóikonját el lehet rejteni valahol belül a startmenüben ) :)))
  • lck #13978
    1. A másik gépen lévő profil mappát bemásolod egy tetszőleges helyre. ( A c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles - ben lévő ?????.default nevű mappát )
    2. Start > futtatás : firefox -p
    3. Új profil - adsz egy nevet neki és megmutatod a gépbe bemásolt mappát.
    Profil indítása:
    1. Start > futtatás : "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p profilodneve
    vagy:
    2. Az asztalra kirax egy firefox ikont > átnevezed profilod nevére. Aztán jonbbegér tulajdonságok: Cél: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p profilodneve - beírod. Kattintásra a megadott profilnevű firefox indul el.
  • Petike125
    sziasztok!

azt szeretném kérdezni, hogy a következő megvalósítható e a firefox-szal:

van egy default profilom amit évek óta használok.
    MozBackup-pal csináltam egy backupot egy másik gépen lévő profilról ami szintén default és ezt a profilt rá szeretném varázsolni a saját gépemre, de úgy hogy ne keveredjen össze a jelenlegi profilommal.
    jó lenne ha ki tudnám választani, hogy melyik profilt használja, miknek az előzményeit, sütijeit stb lássam.

Megoldható ez valahogy? ha igen, hogyan?
  • lck #13976
    Xmarks
  • Klon
    üdv
    érdeklődnék, hogy FF-ben van e lehetőség könyvjelző szinkronizálásra úgy mint a Chrome-ban?
    köszi
  • Narxis
    Tedd fel a 3.6.4 RC-t.
  • Cat 02 #13973
    Ha meg van nyitva 20 lap pl, akkor valahogy le lehet őket menteni és mikor egy ikonra kattolok, akkor bejön az a 20 ?
  • Cat 02 #13972
    Van FF flashplugin ? :D
  • ProGabe #13971
    mióta frissítettem a legújabb flashre, és YT-n rákattintok valami videóra, de egy másik tabot teszek aktívvá (tehát a háttérben töltené be a videót), lefagy az egész fox

ideje lenne kirúgni az egész firefox-flashplugin részleget az Adobe-nál :\
  • kirol
    Köszi!
  • Cat 02 #13969
    Eszközök/Beállítások/Alkalmazások

és kikeresed
  • kirol
    Hol tudom azt beállítani, hogy amikor rákattintok egy letöltésre, akkor ne automatikusan nyissa meg egy progival, hanem én választhassak, hogy letöltse e vagy megnyissa valamivel.

Mert véletlenül bejelöltem előbb, hogy ne kérdezzen rá.
  • Pipör
    Üdv!!
    nem tudom másnak volt-e ilyen problémája de nekem a legújabb FF és a legújabb flash van fent és egyszerűen a flash cuccoknál pl yutube vagy más oldalaknál nincs hangom nem tudom mi a gond valaki esetleg jártas jobban ebben ?
  • royalfeco
    köszi. sikerült!
  • royalfeco
    köszi. sikerült!