19494
-
#14004 Eszközök>beállítások tartalom fülön? -
#14003 AlertCheck használható bár az ablakmozgást ez sem tiltja le de legalább nem kell kattintgatni a felugró üzenetekre hanem bezárja őket.
AlertStopper gagyibb. -
#14002 Na találtam két kiegészítőt:
AlertCheck
AlertStopper
Most tesztelem. -
#14001 Már tegnap beleírtam de ez csak azt az oldalt tiltja le. Lehet még 100 másik ilyen.
NoScript-et pedig megnézem de mikor 1 éve próbáltam akkor nem jött be.
Azért elég gáz, hogy ilyen suttyók a Firefox fejlesztői, hogy nem tudják megoldani ezt a problémát pedig a Chrome már 1 éve tudja. -
#14000 mikor a localhostot beírtad(számot) akkor nyomj egy tab billentyűt -
#13999 win\system32\drivers\etc\host fájlt modosítod..
Ezt hozzáadod
127.0.0.1 weboldalneve (ha kell tedd elé a www előtagot is)
Utána egy browser restart után már érvényes lesz -
Cat 02 #13998 NoScript.
Chrome-mal megnyitottam, ott 2. ablak után rákérdez, hogy megjelenítse-e a többit (illetve, nem is ugrált, gondolom kéne neki :D) -
#13997 nobrain.dk(ne nyissátok meg) szerű oldalak ellen hogy lehet védekezni? Nincs valami kiegészítő ami letiltja az ilyesmiket? -
#13996 Hello!
Meg lehet valahogy csinálni hogy amikor új lapot nyitok meg akkor a google-t jelenítse meg rajta? -
andersh #13995 routeren keresztül van osztva a net, proxy egyik gépen sincs beállítva, a routeren nincsen semmiféle cacheelés, csak DNS cache -
andersh #13994 Hali!
Feltettem a noscript-et _a saját gépemre_, ezután a LAN-on lévő másik gépen nem jöttek be firefox alól a youtube-os videók, illetve az egész youtube.com furcsán jött be, egy csomó kép nem jött be.
Megnéztem az én gépemen, és nekem se. Noscript-ben engedélyeztem a ytimg.com-ot és az én gépemen máris megjavult, a másik gépen meg nem, csak egy gyorsítótár ürítés után.
Engem az érdekelne, hogy hogy a halálba blokkolja a LAN-on lévő másik gépen a scripteket a noscript, mikor én arra fel se raktam, csak a saját gépemre!!! -
#13993 Az van a menüben, hogy privát böngészés indítása, ebből gondolom, hogy nincs bekapcsolva. -
#13992 Azt se tudom, hogy azt hol kell bekapcsolni:)
-
404 #13991 fogalmam sincs - mert mégnem használtam -, de nem amiatt van, hogy privát böngészészésben vagy? -
#13990 Pár napja ha egy topicban vagyok, nyomok egy vissza gombot, (hogy az előző oldalra visszajussak) és az a fórum főoldala akkor ez az oldal jön be :)
Not Found
The requested URL /forum.php was not found on this server.
F5 után betölt az oldal.
Ha nem a főoldal jönne be a vissza gombra, tehát innen a Felhasználói programok oldalra mennék vissza az betöltődne.
Sütit töröltem és a benti gépen nincs ilyen gond. 3.6.4-e FF van fent -
#13989 Esetleg? -
#13988 csak egy szar kiterjesztés volt a hibája, mostmár újra tökéletesen működik :) -
#13987 Nem. -
#13986 #13981 senki? -
#13985 A mai nap során sokszor találkoztam azzal a problémával, hogy a Firefox JavaScript parancsfájl hiba miatt lefagy. Ez csak pár másodpercig tart, de majdnem minden oldal betöltésekor megtörténik a jelenség. Mit tegyek?
Ubuntu 10.4-et használok, de nem hiszem hogy ez miatt lenne, mert január óta eddig tökéletesen működött minden. -
#13984 nem -
#13983 Nem. -
#13982 Nálatok is instabil a Firefox Windows 7 alatt? Frissítve van meg minden, de naponta többször lefagy a program. XP alatt soha nem tapasztaltam ilyet. -
#13981 köszi, de olyat keresnék, ami gmail fiókomon keresztül tudna szinkronizálni. mivel eddig a chromot használtam, így lenne egyszerűbb. az általad linkelt Xmarks -nak viszont egy új regisztráció kéne.
ha tudsz segíteni, azt megköszönöm! -
Petike125 #13980 köszönöm szépen! ;) -
#13979 ( Tipp: Így létrehozható akárhány firefox profil. Egy új firefox profil tartalmazhat pl: kompromittáló Könyvjelzők-et. Ennek az indítóikonját el lehet rejteni valahol belül a startmenüben ) :))) -
#13978 1. A másik gépen lévő profil mappát bemásolod egy tetszőleges helyre. ( A c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles - ben lévő ?????.default nevű mappát )
2. Start > futtatás : firefox -p
3. Új profil - adsz egy nevet neki és megmutatod a gépbe bemásolt mappát.
Profil indítása:
1. Start > futtatás : "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p profilodneve
vagy:
2. Az asztalra kirax egy firefox ikont > átnevezed profilod nevére. Aztán jonbbegér tulajdonságok: Cél: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p profilodneve - beírod. Kattintásra a megadott profilnevű firefox indul el. -
Petike125 #13977 sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy a következő megvalósítható e a firefox-szal:
van egy default profilom amit évek óta használok.
MozBackup-pal csináltam egy backupot egy másik gépen lévő profilról ami szintén default és ezt a profilt rá szeretném varázsolni a saját gépemre, de úgy hogy ne keveredjen össze a jelenlegi profilommal.
jó lenne ha ki tudnám választani, hogy melyik profilt használja, miknek az előzményeit, sütijeit stb lássam.
Megoldható ez valahogy? ha igen, hogyan? -
#13976 Xmarks -
#13975 üdv
érdeklődnék, hogy FF-ben van e lehetőség könyvjelző szinkronizálásra úgy mint a Chrome-ban?
köszi -
#13974 Tedd fel a 3.6.4 RC-t. -
Cat 02 #13973 Ha meg van nyitva 20 lap pl, akkor valahogy le lehet őket menteni és mikor egy ikonra kattolok, akkor bejön az a 20 ? -
Cat 02 #13972 Van FF flashplugin ? :D -
#13971 mióta frissítettem a legújabb flashre, és YT-n rákattintok valami videóra, de egy másik tabot teszek aktívvá (tehát a háttérben töltené be a videót), lefagy az egész fox
ideje lenne kirúgni az egész firefox-flashplugin részleget az Adobe-nál :\ -
#13970 Köszi! -
Cat 02 #13969 Eszközök/Beállítások/Alkalmazások
és kikeresed -
#13968 Hol tudom azt beállítani, hogy amikor rákattintok egy letöltésre, akkor ne automatikusan nyissa meg egy progival, hanem én választhassak, hogy letöltse e vagy megnyissa valamivel.
Mert véletlenül bejelöltem előbb, hogy ne kérdezzen rá. -
#13967 Üdv!!
nem tudom másnak volt-e ilyen problémája de nekem a legújabb FF és a legújabb flash van fent és egyszerűen a flash cuccoknál pl yutube vagy más oldalaknál nincs hangom nem tudom mi a gond valaki esetleg jártas jobban ebben ? -
royalfeco #13966 köszi. sikerült! -
royalfeco #13965 köszi. sikerült!